Hirdetés
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Közelség érzékelővel ébresztem, nem gombbal. Valószínüleg enni fogja kicsit az aksit. Próba szerencse.
Auto screen on. Ramot alig fogyaszt és éjjelre ki lehet kapcsolni.
-
RBJ
addikt
Aki gombot szeretne pucolni annak ajánlott a vertis 02.

-
kisspista
senior tag
Pontosan: nem tudja az autofókuszt, erre csak a Vertis-01 és évfolyamtársai képesek. 720p-t tudja videóban a FINOM móddal, de annak a minősége hát elég gyenge. A Vertis 02 Plus az kimondotan egy jó telefon, de multimédiára, s pár dologra nem a legjobb választás. Vásárlás előtt mérlegelni kell, hogy mire is szeretnénk használni, milyen funkciók megléte fontos számunkra!
-
v.attis
őstag
válasz
kisspista
üzenetére
Mintha a fókusz nem úgy működne, mint másik telefonnál. A Camera zoomFX- progival van lyan mód, hogy ráböksz a képre bárhol, oda fókuszál és exponál. Ezért lehet vele nagyon jó képeket készíteni. Viszont ezzel nem fókuszál, hanem csak exponál. Megjelenik a kis zöld kocka, ami azt mutatja, hogy fókuszál, de mégsem teszi ezt.
A mérnök menüben van vagy 4 féle beállítási lehetőség az autofókuszt illetően, jelenleg az auto-n van. Talán nem ez a nyerő? -
v.attis
őstag
Na, úgy néz ki mindent sikerült belőni. Beállítottam a gps-t, tettem fel 4 gombos kioldó képernyőt, közelség érzékelővel oldom ki a kijelzőt és főképernyőn egy gommbal zárom le, tehát a power gombot nem használom.
Nekem a hangja még mindig csendes egy kicsit, pedig már mindent feltekertem a "rejtett menüben". Továbbá a LED fénye hihetetlenül halovány, ezen még gondolkodom, hogy meg kéne csinálni, mert a munkámból kifolyólag fotóznom kell elektronikai alkatrészeket. Valahol nem lehet adni még egy kis kakaót rá?
-
v.attis
őstag
Olvasgatom a topikot és látom, hogy linkelve vannak külső oldalak, melyek asszem az xda-ra mutatnak egy mtk chip szerint nyitott topikra. Ezek szerint, ha bármire megoldást keresek, akkor segíthet az is, ha a megfelelő chip-re vonatkozik a javaslat? Nem kell az egész telefont nézni? Jó, persze nem nagyon mély belenyúlásra gondolok.
Ui. Nekem is működik az állandó MAC cím! Köszi!
-
v.attis
őstag
Na, ez nem csinál semmit. Be sem kapcsol, rom nem települ.

Szerk.:
Valami megindult, kivettem az aksit, majd vissza, most elindult a telepítés. -
v.attis
őstag
Frissítésnél hangerő fel gomb megnyomása közben kell gépre dugni? Meddig kell nyomva tartani?
Az első néhány másodperc után megáll a frissítés. -
RBJ
addikt
/ Vertis 02/
Mindkét nyílás az én próbáltam. De nálam is a felsőbe van.
Pedig igaz és szép minden megyen wifi téren. Igaz nem nagyon használom a netet csak ritkán leszedni valamit a google playről vagy viber hez.
Működik oszt jó van. Ha nem tetszik neked visszarakod a régit.

-
v.attis
őstag
Megjött a telefon. Viszont a dobozát már fel is repítettem a padlásra. Melyikbe kell tenni a sim-et? Melyik a fullos, 3G-s kártyanyílás?

-
kisspista
senior tag
válasz
kisspista
üzenetére
Erről a speciális lakkról beszélek: OKS 571 csúszólakk
Egyelőre úgy néz ki, hogy jól muzsikál, szóval jó megoldás lehet a gomb problémára is

-
kisspista
senior tag
válasz
kisspista
üzenetére
Én pedig találtam egy megoldást a Power gomb problémára úgy néz ki. Használunk a cégünknél úgynevezett csúszó lakkot, amit az enyhén szoros/feszes közegekhez lehet használni, s mi is pont hasonló problémát oldunk meg vele itt... Ma találkoztam ezzel az anyaggal: egy vékony filmréteget képez a felületen, ahol oldja a festékréteget. Hőálló és tartós, ami nem rossz tulajdonság; a kérdés már csak az, hogy mit történik mondjuk pár hónap múlva....
Ha nálunk a cégnél beválik, akkor lekezelem a teló gombját is vele

-
djhesa
csendes tag
Vertis-1
Helló!
Valakinek működik valamelyik iránytű a Vertis1-én?Vagy csak az én gépemmel van a bibi? -
RBJ
addikt
[link]
Ez a mókolt wifi s file. amivel fix lesz a mac cím.\data\nvram\APCFG\APRDEBed itt levő eredetit kell felülírni ezekkel.
Előtte azért ajánlott az eredeti másolatának elmentése. -
v.attis
őstag
válasz
kisspista
üzenetére
Akkor kerülni kell a gomb használatát, nincs mese. Lezárást képernyőről megoldom. Kioldásnál egyelőre csak alkalmazással tudom megoldani, viszont az meg eszik memóriát is, meg energy-t is. Mondjuk vannak kifejezetten kicsi igényűek. A legjobb mégis az lenne, ha tudná a rom alapból. Lehet, csak egy sort kell átírni egy fájlban és már tudná is a teló, csak én nem értek a rom szerkesztésekhez...
Build.prop, vagy system.prop fájlokat kéne átböngészni, lehet benne van, csak nincs engedélyezve.
-
kisspista
senior tag
-
v.attis
őstag
válasz
kisspista
üzenetére
Azért ez már nem véletlen egybe esés. És értelme sincs szervizeltetni emiatt. A gomb méretét kéne csökkenteni, mondjuk egy kis kapargatással, reszeléssel, de az meg milyen dolog már? Valami spray, amit befújunk oda és tisztít? Csak nem kéne oldjon semmit és nem kéne vezesse az áramot. Nem tudom, hogy az alkohol alkalmas lenne-e? Vagy fültisztítóval rácseppenteni egy picit és megmozgatni a gombot.
-
kisspista
senior tag
A gyártónak ezt még nem jelezték, s a forgalomban lévő telefonok elenyésző része nem rendelkezik ezzel a problémával. Én szedtem szét a gombot, nem fizikailag van baj vele, hanem a nyílása kezd el a zsírtól ragadni. Annyira parányi zsír is lerakódik, hogy nem vesszük észre, de kis megkapargatással orvosolható a probléma (ugyanez a helyzet az egér aljával is: használattól dzsuva alakul ki rajta, amitől az egér mozgatása pontatlan lesz, így szükség van időnként eltávolítani a koszt róla).
Kérdés már csak az, hogy ki küldi be csak ezért a telefont szervizbe, ha otthon is megoldható, viszont ez utóbbi garanciavesztéssel jár, hiszen kivülről nem, csak belülről szétszedve tisztítható meg a gomb környéke!
RBJ
Nálam előbb jelentkezett a probléma, viszont te sokkal többet nyüstölöd a telót, ezt nem is értem
-
v.attis
őstag
Ugye, hogy ugye! Mégiscsak jól fognak jönni az alternatív kijelző felébresztéses módszerek! Van olyan is amelyik a közelség érzékelőt használja ébresztésre. Asszem elkerülöm a bajt és keresgélek, próbálgatok.
Azért nézzétek már meg a menüket tüzetesen, annak idején az összes CM romban volt ilyen lehetőség, természetesen a JB-n alapulókban is. Biztos nem tették bele a gyári romba? Valami olyasmit keressetek, hogy "kijelző felébresztése hangerő gombokkal" vagy "Hangerő gombra ébredés".
Esetleg kisspista jelezhetné a gyártónak (vagy egyéb illetékesnek), hogy mivel gebasz van a power gombbal, kiadhatnának egy kis javítást, hogy a hangerő gombokkal is felébreszthessük a telót. Szerintem egy hozzáértőnek max 10 perc lenne elkészíteni. A Huaweihez egy 350KB-os zip fájllal ezt megoldották.
-
RBJ
addikt
/VErtis 02/
Nálam is elkezdődött a power gomb beragadás, szorulás.

És nem a szösz vagy kosz számlájára kell írni, mert én simitózáras zacsiban hordom egyenlőre így szennyeződés nuku. Szerintem típushiba lesz, gomb a baja, egy foss.
-
v.attis
őstag
Jaj, hát annyira nem akarok mókolni. Én az ICS-el teljesen el voltam, csak kisebb hibát javítottam a build.prop-ban, konkrétan a wifi kikapcsolásakor mindig feljött egy ablak, hogy adatforgalom lesz generálva. Ezt egyetlen szó cseréjével lehetett orvosolni. Nem néztetek még bele, a hangerő gondot nem orvosolja valami javítás ebben a fájlban?
Nem akarok mókolni, a Huaweinél is a gyári rom volt a legjobb, ennél sem fogok cserélgetni. A frissítéseket felteszem, de csak azt amit az overmax ki ad. Igazság szerint a legtöbb fontos dolgot meg tudom oldani alkalmazásokkal melyeket lementettem, szóval már kipróbált appokról van szó. Nem ismerem a Jelly Bean-t, de ha lehet törölni fölösleges alkalmazásokat, akkor nekem még a root sem kell.
A huawei esetében a TWRP mentés az totális mentés volt, abszolut mindent mentett, még a wifi alap fw-jét is. Ha tégla lett a teló, de a twrp még bejött, akkor full formázás után is vissza tudtam állítani egy tökéletesen működő rendszert. Mondjuk azt a telefont rendesen mókoltam, volt, hogy napjába 3 romot tettem fel rá. Elegem lett belőle, csak egy megbízható telefon kell.
-
kisspista
senior tag
Conflex Kft. a hivatalosan, magyar forgalmazó, s tőle vásárolják meg a viszonteladók!
A Vertis02 plushoz már a teljes firmware elérhető, mert kértem anno még tőlük, szóval a bátraknak lehet mókolni a szoftverrel, de szerintem te nem fogsz az új telefonnal kapásból, mert elveszted azonnal a garanciádat! Nem érdemes... -
A másik telefonoknál szerintem a CWM és TWRP sem biztosított teljes rendszermentést, pl. bootloader mentésre gondolok - hozzáteszem nem tudom, csak sejtem.
A CWM itt is menti a futó rendszert boot.img, recovery.img, system.tar, cahce.tar, data.tar formákban.
Nincs is ezzel gond.Amikor viszont valaki komolyabban kezdi böködni a rendszert - pl. átparticionálás -, na akkor szokott jól jönni a tényleg teljes rendszermentés.
-
v.attis
őstag
Köszönöm!
Akkor azt is jól szűrtem le, hogy amíg a huaweinél a CWM, vagy a TWRP volt mindennek a kulcsa, mind mentés, mind visszaállítás szempontjából, a Vertisnél ezt a részletességet a flashtool adja. Lehet még jobb is.
Ha frissíteni akarom azt is ezzel kell, ugye? Már átnyálaztam a leírást, letöltöttem mindent, csak a teló kell.
Mondjuk én a PCDiszkontnál rendeltem, utána láttam, hogy nem ez a fő forgalmazó. -
Le akarom menteni a gyári állapotot, amivel megérkezik a telefon.
Akkor neked az SP Flashtool-os mentésre lesz szükséged: [link]
Ez tuti biztosan a gyári állapotot menti le neked.Azt tudnod kell, hogy a CWM nem biztosítja a teljes rendszermentést - mármint abból a szempontból teljeset, hogy: partíciók elhelyezkedésének fájljai, imei-wifi alapinformációk, telefon indulásának alapfeltételei.
A CWM nagyon jó egy működő rendszer állapotának mentésére és visszaállítására, ha a rendszer indulásához szükséges alapfájlok sértetlenek.Azt jól szűrtem le, hogy teljes értékű CWM van rajta, amiben lehet mentést készíteni?
Eddigi visszajelzések alapján igen. -
RBJ
addikt
válasz
kisspista
üzenetére
Úgy látom nem szaroznak az overmax nál. Tényleg komolyan gondolják a telefon témát.
Kíváncsi leszek mennyi lesz az ára ennek a telefonnak. Ha nagyon ótsó lesz veszek egyet az asszonynak is.
Semmi különbség úgy látom a famy és vertis 02 között csak a kijelző nagysága, felbontása.
Nem visszafejlődés hanem ahogy látszik a képeken kezdő okostelefonak van szánva.Ha meg tégla lesz mit zavar. Újra rakod oszt jónapot.
-
kisspista
senior tag
A Vertis02 Plus teljesen jó választás, nem fogsz csalódni benne, illetve az árát tekintve: ajándék! A power gomb probléma elkerülhető, ha védőtokban tartod a telót, s nincs szükség hangerő gombbal történő kioldásra (mondjuk erről én még nem hallottam). Nagyon jó telefon, s a navigáció is szépen fut rajta. Egyedül a MAC cím változik folyamatosan, de RBJ kolléga megtalálta erre is a megoldást. Rendeld meg bátran, csatlakozz a Vertis táborunkhoz

Hamarosan érkezni fog tesztre egy OV-TV-DVB-T termék, azaz egy digitális, földfelszíni TV adás vételére alkalmas, okostelefonra és tabletre köthető vevő. Kérdés már csak az, hogy kommunikál-e a Vertis telefonokkal, ez is ki fog derülni

-
v.attis
őstag
Na, megrendelés előtt még egy utolsó kérdés. Valami visszatérő típushiba van a 02 plus esetében? Power gombról olvastam. Elővigyázatossággal elkerülhető a beragadása? (többek közt ezért is kérdeztem a hangerő gombbal való kioldás lehetőségét.)
-
kisspista
senior tag
Megjelent az legújabb Vertis okostelefon családtag: Vertis Famy
Nekem ez visszafejlődésnek tűnik a 3.5"-nek, az 1450mAh akkunak és az 512 MB tárhelynek köszönhetően!

-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
01. Kezeli.
02. Gyári rom. 4.2.2 alap android semmi variálás benne csak néhány lengyel alkalmazás van feltéve ami leszedhető.
03. Van root /framaroot/ mentésnek lett csináltatva CWM.
04. Ezt nem értem.
05. Gyárilag nem de már találtunk rá progit GL to SD t amivel át lehet tenni a külső sd re dolgokat.
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán, a Vertis 02 plus az elsődleges, de nem vetném el a 01 plus verziót sem. Lenne néhány kérdésem. Egy huawei G300 romlott most el nálam, még lehet, hogy javítható, de ha mégsem, akkor ezek a készülékek jönnek szóba és kénytelen vagyok ahhoz viszonyítani mindent. Szóval:
1. Ugye, amit itthon veszek újonnan, boltba, az kezeli a 900MHz-es 3G-t? Nincs vele olyan baj, mint a kínából rendelt telókkal?
2. A huaweinél a legjobb rom a gyári volt, akárhogy is kapálóztak a CM-romokkal, azok mind hibásak. Preferálnám ennél a telefonnál is a gyári romot. Nekem tulajdonképp tökéletesen megfelel az ICS is. Milyen jó, gyári romok vannaka 02 plus-ra?
3. Megoldható a 02 plus-nál a root és van-e rá TWRP?
4. Megoldható valahogy a hangerő gombokra való ébredés?
5. Megoldható az alkalmazások másik tárhelyre való áthelyezése? Mint pl van a Link2SD a playen, nekem az tökéletesen megfelel, csak a huaweinél egy twrp-ből flesselhető zip működött rendesen ebből az alkalmazásból.
(6.) Nem készítenétek egy 1. hozzászólást amiben fentebb említett dolgok és minden okosság, tapasztalat le van írva? Sok kérdésre azonnal kéznél lennének a válaszok.
Nagyjából ennyi az összes igényem, a többit megoldom lementett apk fájljaimmal. Ahogy észre veszem ennek a gyártónak messze elmarad a támogatása minden téren, de ugye minden kezdet nehéz, majd lesz ez még jobb! -
dejo60
csendes tag
-
Raqueia
tag
Én ezzel a módszerrel raktam már fel vagy 20 fóliát hibátlanul: a fóliát védő két fóliával együtt bepozicionálod a fóliát a telefonon pontosan. Egy szélesebb ragasztószalaggal ráragasztod a fóliát a telora az egyik hosszu oldala mentén. Értelemszerűen azon oldala mentén ahol nincs vagy kevesebb gomb van. Vigyázz a pontosan pozicionált folia ne mozduljon el! Igy felhajthatod a foliat és ha visszahajtod a telora, pont jo helyen lesz megint. Bepárásítassz a fürdőszobában. Nem kell állat módra, ez leszedi a levegőben lebegő por, szösz nagy részét. Felhajtod a felragasztott fóliát. A védőfóliák még mindig rajta vannak. Alaposan letörlöd mikroszálas kendővel a kijelzőt. Itt kell nagyon türelmesnek lenni, éa surlófényben sokáig vizsgálgatni, egy pici por se maradjon a kijelzőn. Amikor tuti, lehúzod a fólia alsó védőfóliáját, és ráhajtod a fóliát a kijelzőre. Kinyomkodod alola a bubikat, én korommel szoktam, és lehuzod a felso vedofoliat is. Kész.
-
kisspista
senior tag
válasz
Digiflex
üzenetére
"Végre" valaki hasonló problémával küzd, mint énm. A telefont én magam szervizelem otthon, de már többször szedtem szét emiatt...
Kezdek rájönni, mitől ragadhat be: én a zsebemben hordom fejjel lefelé, s a gomb a zsebem alját súrolja. A zsebben a nadrág használat során sok kosz, retek gyűlhet össze, ami belemegy a powergomb üregébe, majd egy idő után lerakódik és ragacsos anyagként fog funkcionálni, s azt eredményezi, hogy az eddig lötyögő gomb teljesen be fog ragadni. Már 2x szedtem szét csak emiatt, de érik a 3. javítás, s szerintem sokan fognak még ezzel küzdeni! Lehet az is rájátszik a dologra, ha nem tiszta kézzel nyomogatod a gombot, hanem mondjuk munka közben, s a zsír és por további folyamatbegyorsítást eredményez
Korábban töltöttem fel képet a szétszedésről, s ott látszik, mit kell megtisztítani pontosan. Garis telót ne szedj szét, iránx a szervíz,.... bár ha sokszor előjön, nem fogod mindig bevinni, ebbe biztos vagyok!
-
ocsirigo
csendes tag
Szemüvegtörlő kendővel makulátlan tisztára törölni a kijelzőt, majd alulról kezdve (ahogy sgergi is írta) felsimítani, végül belülről kifelé haladva az összes apró buborékot kisimogatni alóla. A makacsabb buborékokat körömmel szoktam kitolni a széléig. A Vertis 01-hez vett fólia nálam jól tartja magát, igaz én még tokba is teszem.
-
Digiflex
tag
Sziasztok!
Vertis 02 plus: powergomb probléma...
Nekem már kb. egy hete kezdett olyan lötyőgősebb lenni, aztán most meg beragadt. Vagy besett... Úgy tűnik végleg. Kosz nincs, bekapcsolni nem tudom, csak az akksi töltést animálja, ha megpöckölgetem a gomb környékét. Ja, és bimbammol a számítógép, ha rádugom usb-n. Az ezüst gombrész kimászik, ha ügyesen pöckölgetem, de csak lóg a levegőben.
A Power gombot ugye elég gyakran kénytelen az ember nyomkodni. Szóval talán egy kicsit masszívabbnak kellene lennie szerintem. Holnap meglátom, mit mondanak rá a szervízben...
Többieknél mi a helyzet?
(Ap)
-
-
RBJ
addikt
Vertis 02/
Második fóliát felrakta már valaki? Nekem nagyon karcolódik. Lehet 2 hónapot ki se bír majd.
Hogyan lehet feltenni szépen a fóliát? Tartok tőle, hogy közelébe se tudunk menni a gyári felrakásnak. -
kisspista
senior tag
Ahhoz, hogy a legyen szövegfelolvasód, ahhoz rendelkezned kell a TTS hanggal, amit rámásolsz a kártyádra, illetve a TTS motort feltelepíted, s ezután a Szövegfelolvasó kimenetben meg fog jelenni a feltelepített motor, ott ki kell választani a magyar nyelvet, illetve be kell tallózni a hang pontos helyét, s már kész is vagy vele. Vannak ingyenes és fizetős hangok, mint pl. SVOX vagy Naunce; ez utóbbi teljesen ingyenes és sokkal szebben ejti a magyar szöveget, mint pl. SVOX Mariska, ami pénzbe kerül!
-
Bounti
aktív tag
Szia!
Az okát én sem tudom, csak leírtam, hogy még áll ez a probléma, de annyira nekem nem is fontos. Másképpen is meg lehet oldani.
"egy kaptafára épül mindegyik" Ez igaz, nálam a megjelenés döntött, illetve a MA-s cikk.
TTS-t meg speciel nem használok.
Sok sikert az aTAB-hoz!
Remélem az Overmax folytatja a frissítések kiadását...
-
Sifre
senior tag
-
kisspista
senior tag
-
csinyo
csendes tag
Szia . Nem tudom hogy miért de sajnos ez egy hiba készüléknél és nem egyedi sajnos . Én a Tetyoba 3 szor cseréltettem a készüléket utána azt mondták hogy a sim kártyám a rossz a Yodafona ba bevittem a sim et és semmi baja . Nagy kihívásnak előrenézve választottam helyette inkább egy Atab5Quad ot telot . Pár dologba jobb mint ez de szerintem egy kaptafára épül mindegyik . Amit én még hiányoltam ebből az Overmax-ból szövegfelolvasás hiánya az Atab-ba benne van én arra használom hogy felolvassa a hívó nevét meg a Zájjgó :-) primo-ba ezzel lehet életre kelteni a TTS hangokat .
-
Bounti
aktív tag
/VERTIS-01/
Nem tudom mi az amit javítottak a v1.8 frissítéssel, de az idő, és dátum beállítás összeomlást biztosan nem...

-
kisspista
senior tag
/Vertis02 Plus/
Közelség érzékelő az van benne!
Nekem meg újra érik a gomb beragadás probléma.. Már megint kezd szorulni! Másnak nincs ilyen baja vele?Tegnap szereztem egy jó autós tartót a Vertis02 Plushoz (jó a Vertis-01-hez is), de a teszt előtt letört a korong rögzítője, így használhatatlanná vált...

-
RBJ
addikt
/Vertis 02/
Amúgy sensorok terén nuku van. Szinte semmi nincs benne.
-
RoNi.
csendes tag
sikerült,de azt írja,hogy nem lehet menteni a képernyőképeket :/
-
RoNi.
csendes tag
nem tudja valaki mely gombok megnyomásával lehet képernyőt fényképezni?
-
Tehát, ha felraknám az updatet, akkor másik cwm-et kell csinálni?
Nem, mivel ami egyszer működőképes recovery volt, az továbbra is működni fog.
A recovery ugyanis független a rendszerindítástól.#700) Bounti
Pont ez az a patch, ami a boot.img-ből kreál egy gyári 3e recovery-t.
Ha élni hagyjuk, akkor meg is teszi, és ugrik a módosított recovery. -
Bounti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- NBA és kosárlabda topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a felső nyílásban van, igaz én csak telefonra használom és WiFi-zésre!