-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
-
terra052
őstag
Én pl most frissítettem 6.3.31. multira, perfect, már megjegyzi a billentyűzet beállítást is megint
Multitól nem kell félni, magyarul is tud
TWRP-t meg feldobtam a TWRP manager-rel Play-ről, simán felkúszik, dior-t kell beállítani itt is. -
Nataniel
aktív tag
Próbáld a legutolsó bevitt, helyes jelszóval!
Nekem is kiirta, de én tudtam a jelszavamat.
Szerencsére...
Sajnos amikor feltettem a frissitést,engem is ez fogadott... szerencsétlenségemre...
Majdnem minden adatom odavan a kibaszott frissités miatt....
Szerencsére minden fontos képet SD-re mentek, telefonszámokból változatlan minden, ami eddig... -
-
Kristof14
senior tag
ez az úgynevezett nem tiszta telepítés, ha tisztán teszed fel akkor jó lesz.
én twrp recoveryt használok, az érhető, egyszerűbb és többet tud.
ott van az összefoglalóban, hogy hogyan kell telepíteni.
utána felteszed az sd-re a romot, bootolod recoverybe, wipe, advenced, kiválasztod a system, data, cache, dalvik cache pontokat, oké.
utána teszed fel a rom-ot és nem lesz ilyen gáz. -
shifty!
senior tag
Nem teljesen tiszta... amiket ki akarsz menteni, a régi SD kártyán vannak, vagy a belső memórián?
Ha a régi SD-ről akarsz kimenteni, érdemes inkább számítógépen kártyaolvasóval próbálkozni. Ha a belső memóriáról próbálsz kimenteni az új SD kártyára dolgokat, és maga a forrásfájl hibás, akkor elég nehéz a helyzet. -
Mr X
veterán
Először elindítod a rootot igénylő appot. Kiírja, hogy root jog szerzése sikertelen. Ezután megnyitod a Biztonság appot. Azon belül engedélyek, majd root jogosultságok. Itt bekapcsolod az adott app melletti kapcsolót. Majd futtatod a rootot igénylő appot. Mikot kérdezi, hogy engedélyezed-e a rootot neki, megadod. Ennyi a történet.
-
bencevargaa
csendes tag
Ha HU-ra gondolsz akkor rakd nyugodtan. Szebb a design, nem akad - na nem mintha eddig bármelyik szaggatott volna. Folyamatos internettel, videózással játékkal valamivel több mint 5óra kijelzőidő 26óra akkuidővel, nekem nem is melegszik.
RAM használat nem tudom mennyire számít jónak, átlag 6-7-800 mega szabad úgy, hogy messenger, widgetek, fb, zene, eredmények megy.
-
vegyszer
addikt
A csengőhang mappa pl az ES FILE Explorer segedelmével elérhető. A /system/media/audio/ringtones mappába rw-r--r-- (=chmod 0644) jogosultságok mellett a mappában lévővel megegyező formátumba helyezett fájlok egy Reboot után a gyári csengőhangok között látszanak.
Tehát pl mp3->ogg konvertálás után mehet is a mappába (de add meg az R/W jogokat a /system-re az ES FILE Explorer számára)
-
blakey
titán
Egyrészt telepíthetsz csengőhangokat a Ringtones mappába de javaslom a Zedge-et, onnan bármit telepíthetsz ill kiválasztásnál fel is ajánlja.
Képeket és a számítógépen szoktam a telefonszámokhoz rendelni de telefonon sem nehezebb, ráböksz a helyére és beteszed a megfelelőt (azt hiszem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest