- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Újra élesztettem a Vertis 01 em.
Valakinek megvannak le mentve a gyári romok? 1.7, 1.8
Dobna egy linket ahonnan le birom tölteni?
Köszönöm -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Valaki igazán segíthetne hogy a feltelepített Max Inceptio 2 -őn hogy tudom visszarakni a boot vagy bejelentkező ZTE logós szöveget kicserélni az Overmax -osra.
Előre is köszönöm a segítséget. -
stnorcy
aktív tag
Hajrá.Végre egy ember aki nem hadja hogy buta legyen eme szerkezet.
Én is megpróbálkoznék a portolással de sajnos nem tudom hogy mivel s hogyan kell csinálni.
Ha valaki dobna egy linket a menetéről s hogy milyen progik kellenek hozzá akkor én is szivesen próbálkoznék.
Köszönöm. -
stnorcy
aktív tag
Újabb alkalmazások csak 4.4 vagy az feletti androidon indulnak el. Bosszantó hogy erre a készülékre meg nincs sem 4.4 sem nagyobb android rendszer. Nem tud valaki megoldást erre?
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Nagyon jó lenne 4.3 vagy újabb android erre a készülékre.
Valakinek ötlet? -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Vissza raktam a Max Inception v2-őt.
Kérdésem az lenne hogy tudom a ZTE boot logót lecserélni vissza a gyári overmax-os ra?
Melyik a a file amit vissza kell vagy le kell cserélnem?
A lash Tool-ban ha kiválasztom a MT6589_Android_scatter_emmc.txt, utána csak a LOGO-t kel bepipálni s annyi? Mert úgy próbáltam de nem csinál semmit.
??????? -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Vissza raktam a Max Inception v2-őt.
Kérdésem az lenne hogy tudom a ZTE boot logót lecserélni vissza a gyári overmax-os ra?
Melyik a a file amit vissza kell vagy le kell cserélnem? -
stnorcy
aktív tag
Hello.
Észlelt valaki olyat hogy a gyári 1.9 rom mal elég gyenge a kamera minősége? -
stnorcy
aktív tag
válasz
kisspista #2064 üzenetére
Szia.
Nem az a baj hogy rajta vannak a gyári appok.
A baj az mint a becsatolt képen is látszik. Hogy valahogy keletkezett egy 14.4Mb -os partició s azt akarja használni a telepíteni kívánt appoknak sőt még a fényképező is oda akarja menteni a képeket. Két kép készítése után ki irja hogy nincs hely.Itt a kép amiről beszélek:
1.: Itt látható az a bizonyos memória terület amit használna appok és más dolgoknak a rendszer.(14,4MB)
2.: Itt pedig látható hogy mikor össze vontam a Meteos nevű appal a memőriát s még mindig van 1,7GB hely szabad csak nem ezt használja.
Köszönöm az ötleteket és tanácsokat.
De szeretnék segítséget ahhoz hogy melyik SP Flash Tool kell hozzá, s hogy kell megcsinálni hogy a gyári 1.7-es romot vissza varázsoljam rá az eredeti partíció kiosztással.Ha lehet lépésről lépésre, mert próbálkoztam de nem csinált semmit sem.
Köszönöm. -
stnorcy
aktív tag
Helló.
Melyik SP Flash Tool progi jó hozzá, s honnan lehet letölteni. Mert pár verziót már próbáltam de egyikkel sem csinál semmit sem.
"Használata:
Ugyanúgy, mintha firmware frissítenénk: SP Flash Tool-t elindítani, a telefont kikapcsolni, levenni a hátlapot, akksit kivenni, rádugni a gépre a kábelt, megnyitni a scatter fájlt, download gombra kattintani, nem törődni a figyelmeztetéssel, és visszapattintani az akksit. Ha van a gépen van jól telepített driver, akkor elindul a frissítési folyamat és végigfut hamar "
Vagy nem így kell?
Vissza szeretném állítani a gyári kiosztott particiót .
Valaki segítsen kérem.
köszönöm -
stnorcy
aktív tag
Helló.
A telefon müködik csak nem tudok semmit rátelepíteni mert mindig ki irja hogy kevés a tárhely.
Itt a forumon leirtak alapján megcsináltam annó a partició összevonást a meteos progival. Jó is lett.
De felrakta rá az 1.7 es verziót ami eredetileg rajta volt mikor vásárolva lett a teló. S azóta nem jó.
Itt látható hogy aTelefon memória 14,4Mb. ?????
Itt meg az látható hogy a telóban lévő 16Gb sd kártya mellet lett még egy sd kártya ami 14,4Mb.
Nem értem hogy miért. Ezért kellene segítség hogy vissza tudja állítani az eredeti tárhely kiosztást (partíciót). Mert igy használhatatlan.
Köszönöm ha valaki segít s leirja hogy mit és hogy csináljak lépésről lépésre. -
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Segítség kellene. S.O.S.
Kölcsön adtam a Fiamnak a telómat 1 napra és hazavágta szoftveresen.
Vissza szeretném állítani SP Flash Tool-al gyárira. Valaki aki már csinált ilyet tudna segíteni hogy mit és hogy csináljam lépésről-lépésre?
Hálás lennék ha valaki leírná nekem.
Köszönöm -
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Kérdés.
Van egy Overmax Vertis 01 -em 4.2.2 -es android van rajta, viszont van olyan hogy Overmax Vertis 5010 Expi , ez is MTK chipsetes és ezt 4.4 androiddal árulják.
Nem lehet azt a 4.4 es androidot rá telepíteni a sima Vertis 01-re? -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok
Még mindig kellene az eredeti 1.7 es verzió , de nem találom sehol a hivatalos oldalon csak az 1.8 as van fent. Valaki nem tudna dobni egy linket ahonnan le birom tölteni az 1.7-es verziót Vertis 01-hez?
Köszönöm. -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Szükségem lenne a gyári 1.7 és 1.8-as romra , de nem tudom honnan lehetne őket letölteni.
Dobna valaki egy működő linket?
Előre is köszönöm. -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Felraktam a MIUI-t , abból is a 4.8.8-as verziót.
Hát még mindíg megvan az az idegesítő hibája hogy ha meg van nyitva egy allkalmazás s lezár a képernyő feloldás után nem reagál 10-15 másodpercig, majd feldob egy üzenetet csináltam is képet róla.Erre a hibára van megoldás?
Valamint a videó felvételeket is 3gp-be menti.Ez is elég zavaró. "legalábbis nekem"
Addig vissza raktam a Max Inceptio -t . Esetleg valaki tudja hogy tudom a ZTE boot logót eltüntetni mondjuk vissza állítani az Overmax -os logót?
Köszönöm a segítséget előre is. -
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Van olyan MIUI verzió ami már hiba nélkül fut Vertis 01-en?
Képernyő várakozás, alkalmazás várakozási hibák nélkül?
Hogyan tudom lementeni vagy lemásolni vertis 01 -ről a scatter filet?
Jelenlek 1.9 es verzió van rajta.Előre is köszönöm a segítségeket.
-
stnorcy
aktív tag
Max Inception V2 van fent, MMS-t akartam küldeni de nem küldi el. A beállítások viszont jók, meg néztem. Mi lehet a gond? Hogy lehet orvosolni? T-Mobil-os vagyok. Valaki segítene? Előre is köszönöm.
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Nekem a Max Inception van fent s szeretném fel tenni az új MIUI-t.
Simán fel tudom tenni a CWM-mel vagy máshogy kell?
Tudna segíteni valaki?
Köszönöm. -
-
-
stnorcy
aktív tag
Max Inpection V2 romba be lehet varázsolni a képernyő mentés funkciót? Úgy mint a MIUI romban van?
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Hogy tudom és mivel Flashelni a logo.bin -t hogy ne a ZTE logó jöljön be mikor elindul a teló?
leirná nekem ide valaki ?
Ja és egy kérdés még. A MIUI romban van olyan funkció hogy el lehet menteni a képernyő tartalmát , ezt a funkciót bele lehet tenni a Max Inception V2 -be valahogy? És ha igen akkor hogyan?
köszi -
stnorcy
aktív tag
válasz
andiii1027 #1769 üzenetére
Szia.
Köszia képeket de ez nem flip-es tokcsak egy sima tok. -
stnorcy
aktív tag
Szia Mindenkinek.
Tudna valaki segíteni nekem?
Van egy Overmax Vertis You telóm . Az a gondom hogy elveszett eltünt az IMEI szám a telóból egy gyári visszaálítással s nem tudom hogy kell vissza írni. Mert igy sajnos nem használja a háózatot.
A telón gyári minde s még ROOT -olva sincs .
Köszönöm. -
stnorcy
aktív tag
helóka
Fogják fejleszteni a
Max Inception v2 -es room-t?
Mert stabilnak stabil de a fényképező része elég siralmas, sötétben elég szar képeket csinál vagyis nem is nagyon csinál mert nem látni semmit még vakuval sem.
A Miui szoftverrel jó képeket csinált este is s makróval is , s a gyári szovtver is jó volt.
Vagy valaki tudja hogy tudnám kicserélni az appot?
Van aki használja a Miui 4.6.20 ot? Mit javítottak rajta , milyen hibái vannak?
Köszi. -
stnorcy
aktív tag
Helóka
Tudja valaki hol lehet kapni az
Overmax Vertis YARD telót?
ha valaki tudja dobhatna egy linket.
Köszi -
stnorcy
aktív tag
Helló.
Mit javítottak az új
MIUI 4.6.20 -on.?
Esetleg tudja valaki? -
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
4.3 vagy 4.4 es android szoftver nincs Vertis 01-re ?
Az új MIUI szoftveren mit javítottak? Tudja valaki? -
stnorcy
aktív tag
Heló
Milyen lengyel fórumon?
Dobnál ide egy linket?
köszi -
stnorcy
aktív tag
Sajnos én sem tudom mi a gond.
-
stnorcy
aktív tag
Köszi a letöltés működik is mobilnetten, viszont a 3G nem megy sehogy
-
stnorcy
aktív tag
"MIUI estén rom telepítése után GApps feltelepítése"
A GApps-ot honnan lehet letölteni ? -
stnorcy
aktív tag
Szia Mindenkinek.
Köszönöm a segítséget, de még mindig nem tudom hogy tegyek rá frissebb CWM menüt.
Letöltöttem a Play-ből a "mobileuncle mtk tools" de ha elinditom csak fekete képernyő van s semmi más.
Segitene valaki?
Ja találtam egy ilyet a Vertis 1 isilyen MediaTek MT6589 chipset.es tudomásom szerint.
Próbálta már valaki ? Elvileg ez 4.4-es.
http://www.gizmochina.com/2014/03/10/finally-android-4-4-kitkat-is-available-for-mediatek-mt6589-chipset/
[link]
köszi. -
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Nekem is van egy Overmax Vertis 01 teló. Jelenleg 4.2.1 android van rajta. Tudna valaki egy értelmes leírást adni vagy küldeni hogy tudok rátenni frissebb CWM-et. S hogy hogyan tudom rátenni a 4.4 es KitKat -ot.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest