- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
darthsmoke #5490 üzenetére
Áfa és szállítással együtt volt ennyi?
-
válasz
darthsmoke #5490 üzenetére
Használd egészséggel!
-
axioma
veterán
válasz
darthsmoke #5191 üzenetére
En tok laikus vagyok, de a HR grafikonom [a konkret peldanyomon legalabbis] teljesen totalisan biztos, hogy tavol all a valosagtol. Random ugral, kepes akkor is merni mikor lerakom furdes alatt, satobbi. Szerintem edzes nelkul se hasznalhato az adatsor amit kiad magabol, pedig az eloirasoknak megfelelo helyen hasznalom es normalisan rogzitve van, nem csuszkal (nap vegen kis godrocske a mero-kidudorodasnal a kezemen, gondoltam is hogy hany ev utan maradna ugy mint a jegygyuruk nyoma
)
Szoval EZERT ne vegyel HR valtozatot. Ettol fuggetlenul szerintem kicsit jobban ora mint a tobbi, nalam szoba joheto (add hozza, hogy 2-essel kezdodik a szemelyi szamom, az elso steel nagyon nem jon be, a masodik csak az eszmeletlenul rossz es feltunoen megcsinalt meret/kepernyo ara'ny miatt nem).
Azt nem tudom, a tobbiben van-e lepesszamlalo, na az mar sokkal hihetobben teszi a dolgat, rendszeresen megdicser mikor vasarolni megyek hogy mennyit mozogtamOtt nem ereztem jelentos kulonbseget abban, amit mutat, meg abban, ahogy az adott napom szerintem eltelt. Mondjuk teny, a kummulalt adat jobban elfedi az anomaliakat.
-
válasz
darthsmoke #5191 üzenetére
Ezek az eszközök nem megbízhatóan mérnek pulzust, edzés közbeni mérésre a legalkalmatlanabbak. Csak mellkaspántmérővel tudsz viszonylag pontos pulzust mérni mozgás közben.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #4244 üzenetére
Múlt pénteken megjött a Time refurbished. Működik szépen.
Viszont egyelőre elég gyorsan merül, remélem, majd be fog állni pár töltés után. -
doongoo
addikt
válasz
darthsmoke #4236 üzenetére
A linken írt újraindítás nem segített? Próbáltad?
-
air
nagyúr
válasz
darthsmoke #4236 üzenetére
Esetleg Amazonon lehet találni olyan eladót, aki szállít Mo-ra.
Ott van már $90-ért Time.
Például ez: Pebble Time Smartwatch - Black (Certified Refurbished)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest