- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tippeket, nézelődöm én már az okosóra fronton egy ideje, a garminok közül ami tetszik, mocskos drága. Tényleg ágyúval verébre effekt lenne. Igazából a Suuntoval legalább az kiderült hogy gyakorlatilag a GPS ami nekem kell, az összes többi csecse dolog abszolút másodlagos.
Az értesítés kezelés nem annyira lényeges, mert futáshoz és úszáshoz egyrészt nem viszek telefont, mert ott a Bragi Dash Pro-m ami tárolja és adja a fülembe a zenét, méri a pulzust. Kéktúrázáskor meg úgyis nálam van, többnyire 2G-re kapcsolva hogy a két napot kényelmesen kibírja, az a néhány sms és hívás már nem oszt nem szoroz ami "átjön" ilyenkor.
A mobil jó lenne rögzítésre, van is egy böhöm akksis ami bírná, de nem akarom állandóan előszedegetni és szeretem nézni a megtett és hátralévő távolságot, időt egyszerűen.Mondjuk a D2 Delta Sapphire a barna szíjjal egész pofás már.
-
Igaz, mindössze két érvem lenne ellene:
1. A Honor fele annyiba kerül.
2. Fém tokozással nekem sokkal jobban tetszik egy óra, mint műanyaggal.Szóval nem adok a Forerunnerért annyit. Majd ha olyan orbitális nagy sportember leszek hogy kihasználjam akkor talán. Néha 1-1 futáshoz és évi 3-4 túrázáshoz keresek valamit. A Suunto amúgy frankó lenne, de nem bírja ki az egy napos túrát és undorító menet közben akksiról töltögetni.
-
-
zezoka
őstag
Ez egy új órának látszik, amit még nem kaptál meg!
Kár, h ilyenkor nem lehetne esetleg plusz ráfizetéssel upgrade cserélni jobb verzióra! Bár a hétvégén láttam Time Steelt (ugye nekem sima Steel van), és minden elfogultság nélkül mondhatom, h az enyémnek sokkal jobb kontrasztja van, sokkal könnyebben látható, h nem színes, háttérvilágítás nélkül meg pláne.
-
-
zezoka
őstag
Jaja!
Tied is!
Chal: Amúgy a 2.9.1-es firmware van rajta.
Fery: Jaa! Azt hittem h a Pebble Time app felrakása utáni fw frissítés nem teljesen gyári megoldás, csak amolyan szükségmegoldás (vagy hogyismondjam). Szóval, h nem teljesen a sajátja.
Amúgy a hétvégén egy olyan WF volt rajta, ami csak órát-percet-dátumot mutat (Blockslide a neve). Na mindegy, ez még csak az első töltés, állandó nyomkodással, csak mondom az volt a fura, h egész hétvégén is merült 30%-ot. Bár a napi durván 10% nem olyan rossz mégse - habár üresjáratban...
Ezért kérdeztem, h ha egy WF, amí szívja az órát (Yweather, vagy valami időjárásos) csak rajta van, de nincs kiválasztva, akkor is merít-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest