Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
chokee11
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám akad hogy nem tudok belépni recovery modba! MUT- ba újrainditom recovery módban, de csak simán újraindul és ennyi! Hangerő fel + bekapcsoló gomb-al sem lép be, akkor is csak elindul a telefon! Valami ötletetek lenne rá hogy tudnék belépni?
-
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Vissza raktam a Max Inception v2-őt.
Kérdésem az lenne hogy tudom a ZTE boot logót lecserélni vissza a gyári overmax-os ra?
Melyik a a file amit vissza kell vagy le kell cserélnem?
A lash Tool-ban ha kiválasztom a MT6589_Android_scatter_emmc.txt, utána csak a LOGO-t kel bepipálni s annyi? Mert úgy próbáltam de nem csinál semmit.
??????? -
bocitanya
csendes tag
Sziasztok...a teló,hogy csinál saját képernyő fotózást??Köszi mindenkinek!
(Hangerő le+fő gomb semmi ill hangerő fől+fő gomb egyszerre semmi)!!!!További tipp??? 
-
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Vissza raktam a Max Inception v2-őt.
Kérdésem az lenne hogy tudom a ZTE boot logót lecserélni vissza a gyári overmax-os ra?
Melyik a a file amit vissza kell vagy le kell cserélnem? -
dejo60
csendes tag
válasz
stnorcy
üzenetére
(Overmax Vertis 01-ről beszélek)
Azt már nem tudom, hogy eredetileg melyik fw volt rajta, 2013 decemberében amikor a TESC-ban vettem. De az 1.7-et már én tettem rá az biztos, aztán az 1.8-at is. Sőt a kellemetlen tapasztalatok olvasása ellenére feltettem az 1.9-et is a Conflex oldalán lévő leírás alapján. Kicsit csodálkoztam, hogy az 1.9-es fw a mega.co.nz-ről jön, de a leírás hivatalos helyen volt, hát feltettem. Én nem vettem észre semmilyen reprodukálható problémát amiről itt beszéltek. A térerővel sincs gond és a kamera sem fókuszál nehezebben mint a korábbi bármelyik fw-vrel.
Mondjuk az eredetivel amivel vettem nem lehetett beállítani a 8 megapixeles felbontást sem.
A képernyő elforgatás néha (elég ritkán) nem megy. Olyankor ki és be kapcsolom az elforgatás engedélyezését és általában megjavul. Újraindítani csak akkor szoktam ha lefagy. Ez olyankor fordul elő, ha új appokat próbálgatok és dugig van a tár. Bár mióta megvan 2-3 alkalommal produkált olyat, hogy csenget, de hiába vettem fel a képernyő sötét maradt és nem hallottam semmit. Ekkor csak a kikapcsolás segített.
Karácsony előtt pedig a kamerája egyenesen "életet mentett"! A lányom éneket tanul és féléves koncertjük volt. A fényképezőgépemmel (NIKON Coolpix L820) szoktam videóra rögzíteni, de megsérült benne az SD-kártya. Tartalék pont nem volt nálam. A telefon mikro-SD-jét is beletettem volna, de átalakító adapter sem volt, így a telefonnal videóztam. Meglepően jó felvétel lett! -
satya2030
csendes tag
Valaki tudja esetleg, hogy egy kijelző csere mennyibe kerülne?
-
bocitanya
csendes tag
Sziasztok.Kérdezni szeretném tőletek.....ha a teló ki van kapcsolva miért nem ébreszt???

-
Jagi
tag
válasz
stnorcy
üzenetére
Igen vannak gondok.
Kép élessége nem tökéletes, nem jó helyre fókuszál, vagy csak nem tud fókuszálni.
Valami szoftveres gondja lehet mert ha teljesen szűz a rom akkor rendesen működik, de ha elkezdem belakni akkor egyszer csak megadja magát, még nem jöttem rá mi lehet a gond.
Root-ra gyanakszok, a lengyel fórumot is végig nyálaztam, de ott is csak találgatnak.
Gariba vissza vittem, csinált 2 képet, azt mondta hogy teljesen jó a készülék.
Erősen hajlok a készülék eladásán mert egy kicsit kezd "ócskavas feelingje" lenni. -
stnorcy
aktív tag
Hello.
Észlelt valaki olyat hogy a gyári 1.9 rom mal elég gyenge a kamera minősége? -
Angel2014
addikt
Sziasztok! Tudtok nekem abban segíteni,hogy a gyári telón van recovery? És ha igen hogy kell belépni?
-
Jagi
tag
válasz
stnorcy
üzenetére
Igen nekem is maradt egy csonka rész, de megcseréltem a két tárhelyet és amik oda szeretnének települni azok most a sd kártyára teszik magukat alapból, képeket is ide menti.
Nekem 1.9 rom van fent a bluetooth miatt, semmi gondom nincs vele, se térerő, se semmi. De 1.7 is mennie kell a megcserélésnek. -
NPG_
tag
-
stnorcy
aktív tag
válasz
kisspista
üzenetére
Szia.
Nem az a baj hogy rajta vannak a gyári appok.
A baj az mint a becsatolt képen is látszik. Hogy valahogy keletkezett egy 14.4Mb -os partició s azt akarja használni a telepíteni kívánt appoknak sőt még a fényképező is oda akarja menteni a képeket. Két kép készítése után ki irja hogy nincs hely.Itt a kép amiről beszélek:
1.: Itt látható az a bizonyos memória terület amit használna appok és más dolgoknak a rendszer.(14,4MB)
2.: Itt pedig látható hogy mikor össze vontam a Meteos nevű appal a memőriát s még mindig van 1,7GB hely szabad csak nem ezt használja.
Köszönöm az ötleteket és tanácsokat.
De szeretnék segítséget ahhoz hogy melyik SP Flash Tool kell hozzá, s hogy kell megcsinálni hogy a gyári 1.7-es romot vissza varázsoljam rá az eredeti partíció kiosztással.Ha lehet lépésről lépésre, mert próbálkoztam de nem csinált semmit sem.
Köszönöm. -
kisspista
senior tag
válasz
stnorcy
üzenetére
Nem a 4GB tárhellyel lesz a baj, hanem a RAM-mal. Valószínűleg nagyon sok alkalmazás van a telefonra telepítve és megtelt a program futtatására felhasználható RAM. Töröld le a gyári, lengyel app-okat és mindent, ami nem kell, majd utána próbáld telepíteni, amit szeretnél!
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Melyik SP Flash Tool progi jó hozzá, s honnan lehet letölteni. Mert pár verziót már próbáltam de egyikkel sem csinál semmit sem.
"Használata:
Ugyanúgy, mintha firmware frissítenénk: SP Flash Tool-t elindítani, a telefont kikapcsolni, levenni a hátlapot, akksit kivenni, rádugni a gépre a kábelt, megnyitni a scatter fájlt, download gombra kattintani, nem törődni a figyelmeztetéssel, és visszapattintani az akksit. Ha van a gépen van jól telepített driver, akkor elindul a frissítési folyamat és végigfut hamar "
Vagy nem így kell?
Vissza szeretném állítani a gyári kiosztott particiót .
Valaki segítsen kérem.
köszönöm -
Jagi
tag
válasz
stnorcy
üzenetére
Cseréld fel a a két tárhelyet és jól fog működni.
[link]A belső SD felcserélése külső SD kártyára a vold.fstab fájlban"
nyugodtan lehet használni. Tökéletesen működik és nincs vele gond, valamint ha az elején csak simán csináltok egy mentést a még á nem írt vold.fstab file-ról, könnyen vissza is tehető ha véletlen nem sikerülne, de nem lehet elszúrni mert tényleg összesen csak egy számot kell megcserélni szöveg szerkeztövel (sdcard helyett sdcard2 és sdcard2 helyett sdcard)
Bár nekem úgy is működik hogy nem ezt írtam át, hanem ugyan ebben a sorban a
a "dev_mount sdcard / storage /sdcard0 "
majd alatta van
"dev_mount sdcard2 / storage /sdcard1 auto "
És én csak az 1 est és a 0 megcseréltem.
"dev_mount sdcard / storage /sdcard1 "
"dev_mount sdcard2 / storage /sdcard0 auto " -
stnorcy
aktív tag
Helló.
A telefon müködik csak nem tudok semmit rátelepíteni mert mindig ki irja hogy kevés a tárhely.
Itt a forumon leirtak alapján megcsináltam annó a partició összevonást a meteos progival. Jó is lett.
De felrakta rá az 1.7 es verziót ami eredetileg rajta volt mikor vásárolva lett a teló. S azóta nem jó.

Itt látható hogy aTelefon memória 14,4Mb. ?????
Itt meg az látható hogy a telóban lévő 16Gb sd kártya mellet lett még egy sd kártya ami 14,4Mb.
Nem értem hogy miért. Ezért kellene segítség hogy vissza tudja állítani az eredeti tárhely kiosztást (partíciót). Mert igy használhatatlan.
Köszönöm ha valaki segít s leirja hogy mit és hogy csináljak lépésről lépésre. -
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Segítség kellene. S.O.S.
Kölcsön adtam a Fiamnak a telómat 1 napra és hazavágta szoftveresen.
Vissza szeretném állítani SP Flash Tool-al gyárira. Valaki aki már csinált ilyet tudna segíteni hogy mit és hogy csináljam lépésről-lépésre?
Hálás lennék ha valaki leírná nekem.
Köszönöm -
guftabi96
addikt
Sziasztok
Gyári rommal csinált már valakinek olyat a telefon, hogy bizonyos appokat nem töltött be?
Nekem a fényképező és a galéria egyszerűen nem akar működni.
Mindkettőt megbyitom, egyik sem jelenik meg normálisan, és kilép.
Egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálja ezt. Ma kezdte, és előtte nem történt olyan művelet, ami miatt ezt kellene csinálnia. -
NPG_
tag
Bocs, helyesbítek!
Csak egy MIUI6-ra témázott 4.2.2 az amit találtam.
Teljesen MIUI6 a kinézet.
Az, hogy a belső mit tartalmaz még nem tudok beszámolni.
Ha lesz egy kis időm akkor portolom a vertis 1-re és tartok róla élménybeszámolót.
-
stnorcy
aktív tag
Szia mindenkinek.
Kérdés.
Van egy Overmax Vertis 01 -em 4.2.2 -es android van rajta, viszont van olyan hogy Overmax Vertis 5010 Expi , ez is MTK chipsetes és ezt 4.4 androiddal árulják.
Nem lehet azt a 4.4 es androidot rá telepíteni a sima Vertis 01-re? -
totyino77
tag
hello kéne egy kis segitség ehez a telóhhoz overmax vertis 01 plus android 4.2.1 rendszer van fent , de sajnos a hivoazonositót nem lehet állitani , mi lehet a bibi, pl leakarnám tiltatni a hivószámom akkor hogyan? esetleg van valami apk hozzá? köszi
-
stnorcy
aktív tag
Sziasztok
Még mindig kellene az eredeti 1.7 es verzió , de nem találom sehol a hivatalos oldalon csak az 1.8 as van fent. Valaki nem tudna dobni egy linket ahonnan le birom tölteni az 1.7-es verziót Vertis 01-hez?
Köszönöm. -
tsabeekaa
aktív tag
Lecseréltem a "kicsikét" (Vertis 01+). Nem tudtuk megszeretni egymást. :-) Köszönöm a sok hasznos hozzászólást, segítséget amit itt kaptam! További jó fórumozást!

-
andiii1027
csendes tag
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy az 1.8-as frissítés miben jobb, mint az 1.7? Érdemes frissíteni? 1.9-re láttam, írtatok, hogy gyenge térerőt ad. Köszi
-
Samifiu
tag
Hellosztok!
Van egy Overmax Vertis Expi készülékem amely egyszer csak felmondta a szolgálatot-> bekapcsoláskor csak a felirat van és pislákol a felirat pár másodpercenként. Factory reset nem segített, valaki tudna valami segítséget mondani hogy mivel tudnám újra húzni a szoftvert rá? Már nem garanciális így otthoni módszert szeretnék alkalmazni -
Jagi
tag
Fókusz gondok...
Már egy ideje megvan a telefon, és kb. eleje óta nem nagyon működött az auto fókusz, eddig nem is nagyon használtam fényképezésre, de mostanság egyre gyakrabban rászorulnék, de nagyon sokszor cserben hagy. 1.9 gyári Rom van a telefonon, több alkalmazást is kipróbáltam a gyárin kívül (Camera FV-5, Camera ZOOM FX,stb. ) de az automata fókusz sehol sem volt pontos, macro és végtelen állásban próbáltam használni, nem sok sikerrel. Ünnepek alkalmával eléggé felbosszantott.
Valakinek van/voltak hasonló problémái? Garanciába vitte már valaki ilyen hibával?
Már nincs pofám harmadjára is visszavinni, de úgy tűnik kénytelen leszek.
-
ToBeY
nagyúr
Esetleg nem tudja valaki,hogy lehet-e LCD-t venni a telóba vatera,ebay stb helyről?Ha igen,akkor milyen kell bele?
-
satya2030
csendes tag
Üdv! sajnos ugyanabba a hibába estem amibe maxi 20. ugyanaz a telefon ugyanaz a probléma vagyis rossz romot tettem fel. valaki leírná lépésről lépésre hogy mi a teendő? nagyon fontos lenne. előre is köszönöm.
-
umek7
őstag
Lemaradt: 1.8 van a készüléken, teljesen alap állapotban. Megér ez egy garanciát, esetleg van rá gyógymód?
-
umek7
őstag
Nem tudom volt-e korábban szó róla, de más találkozott már olyan hibajelenséggel, hogy a telefon magától csinál ezt-azt? Lerakom az ágyra bekapcsolt kijelzővel, és mintha valaki nyomkodná a kijelzőjét... Ez mitől lehet?
-
NPG_
tag
Érdekes dolgot vettem észre!
MIUI-t használok.
Ha csak 1 SIM van benne akkor előjön az, hogy lezárt állapotból visszatérve az app.-ba kicsit belefagy.
Ha 2 SIM van benne akkor ilyet nem tapasztalok.Másnál ugyanez?
-
nabro11
csendes tag
Sziasztok! Az miért lehet a telefonnál, hogy egyik napról a másikra nem tudom feltölteni a telefont. Rácsatlakoztatom a töltőre, de semmi (az aksi elméletileg jó), illetve be sem kapcsol.
-
totyino77
tag
hello hogy kell rootolni egy overmax vertis 01 plus telót segitsetek köszi
-
totyino77
tag
hello sziasztok van egy overmax vertis 01 plus telom android 4.2.1 renszervan fent, aszt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnám a 32gb-os microsd kártyá telepiteni illetve menteni az alkalmazásokat app-okat, van valami okos megoldás?
-
maxi20
csendes tag
NPG. Örök hála a segítségért.
Működik 
-
maxi20
csendes tag
köszi az eddigi segítséget. később este fele esetleg tudsz segíteni. ha leírnád, lépésről lépésre az jó lenne.
köszönöm. -
maxi20
csendes tag
meg van a hiba az újabb flashtool kellett hozzá. NPG! a scatter- filon kívül mi kell még.
-
NPG_
tag
Oprogramowanie wielkość: 6,3 MB -> ez az SP Flash Tool
Sterowniki wielkość: 8,5 MB -> ez a driver kell az SP Flash Toolhoz
OV-VERTIS 01 System wielkość: 355,5 MB -> ebben van a scatter és az alap ROM -
maxi20
csendes tag
köszönöm folyamatosan a segítséget. betallóztam a scatter file-t de hibát ír ki.
-
maxi20
csendes tag
Valaki tud segíteni?
-
maxi20
csendes tag
van lehetőség, hogy valahogy recoverybe tegyem?
-
maxi20
csendes tag
a lengyel fórumról.
-
maxi20
csendes tag
Sziasztok Sos-ben kellene segítség. Feltettem a max smart v5-t de nem működik a telefon.
betölt, de nem reagál az érintőképernyő, recovery be sem tudom betenni, a számítógépre se tudom így rádugni. van valakiknek ötlete? -
NPG_
tag
válasz
stnorcy
üzenetére
Itt mindent megtalálsz!
overmax support
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak bátrabban kellet volna nyomni....működik köszi 

és mennyi idő vett igénybe?