Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #4800 üzenetére
En pont tegnap keresgeltem benne, magyaritast is de se root se custom ugyhogy nem erdekes, meg felraktam ajanlott progikat, eddig nem nyertem.
ON: en nem szoktam normalisan megnezni, vagy tenyleg nincs olyan gomb a bejovo hivasnal, hogy ne vibraljon tovabb, nemitsa a csorgest, de ne tegye le? Gyerek szokott ramcsorogni visszahivom (a prepaid 7 masodperces arai ugyebar), de az irodaban meg nem kivancsiak a csengohangra annyi ideig, meg a vibra is feleslegesnek tunik, abbol alapbol eleg lenne egy, ezt az egyet nem tiltottam a telefonon (a tobbi hangjelzest igen).
A masik ami erdekelne, hogy jelezzen ha a waze-n hang akarna kijonni. Van erre barmi esely, valami tasker tipusu vagy hasonlo, kiserletezett mar valaki? Tudom, gmaps ora-app van, igaz nem tudom az jelzi-e rezgessel hogy action van. [Valamiert ugy sikerult, hogy a mellette hallgatott zenebe csak eyg kis nemulas van, ha feltunik hogy egyaltalan van, el vannak maszva a hangerok, vagy rossz az autohoz - pontosabban a radiojahoz - csatlakozo drotom. Meg amugy is nekem nem kell bemondja, ha van valami ranezek, csak sajna igy elsikkadhat.]
Amugy nagyon megszoktam nehany nap alatt mar az orat, nalam inkabb kutyumania (es a fejlesztesi lehetoseg) gyozott meg, az epaper a konkret markarol; most viszont mar a kenyelem a nyero. Lehet a kovetkezo telefonom lapat es hordhatom a taskamat az ovtok es compact kivitelu telo helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest