Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPG_
tag
válasz
BullDogh #1599 üzenetére
Pont, hogy sok féle képpen fel lehet tenni..
Factory resettel, anélkül, tisztán telepítve, de még olyan is szokott lenni, hogy 2x kell egymás után telepíteni mert akkor lesz jó.
Nem bántani akarlak, de elég hamar feladtad! Mondjuk ha a design nem tetszik akkor amúgy is mindegy.
Próbáltam már majd' mindet, de nálam még mindig a MIUI a leghasználtatóbb ROM.
Mostanság a 4.4 Kitkat-ot is próbálgatom, de még nem az igazi... -
BullDogh
tag
megoldottam root nélkül.
-
BullDogh
tag
Illetve csak tenném, de nem tudom ujra rootolni a telót. az új miuit hogy tudom ujra rootolni? farma root nem indul el, miuira meg azt írják képekkel illusztrálva hogy van benne ilyen menü de nekem ott nincs ilyen sehol. 5let?
-
BullDogh
tag
Hát nekem ez a miui rom nagyon nem jött be. Csomó beállítási opciónál miui leáll és bezárást kér. ha aktív menübe vagy a playba vagyok és nyomok egy képernyőzárat majd visszakapcsolnám kínlódik mire újra magához tér, és nem utolsó sorban a gyári rom alapjáraton 39-43% evett a ramból, ez vagy 60-70 et. Meg gusztustalan is ez a iphonos megoldás. Kipróbálom a smartot, eddig úgyis samsungjaim voltak. ha az se jó marad a gyári. De azért grat a készítőknek nem rossz rossz, csak nem jött be.
-
royal-rolls
csendes tag
Sziasztok...
Vertis 01 Plus-om van...
Nekem fontos lenne a bluetooth headset és a 3G egyidőben...
Ahogy olvasom a MIUI tudja... De én egy átlagos felhasználó vagyok...
A kérdésem az lenne...
Be tudja valaki vállalni hogy elmegyek hozzá és ő lement-felrak-visszatölt?
Azaz mindenem ugyanaz a telefonom csak már MIUI fut rajta?
...
Ezzel bukom a garit?MP
-
hegyi69
csendes tag
Ma én is voltam a szervízben hangszóró miatt le a kalappal .
-
NPG_
tag
Ahogyan én látom, a MIUI-t sokan szeretik és használják.
Nagyobb hibájáról nem tudok. Akksival is jól bírja. Nálam 2 napot simán de persze ez használattól függ.
A tárhely ugyan úgy van mint a gyárinál. Van rá mód, hogy a külső SD-t kezelje belsőként, de ezzel csak még egy hibalehetőséget generálsz magadnak. Leírást a lengyel Vertis fórumban találsz. -
mariobros
tag
Olyanokat kérdem most, akinek már van tapasztalatuk a szervizzel kapcsolatosan. Leejtettem az Vertis 01-em, a műanyag előlap berepedt, a kijelző viszont szeresére ép. Van még garanciám, de ezt gondolom csak garancián túl javítanák. Szerintetek van esélyem rá, hogy kitudják cserélni? Gondolom Kínából valahogy lehet rendelni hozzá alkatrészt.
-
NPG_
tag
Van új MIUI Vertis1-re!
Verzió: 4.5.16, bluetooth headset javítás integrálva! :-)letölthető innen
-
jeanvaljean
tag
válasz
furmint11 #1174 üzenetére
Szia!
Feleségem expit szeretne venni. Csábító és nagyon olcsó.
két és fél hónapos használat után mi a véleményed? Mered ajánlani? Mik a hátrányai? SOkat olvastam utána nagyon, de a személyes véleményedre vagyok kíváncsi. Nem játékra kell a telefon, nem is egy rakat ap futtatására, csak telefon, skype, viber, gyors internet, elfogadható fénykép-minőség.
Köszi a segítségedet!
-
NPG_
tag
Bocs. Neked...
-
NPG_
tag
Bluetooth headset javítást feltettem a lengyel vertis1 fórumra is.
Kipróbálták és nekik is megjavult.Aki a vertis1-re portolja a romokat, a jövőben használni fogja a javítást.
Tisztára büszke vagyok magamra! -
Revenge
tag
E hó végén lesz nálam egy Vertis Aim. Szerintem videót is készítek róla ha meglesz.
-
mrsoul
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/140514/Screenshot_2014-05-14-23-41-56_www.kepfeltoltes.hu_.png
Max Smart, wifire fugyelve egész jól bítja, míg telefonálgattam is vele, net, játék, emailezgetés, kafa.
Vertis 01
-
NPG_
tag
Üdv.
Jelezném, hogy Vertis1 MIUI-ban sikerült megoldanom a bluetooth headset problémát. :-)
Nálam még a 4.3.7 verzió megy, de szerintem az újabbakban is működik a dolog.
Még az is lehet, hogy más ROM-ok esetén is jó.
Tesztelni azért még lehet, hogy kell.
Ha valakit érdekel akkor jelezze itt. Ha sok a jelentkező itt teszem közzé az eljárást, ha csak 1-2 akkor privátban. -
RBJ
addikt
MOst nézem, hogy még aim nincs a conflexnél. TÉnyleg szép telefon.
[link] -
RBJ
addikt
És aki postán rendelte?
Vertis yot t vett már valaki? Kíváncsi lennék a vertis 02 höz képest a kamerája mivel jobb? -
bonifa333
aktív tag
Szia!
Nagyon jo a szervize.
2 szer voltam vele dec ota szervizben, egyszer szoftverfrissites, masodszor hangszoro csere.
Mindketszer a javitast meg tudtam varni,es mukodott is amit megcsinaltak.
Ha a meret szamit, akkor vertis 01 plust vegyel, strapabiro keszulek.
A szerviz, bp Conflex kft , Xi ker Hadak urja.
Szemelyesen beviszed es a szervizes segit, ha szamit az ido, nem tudsz varni, amig bekuldik a telot.
En csak jokat tudok mondani.
Arak: vedofolia 500 huf, uj aksi 1300 stb. Nem mindegy!Udv,
Bb -
To_Pet
tag
válasz
guftabi96 #1566 üzenetére
Köszi a választ. A forgatas nem zavar, időt meg csak egyszer kell beállítani.
Van itthon rendes szervize a telefonnak? Mik a garancális tapasztalatok? Nem gyári romot problémás felrakni rá? Elég régen csináltam már ilyet. Érdemes félretenni egy Sony Xperia SL-t és 2 kártyával használni az overmaxot? Vagy az jobb még? -
guftabi96
addikt
szerintem a legnagyobb problémája, hogy gyári rommal egy idő után a képernyő elforgatás behal, (egy újraindítás után ismét jó). A dátumot és időt csak az oobe nevű programmal lehet állítani, illetve volt akinek voltak hangproblémái, de ez nem gyakori. Hirtelen ennyi jut eszembe
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Céges telefont kellenne választanom kb 40-50 ezer forint körül. Ez a telefon is a kiszemeltek között van. A másik az alcatel ot idol s. Azt szeretném kérni, hogy valaki legyen szíves összegezni a vertis ismert problémáit. Ne haragudjatok de nincs már energiám még egy fórumot végigolvasni. Előre is köszönöm. -
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is volt hangszoro gondom a telefonnal. Vertis 01.
Elvittem a szervizbe, ahol mondtak, hogy megcsinaljak.
Kerdeztem, hogy mennyi ido?
Fel ora. - valaszoltak.Elvittek a telot es 10!!!!! Perc mulva visszahoztak, megcsinalva!
ILYEN GYORS, SEGITOKESZ SZERVIZZEL MEG NEM TALALKOZTAM, MINT A SZAKSZERVIZE!!!!AJANLOM MINDENKINEK.
NAGY PIROSPONT NEKIK!!!!
-
ToBeY
nagyúr
A Miui romon kívül más kitkat verziós android nem érhető el a telefonra?
-
mrsoul
csendes tag
Telefon wifi beallitasnal, halozat elfelejtese, torlod a sajat wifid, kikapcsolod a wifit, a telefont is. Routert kihuzod, varsz kicsit, bedugod a routert, telefon be, wifi be, es csatlakozas. Nalam ez megoldotta altalaban. Wifi gyorsitas v valami ilyen beallitas van azt kapcsold ki, meg ne szakadjon meg a kapcsolat kikapcsolt kepernyonel.
-
ajca
tag
Szevasztok!
Az a gondom lett a vertissel,hogy nem hajlandó a wifibe belépni,megvan minden hálózat csak az IP cím lekédezése után nem lép be vagy azt írja ki,hogy gyenge hálózat az otthonira is pedig van a saját routerrel a wep key-el se csatlakozik egyik napról a másikra,a factory reset sem segített,van valami ötlete valakinek vagy irány a szervíz? -
guftabi96
addikt
Na felraktam én is a Max Inception-t. Teljesen meg vagyok vele elégedve, bátran ajánlom mindenkinek!
De azért még mindig a Miui a No.1 -
nbukta77
addikt
Nektek a kamera lencse takaro uvege nem karcolodik? En gyari tokban tartom. Tok nelkul nem rakom le, de mar van rajta vagy 3 karc es olyan a mintaja,mint a tokon levo kihuzoka.
-
Prt50
csendes tag
A miui a hónap közepén kiadja a 4.4-et remélem átírják vertisre és mi akik szeretjük hamarosan próbálhatjuk.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
andiii1027 #1535 üzenetére
Lengyel oldalon láttam rá tokot...
-
Revenge
tag
Sziasztok!
Sony párti vagyok, de nem a felirat miatt, inkább a design. Ezt a Vertis 1-est van alkalmam sokat nyomkodni, áruljuk ezt ahol dolgozom.
Szuper jó, és nagy esélyes a vásárlásra részemről, de akkor vessetek erre egy pillantást:
Overmax Vertis AIM.
Elegancia, és presztizs? Lexarom, de gyönyörű, és antutun 17ezer felett megy! Eddig a legszebb telefon, amit a piacon láttam, (150ezer alatt) !!!
-
andiii1027
csendes tag
válasz
royal-rolls #1534 üzenetére
Ugyanilyen hangszórós problémám volt, nekem 40 napig javították
e-mailre nem válaszoltak, de telefonban készségesek voltak. Én is elégedett vagyok, anno Sony Ericssonnal, Samsunggal is volt problémám, pedig ezek "nevek"..
Nekem a kamerán lévő üveg porosodott alá, kitisztították
Szilikon tokot talált rá valaki? A Conflexnél azt mondták, hogy valamelyik Nokia tok jó rá, csak a kameránál kell alakítani. Én a Samsung S5-öt néztem, hogy majdnem ugyanilyen nagy, csak még nem mentem megnézni -
royal-rolls
csendes tag
sziasztok...
leírom mert így korrekt...
2db vertis 01 plus-t használunk... meg vagyunk vele elégedve...
a feleségem telefonjának a hangszórója megszűnt működni azaz csak kihangosítva lehetett beszélni vele...
felhívtam a conflex-t és ők mondták hogy vigyem be mert ismert a probléma...
megkértem őket, hogy ha lehet aznap garanciában javítsák meg mert nem vagyok bp.-i...
reggel bevittem du. 3-kor készen volt...
...
másik probléma...
bluetooth headset-et használva hívás kezdeményezésekor újraindítja a sim kártyát...
erre is rákérdeztem... szoftveres a probléma... közeledik a frissítés ami javítja...
addig headset használatánál "csak gsm"-re kell állítani...tehát a conflex hozzáállásával meg vagyok elégedve...
...
a nagy brand-eknél is vannak idegesítő hibák...
a bátyám s4-se napjában többször random módon úgy dönt, hogy lenémítja magát... -
guftabi96
addikt
Amúgy valaki felrakta az új MIUI-t? Van valami tapasztalat? Van benne valami nagy újdonság, vagy valami amitől megéri felrakni?
-
guftabi96
addikt
Most akkor hogy van ez az új Miui rom?
Mert nekem az előző amit letöltöttem az 4.4.4 volt (legalábbis fájlnévben ez volt), a mostani legújabb, amit a lengyel fórumon írnak annak a fájlnevében 4.4.25 van. Akkor most mi a helyzet? -
stnorcy
aktív tag
Heló
Milyen lengyel fórumon?
Dobnál ide egy linket?
köszi -
Prt50
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy a miui romot úgy fellehet e tenni mintha csak frissíteném.Ugyan is a lengyel fórumra feltették a legújabb változatot.
-
sgergi
veterán
Vertis-01
A kijelző és az üveg között megjelent egy kis porosodás. Szervizben ezt megcsinálják, van róla tapasztalat? Ha nincs, akkor megkérdem tőlük email-ben, hogy ilyenkor mi a helyzet.
Köszi.
-
BullDogh
tag
válasz
guftabi96 #1507 üzenetére
Köszi. Hát ha mást nem marad az... bár ebay-en Németországba némileg nagyobb a választék és nem is lenne annyival drágább, majd meglátom. amúgy nekem is tokba van, de a tok, a ruha, a törölés mind mind ejt pici hajszálkarcokat a fólián és zavaró volt az első napokban, mostanra katasztrófa. Azért köszönöm a választ
-
guftabi96
addikt
válasz
BullDogh #1506 üzenetére
hát akkor marad az, hogy méretre vágsz.
Én ilyet vettem:
Én meg vagyok elégedve vele, nekem jól állja a karcokat, de mivel tokban hordom, így amúgy se éri semmi, ami karcolná, de ettől függetlenül szerintem jó kis fólia, egész vastag, nem ilyen celofán hatású, és jól érzékel vele a képernyő. Öcsém Lumia 520-asára is ilyet raktunk, ott is minden rendben van vele.
most nézem, hogy rosszul emlékeztem, mert max 7 colos képernyőre jó -
guftabi96
addikt
válasz
BullDogh #1502 üzenetére
Én vettem ilyet, amit vágni kell.
Asszem egyben max 8 colos tabletre tudod felhasználni, de úgy van csomagolva, hogy be van ''négyzetrácsosítva'', szóval szépen lehet vágni.
Pcx-en rendeltem még régen, de most ahogy nézem azt amit én rendeltem, már nem forgalmazzák.
Vagy van ilyen: [conflex] -
bonifa333
aktív tag
Sziasztok! Ket simkartya van a veris 01ben. Ha beszelek eskozben hivnak, akor semmit sem jelez ki a telo,pedig hivasvarakoztatas be van kapcsolva.
Miert lehet? Olyan zavaro, hogy nem jelezki kozben telszamot, hogy ki hiv, csak egy sms jon.
Mindket kartya t-mobilos.Segitsetek legyszi!
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok! Ket simkartya van a veris 01ben. Ha beszelek eskozben hivnak, akor semmit sem jelez ki a telo,pedig hivasvarakoztatas be van kapcsolva.
Miert lehet? Olyan zavaro, hogy nem jelezki kozben telszamot, hogy ki hiv, csak egy sms jon.
Mindket kartya tobilos.Segitsetek legyszi!
-
BullDogh
tag
Amúgy valaki tud ajánlani jó fóliát vertis 01-re? vettem rá de sztem szörnyű, még a ruhanemű is belekarcol, fél nap után úgy nézett ki hogy fuj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából jött a lengyeleken keresztül, ízléses dobozban, normális formatervvel, kifejezetten korrekt áron. Fogunk még róluk hallani, ebben biztos vagyok.
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 4
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Éjszakai műszak
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest