- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Kristof14 #5207 üzenetére
xiaomi.eu_multi_dior_5.8.27_v7-4.4.zip
Ezt rakd fel, ezzel jónak kell lennie.
-
Criminal017
őstag
válasz
Kristof14 #5198 üzenetére
Kristof14!
Köszi, hogy így éjjelek éjjelén is foglalkoztok a problematikával.
Ja, akkor úgy látszik a képernyő így hal meg... Viszont a videós-mikrofonos probléma még igényel egy kis tesztelgetést.
Én is győri vagyok, esetleg szólj, ha tudok valamiben segíteni.Mr X!
Te honnan rendelted a fém hátlapot és mennyiért? Alin néztem nemrég, csak nem mertem beugrani, merthogy nem tudtam, milyen lehet...
-
Mr X
veterán
válasz
Kristof14 #5198 üzenetére
Az előző Redmi Note-omon egy ilyen fém hátlap volt, most rendeltem a 4G-re is egyet. Sokkal jobban néz ki vele, fogásra is kellemes, nem recseg.
-
Dave920117
tag
válasz
Kristof14 #4775 üzenetére
nekem belső tárhelyre ír a telefon 4.98 GB, ebből elérhető 632 MB. Én ezért kérdeztem..
Ebből 2,49 Gb alkalmazás, a többi kép, zene, és van 1,45 gb egyéb.. míg az SD kártyán lenne 7 gb helyem
Egy darab játékkal játszom: Family Guy, ami 1,06 gb vesz elEzen kívül alap dolgok: FB, messenger, viber, vlc lejátszó, shazam, GO keyboard, clean master
Kb. ennyi alkalmazásom van fenn..kis off: valamint mostanában mindig összeomlik a telefonom, bár nem tudom miért, eddig nem volt ilyen gondom vele..
-
Tidzsi1953
tag
-
batai15
félisten
válasz
Kristof14 #3806 üzenetére
cseh bolt( xiaomiforsale.com) csak 1 gb és 2gb verziós van, ami a snapi 410 . amire heti frissítések nem jönnek.
Magyarba meg az ára röhejes kb 70 ezerért ennyiért az említett oldalról mi3 is jöhet, nem beszélve akkor nem dilemmáznék akkor hogy meizu m1 note, mi3 ha találok használtan jó árba vagy ez .
szóval vagy hardver aprós emberkét , vagy külföldi boltot ha kérhetem.
Még mondjuk nem dőlt el , mert várok egy emberre is, meg ez az, de azért már nézelődök. -
vapega
tag
válasz
Kristof14 #3790 üzenetére
Legutóbbi tapasztalataim szerint ajánlom csak...............aztán lehet, hogy ők is elcseszik a renomét.
DX volt sokáig nálam a favorit , de az régen volt, jó régen elkutyultak.
Tinyvel már az első boltolás sem volt zökkenőmentes és kb a 3. vásárlás után töröltem is magam onnan.
Banggood most nálam kezd magának beírni egy fekete pontot de még kiradírozhatja.
Mindig van valami apróság nekem, családtagnak, barátnak úton valahonnan....... -
Klara_
őstag
-
Bohir
tag
válasz
Kristof14 #3771 üzenetére
Nem tudom felrakni mert nem jutok tovább a záróképernyőn!!!
Számítógépről sem férek hozzá a belső tárhelyhez, SD-ről meg nem találja.
Nem tudok a telefonnal jelenleg semmit sem csinálni, mert nem reagál, csak újraindul hibaüzenet újraindul...
Recoveryban "Wipe User Data" "Wipe SD Card" vagy " Wipe All Data" amivel elvesznek az adataim, vagy van valami megoldás hogy ne kelljen törölni semmit? -
-
anzo
senior tag
válasz
Kristof14 #3654 üzenetére
Felülírtam root explorerrel, próbáltam azt is, hogy a zip-ben előre kicseréltem, biztosan felülíródott mert a név kijelzése az olyanra változott amilyenre szeretném de a gombok nem.
Az eddig megszokott elrendezéssel szemben más a fájl felépítése. Neki kellene feküdni, hogy hol lehet átírni.
-
lilla8625
csendes tag
válasz
Kristof14 #3641 üzenetére
Köszi! Beállítottam, remélem ez megoldja a problémámat. Nem ugyan azt az embert hívta, mindig mást, és volt,hogy a zsebemben,volt hogy a kocsi könyöklőjében csinálta. Az érdekessége inkább az,hogy miért hív fel valakit lezárt állapotban úgy ,hogy senki nem ér hozzá és meg se tud nyomódni?? A könyöklőben nem tudott ktiválódni a képernyő, hogy utána a következő gombnyomásra hívjon valakit. Olyan mint ha maga az android tette volna ezt lezárt képernyőnél "rázkódásra".
-
sanyirigo
senior tag
válasz
Kristof14 #3604 üzenetére
MIUI ROM 5.5.22 Full Changelog
[System]
Fix - Charging notification light did not work (05-21)[Phone]
New - If a call from a unknown number is hung up shortly after it is taken, a prompt will show to ask if you would like to report that number (05-20)[Contacts]
Fix - Lagging/ FC errors when importing or deleting SIM card contacts (05-21)
Fix - FC error caused by using single quotation marks when searching (05-21)[Messaging]
Fix - Mi Band 'Vibrate for notifications' feature did not work after receiving a MMS (05-20)
Fix - Messaging app would stop responding if there were too many receipts when sending group messages (05-20)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
New - Added hotspot icon in status bar when portable hotspot is enabled (05-19)
New - Added charging icon in status bar (05-19)
New - Support displaying virtual network operators' names (05-19)
Optimization - Optimized status bar icons' color contrast (05-20)[Themes]
Fix - No response after booting up for some Redmi devices (05-20)[Gallery]
New - Added video album to help manage all videos on your device (05-21)
Optimization - Loading speed when opening large images in cloud albums (05-21)
Optimization - Reduced RAM usage when viewing large images (05-21)
Optimization - Enhanced speed of entering Gallery from Camera (05-21)
Optimization - Enhanced smoothness when scrolling in front page (05-21)
Optimization - Loading speed of Offline page (05-21)
Optimization - Modified setting password icon in secret album page (05-21)
Fix - Random FC errors when viewing images in start page (05-19)
Fix - Layout error when choosing several images to add to cloud albums (Mi Note) (05-21)
Fix - Gallery had a high CPU occupancy after booting up (05-21)
Fix - Sometimes, deleting offline albums caused FC error (05-21)[Weather]
Fix - Sometimes, weather animations displayed abnormally (05-19)[Settings]
New - Added transition animation when connecting WiFi (05-21)
Fix - Sometimes, incorrect WiFi password prompt did not show after a long time (05-21)[Market]
New - Brand new MIUI App store (05-18)
New - Most installed app is list first in searching result page (05-18)
Optimization - Optimized searching result page UI style in special situations (05-18)
Optimization - Optimized the prompt when failed to install some apps due to lack of system module (05-20)
Fix - Sometimes Feedback page had FC error (05-18)[File Explorer]
Fix - Lagging issue when loading thumbnails (05-21)[Clock / Calculator]
Fix - UI display error when using large font (05-19)[Mi Cloud]
New - Alarm clock settings can be restored from Mi Cloud when switching to new devices (05-19)
New - New Mi Cloud membership system. Allow users to choose from three membership levels (05-20)
Optimization - Optimized Mi Cloud settings page (05-19) -
-
blakey
titán
válasz
Kristof14 #3498 üzenetére
Nem csak tűnik vastagnak hanem az, ahogy elnézem, a meglévő hátlapra teszik rá, tehát ez egy szilikon tok, fém kerettel, az amúgyis nehéz telefon ezáltal még nehezebb lesz. Egyébként jól néz ki.
(#3500) Kristof14
Neked ilyened van? Vagy nem értem, képek alapján toknak tűnik és nem hátlapnak. -
-
toka96
tag
válasz
Kristof14 #3416 üzenetére
Ugyan ezzel a problémával küzdök!
Zárt képernyő--> jön a Messenger üzenet--->2x rányomok a képernyőzárnál található 'lebegő értesítésre'---> csak a téma hátterét nyitja meg és nem nyílik meg a messenger.
Barátomnak ugyan ilyen telefonja van, összehasonlítottuk a beállításokat, Értesítési beállításokat,Engedélyeket,Miui-t és minden u.a...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Kristof14 #3408 üzenetére
Nálam semmi gond a Messengerrel
Betetted az Indítópultba? A Gmailt is tedd be(#3410) Cfc_Boy
Azért vigyázz ha ajánlod valakinek a Wipe All Datat, mert az mindent töröl!!
Előtte a fontos dolgokat kell menteni. Az sem árt ha előtte a kívánt ROM-ot a Pc-n átnevezi "update.zip" névre és rámásolja a a telefon gyökérkönyvtárába. Baj esetén fel lehessen tenni a ROM-ot. -
Tidzsi1953
tag
válasz
Kristof14 #3136 üzenetére
Mivel lefagyási gondjaim voltak a beérkező üzeneteknél, egy teljesen nulláról való telepítést választottam az 5.4.24 magyar ROM-al. Lekopogom, azóta ez a jelenség megszűnt!
A Titanium Backup-al elmentett programokat telepítettem vissza A_B_C sorrendbe rakva a képernyőn az appokat. Nos ettől egy egyszerűbb módszert szeretnék elérni, amennyiben lehetne.
Ha belépünk a Beállítások - Alkalmazások - Egyebek menübe, ott egy Rendezés méret szerint és egy Alapbeállítások menüpontot találunk. Itt kellene lennie az A-B-C szerinti sorrendnek és esetleg a telepítés ideje szerinti sorrend lehetőségnek. Ezeket hiányolom én! (Talán azért, mert az előző telefonom CyanogenMod rendszerénél ez alapbeállítás volt, úgymint a hangerő panel minden funkció önállóan való beállítási lehetősége, valamint a widgetek átméretezhetősége is ) Ha ezeket tudná a MIUI is, nagyon tudnám szeretni érte! -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Kristof14 #3064 üzenetére
Ha beállítod az ébresztőt és kikapcsolod a telefont, hidd el befogja kapcsolni a telefont 1 percel mielőtt ébresztene. Próbáld ki nappal, meglátod. Ha az ébresztő be van kapcsolva akkor a telefonban az akku résznél az automatikus telefon bekapcsolást be sem kell kapcsolni. Ha félsz, hogy nem kapcsol az ébresztő, akkor az előbbi helyen állítsd kicsit előbbre az időt az autó bekapcsnál, mint amikorra az ébresztő van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest