- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Ha jól láttam, akkor ez arra jó, hogy sd-re lehet vele telepíteni.
Szóval nekem az nem lesz jó, mert nekem au Sd másra kell.
De köszönöm a tippet.
Visszatettem a Max Inceptiont, az új Google launcherrel (így egy kicsit jobban néz ki)
Pedig nem sok kellett, hogy megmaradjon a telefonomon, de a sebesség és a stabilitás a Max inception mellett szól (sajnos a képernyő feloldás utáni fagyás még mindig megvan) -
guftabi96
addikt
óó most látam, hogy kómás voltam este, és egy kicsit hiányos lett a szövegem.
Az a probléma, hogy a preferált telepítési helynél a belső tárhelyet vagy az sd kártyát tudom kiválasztani, de ha az SD kártyát választom, akkor sem történik semmi, ugyan úgy a belső tárhelyre akar telepíteni.
SD kártyára amúgy sem akarok, mert az másra kell.
Szóval valahogy azt kellene megoldanom, hogy a phone storage-et is használja. -
guftabi96
addikt
Na délután lehet kipróbálom
Bár nem hiszem, hogy a Max Inception-t le tudná váltani
De ne legyen így, mert tök jó lenne végre olyan romot használni, ami gyors és stabil, és jól is néz ki.
A gyorsaságot és a stabilitást én a Max Inceptionnál találtam meg, de a kinézet egyértelműen a Miui egyik legnagyobb előnye. -
kisspista
senior tag
Kipróbálnád azt, hogy az ujjaddal eltakarod ugyanazt a részt és akkor mi fog történni? Szerintem nem a közelségérzékelővel csinálja, hanem valami induktív elven működhet: talán a tokban van egy tekercs vagy valami mágnes, ami a készülékkel kompatibilitásba lép és a képernyő lekicsinyül.
Az lenne már csak érdekes, hogy működhet-e ez a funkció pl. az OVERMAX Vertis-02 Plusnál?
-
kisspista
senior tag
Engem az érdekelne, hogy a telefon mitől tudja érzékelni a képernyőn, hogy kis hasáb alakú kivágás lesz a kijelzőből, s neki (a flippes tokot behajtva) mostantól kicsiben kell megjelennie.
Már töbtször elgondolkodtam a technikán, de eddig nem kaptam információt erre vonatkozóan. Örülnék, ha pár szót ejtenél erről a tokról, hogyan is érzékeli a készülék, mert talán más Overmax készülékeknél is működhet a dolog.! Köszi válaszod!
-
Feryx_
csendes tag
Hát lelkesen átnyálaztam a telefonguru összes 5" os leírását és a legközelebbi a HTC Droid dna
142*71*10 mm ami azért eléggé hasonló csak a vastagsága nem. természetesen tokot csak ebay-en leltem hozzá. De még mindig ez hasonlít méretben a leginkább hozzá persze a vezérlőgombok máshol vannak elhelyezve. -
Feryx_
csendes tag
Az engem is érdekelne hogy mennyire illik rá, ha a munkaidőm nem passzolna ennyire a boltok nyitva tartásához mindegyikben felpróbáltatnák rá amit csak lehet hátha jó valamelyik
am az amit te írtál kicsit kisebb,
Concorde:
142,5 x 70,8 x 8,5mm
Vertis:
145.4mm x 73,5 mm x10.1mm
bár azt nem tudom ezek a tokok mennyire rugalmasak. -
BullDogh
tag
Nekem az a külömbség, hogy az előbb leírt tárhely gond megoldódik. Az h az elforgatás jó, a kijelzőm lezárt állapotban nem kapcsolgat be-be amikor csak kedve van, az hogy a samsunghoz szokott kicsiny lelkemnek jobban esik
hogy az állapotsorban egyből ott vannak a kibe kapcsolhatók a dolgok, és nem kell a lehúzás után még 1et klattyolnom, illetve az optimalizáltság ami elvbeli még nem tudom de lehet nem is fogom megtudni h jobb e mint a gyári e téren. Az android meg azért kell mert kismillió program van rá, ami nincs meg lesz. az android erről szól, nem arrol h valami rosszul működik rajta és majd meghekkelem mert az nekem nagy élmény. Nekem ezért kellett az android
Mert telefon internet és navi egyben. Plusz ami hirtelen kell.
-
BullDogh
tag
Nekem csak annyi kívánalmam van hogy ami nekem kell, az használható legyen probléma mentesen. Ha valami vacakol akkor továbbmegyek másikra, mert nincs kedvem kísérletezgetni. Az 5-6 romból 2 próbáltam ki Miui ami nekem első körbe problémázott 1-2 dologgal, + az említett külső probléma, és már jöhet is a következő. Max akkor adnék több esélyt ha egyik sem válna be, de így h a smart jó eddig minek vacakoljak tovább
Bár őszintén a smartba a legszimpatikusabb az h kezeli az sd-t normálisan.
-
guftabi96
addikt
Csatlakozom én is.
Tegnap visszaraktam a gyárit, mert egyszerűen nem sikerült megcsinálni, hogy jelezzen a facebook vagy a messenger ha jön egy értesítés, de már annyira megszoktam a MIUI-t, hogy ezzel a gyárival meg kb szenvedekMost, hogy gyári van, látom, hogy mennyivel jobb volt használni a MIUI-t. Azt egy kicsit lassabbnak éreztem, de nem sokkal. Vissza is rakom, és valahogy megoldom, hogy jelezzen.
Én is bátran ajánlom mindenkinek. Az AOSP-vel nekem az volt a gondom, hogy a kamera alkalmazás egyenlő a 0-val kb. Alig van beállítási lehetőség, és nem is csinál jó képeket ahogy néztem. -
BullDogh
tag
"Lépések:
1. “Framaroot”-tal rootolás (Faramir módszer működött)
2. Superuser alkalmazás letöltése
3. Android Terminal Emulator letöltése
4. Terminál elindítása és “su” parancs beütése(ha minden igaz rákérdez hogy megadja e root jogokat, amit persze engedélyezünk)
5. A következő parancs kiadása: “mount -o bind storage/sdcard1 /storage/sdcard0“Ezután jobb esetben úgy látszik mintha semmi sem történt volna, viszont ha megnézzük a Beállításokon belül a Tárhelyet az SD kártya teljes kapacitása átvándorolt a “Telefon memória” helyére, vagyis innentől eleve az SD-kártyára lehet telepíteni, nem is kell áthelyezni.
A rossz hír, hogy így ugrott az 1,8Gb ami alapból a telefon memória volt, a jó hogy egy 16-32Gb kártya bemountolásakor ez nem olyan nagy probléma..
"
Én ezt követtem végig, sikerült is, csak az említett widget probléma volt vele h nem látta őket hiába raktam fel, illetve az android terminal nak folyamatosan futnia kell ahogy észrevettem, és pl egy tisztító programkilövő progi használata után ujra kellett csinálni az egészet. SZtem körülményes és a telepítések sem 100% osak így. De szóljon valaki ha én nem csináltam valamit jól...
Nem igaz h erre a gondra nincs kézenfekvő normális nem linkelgetős programból futtatgatós megoldás. -
Slapy
aktív tag
csak nyugodtan
-igen tudtam hogy a sajátossága mert elolvastam előtte pár bemutatót róla, de nekem hiányzott, így ment fel a progi
Mappákba is rendeztem , elférek 3 oldalon idökép widgettel, de annyira furi hogy ha az "asztalról" a kukába húzok egy ikont akkor kompletten törölni akarja a progit, nem csak az ikont...erre azóta se jöttem rá miként lehet simán csak törölni ikonokat a főképernyőröl, így van egy mappám amiben van vagy 15 progi a mappa neve meg "nem használt"...
-A telepítést úgy csináltam ahogy a lengyel oldalon le volt írva factory reset, majd full wipe a mount részt valóban nem csináltam, akkor azt mondod ez lehet a gond? Eléggé idegesítő kezd lenni a progi bezárás...az imént is már felét beírtam ide telórol egyszer csak leállt az opera...át is jöttem inkább gépre ,mert kezdhettem előről...
-azért volt gond számomra hogy nem látja mert 2 kártya van benne a főkártya feltöltős és van pluszba egy előfizus wcdma kártya, ezt csak netezésre és sms-re használom! nem tudtam vele netre csatlakozni és jó sok idő volt mire rájöttem hogy feltöltősnek látja , így valóban elég volt egy szót kitörölni (vitamax) és már ment is , de előző rendszernél nem kellett ilyeneket állítgatni!
szerintem lesznek is kérdésem , sőt már van is:
-akkor rakjam újra, az általad ajánlott módon? úgy nem lehetne hogy csak a rom-ot és megmaradjanak a már beállított dolgok, letöltött app-ok, stb vagy úgy nem sok értelme lenne....?
-ikonok sima törlése a főképernyőröl lehetséges valahogy?
-vajon miért nem jelenik meg minden widget a listában? vagyis szinte egyik sem... :/üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- iOS alkalmazások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest