- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariobros
tag
válasz
stnorcy #2166 üzenetére
Köszi! 4.2.1 szintúgy, sajnos a mi telónkra nem is lesz újabb. Megpóbálkozom majd újból kitkat portolással, hátha másodjára szerencsésebben járok. Nekem gondok vannak a hívásoknál, kicseng a telefon, hallom is a másiknak a telóját, ha hívom, de nekem tök néma a vonal. Neked is van ilyen problémád esetleg?
Ha igen, utánanézek hogy csinálhatnám meg, és a magyar nyelvet is belevarázsolom valahogy -
dejo60
csendes tag
válasz
stnorcy #2081 üzenetére
(Overmax Vertis 01-ről beszélek)
Azt már nem tudom, hogy eredetileg melyik fw volt rajta, 2013 decemberében amikor a TESC-ban vettem. De az 1.7-et már én tettem rá az biztos, aztán az 1.8-at is. Sőt a kellemetlen tapasztalatok olvasása ellenére feltettem az 1.9-et is a Conflex oldalán lévő leírás alapján. Kicsit csodálkoztam, hogy az 1.9-es fw a mega.co.nz-ről jön, de a leírás hivatalos helyen volt, hát feltettem. Én nem vettem észre semmilyen reprodukálható problémát amiről itt beszéltek. A térerővel sincs gond és a kamera sem fókuszál nehezebben mint a korábbi bármelyik fw-vrel.
Mondjuk az eredetivel amivel vettem nem lehetett beállítani a 8 megapixeles felbontást sem.
A képernyő elforgatás néha (elég ritkán) nem megy. Olyankor ki és be kapcsolom az elforgatás engedélyezését és általában megjavul. Újraindítani csak akkor szoktam ha lefagy. Ez olyankor fordul elő, ha új appokat próbálgatok és dugig van a tár. Bár mióta megvan 2-3 alkalommal produkált olyat, hogy csenget, de hiába vettem fel a képernyő sötét maradt és nem hallottam semmit. Ekkor csak a kikapcsolás segített.
Karácsony előtt pedig a kamerája egyenesen "életet mentett"! A lányom éneket tanul és féléves koncertjük volt. A fényképezőgépemmel (NIKON Coolpix L820) szoktam videóra rögzíteni, de megsérült benne az SD-kártya. Tartalék pont nem volt nálam. A telefon mikro-SD-jét is beletettem volna, de átalakító adapter sem volt, így a telefonnal videóztam. Meglepően jó felvétel lett! -
Jagi
tag
válasz
stnorcy #2077 üzenetére
Igen vannak gondok.
Kép élessége nem tökéletes, nem jó helyre fókuszál, vagy csak nem tud fókuszálni.
Valami szoftveres gondja lehet mert ha teljesen szűz a rom akkor rendesen működik, de ha elkezdem belakni akkor egyszer csak megadja magát, még nem jöttem rá mi lehet a gond.
Root-ra gyanakszok, a lengyel fórumot is végig nyálaztam, de ott is csak találgatnak.
Gariba vissza vittem, csinált 2 képet, azt mondta hogy teljesen jó a készülék.
Erősen hajlok a készülék eladásán mert egy kicsit kezd "ócskavas feelingje" lenni. -
Jagi
tag
válasz
stnorcy #2072 üzenetére
Igen nekem is maradt egy csonka rész, de megcseréltem a két tárhelyet és amik oda szeretnének települni azok most a sd kártyára teszik magukat alapból, képeket is ide menti.
Nekem 1.9 rom van fent a bluetooth miatt, semmi gondom nincs vele, se térerő, se semmi. De 1.7 is mennie kell a megcserélésnek. -
NPG_
tag
-
kisspista
senior tag
válasz
stnorcy #2063 üzenetére
Nem a 4GB tárhellyel lesz a baj, hanem a RAM-mal. Valószínűleg nagyon sok alkalmazás van a telefonra telepítve és megtelt a program futtatására felhasználható RAM. Töröld le a gyári, lengyel app-okat és mindent, ami nem kell, majd utána próbáld telepíteni, amit szeretnél!
-
Jagi
tag
válasz
stnorcy #2061 üzenetére
Cseréld fel a a két tárhelyet és jól fog működni.
[link]A belső SD felcserélése külső SD kártyára a vold.fstab fájlban"
nyugodtan lehet használni. Tökéletesen működik és nincs vele gond, valamint ha az elején csak simán csináltok egy mentést a még á nem írt vold.fstab file-ról, könnyen vissza is tehető ha véletlen nem sikerülne, de nem lehet elszúrni mert tényleg összesen csak egy számot kell megcserélni szöveg szerkeztövel (sdcard helyett sdcard2 és sdcard2 helyett sdcard)
Bár nekem úgy is működik hogy nem ezt írtam át, hanem ugyan ebben a sorban a
a "dev_mount sdcard / storage /sdcard0 "
majd alatta van
"dev_mount sdcard2 / storage /sdcard1 auto "
És én csak az 1 est és a 0 megcseréltem.
"dev_mount sdcard / storage /sdcard1 "
"dev_mount sdcard2 / storage /sdcard0 auto " -
NPG_
tag
válasz
stnorcy #2000 üzenetére
Itt mindent megtalálsz!
overmax support -
NPG_
tag
válasz
stnorcy #1987 üzenetére
Nekem a 4.8.8 MIUI verzió van fent már hónapok óta. Hibát nem fedeztem fel benne.
A scatter fájl meg itt van:
MT6589 scatter -
NPG_
tag
válasz
stnorcy #1810 üzenetére
A MIUI-t CWM-ből lehet telepíteni.
ROM és Gapps itt található -
-
guftabi96
addikt
válasz
stnorcy #1472 üzenetére
Egyébként a blogbejegyzés alján van egy olyan, hogy hasznos linkek, és azon belül romok stb.
Az a link egy fórumra vezet, és ha kikeresed a Miui topikját, akkor ott van a link a gapps letöltéséhez.
Azért nem raktam ki közvetlen linkeket letöltéshez, mert nincs időm minden nap nézni, hogy változott-e valami, így pedig ha kikeresed a fórumban az adott Rom topikját, ott biztos találsz megfelelő letöltési linket -
guftabi96
addikt
válasz
stnorcy #1438 üzenetére
Rootoltad előtte? Lehet azért nem indul el.
Töltsd le a framarootot [link] görgess lefele a FAQ alatt lesznek a letöltési linkek. Letöltöd a legfrissebbet.
Felrakod, elindítod. Rányomsz arra, hogy Boromir (nekem ilyenkor sokszor ''kilép'' visszamész a framarootba, még egyszer boromir, és kiírja, hogy indítsd újra a készüléket. (Ha már elsőre kiírja az üzenetet, akkor természetesen nem kell mégegyszer megcsinálni.Utána szerintem már menni fog a cwm frissítés. Letöltöd a Cappa által készített cwm-et, a készülékre másolod, utána pedig elindítod az Mobileuncle tools-t->update recovery (vagy valami ilyesmi, most nincs fent a telefonomon) kiválasztod az új recovery-t, és kész
Fel is ajánlja a művelet végén, hogy újraindítás után recovery módba bootol.
Kitkat még nincs Vertisre (bízom benne, hogy valami vállalkozó szellemű, hozzáértő ember fog rá csinálni)
Eddig van: Miui (szerintem a legjobb, jobbnak tartom, mint a gyári romot), AOSP (ez se rossz, de sajnos a kamera nagyon buta, alig lehet állítani benne a dolgokat), Sony Xperia rom (ezt nem próbáltam, de állítólag sok hiba van benne) és a legújabb jelek szerint most már van valami samsungról portolt cucc is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest