Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Nos, egy hosszabb Amazfit watch kitérő után a nyaralás során visszatértem a jól bevált PTS-hez (főként praktikussági okokból: ld. vízállóság és hosszabb akksiidő). Még mindig csak azt mondhatom, hogy számomra mindent összevetve (funkciók, ár-érték arány) még mindig ez a legjobb okosóra. Szerintem beállok arra, hogy ez lesz a mindennapi mindenes, az amazfit meg jó lesz futás trackingre (HR-szenzor ill. GPS előnye van). A legközelebbi tesztelésem meg szeptember-októberben (ha nem bukik valahol a timeline) várható: ZeTime by Mykronoz.
Ami a HR-szenzoron és a GPS-en kívül igazából hiányzik, az az Amazfit szebb (nagyobb felbontású és nagyobb) kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest