Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz Williamgrant #4800 üzenetére

En pont tegnap keresgeltem benne, magyaritast is de se root se custom ugyhogy nem erdekes, meg felraktam ajanlott progikat, eddig nem nyertem.
    ON: en nem szoktam normalisan megnezni, vagy tenyleg nincs olyan gomb a bejovo hivasnal, hogy ne vibraljon tovabb, nemitsa a csorgest, de ne tegye le? Gyerek szokott ramcsorogni visszahivom (a prepaid 7 masodperces arai ugyebar), de az irodaban meg nem kivancsiak a csengohangra annyi ideig, meg a vibra is feleslegesnek tunik, abbol alapbol eleg lenne egy, ezt az egyet nem tiltottam a telefonon (a tobbi hangjelzest igen).
    A masik ami erdekelne, hogy jelezzen ha a waze-n hang akarna kijonni. Van erre barmi esely, valami tasker tipusu vagy hasonlo, kiserletezett mar valaki? Tudom, gmaps ora-app van, igaz nem tudom az jelzi-e rezgessel hogy action van. [Valamiert ugy sikerult, hogy a mellette hallgatott zenebe csak eyg kis nemulas van, ha feltunik hogy egyaltalan van, el vannak maszva a hangerok, vagy rossz az autohoz - pontosabban a radiojahoz - csatlakozo drotom. Meg amugy is nekem nem kell bemondja, ha van valami ranezek, csak sajna igy elsikkadhat.]
    Amugy nagyon megszoktam nehany nap alatt mar az orat, nalam inkabb kutyumania (es a fejlesztesi lehetoseg) gyozott meg, az epaper a konkret markarol; most viszont mar a kenyelem a nyero. Lehet a kovetkezo telefonom lapat es hordhatom a taskamat az ovtok es compact kivitelu telo helyett.

Új hozzászólás Aktív témák