Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
-
NPG_
tag
Igen, én javaslom, hogy próbáld meg újra.
A progikat én a Titanium Backuppal szoktam lementeni. Az SMS-eket pedig a SMS backup + nevű programmal, ami a gmail fiókodba menti az üzeneteket és a híváslistát. Romolás után vissza tudod állítani.Sajnos az MIUI launcer beállításait, nekem sem sikerült még elmenteni. A céges mailcímemet is mindig újra konfigolom. De ennyi. Az egész meg van egy 40-50 perc alatt.
Mostanában próbálkoztam a bluetooth életre keltésével és ez miatt vagy 10-szer raktam újra a MIUI különböző verzióit, de ilyen "bezárósdit" nem tapasztaltam. Régebben, amikor még Galaxy S-el játszadoztam, volt olyan ROM amit direkt kétszer kellett egymás után feltenni, hogy jól működjön.
Az ikon törlésre szerintem külön nincs mód. Ha belegondolsz logikus. Ha egyszer telepítesz egy programot akkor azt ha ritkán is, de el kell tudni indítani. Mivel a MIUI-nál nincs programok menü, ezt máshonnan nem lehetne megtenni, csak a kezdő lapokon. A gyári Romban sem lehet csak a programok közül törölni.
Widget listában nem megjelenőre nem tudok mit mondani. Nem találkoztam ilyennel. Milyen programról van szó. Esetleg kipróbálom.
-
NPG_
tag
Engedd meg, hogy kicsit megvédjem a MIUI-t.
- az alkalmazáskezelő hiánya. Ez a MIUI sajátossága. Gondolom ezzel is erőforrást takarít meg. Szokás kérdése, és ezzel egy "lépéssel" kevesebbet kell tenni egy adott program elindításához. Egyébként nem kell a programok tömegét a kezdőoldalak egyikén keresgetni, mert azok mappákba csoportosíthatók. Nekem kb. 20-25 program van telepítve de 2 oldalon elfér az összes egy óra widgettel együtt.
- sűrűn halnak be a programok. Véleményem szerint a telepítés nem volt "tiszta". Nálam ez sem tapasztalható, de egy tippet adhatok. Telepítés előtt én rádugom egy gépre. Mentés után minden olyat törlök a belső és a külső tárhelyről ami nem kell. A belső SD-n gyakorlatilag csak a telepítő zip-ek maradnak, a külsőn meg csak a DCIM és azok a mappák amelyekben a saját adataim (zenék, fájlok stb) vannak. Ezek után lépek a CWM-be. Jönnek a wipe-ok és még a mount menüből egy format system-et is ráeresztek, hogy ott se maradjon semmi "szemét".
- netes böngészés és a telefon lassú. Nem tapasztaltam hasonlót. Ez is adódhat a nem "tiszta" telepítésből.
- nem látja, hogy kártyás vagy előfizetéses. Ezt szerinted miből kéne kitalálnia?
Gondolom ezt az APN beállítások miatt említetted. Vannak olyan Custom ROM-ok amelyeknél az összes beállítást újra be kell írni. Itt csak egy szót kell törölni. Ezzel együtt lehet élni. Aki szeret mókólni vele az pár romolás után szerez egy kis rutint és rájön ezekre.
Ha ilyen gondok adódnak itt nyugodtam kérdezz. Szívesen segítek, hogy jól használható, kicsit egyedi Vertisünk legyen.
Üdv. -
NPG_
tag
A MIUI nem univerzális. Típusonként más-más kell, mert ugye a hardver nem ugyan az, a driver mindig az adott készülékre van szabva.
A vertis-01-hez már létezik MIUI egy lengyel felhasználó jóvoltából. Természetesen magyarul is tud.
Ha ráguglizol a "miuiandroid_multi_vertis01_4.3.7_jb-4.2" kifejezésre, megtalálod. -
RBJ
addikt
elmagyarázom mi a bajom. adott egy telefon. 512 Mb RAM, 4Gb rom al. ugye.
Na ha a kedves felhasználó bemegy az beállít/alkalmazások ba
na ott mit lát kedves felhsz. letöltött alkalmaz. 400 mb foglalg 0.88 Gb szabad. ez 1.27 Gb
jobbra csuszka. telefon memória /vagyis belso sd szerű/ 757 mb folglalt 540 szabad ez is majd 1.27 .
gondolom a kettő nem úgyanaz. a maradék 1 Gb gondolom az android rendszeré.
Na betesz a paraszt 8 Gb sd t. és mit ér vele semmit. a telefon memóriát nem lehet felszabadítani a külső sd re. Így ha betellik a telefonmem lehet kidobni a kukába.
Átteni meg a telefon szerint csak a belső tárhely és telefon memória között lehet csak a dolgokat.
Vagyis telefonon belül rakosgatod ide oda. annak meg mi értelme mikor ott a külső sd amit nem tudsz használni.
LEgalább is nálam. lehet root kell vagy formázni kellett volna az sd? most hogy így belegondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged