Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Újra élesztettem a Vertis 01 em.
Valakinek megvannak le mentve a gyári romok? 1.7, 1.8
Dobna egy linket ahonnan le birom tölteni?
Köszönöm -
Strangerpro
tag
Sziasztok
Nincs valakinek OV-Vertis-01-hez elfekvőbe még használható akkuja? Pm be légyszíves Köszönöm -
Feryx_
csendes tag
Sziasztok, a Vertis Plusszom (vertis01plusbw2013111329) megadta magát. valami alaplaphiba lehet, néha bekapcsol de inkább nem, ha bekapcsol egyszercsak lefagy napokig nem kapcsolható be aztán egyszer csak beindul újra megint lefagy.. van hogy fél órát megy van hogy 2 percet sem, aksi kivételtől függetlenül.
Csinálta gyáriFwvel és cfwvel is uh' alaplaphibásnak érzem így eladó akár egyben akár alkatrészekként is!
Amit tudni kell a fent említett hibán kívül: Az ezüst az évek során körbe lekopott más baja nincs.
Eladó egyben vagy darabokban is! kb 2 hónapot használtam az új aksit ami benne van, aztán jött a hiba vettem más telót, azóta itt porosodik! A kijelző hibátlan és karcmentes, adok hozzá egy ajándék képernyővédő fóliát is.
Mivel nem tudom mennyit érhet így a kikiáltási ára kompletten (doboz+telefon+fólia) 10.000Huf-
Posta csak előre utalással! -
Strangerpro
tag
Sziasztok
Nincs valakinek OV-Vertis-01-hez elfekvőbe még használható akkuja? Pm be légyszíves Köszönöm -
totyino77
tag
Meg olyat csinál hogy magától nyit meg alkalmazásokat. Mi lehet a gond?
-
totyino77
tag
Sziasztok olyan problèmám van vertis 01 + telomal hogy elkezd ugrálni a kèp ès csak a kikapcs gomra reagál ilyenkor . van mikkor elèg sürün csinálja van mikkor nem. Valakinek ilyesmi tapasztalata volt már?
Illetve segitsèget kèrek a rendszer teljes ujboltelepitèsèhez lèpèsről lèpèsre hátha ez megoldja a problèmát köszi -
szemcsi65
csendes tag
Hello!! Hogy lehet a telót kipucolni a hangerű fel power gombra nem csinál semmit?? Előre is köszi.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem elkopott a jack ajzat a telefonba, és ki kellene cserélni. Esetleg valaki nem tudja, hogy ezt hol lehetne megtenni, mert két gsm szaküzletbe is bevittem, de nem tudtak segíteni :/
-
Pali14
újonc
Halli tudom nem ide tartozik a telo de a vertis yard telom eldobta az androidot és a recoveryben nem tudok navigálni mert a hangerö szabályzó gombom meg halt az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet gyárit csinálni igy rajta?
-
Bucy
aktív tag
Sziasztok!
Került hozzám egy ilyen telefon, az előéletét nem tudom, de most azt csinálja, hogy bekapcsolás után robot nyitott kék forgó hassal és Törlés... felirattal, néha újraindul és kezdi elölről.
Sehogy nem sikerült kibillenteni ebből az állapotból, USB-n sem reagál semmire.
Van valami ötletetek, okosság, hogy mit lehetne vele kezdeni?
Nem nagyon találtam rá semmit. -
mariobros
tag
válasz
stnorcy #2166 üzenetére
Köszi! 4.2.1 szintúgy, sajnos a mi telónkra nem is lesz újabb. Megpóbálkozom majd újból kitkat portolással, hátha másodjára szerencsésebben járok. Nekem gondok vannak a hívásoknál, kicseng a telefon, hallom is a másiknak a telóját, ha hívom, de nekem tök néma a vonal. Neked is van ilyen problémád esetleg?
Ha igen, utánanézek hogy csinálhatnám meg, és a magyar nyelvet is belevarázsolom valahogy -
mariobros
tag
Sziasztok! Rég írtam ide, hozzátok, itt az ideje hogy megtörjem a csendet! Sikerült az utóbbi időkben portolnom egy ROM-t, aminek Eternety OS az alapja (régen is próbáltam egy ilyet, de sajnos az nem jött össze) Elég gyors, szép, letisztult, eleinte nem volt problémamentes (kamera nem ment), de sikerült minden hibát kijavítanom. Egyetlen apróság maradt meg: az értesítősáv nekem nem akar mindig zökkenőmentesen lejönni, az animációja "beakad", egy idő után megjavul ez is (de lehet csak én vagyok ezzel egyedül), úgyhogy ha van kedvetek, időtök, próbáljátok ki, írjatok róla véleményt!
Íme pár imponáló
kép rólaMAGYAR NYELVET NEM TARTALMAZ! De ha van rá igény megpróbálhatok valahogy rakni bele magyar nyelvet, nekem egyszerűen nem hiányzik. Ajánlott felrakni mellé az Xposed-Gravitybox kombót, a jobb testre szabhatóság érdekében (alapból is sok minden állítható mondjuk). Észrevételeim pár nap használat után: kicsit másfajta kezelőfelület, nem annyira "fapados", iszonyat gyors (főleg az animációk terén), szebbek a színei a kijelzőnek, hála a Bravia Engine-nek, a fényerőt sokkal alacsonyabbra lehet állítani (automatikusan is, így kiméli a szemeidet) hangosabb a hangszóró, a rendszer alap hangszínszabályzója a Viper4Audio, a tökéletes hangzás végett, a tárcsázóban alapból rá lehet nyomni, hogy melyik SIM kártyával kezdeményezel hívást, aksiidő a jó teljesítményét figyelembe véve, számomra teljesen kielégítő (1-2 napot simán kibír). Hirtelenjébe ezek jutnak eszembe, amiért nekem nagyon bejött ez a ROM
Jó tesztelgetést, felfedezést, és nem utolsósorban élménydús használatot mindenkinek!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Olyan problémám volna a telefonnal,hogy a kijelző alsó kb 1cm sávját nem érzékeli. Pl ha megnyomom a menü gombot a főképernyőn,akkor a legalsó rendszerbeállítások menüt nem tudom megnyomni.
Ha email-t írok róla akkor folyamatosan nyomva tatja a space.Erre valaki tud valami megoldást?
Már többször újraindítottam de nem vált be sajnos... -
guftabi96
addikt
-
mantaxsz
csendes tag
Hali! Overmax vertis 01 telóhoz hol vásárolhatnék új kijelzőt?
-
Henk1
csendes tag
Sajnos a telefonom bootloop-ot kapott és kéne nekem egy scater file az sp flash tool-hoz, amik a hivatalos oldalon vannak, azokat nem fogadjak el, tud valaki segíteni?
-
Henk1
csendes tag
Hello Mariobros!
Ha lesz időd, akkor nem lenne kedved portolni ezt a romot?
[link]
-
p.lac
tag
Sziasztok!
Ismerősöm Overmax Vertis 01-es készülékére felraktam a Max Smart V5 Final és a Max Inception V2 romokat is, azonban egyiknél sem tudtam beállítani Exchange típusú e-mail fiókot, csak IMAP vagy POP3 típusút ajánlgat.
Nem ment a dolog sem a beépített levelező klienssel, sem pl. Aquamaillel.
Elcsesztem valamit, vagy ezek ilyen romok?
Köszönettel:
p.lac
-
stnorcy
aktív tag
Sziasztok.
Valaki igazán segíthetne hogy a feltelepített Max Inceptio 2 -őn hogy tudom visszarakni a boot vagy bejelentkező ZTE logós szöveget kicserélni az Overmax -osra.
Előre is köszönöm a segítséget. -
mariobros
tag
válasz
SzinTibi #2151 üzenetére
Na megpróbáltam maga a kernelt külön portolni, és utólag beilleszteni a ROM-ba, de nem indult el utána a telefon. Még teszek egy másik próbát, másképp, de sajnos nem ígérhetek sokat
Legalább elmondhatom, hogy én mindent megpróbáltam! Sajnos a gyártó nem fog észbe kapni, mert az újabb készülékek miatt el lettünk felejtve
-
SzinTibi
csendes tag
-
stnorcy
aktív tag
Hajrá.Végre egy ember aki nem hadja hogy buta legyen eme szerkezet.
Én is megpróbálkoznék a portolással de sajnos nem tudom hogy mivel s hogyan kell csinálni.
Ha valaki dobna egy linket a menetéről s hogy milyen progik kellenek hozzá akkor én is szivesen próbálkoznék.
Köszönöm. -
mariobros
tag
válasz
SzinTibi #2147 üzenetére
Támogatja,csak sajnos a gyártó lesz@rja... Megpróbálom jó magam portolni eme cm 11-et ez alapján.
Kívánjatok szerencsét!Több ROM-ot sikerrel portoltam már, de ez nehezebb dió, mert a kernelt is magamnak kell, és az már sokkal macerásabb.
-
stnorcy
aktív tag
Újabb alkalmazások csak 4.4 vagy az feletti androidon indulnak el. Bosszantó hogy erre a készülékre meg nincs sem 4.4 sem nagyobb android rendszer. Nem tud valaki megoldást erre?
-
andiii1027
csendes tag
válasz
Csokihab #2144 üzenetére
Szia!
Én tegnap azt csináltam, hogy a MOBILPHONE meghajtóról mindent letöröltem (persze először átmásoltam az egészet a számítógépre) és lett rengeteg helyem. Letörlődött a Gmail és a Facebook, de újra letöltöttem, mégis maradt rengeteg helyem, próbáld meg, hátha segít neked is -
Csokihab
csendes tag
Sziasztok!
Még 2013 decemberében vettem egy Vertis 1-et. Azóta már MIUI van rajta és sok mindenen túl van.
Mostanában viszont a belső memóriájával semmi sincs rendben. Azon kaptam magam, hogy már legalább március óta nem frissítettem egyetlen appot se az áruházból, mert egyszerűen nem férnek fel a telefonra. Már nagyjából semmilyen alkalmazás nincsen rajta mégis folyton ott van az az üzenet az értesítési sávon, hogy kevés a rendszermemória.
Az akkumulátorról nme is beszélek. 5 óra alatt tölti fel teljesen 15%-ról. Nagyon lassan tölt.
Tegnap elkezdett "rosszalkodni" sima használat után kinyomom a képernyőt majd az nem akar visszakapcsolni sehogy sem. Ma is eljátszotta ezt. 40%-ra lement az akku miután kivettem és visszaraktam az akkut. ráadásul 2-szer is megtörtént ez az egész ma.
Mit tehetek? Kukába vele vagy dobáljak meg vele valakit? Egyszerűen rémes a tulajdonosának lenni. Még van valami mentőöv, hogy használható legyen? -
Feryx_
csendes tag
Sziasztok, gyári 1.9 van a vertis plus 01 emen és a tárhelyre panaszkodik hogy kevés és nem tudok semmit frissiteni/telepiteni, viszont ha megnézem file kezelkőben mindkettő particion van egy csomó hely mégis az alkalmazásokban 60mb ot ír :/ ezt hogy lehetne orvosolni?
-
mariobros
tag
-
jericho78
csendes tag
Vertis-01-nél tapasztalt már valaki T-Mobile-os térerő problémát?
Pár hete, a T-mobile-os SIM kártya térereje ingadozik, elmegy, ahol eddig volt térerő, most 1-es vagy nincs is térerő. Megcseréltem a 2 SIM kártyát. A Telenorossal egyik foglalatban sincs probléma, a T-Mobile-os meg bármelyik foglalatban van, nincs vagy alig van térerő. Eddig 1.9-es gyári ROM volt, visszatettem az 1.7-est, de a helyzet ugyanaz. Kicseréltettem a SIM kártyát a T-Mobil-nál, de ugyanez a helyzet.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
overmax5010
újonc
Sziasztok!!
Légyszi segítsetek van egy overmax 5010-es készülékem, és nekem is térerő problémák vannak. Jön megy a térerő, igaz nem a fővárosban lakom, de ha másik készülékben használom akkor rendben van.
Nagyon bosszant már. Van esetleg valakinek ötlete a megoldásra. Nagyon köszi -
guftabi96
addikt
válasz
mariobros #2134 üzenetére
Hát sajnos fotózni én ezzel nem igazán tudok már, mert a kamera vacakol elég rendesen.
Közeli tártyakat még le tudok kapni vele, de távoliakat már nem, mert távolra már nem tud fókuszálni.
Nem tudom mennyibe kerülne a javítás, de igazából annyira nem akarok rá költeni. -
mariobros
tag
válasz
guftabi96 #2133 üzenetére
Az utóbbira nem is gondoltam (pedig több rom-nél is így volt ez). Lehet ez is egy megoldás, de a gyári kamera app-al nem tudok 16:9-es arányban mondjuk egy 7,2mpx képet csinálni. Én a Camera FV ajnálom helyette, láthatóan jobb minőségben készít képeket, és a beállítási lehetőségek is lényegesebben többek.
Ilyen képeket sikerült csinálnom vele, pedig a fényviszonyok nem voltak a legjobbak. -
guftabi96
addikt
válasz
mariobros #2132 üzenetére
Na, szerintem megvan, hogy mi volt a gond.
Nekem ugye át vannak méretezve a partíciók.
Eddig úgy volt, hogy 2,7gb és 14mb. És persze, hogy a Screenshotokat a 14mb partícióra akarta rakni.
Most állítottam rajta, és most 2,5gb és 300mb.
Így már tud screenshotot csinálni.A kamera pedig tud 8mpx képeket is csinálni.
4:3-ra át kell állítani a képarányt, és utána már tudsz választani a felbontások között. -
mariobros
tag
válasz
guftabi96 #2131 üzenetére
Ez érdekes, mert amit fentebb raktam ki kép, az egy screenshot, és semmi problémám nem volt vele készítésnél. Próbáld meg másik galéria appal megnézni, más tippem hirtelen nincsen. (a gyári kamera App helyett is érdemes mást használni, mert valamiért csak 1mpx csinál képeket, de bármilyen mással megy a 8mpx)
-
guftabi96
addikt
válasz
mariobros #2129 üzenetére
Felraktam.
Most fogom majd próbálgatni.
Remélem a tárhely variálás nem fog gondot okozni, mert nekem úgy van a telefon, hogy 2,7gb az egyik partíció, a másik meg 14mb.
Sok Romnál ez nem jó, mert a 14mb-re akar telepíteni..
A Max Smartnál nem volt vele gondom.Majd írok, hogy mi a helyzet
Kár, hogy nem értek az ilyenekhez, mert szívesen portolnék én is romot. -
-
mariobros
tag
Sziasztok, rég írtam ide, meg ahogy elnézem nem valami aktív már ez a topik, úgyhogy úgy döntöttem megtöröm ezt a csendet
Átportoltam egy ROM-ot a készülékünkre (nagy nehezen
sikerült, itt van az eredeti ZTE V967S poszt), mert untam, hogy semmi változatosság nincs. A régi ROM-okat mind próbáltam, egyik sem volt hosszútávon az igazi. Nekem eddig ez a megoldás jön be a legjobban, letisztult 4.2.1 (AOSP), gyors, eddig nem volt fagyás, aksi idő is teljesen okés, egyszóval minden funkciója hibátlanul működik. Opcionálisan ajánlom hozzá az Xposed Installer, és a Gravitybox használatát, a jobb testre szabhatóság érdekében. Remélem ti is elégedettek lesztek vele, írjátok meg mi a véleményetek róla (ha negatív, akkor is!)Letöltési link
-
Dauer
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek egy át irt vold.fstab file-ja , hogy a külső SD- haszálja!
Valamiért nem birom át irmi! -
ToBeY
nagyúr
Aki digis, és van digis zte routere, megy a wifi rendesen?
-
satya2030
csendes tag
Üdv! Talán nem éppen témába vágo, de az a problémám, hogy nemtudok sms-t küldeni. Eddig a max smart v5 rom volt fent. Aztán most visszaraktam az overmax oldalán elérhető gyári romot és azzal sem megy. Már mindent próbáltam amit a neten olvastam de semmi változás. Valakinek lenne még ötlete , hogy mit érdemes csinálni?
-
Daemos
tag
Sziasztok.
Nekem egy Vertis Yard telcsim van.
Hál istennek nincs semmi gond vele (kopp-kopp) viszont nem találom kifejezetten ennek a típusnak a magyar forumát ahol lehetne beszélgetni róla kicsit. Főleg hogy most kit-kat is elérhető rá de még nem teszem fel mert nem tudom hogy előny vagy esetleg hátrány a gyári Jelly-vel szembe.
Az a kérdésem hogy van itt olyan aki szintén birtokol ilyet vagy van-e neki másik fórum vagy itt is lehet fel tenni kérdéseket a telcsivel kapcsolatban ?
Köszönöm.
-
SzinTibi
csendes tag
Eddig meglepően készségesek voltak, még a szervizes srác is megadta a saját számát ,h ha bármi baj van akkor lehet közvetlenül őt hívni.
Egyébként pontosan vezették a garancia papírját a telónak, mondjuk szerviz naplót nem adtak, de a náluk töltött időt felvezették a garanciára és módosították annyival a lejárai dátumot.
Lekopogom, de most bajság nélkül üzemel. -
Strangerpro
tag
Sziasztok valaki cserelt mar Overmax 01 hangszorot??
-
BKL
újonc
válasz
SzinTibi #2114 üzenetére
Nehéz ügy ,vagy lehetetlen a csere, mert a szerviz messze áll a tisztességes magatartástól.
Nekem 2-szer azt hazudták,hogy nincs semmi baja a telónak és a garanciapapírra nem is írtak semmit,mindössze egy cetlin hazudozott a szervizvezetőnek titulált vadbarom mindenféle hazugságot,tőlem ezzel a trükkel 2 hónap telefongarit loptak el konkrétan.
Szakadt volna a feje az anyjába az ilyen trógernak! -
SzinTibi
csendes tag
válasz
SzinTibi #2103 üzenetére
Mint fentebb írtam meggyűlt a bajom egy Overmax EXPI telóval. A 2014.07.03-as rommal folyamatosan forrósodott telefonálás közben, a 2014.07.15-ös rommal meg folyton elnémult telefonáláskor. Amit csak újraindítás oldott meg, de a következő hívásnál újra elnémult. A hibát csak a hívás idézte elő, viszont utána semminek nem volt már hangja.
Márciusban szervizbe vittem részletes hibaismertetővel. 2 hét múlva vissza kaptam, cserélték benne az alaplapot és a hangszórót. A 2014.07.15-ös rommal adták át frissen. A hiba újra jelentkezett, a hangszóró ugyan úgy recsegett mint előtte (hívás közben). A furcsaság az volt az egészben, h vissza tettem rá a 2014.07.03-as romot amivel nem volt hang probléma csak forrósodott. Viszont fura volt h a rom cserével a Wifi MAC címe is megváltozott.(szerencsére csak 1x)
Most áprilisban újra el lett víve a Conflexhez, 1 nap múlva már vissza is adták. A legújabb rom volt rajta és nem némult el és nem forrósodott. A hangszóró sem recsegett telefonálás közben.Viszont itthon, mikor a routerre állítottam be észre vettem, h a wifi mac címe megegyezik a gyárival sőt az IMEI számok is...ergó visszatették ugyan azt az alaplapot amit márciusban kicseréltek.
Kíváncsi leszek meddig bírja. Június elejéig van még rajta gari, de ha újra behülyül akkor kérni fogom h cseréljék ki.
-
BKL
újonc
Nekem is igen paraszt volt a szerviz! Tohonya,lusta és leakart durván húzni a szervizvezető csávó!Aztán berágtam írtam a vezérigazgatónak és csodák csodájára megtudták csinálni a telót! Egy biztos én ettől a cégtől soha többé semmit nem veszek,sőt senkinek sem tanácsolom!
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Rajtam kívül valaki próbálta már a Meteos nevű programot?
A partíciók méretét változtatja. Amennyiben van más is, aki sikeresen változtatta meg vele a partíció méretét, akkor belerakom azt is a Vertis Blogba.
Én nekem most egy 2,7gb és egy 14mb-os partíció van.
A 2,7-re lehet telepíteni. (eddig ugye az volt a gond, hogy a 0,98-as partícióra lehetett, de most ez 2,7-re növekedett a program segítségével).
Szerencsére a Miui magától a külső SD-re rakja a fényképeket. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Gyári rom van felrakva, és megcsináltam, hogy az sd kártyát lássa a telefon memóriának.
Így használtam már több hónapja gond nélkül a telefont, de tegnap MINDEN program, ami az SD kártyára volt telepítve, az törlődött.
Minden más sértetlen, tehát a képek, videók, zenék ugyan úgy ott vannak az SD-n. Ez mitől lehetett? -
satya2030
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tudja, hogy a MaxSmart V5 romból hogyan lehet eltüntetni azt az oldalsó menüt ami kinyílik? Listapp.info a neve feladatkezelőben ha jól emlékszem. Engem nagyon idegesít. Hiába zárom be, egy kis idő múlva újra megnyílik.
-
bocitanya
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy Overmax Vertis Expi V3 eladó.A telefon független 2SIM kártyás!Normál sim.
Tartozékok: Több színű hátlap , töltő+ adatkábel,papírok és doboz. Gari még van a telón!Operációs rendszer:Android 4.2.2
Processzor:Quad Core Cortex A7 (4 x 1.2 Ghz)
RAM memória:1 GB
Belső memória:4 GB+Sd-Kártyával bővíthető!
Kijelző:4.5 col, IPS2 kapacitív (5 pontos) érintőképernyő, 960 x 540 px
Fülhallgató port:3,5 mm jack
Kamera:8 MP hátsó, 2 MP első
WiFi:van (802.11 b/n/g)
GPS:van
G-szenzor:van
Akkumulátor:3.7V, 2000 mAh
Méretek:133 x 65 x 9 mm
A Be kapcs gomb"enyhén horzsolt" ill a fólia minimálisan karcos.Személyes átvétel ill utalás után postázom.SKYPON IS TUDUNK BESZÉLNI!!Csere Nem érdekel!!30.000ft de alkuképes.
-
SzinTibi
csendes tag
Első generációs Overmax EXPI készülékkel járt már úgy valaki, h telefonálás közben felforrósodik a felső része (nem az aksi). Nincs wifi, adatkapcsolat benyomva és felforrósodik, de csak telefonáláskor. Játék és normál üresjárat során nincs ilyen probléma.
Okozhatja OpRendszer baj? csak mert frissítés óta csinálja csak. -
NPG_
tag
Ha valakit érdekel , egy műszakilag hibátlan, fóliás Vertis-1 25e-ért eladó. Gyári tartozékokkal.
MIUI-t használtam rajta, de szoftveresen már gyári állapotba hoztam.
Ha nem kaptam volna egy céges készüléket akkor még most is használnám.
Privátban lehet érdeklődni! -
stnorcy
aktív tag
Helló.
Nagyon jó lenne 4.3 vagy újabb android erre a készülékre.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából jött a lengyeleken keresztül, ízléses dobozban, normális formatervvel, kifejezetten korrekt áron. Fogunk még róluk hallani, ebben biztos vagyok.
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest