- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
sszemtelen
őstag
válasz
domojko #6508 üzenetére
Azért azt jó ha tudod, hogy ezek a fóliák mocsok erősek ám. Az én Time-omat egy éve védi egy ilyen sima fólia, és azóta egy karc van rajta. Pedig fizikai munka közben is rajtam volt, csapódott már sokszor vas csövekhez / kábelcsatornákhoz, falhoz, satuhoz, mindenhez. És ugye 2 fólia jött, a másik még a borítékban pihen.
-
válasz
domojko #5907 üzenetére
Mivel a kirakat cég fulfilled by Amazon, így az amazon intézi a teljes csomagolást postát, pont mintha tőlük vetted volna. A my orders menu alatt nyisd meg a terméket és indítsd egy claimet a resolution centeren keresztül. Ezeket a képeket csatold, angolul írd meg, hogy: At the description of my purchase, the product was signed as new one, not as refurbished or used. I got a used watch, you can clearly see it on the attached photos. Please send me an other Pebble 2 HR, which is brand new or refund my purchase! Thx!
-
válasz
domojko #5913 üzenetére
Nyiss egy reklamációt (van link a rendelésednél és a visszaigazoló mailben is), írd le, hogy használtat kaptál, pedig a visszaigazolásban is új volt, ha kell csatolj 1-2 képet. 6 órán belül válaszolniuk kell és kérj refundot. Németek, elnézést fognak kérni 20 mondatban és sztem szó nélkül visszaadják az árát, ha megnézik a képeket.
-
domojko
senior tag
válasz
domojko #5903 üzenetére
Nos, ma megérkezett az óra. Nem kellett semmi extra költséget fizetnem.
Viszont szét vet az ideg. Egy használt órát kaptam, az új helyett. Ilyenkor mi a teendő?
A szíjon látszik h hol hordták, a töltőérintkezőkön látszik h nem egyszer volt töltve, hanem nagyon sokszor.
A kijelző üveg jobb felső sarkánál van egy karc, pont nem lóg bele a kijelzőbe. Sajnos nem tudtam jól fotózni.
Meg egyébként is tiszta retek az egész óra. Annyi h szét van szedve, gyári fólia rá van rakva az órára, és bedobozva.
A büdös anyukájukat. -
válasz
domojko #5883 üzenetére
NO Para! Nem jön rá áfa! Az MPL fogja kihozni. EU vasarlasnak számít! Ha elolvassatok, mit ír a fullfilled by Amazon alatt, kiderül, hogy ugyan az, mintha az amazon.de adta volna el. Az amazon csomagolja, postázza, sőt az amazon s.a.r.l EU raktárba kell küldeni probléma esetén. Nincs rajta áfa. EU-ból küldik.
És mielőtt még valaki azzal jön, hogy meglatjuk, két dolog : ha amazon.com rendelsz, a kártyás fizetés előtt rakja rá a vámot és áfát, tehát már akkor kifizeted. Amazon.de esetén 29 euró felett ingyen szállít mindent, ami fullfilled by Amazon vagy közvetlen Amazon eladás, 2: Én is innen vettem. PTR 88EURO. Nem fizettem se áfát se vámot. MPL hozta, itthon már nem szállít a DHL.
Amúgy napi szinten vásárolok az amazon.de rol függönytöl az 1000 euros robot porszívó ig, soha nem fizettem se áfát, se vámot.
-
válasz
domojko #5885 üzenetére
Ha amazon.de-ről rendelted és nem vont le plusz költséget (max. a szállítást, ha expresszel kérted), akkor nem kell áfát fizetned, mivel EU értékesítés. Az, hogy az ottani beszállító cég amerikai (amúgyis csak kirakatcég), az csak neki fontos, mert ő vámol/fizeti az áfát.
-
air
nagyúr
válasz
domojko #5885 üzenetére
Ezt nyisd meg:
https://apps.getpebble.com/en_US/watchfaces?section=watchfaces&dev_settings=trueDev settings - Óra típus, platform, nyelv kiválaszt - SAVE és így folytasd a keresést, böngészést!
Így már lesz "Download PBW" link.Viszont ezt például tudtátok:
https://0ws.pw/PebbleArchive/
Itt a /PebbleAppStore/apps/ mappában ott van minden alkalmazás és wf. 2016.12.11-ei archív állapot. -
air
nagyúr
válasz
domojko #5881 üzenetére
Ha a DHL hozza, akkor ők szépen beviszik a vámraktárba, és onnan fognak értesíteni, hogy csomagod jött. Addig ki sem engedik, amíg át nem utalod az ÁFÁ-t és a kezelési költséget.
Azért fogsz rosszul járni - valószínűleg - mert a DHL sokkal többet számol vámkezelésre, mint mondjuk a Posta.
Amíg a postán 2500Ft a vámkezelés költsége, addig 6 vagy 7000 a DHL-nél, ha jól emlékszem.
És plusz még az ÁFA.
Úgyhogy ez sem lesz olyan olcsó mulatság. -
-
doongoo
addikt
válasz
domojko #5852 üzenetére
fóliákra én a Gadgetwraps-et ajánlom
-
axioma
veterán
válasz
domojko #5860 üzenetére
Az account megerositese nelkul is tudod hasznalni, a ferjem is igy jart.
Amit en rendeltem me'g az elejen ebay foliat, az nem p2-re hanem a steel-re volt, azt hivtak korabban 2-esnek sajna. Most konkretan egyet se talaltam ott (pebble tempered -time -steel mar ures, egyszeruen a p2-re mar nem kezdtek el gyartani mert ki se jott igazan mikor beszantottak).
Amugy nem is rossz 2 darabert a 10-12 dolcsi, kerdes mi a kulonbseg es hogy mennyi a szallitasi koltseg... -
-
pampika
őstag
válasz
domojko #5852 üzenetére
gadgetwraps
nem filléres, de bevált.
1-2 hét volt, mire ideért amcsiból, azüta is szépen teszi a dolgát -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest