13 Xiaomi vált Android Q-ra

Ennyit minimum garantál a gyártó, sokuk pedig még idén megkapja a nyár végére várt frissítést.

Idén minden más lesz – gondolhatja az androidos frissítések témakörében jártas és általában frusztrált felhasználó. Tény, hogy minden eddiginél több márka és típus vesz részt a fejlesztés alatt álló Android 10 Q tesztelgetésében, ez persze még nem garancia a korábbiaknál hamarabb elkészülő update csomagra. Ami a Xiaomit illeti, Android főverziótól függetlenül gyakran frissíti saját MIUI felületét, a Q bétából pedig három készüléke is kiveszi a részét, név szerint a Mi Mix 3 5G, a Mi 9 és a Redmi K20 Pro.

A Mi Mix 3 is megkapja az Android Q frissítést
A Mi Mix 3 is megkapja az Android Q frissítést [+]

Nem meglepő, hogy ezek még idén megkapják a végleges Android 10-et, emellett még a Mi 9 SE, a Mi 8, a Mi 8 Pro, az Explorer Edition, a Mi Mix 2S, a 3, valamint a sima Redmi K20. 2020 elején jön az update a Redmi Note 7 és 7 Próra, majd a Pocophone F1-re. Mindezzel egy időben, ám Android főverziótól függetlenül várható a MIUI 11 felület közzététele.

Azóta történt

  • Xiaomi Mi 9 - egy híján

    Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.

  • 44 készülék kap MIUI 11-et az év végéig

    Az Android 10 tesztelése már folyamatban van, ettől függetlenül egy rakás másik eszköz kapja meg az új UI-t a jelenlegi alapokra.

Előzmények

Hirdetés