- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hatpersze #7615 üzenetére
Komolyan ennyire értetlen vagy? Okosóraként a gyártó 2 napot ígér (36 óra, ok , tévedtem fel napot, számít? ) mindezt úgy, hogy igazából az amoled csak akkor megy, ha használod, az AOD egy lcd ( a samsung órái állandó bekapcsolt amoleddel hozzák ezt az üzem időt.) Amikor meg lemerül, csak az lcd működik és az is csak mint egy alap casio. Igy már érted? Egy garmin meg minimum két hetet megy úgy, hogy 7/24 monitoroz és értesít. Minden fórumon a gyenge akku miatt szidják a ticwatch óráit. De legalább majd két órát tölt...
-
Soltee1
tag
válasz
hatpersze #7598 üzenetére
De hát a garmin kijelzője pont mindíg aktív és jobban is olvasható, mint a pebble, mert kristályüveg van rajta. És olyan számlapot raksz rá amilyet csak akarsz és még azokat is testre lehet szabni. De az igaz, hogy elég drága...
Azért egy 47-es, vagy 52-es számlap nem lehet kicsi....
-
Soltee1
tag
válasz
hatpersze #7583 üzenetére
Simán lehet válaszolni a garmin órákról is és hangot is ad , igaz csak több szólamban sípol, de elég hangos.
És mivel SZERINTEM!!! ez áll a legközelebb a pebble fontos funkcióihoz ez NEKEM a legjobb utód. A fitnesz funkciót meg nem muszály használni, de mivel full magyar és elég pontos nem is árt. -
nyisziati
veterán
válasz
hatpersze #7583 üzenetére
Persze, értelek, nem is támadó hangnemben akartam írni, csak a prioritásaimat sorolni.
Elnézést, ha nem ment át.Jó lokalizáció alatt azt értem, hogy vannak magyar nyelvű óraszámlapok is, FUTÁR app, és támogatja a magyar nyelvet, még magyarul is tudom diktálni az sms-t.
A Viber igen, sajnos az egy hiányosság, valószínűleg már így marad.
A rossz BT kapcsolatot nem értem, lehet, hogy hibás volt az egység. Nekem sík terepen a kisteherautóban hagyott telefont kb. 80 méterről még látta az óra, utána akadt le. De ezt rezgéssel jelezte. Ráadásul most olyan watchface-t használok, amin egyből látom, ha nincs BT kapcsolat.
Egyébként gratula az új órádhoz, teljen sok örömöd benne!
-
nyisziati
veterán
válasz
hatpersze #7580 üzenetére
Igen, de ha kell a health funkció, szereted a gyors működést, a jó lokalizációt és (pl.) az SMS diktálást, akkor már más a mérleg.
Én pont emiatt mondtam le a Wear-ről, mert teljes funkcionalitásban 1-2 napot bír a Ticwatch, másrészt (ahogy hallottam) nemcsak lassabb, de instabilabb is.Sajnos a dizájn olyan, amilyen, de azt leszámítva, még mindig egy nagyon jó választás a Pebble.
-
nyisziati
veterán
válasz
hatpersze #6999 üzenetére
"Az egyetlen használható, és igazán jó óra. "
Ez így van. Nekem is volt kínai gagyi, fél év után töltés közben (!) úgy kifagyott, hogy életre se lehetett kelteni...
Az okosóra topikot is olvasom, szégyen, amit a legtöbb óra művel. A kínaiak egyszerűen kiadják selejtes szoftverrel. A nagyok (Samsung, Huawei, Apple) nem lennének rosszak, csak drágák és nem always-on a kijelzőjük.Ezen meg azt is be tudom állítani, hogy a háttérvilágítás is folyamatosan menjen. Igaz, így egy nap alatt lemerül, de ha reprezentálni kell, akkor nem egy fekete műanyagdarabot látnak a csuklómra szíjazva (mint. pl. AppleWatch - 120 ezerért).
-
Soltee1
tag
válasz
hatpersze #6999 üzenetére
A 2.4.0 bétáján már lehet szineket is állítani. Alapba fehér fekete. Nem az a baj. A naptár és az időjárás már ok. A watchface 3.5 verzió rossz. A 3.4 tökéletes. Szinkronizal és nem lép ki. Olyan mintha az ikonkeszlet nem lenne, vagy nem küldené át. Nem tudom hogy működik ez a része.
-
Soltee1
tag
válasz
hatpersze #6992 üzenetére
Köszi!
Na addig eljutottam, hogy alul a piktogramokat rendesen szinkronizálja...
Tehát bluetooth, telefon mód, csatlakozás, akksi...
Az időjárásnál ugye a weather underground megszüntette az ingyenes api-t, a openweather meg nem frissül valamiért, de ez nekem sem fontos.
Viszont az értesítéseknek csak a számát írja, ikon nincs. Ezt nem értem.
És nekem még a naptár lenne fontos,de ahogy beállítom kilép az instant a telón.
Nem tudom honnét venné a naptár adatot, de olyan mintha nem férne hozzá és kifagy...
Amúgy nekem feltelepítette a beta verziót 2.4.0 watchface 3.5Neked megy a naptár?
Köszi!
Ja és galaxy s8 oreo van most, de más telókon, más oprendszerrel is próbáltam és tök ugyanaz a helyzet...
-
Soltee1
tag
válasz
hatpersze #6983 üzenetére
Húúú ezt én is tlepítettem, kínlódtam vele sokat az én igényeimnek is ez felelt volna meg a legjobban, de sajnos nekem soha nem mutatott többet az óránál....
Nagyon sajnáltam... Nem tudom mivel lehetett gond, de nem tudtam működésre bírni...
Az jó, hogy neked működik.
Milyen teló, milyen op.rendszer? -
nyisziati
veterán
válasz
hatpersze #6989 üzenetére
Okés, érthető.
Ezt a notification centert én is próbáltam egy darabig, de szintén nem nyújtott pluszt számomra. Egyszerűen bőven elég nekem a gyári.Zenei téren a Music Boss-szal jártam ugyanígy - a default beépített szintén elegendő.
Bár ebbe talán az is bejátszhat, hogy a Boss nem tudja (már?) azt a funkciót, amivel hirdetik, hogy bármelyik zeneappot el tudja indítani az óráról. Pedig pont erre kellett volna, hogy a Deezert vagy a Google Music-ot, vagy a teló saját appját lehessen váltogatni, de sajnos nem alkalmas erre, gondolom update-elni kéne - csak nincs már kinek. Kit-Kat meg kevés telón van már.Ez van, ezekkel a korlátokkal kell együttélni. Ennek ellenére még mindig príma "geekwatch" ez az óra, nagyon megkedveltem.
-
-
-
válasz
hatpersze #6010 üzenetére
Üzemidőre nálam most az Amazfit Bip a nyerő, egy hete használom, 80%-on van az akkuja.
Mondjuk a firmware full kínai, de a piktogrammokat érteni, van már módszer angolosításra (bár nagyon friss, pár napos), értesítéskenél a magyar ékezetekkel még baja van. Tulajdonképpen ez egy Mi Band 2 meg egy GPS egy nagyobb kijelzővel.Viszont az alvásfigyelés tetszik, futáshoz is kipróbálom majd, meg ugye fejlesztik ezt még (és pl a Gadgetbridge is támogatja már)
-
Soltee1
tag
válasz
hatpersze #5975 üzenetére
Kipróbáltam ezt az instant for pebble wf-et, ez nagyon jó lenne, de tényleg nem működik jól, sajnos.
Az N2W stabil, de sokkal kevesebbet tud... Kerestem hasonlókat, de csak ezt a kettőt találtam ami kiteszi az alk. ikonokat, míg meg nem nézem telón. Esetleg azóta sem talált valaki, valamilyen alternatívát? -
kano
nagyúr
válasz
hatpersze #5985 üzenetére
Szerintem ez a Te igényed maximum, szó sincs itt sutaságról. Éppen az volna a gáz egy okosóránál, ha nem tenné lehetővé az üzenet megtekintését.
Neked nem Pebblét kellett volna venned, hanem egy Xiaomi Mi Bandet és ennyi.Williamgrant
Bevallom, annyira nem követtem a felvásárlást, de ha jól tudom a Pebble nevet nem vásárolta meg a Fitbit, nem? Nem arról volt szó, hogy csak a szoftverhez tartozó liszenszeket vásárolta meg a Fitbit?Egy kicsit olvastam is: SDKs and apps and developers
Akkor elméletileg kezdhetne vele valamit a Citizen, ha akarna. -
-
-
-
-
-
hatpersze
tag
válasz
hatpersze #4537 üzenetére
Válaszolok magamnak, más ne essen "csapdába", illetve esetleg valaki valami hasonló megoldású okosságot ismer...
Letöltöttem a pebbledash apk-t. Ez arra való (lenne), hogy az android dashclock widget három általam kiválasztott kiegészítő adatait megjelenítse (plusz a pontos időt) az órán. Iszonyú mennyiségű kiegészítő van, gondoltam összehozom ami nekem kell, be is vásároltam (már nem emlékszem mit, de nem volt drága). Aztán telepítettem volna a pebble watchface-t, de nem találtam megfelelőt. Sajnos a fejlesztő több mint két éve eltűnt, vele együtt a lehetőség a 2.0 feletti szoftverre telepítés is. Szóval ne költsetek erre a dologra (jövendőbeli pebble-özők).
Esetleg ha valakinek valami hasonló megoldásról van tudomása megosztaná velem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest