- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
andiii1027
csendes tag
válasz
royal-rolls #1534 üzenetére
Ugyanilyen hangszórós problémám volt, nekem 40 napig javították
e-mailre nem válaszoltak, de telefonban készségesek voltak. Én is elégedett vagyok, anno Sony Ericssonnal, Samsunggal is volt problémám, pedig ezek "nevek"..
Nekem a kamerán lévő üveg porosodott alá, kitisztították
Szilikon tokot talált rá valaki? A Conflexnél azt mondták, hogy valamelyik Nokia tok jó rá, csak a kameránál kell alakítani. Én a Samsung S5-öt néztem, hogy majdnem ugyanilyen nagy, csak még nem mentem megnézni -
bonifa333
aktív tag
válasz
royal-rolls #1334 üzenetére
Szia!
Hasonló gond nálam is van, de én legalább hallok vmit, aztán semmit.
Próbáld leállítani, kikapcs gombbal, majd újra indítani.
Talán.Hirtelen ennyi.
-
Strangerpro
tag
válasz
royal-rolls #1305 üzenetére
Hello
Hasonlo hibam van nekem is, de csak akkor ha be van kapcsolva a mobilnet.
Udv
-
mrsoul
csendes tag
válasz
royal-rolls #1101 üzenetére
A fényképező beállításánál ha ki/be kapcsolod a ZSD-t, akkor lehet szebb képeket csinálni, csak kár, h ehhez mászkálni kell menübe, h most milyen képet akarsz. :S
közelit, v távolit
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
Detto én is ezt az elvet vallom - egyelőre..Viszont ennél azért jobb képeim vannak nekem is.
Ha megkérhetlek, megpróbálnál-e egy a fényviszonyok szempontjából semlegesebb , de lehetőleg kellően világos ( természetes fény által megvilágított )környezetben lőni pár képet még?
És igen, fókuszálni azért gondolom szoktál vele, mielőtt ellősz egy képet.. ( ennyit még én is megteszek analfabéta létem ellenére is.. )
Köszi előre is.
-
hegyi69
csendes tag
válasz
Hali
A kevés fény ami van, az is szembe fény -
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1099 üzenetére
(Szinte) semmit. 80% az esélye hogy "ez ennyit tud". Ha a képeid kb. úgy festenek mint a mobilarena-s vertis tesztben, akkor nyugodt lehetsz, hogy azt tudja mint a hasonszőrű társai..
Maradék 20%-ot fenntartanám arra, hogy - ha időd engedi - olvasgass utána a megfelelő fórumokban , hogy
- miket érdemes állítgatni az android gyári fotózási beállításai között
- esetleg van-e valami speciális letölthető fényképező tool ami segíthet picit
- avagy a Mobileuncle MTK Tools nevű mediatek telefon buherátor progival lehet-e javítani kicsit a factory beállításokon... -
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1096 üzenetére
Rendszerbeállítások->A telefonról->Build szám.
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
royal-rolls #1093 üzenetére
Persze.
V1.8-as szoftver ( nincs már 1Mpix korlátozás ) mellett is jó kis average mediatek style fotókat csinál.
Hétvégén voltam kint Velencében, lőttem vagy 50 képet vele, ezek közül van pár, amin az élességnek halvány nyoma sincs. Mentségére legyen mondva, hogy full auto beállításokkal kellett dolgoznia, fotós analfabéta lévén nem állítottam semmit sem rajta...
Ahogy néztem, idáig az egyetlen MTK6589 alapú telefon, ami a kategóriáján belül egész vállalható képeket készített, az az Alcatel Idol X volt. Gondolom itt a gyártó próbált minőségibb érzékelőt tenni a készülékbe, valamint a szoftveroldalra is ráfeküdt. A többi tuckatkínai csoda, detto ugyanazt a minőséget produkálta a mezei 4.2.1-es robotjával. Bár tény és való, hogy az előző MTK6577-es készülékekhez képest egy fél centivel már javult a készített képek minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest