- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
═══◄TWRP recovery►═══
tedd fel ezt ott van az összefoglalóba, nekem ez jobban tetszik.
és itt amikor teszed fel akkor system, data, cache-t mindenképp töröld ki (wipe).
nekem tökéletesen megy ezzel minden.A rom nem szokott egyből felmenni, ha hibával befejezi akkor nem kell semmi újraindítás csak told rá mégegyszer az install zip-et, akkor már felteszi
-
Klara_
őstag
Ha HU akkor van benne par hiba amit mar jeleztek:
"Akinek nem működne a gapps, az várjon kicsit, majd töltse le még egyszer a romot és minden wipe nélkül telepítse fel, mert volt közben egy javítás!
Bele került az App Store és a MiTransfer. Az elsőt, ha nem tetszik, majd kiveszem, de én volt hogy ott megtaláltam olyan appot, ami a playen fizetős volt" - Ezek elvileg javitva: Tegnap "Kb. 18.30-körül történt a javítás, de nem tudom pontosan, hogy a kollégának mikor sikerült feltölteni a szerverre!
Lehetséges, hogy mostanra ki lett cserélve, de ha valaki találkozik ezzel a hibával, akkor a ráfrissítés megoldja!"
Ami azota kiderult:
"Téma menü japora változott
App store bekerült a rendszerbe.
Mi fit update után sajna magyar nyelv ugrott, de ezt sejtettem, viszont van benne már mérleg, persze az nekem még nincs tehát számomra felesleges!
Xunlei nincs letiltva!" -
Klara_
őstag
-
sanyirigo
senior tag
http://miuiandroid.hu/index.php?page=xiaomi-redmi-note
Innen letöltöd a romot.
Ezután bemásolod a telefon gyökérkönyvtárába, majd elindítod a frissítés alkalmazást. Jobb felső sarokban 3 pötty -
ROM telepítés kiválasztása. A 4G-s romot szedd le, nekem a V6 tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest