- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPG_
tag
válasz
nbukta77 #1418 üzenetére
Verts01 MIUI tapasztalatok.
Megszerettem. Amikor feltettem még kicsit idegenkedtem az iphone-os utánérzés miatt, de csak szokás kérdése az egész. Az androidos alapok azért megmaradtak.
Működés teljesen rendben, semmi fagyás, 2 naviz használok rajta felváltva.
Kevesebb programot használok mert pl. a stock ROM-ra telepítve volt GoSMS + hungarian kiegészítő, K9Mail, ide viszont nem kell mert a MIUI alap SMS és mail kliens tökéletesen megfelel az igényeimnek.
Akksival jól gazdálkodik. " napot simán kibír normál használat mellett, hétvégenként pedig töltőre sem kell dugnom.
Ha valakinek a kinézet nem tetszik, akkor választhat más témát is. Jó pár letölthető a téma beállításból.
A gyári ROM-nál nekem is gondjaim voltak a képernyőforgatással, ami MIUI-ban nem jött elő.
Alapból is van pár érdekes alkalmazás rajta- MiTransfer / fájlok megosztás direkt wifi kapcsolattal ,
- Elemlámpa
- Jegyzettömb
- Biztonság / tisztítás, adatforgalom, felügyelet, antivírus,engedélyek kezelése
- Mentés / Adatok, programok, beállítások mentésede ha regisztrálunk egy Xiaomi/MIUI fiókot akkor további extrák is elérhetővé válnak.
- MiCloud / felhő alapú tárhely szolgáltatás
- MiCredit / kredit kezelő
- Xiaomi fiók amivel szinkronizálni lehet üzenetet, névjegyeket, fényképeket, jegyzeteket, és egyéb adatokatKét hiba van benne, amiről én tudok.
1. A bluetooth kihangosító funkció egyik az első kiadott verzióban még működött, de azóta sajnos nem tudták javítani. ( az első alapja még a Lenovo A830 ROM volt, az utána jövőket már a ZTE V967s ROM-ról portolták)
2. Ha egy app. fut és lezár a képernyő, feloldás után egy kis ideig (10-15 mp) megfagy. Feldobja a "program nem válaszol"-t, de ha a várakozást választjuk akkor tovább megy. Ez nem minden esetben jön elő lezáráskor.Elég sokat használtam a gyári ROM-al BT fülest, de még így is jobban szeretem mint azt.
Ajánlom mindenkinek!
-
Slapy
aktív tag
válasz
nbukta77 #1392 üzenetére
Igen van magyar nyelv, nálam mostmár majdnem tökéletesen működik (3 telepítés után), egy hiba van hogy néha megfagy a használt app képernyőzár és feloldás után, de azután magához tér rányomsz hogy várakozik és működik tovább! Amúgy szebb, jobb,stb mint a többi szerintem!
-
-
NPG_
tag
válasz
nbukta77 #1383 üzenetére
Ha az időbeállítást automatikusra állítod akkor törölhető az OOBE, mert ha jól emlékszem a manuális időbeállítás kidob hibával és akkor csak ebben lehet kézi beállítást csinálni. A gyors üzembehelyezést passzolom, mert már jó ideje MIUI-t használok és abból ki vannak irtva a felesleges dolgok.
De egyébként eltávolítható. -
NPG_
tag
-
NPG_
tag
válasz
nbukta77 #1345 üzenetére
A gyártó oldalán 1.8-as ROM a legfrissebb. A beállítások->telefonról alatt megtalálod, hogy a tiéden melyik van.
Frissíteni úgy lehet, hogy az update.zip-et felmásolod a telefon memóriájába, kikapcs, bekapcs. recovery módban, update menüpont, ott kiválasztod az updata.zip-et, éééés kész is.
Előtte ajánlott mentést csinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged