- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzinTibi
csendes tag
-
mariobros
tag
válasz SzinTibi #2151 üzenetére
Na megpróbáltam maga a kernelt külön portolni, és utólag beilleszteni a ROM-ba, de nem indult el utána a telefon. Még teszek egy másik próbát, másképp, de sajnos nem ígérhetek sokat Legalább elmondhatom, hogy én mindent megpróbáltam! Sajnos a gyártó nem fog észbe kapni, mert az újabb készülékek miatt el lettünk felejtve
[ Szerkesztve ]
Üdv: Dani
-
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Valaki igazán segíthetne hogy a feltelepített Max Inceptio 2 -őn hogy tudom visszarakni a boot vagy bejelentkező ZTE logós szöveget kicserélni az Overmax -osra.
Előre is köszönöm a segítséget.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Ismerősöm Overmax Vertis 01-es készülékére felraktam a Max Smart V5 Final és a Max Inception V2 romokat is, azonban egyiknél sem tudtam beállítani Exchange típusú e-mail fiókot, csak IMAP vagy POP3 típusút ajánlgat.
Nem ment a dolog sem a beépített levelező klienssel, sem pl. Aquamaillel.
Elcsesztem valamit, vagy ezek ilyen romok?
Köszönettel:
p.lac
-
Henk1
csendes tag
Hello Mariobros!
Ha lesz időd, akkor nem lenne kedved portolni ezt a romot? [link]
-
Henk1
csendes tag
Sajnos a telefonom bootloop-ot kapott és kéne nekem egy scater file az sp flash tool-hoz, amik a hivatalos oldalon vannak, azokat nem fogadjak el, tud valaki segíteni?
-
mantaxsz
csendes tag
Hali! Overmax vertis 01 telóhoz hol vásárolhatnék új kijelzőt?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Olyan problémám volna a telefonnal,hogy a kijelző alsó kb 1cm sávját nem érzékeli. Pl ha megnyomom a menü gombot a főképernyőn,akkor a legalsó rendszerbeállítások menüt nem tudom megnyomni.
Ha email-t írok róla akkor folyamatosan nyomva tatja a space.Erre valaki tud valami megoldást?
Már többször újraindítottam de nem vált be sajnos... -
mariobros
tag
Sziasztok! Rég írtam ide, hozzátok, itt az ideje hogy megtörjem a csendet! Sikerült az utóbbi időkben portolnom egy ROM-t, aminek Eternety OS az alapja (régen is próbáltam egy ilyet, de sajnos az nem jött össze) Elég gyors, szép, letisztult, eleinte nem volt problémamentes (kamera nem ment), de sikerült minden hibát kijavítanom. Egyetlen apróság maradt meg: az értesítősáv nekem nem akar mindig zökkenőmentesen lejönni, az animációja "beakad", egy idő után megjavul ez is (de lehet csak én vagyok ezzel egyedül), úgyhogy ha van kedvetek, időtök, próbáljátok ki, írjatok róla véleményt! Íme pár imponáló
kép rólaMAGYAR NYELVET NEM TARTALMAZ! De ha van rá igény megpróbálhatok valahogy rakni bele magyar nyelvet, nekem egyszerűen nem hiányzik. Ajánlott felrakni mellé az Xposed-Gravitybox kombót, a jobb testre szabhatóság érdekében (alapból is sok minden állítható mondjuk). Észrevételeim pár nap használat után: kicsit másfajta kezelőfelület, nem annyira "fapados", iszonyat gyors (főleg az animációk terén), szebbek a színei a kijelzőnek, hála a Bravia Engine-nek, a fényerőt sokkal alacsonyabbra lehet állítani (automatikusan is, így kiméli a szemeidet) hangosabb a hangszóró, a rendszer alap hangszínszabályzója a Viper4Audio, a tökéletes hangzás végett, a tárcsázóban alapból rá lehet nyomni, hogy melyik SIM kártyával kezdeményezel hívást, aksiidő a jó teljesítményét figyelembe véve, számomra teljesen kielégítő (1-2 napot simán kibír). Hirtelenjébe ezek jutnak eszembe, amiért nekem nagyon bejött ez a ROM Jó tesztelgetést, felfedezést, és nem utolsósorban élménydús használatot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
mariobros
tag
válasz stnorcy #2166 üzenetére
Köszi! 4.2.1 szintúgy, sajnos a mi telónkra nem is lesz újabb. Megpóbálkozom majd újból kitkat portolással, hátha másodjára szerencsésebben járok. Nekem gondok vannak a hívásoknál, kicseng a telefon, hallom is a másiknak a telóját, ha hívom, de nekem tök néma a vonal. Neked is van ilyen problémád esetleg?
Ha igen, utánanézek hogy csinálhatnám meg, és a magyar nyelvet is belevarázsolom valahogy[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Került hozzám egy ilyen telefon, az előéletét nem tudom, de most azt csinálja, hogy bekapcsolás után robot nyitott kék forgó hassal és Törlés... felirattal, néha újraindul és kezdi elölről.
Sehogy nem sikerült kibillenteni ebből az állapotból, USB-n sem reagál semmire.
Van valami ötletetek, okosság, hogy mit lehetne vele kezdeni?
Nem nagyon találtam rá semmit. -
Pali14
újonc
Halli tudom nem ide tartozik a telo de a vertis yard telom eldobta az androidot és a recoveryben nem tudok navigálni mert a hangerö szabályzó gombom meg halt az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet gyárit csinálni igy rajta?
-
törölt tag
Nekem elkopott a jack ajzat a telefonba, és ki kellene cserélni. Esetleg valaki nem tudja, hogy ezt hol lehetne megtenni, mert két gsm szaküzletbe is bevittem, de nem tudtak segíteni :/
-
törölt tag
-
szemcsi65
csendes tag
Hello!! Hogy lehet a telót kipucolni a hangerű fel power gombra nem csinál semmit?? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
totyino77
tag
Sziasztok olyan problèmám van vertis 01 + telomal hogy elkezd ugrálni a kèp ès csak a kikapcs gomra reagál ilyenkor . van mikkor elèg sürün csinálja van mikkor nem. Valakinek ilyesmi tapasztalata volt már?
Illetve segitsèget kèrek a rendszer teljes ujboltelepitèsèhez lèpèsről lèpèsre hátha ez megoldja a problèmát kösziMindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
totyino77
tag
Meg olyat csinál hogy magától nyit meg alkalmazásokat. Mi lehet a gond?
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
Strangerpro
tag
Sziasztok
Nincs valakinek OV-Vertis-01-hez elfekvőbe még használható akkuja? Pm be légyszíves Köszönöm -
Feryx_
csendes tag
Sziasztok, a Vertis Plusszom (vertis01plusbw2013111329) megadta magát. valami alaplaphiba lehet, néha bekapcsol de inkább nem, ha bekapcsol egyszercsak lefagy napokig nem kapcsolható be aztán egyszer csak beindul újra megint lefagy.. van hogy fél órát megy van hogy 2 percet sem, aksi kivételtől függetlenül.
Csinálta gyáriFwvel és cfwvel is uh' alaplaphibásnak érzem így eladó akár egyben akár alkatrészekként is!
Amit tudni kell a fent említett hibán kívül: Az ezüst az évek során körbe lekopott más baja nincs.
Eladó egyben vagy darabokban is! kb 2 hónapot használtam az új aksit ami benne van, aztán jött a hiba vettem más telót, azóta itt porosodik! A kijelző hibátlan és karcmentes, adok hozzá egy ajándék képernyővédő fóliát is.
Mivel nem tudom mennyit érhet így a kikiáltási ára kompletten (doboz+telefon+fólia) 10.000Huf-
Posta csak előre utalással!http://lunaticats.com/
-
Strangerpro
tag
Sziasztok
Nincs valakinek OV-Vertis-01-hez elfekvőbe még használható akkuja? Pm be légyszíves Köszönöm -
stnorcy
aktív tag
Helló.
Újra élesztettem a Vertis 01 em.
Valakinek megvannak le mentve a gyári romok? 1.7, 1.8
Dobna egy linket ahonnan le birom tölteni?
KöszönömIphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest