- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nataniel
aktív tag
válasz
Criminal017 #5294 üzenetére
Nem tesz semmit
-
Nataniel
aktív tag
válasz
Criminal017 #5289 üzenetére
A pixelhiva az képernyő,tudom,mert nekem is van, nem is kevés,képernyőfotó csak kivülről, mert a képen NEM FOG látszani, a Redmi Note 3G-nél volt ez gond, de a Note 4G tipusoknál is kijött, egyes feltételezések szerint, a többrétegűség hozza ki, amikor az melegstik, vár egyértelműen nem tudták az okosok sem.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
Criminal017 #5289 üzenetére
Kipróbáltam neked rengeteg fekete hátteret megnéztem és videó részletet max fényerőn, de egy gramm pixelhiba nincs. Valószínű ,hogy nálad van a gond ha sok mindennél megjelenik, akkor viszont lehet gariztatni véleményem szerint,mert a kijelző hibás.
-
Mr X
veterán
válasz
Criminal017 #5202 üzenetére
-
Kristof14
senior tag
válasz
Criminal017 #5197 üzenetére
a képernyővel az lesz a baj, hogy bemérik és, ha a probléma időszakos akkor addig mérik amíg jó eredményt nem kapnak és vissza nem tudják adni, hogy "ez tökéletesen működik".
próbáld ki, hogy csak videófelvételnél vagy pl a hangögzítőnél is csinálja-e.
a hátlap az recseg orrba szájba, ha tokot teszel rá, ha nem.
nekem most egy utángyártott fekete van rajta nyóccáér íbéjről, az kicsit "szűkebb" és nem recseg.más:
imádom ezt a telefont!!
elköltöztem Győrbe, természetesen fogalmam sincs, hogy mi hol merre hány méter, de a GPS nagyon durván gyorsan megtalálja, hogy hol vagyok és pontos is. Sokat használom, még nem tartott 10mp-nél hosszabb ideíg, hogy megtalálja, hogy hol vagyok.
viszont meghoztátok a kedvem a v7-hez... -
baal-amiga
senior tag
válasz
Criminal017 #4575 üzenetére
Én ezeket vettem:
Prémium feeling, komolyan, nagyon vagány. Mondjuk a tok plusz súly, de szuperjól néz ki.Az egész nem volt 2e Ft...
-
Klara_
őstag
válasz
Nem illeszekdik jol, a Hongmin gyonyoruen allt a gyari TPU ezen viszont lotyog. En meg 5000-ert vettem, nem erte meg. Ha alul illeszkedik es oldalt is, akkor telefon felso reszen 1-2mm-et elall mar. Vagy fent es lent illeszledik es oldalt log.
Folia helyett inkabb Nillkin uveg, ennyibol kintrol az is itt van. -
Criminal017
őstag
válasz
A fólia ügyben közben rájöttem, hogy a Note meg a Note 4G ugyan az. Bocs.
A tokot meg megrendeltem, "hossza vívódás" után megér annyit. -
bencevargaa
csendes tag
válasz
Criminal017 #4509 üzenetére
én innen: Aqua
lehet kicsit drágább mint máshol, de sokszor rendelek tőlük és eddig sose volt semmi problémám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest