- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Érdekes, amit mondassz... Én is tapasztaltam főúton, aztán elkezdtem az MTK menüben turkálni, s állítottam a vevőn, de azután nem használtam hosszabb úon a gps-t. Elképzelhető, hogy most sem jó, pedig az nagyon aggasztó, mert most kezdődik a szezon, s én a jól működő GPS-em adtam fel egy vertis-02 Plus-ért!
-
RBJ
addikt
vetis 02
most használtam megint a gps t. autopálya tempónál állandóan ledobja a jelet. agylobbot kaptam.
érdekes mellékutakon, lassú tempónál nincs gond a jelel.
Erre megoldás? -
timrob
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy overmax vertis expi készüléket. Sajnos képernyő gondjaim vannak, amin úgy olvastam, hogy segít a firmware frissítés.
http://rendszerigeny.hu/overmax-vertis-expi-okostelefon-teszt/2014/02/12Az itt található leírás alapján neki is fogtam, azonban mikor a DFU nevű programban rányomok a start gombra, semmi sem történik.
Valaki esetleg tud segíteni, hogy mit lehetne vele tenni?
-
valaki laci
újonc
Sziasztok.uj vagyok a fórumban,mindenkit üdvözlök.Overmax 02 pluszom van segitséget szeretnék kérni,hogy a hangerőt hol tudom jobban növelni,további bővitéseket szeretnék rá.köszönöm előre is.
-
RBJ
addikt
Gondolom ezzel a vertis you val a vertis 02 akarják leváltani a rossz kamera miatt.
Vagy mégsem? Kíváncsi lennék rá, ha igen akkor pozítiv a dolog mert a forgalmazó hosszú távon akar telefont csinálni ezek szerint és a vertis 02 t kifuttatja a you lesz az utód. Optimális esetben. -
NPG_
tag
válasz
tsabeekaa #1189 üzenetére
Itt az 1131-es hozzászólásban le van írva minden!
A ROM és a CWM linkje. Root kell hozzá, és visszaállítható.Olvasgattam a lengyel Vertis-01 fórumot és ott jelezték, hogy bluetooth fülessel nem megy.
Megnéztem és tényleg. Csatlakozik, de hívásnál semmit nem hallani és engem sem hallanak.
Engem nem zavar mert az előnyei kárpótolnak ezért. -
NPG_
tag
Verts01 MIUI tapasztalatok.
Egyre jobban kezdem megszeretni.
Működés teljesen rendben, semmi fagyás, Waze és a 3 betűs navi is fut rajta.Kevesebb programot használok mert pl. a stock ROM-ra telepítve volt GoSMS + hungarian kiegészítő, K9Mail, ide viszont nem kell mert a MIUI alap SMS és mail kliens tökéletesen megfelel az igényeimnek.
Ha valakinek a kinézet nem tetszik, akkor választhat más témát is.
Ajánlom mindenkinek!
-
szilacus
tag
Üdv. Mindekinek!
Elég sok fórumot olvasok, de olyan sok negatív hozzászólást csak itt a két overmax nál tapasztaltam.
Az én telefonom egy samsung galaxy s advance készülék de ez sem tökéletes, nem beszélve az áráról.
A feleségemnek akarok egy olcsó okostelefont a Viber alkalmazás miatt.
A vertis famy-t néztem ki , ráadásúl fehér szinben, de már nem merem megrendelmi a folyamatos omermax
ócsárolás miatt.
Esetleg a famy-ról valakinek van már tapasztalata, és azt megosztaná?
Az is lehet hogy a overmax legújabb telóját megvárom. -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
Március 30.-tól elérhető az OVERMAX VERTIS YOU okostelefon, ami szinte egy az egyben megfelel a Vertis-02 Plus készülék specifikációjának, a kamerája viszont 8MP:
System:Android 4.2
Processor: Mediatek MT6572 Dual Core Cortex A7
Display:4" IPS 2
Resolution:HVGA 480x800
RAM memory:512MB
Built-in memory: 4GB
Others: Camera: 2x (1,3MP, 8MP)
microUSB, miniJack
GPS, WiFi, Bluetooth
G sensor
microSD up to 32 GB
Dual Sim
Battery:1700mA
Dimensions:123.1mm x 64mm x 11.2mm -
RBJ
addikt
Mobil aréna teszt. Sőt egy tablet is ledzerepelt.
-
RBJ
addikt
Vertis 02 fórumon jó lenne ha más is a védelmére kellne mert nagyon megy a fikázás.
-
furmint11
csendes tag
még nem csináltam semmit a telefonnal...azt hittem kpista komolyabban gondolja
-
kpeter72
újonc
válasz
furmint11 #1174 üzenetére
Nekem is tökéletes és már több mint 1 hónapja használom
. Én csak ajánlani tudom a telefont! Egy gond van vele, hogy ha "ü" betű van az sms szövegében, akkor a címzett "null" tartalmú üzenetet kap. Megnéznéd Te is? Én most ékezet nélkül sms-zek.
Forgalmazónak jeleztem a hibát.
Köszönömu.i.: Még egy dolog. Ha hivás után sokáig sötét marad a képernyő (látszólag nem reagál), akkor a fényerő automatikusról fix értékre állításával javíthatod a hibát
. Forgalmazónak ugyancsak jeleztem.
-
furmint11
csendes tag
válasz
kisspista #1167 üzenetére
Szia, és persze minden olvasót is üdvözlök.
Bocs, de tegnap nem tudtam már jönni, az expi után szaladgáltamMegvettem az expit, sajnos még nem tudom milyen mert csak pár percet próbáltam ismerkedni vele.
Említetted, hogy valamilyen információra vagy kíváncsi..., szívesen segítek ha még aktuális. Mivel nem értek hozzá, ezért pontról-pontra kéne tudnom mit tegyek -
NPG_
tag
Üdv.
Feltettem én is a MIUI-t !
Nem rossz.... sőt még talán szép is.
Mondjuk nekem kicsit szokni kell az alap ROM után.
Minden működik rajta, még a 3 betűs navi is! -
furmint11
csendes tag
válasz
kisspista #1152 üzenetére
úgy döntöttem, megveszem az expit, tehát holnap kb, 16 órától felajánlom a segítségem. Azért hogy tehessem
le kell írnod lépésről-lépésre mit tegyek...
az erő legyen velemláttam az egyik kereskedőnél egy olyan 01 plust, aminek az eleje nem kismértékben volt más mint amit anno 2 hónapja vettem... vajon ez miért lehet?
-
eJeti
csendes tag
válasz
The Saint21 #1161 üzenetére
Szia!
Szerintem a decibel mérő alkalmazás (talán a leírásában is ott van) nem mindegyik készülékkel működik. A mikrofonok érzékenysége gyakran csak a beszédhez szükséges értékekre van optimalizálva, különösen az olcsóbb készülékekben. Ez hardver korlát, nincs az az EnigerTool amivel javítani lehetne rajta..
-
The Saint21
csendes tag
Sziasztok!
Még február elején vettünk egy vertis 02 pluszt, barátnőmnek, jó kis telefon, szereti nagyon, amik voltak hibái azokat, eddig meg tudtam oldani, hála a fórumnak (kösszi), de ezen a héten vettük észre, hogy videó felvételnél, nagyon zajos az egész, aztán letöltöttem egy decibel mérő alkalmazást is, ami a teljesen csöndes szóbában is 70 db mér, ha rajta van a töltő, akkor meg még 90 db-re is felmegy ez az érték, utána néztem a dolgoknak, és arra tudok csak gondolni, hogy az mtk engineerben kellene talán átállítani a speech enhancement-nél a különböző értékeket, de elképzelésem sincs, hogy mit mire.
Akinél nem lép el ez a hiba, és akinek nem jelentene nagy fáradságot az feltenné ide fórumra az ő jó értékeit, nagyon kellene, barátnőm utazik el külföldre hétfőn, és nagyon jó lenne, ha működne rendesen a telefon, persze csak, ha ez a hibája, lehet, hogy sötétben tapogatózók, előre is köszönöm a segítséget. -
Baki393
újonc
Itt látszik ,hogy.219/160mb
Itt meg a belső memória -
Baki393
újonc
Hi.
Tegnap vettem a páromnak egy vertis famy-t és sz lenne a problémám,hogy a RAM az 512mb,de csak 219mb-t lát és a belső memóriára is 512mb ír és arra is csak 80mb mutat. Tudna valaki segíteni?Előre is köszi. -
RBJ
addikt
vertis 02
Csináltam egy multitouch tesztet. HÁt csak két ponton érzékel.
Azt hittem, hogy többet tud nem mintha lenne jelentősége. -
Źşë'
addikt
válasz
furmint11 #1153 üzenetére
Expi tesztre vártam, de mivel ez lett a vége így Vertis01 Plus-t választottam, kb már egy hete nálam a készülék, meg vagyok vele elégedve, kamera képe is frankó (tetszik a zoom opció), fullhd viedókat simán viszi, gyors, szép a képe, zenét nem hallgattam rajta nagyon, de a mellékelt füles/hset az elég gagyi de ez helyettesíthető, nem bántam meg, tetszik a telefon
-
kisspista
senior tag
válasz
KoriDani #1146 üzenetére
Mivel a memória olvasási tartományt mókoltad meg, és a belső tárhelyet (SD-kártya nevűt) állítottad át a fizikai SD-kártya helyére, így a rendszer nem tudja többet olvasni a microSD kártyát, hiába van a készülékben. Ezt nem oldja meg a visszaállítás, mivel nem olvassa felül ezt a system cimzést. Megoldást jelenthet a teljes firmware felülirása akkor, ha valóban a teljes szoftverrel rendelkezel, nem csak a gyártó által kiadott javátással. (Érdemes lenne tudni, hogy milyen készülékről beszélünk).
furmint11:
Sokan kérdezték tőlünk, hogy mi a helyzet az EXPI-vel, s ez ügyben érdeklődtem a forgalmazónál, aki azt az információt adta, hogy elindult az EXPI forgalmazása, a hibás készülékeket cserélték / cserélik, illetve szükség esetén javítják, de nem minden forgalomban lévő készülék hibás, gondolom át lett válogatva, s aszerint kezdték el újra értékesíteni ezen készülékeket! Amúgy nagyon jó készülék, jó árban!
A Vertis-01 Plus sem rossz, de ez a maga 5"-ével picit ngy telefonnak, de ha nem zavar a kijelzőmérete, akkor ez is jó választás lehet! -
furmint11
csendes tag
természetesen olvastam a kritikáitokat, mégsem tudom eldönteni, hogy valóban annyira rossz-e a telefon... hiszen már megint kapható a conflexnél.
-
furmint11
csendes tag
Szép estét mindenkinek
Szeretném megtudni, hogy érdemes-e expi-t venni, vagy inkább a megbízhatóbb vertis 01 plust vegyem meg megint, miután sikeresen összetörtem
az előzőt?
Kérnék némi indoklást is a véleményekhez.
köszönöm -
taschner
aktív tag
Érdeklődnék a Overmax Vertis Famy készüléken hogyan lehet azt beállítani,hogy hívószám küldés mert nem találom sehol t-mobilos kártyával van a készülék.
-
pècsimunkás
addikt
myaudiooutlet.eu ,itt tényleg írták ,h csak 2 g-s a telefon,de végül is mindegy. már nem kapható annyiért na MM -ben.
-
györgy68
újonc
válasz
pècsimunkás #1137 üzenetére
Szia Sky!
Mivel csak ennek a húszezres Q404-esnek a nevében szerepelt a "2G" , és kirívóan olcsó volt, sehol nem akciózták, valószínűleg ez nem volt 3G-s.
Most 40eft a Mediaban a Q404 de már nem "2G"...a cikkszáma 1100944
A 2G-s nek pedig 1135044 volt, igaz, már nincs fent a MM oldalán.
Ha még azt is figyelembe vesszük , hogy a Tescoban régebben akciós Myaudioknak 3G problémájuk volt, akkor elég egyértelmű a dolog.
üdv. -
györgy68
újonc
válasz
pècsimunkás #1070 üzenetére
Helló!
Ugye feltünt hogy a belinkelt Myaudio cucc nem 3G-s ?
és hogy nem elírás azt abból sejtem hogy a myaudiooutlet.eu oldalon is fent van, diszkrét figyelmeztetéssel: csak 2G (GPRS,EDGE) van benne. -
rushmoon
csendes tag
válasz
KoriDani #1132 üzenetére
Hello,
Pedig volt róla szó, megoldás is van a tárhely problémára: #260 -> fstab átírás
Én végül nem csináltam meg, a Tyrant Unleashed-en kívül nem játszok semmit, a fotók, videók, stb pedig az SD-re kerülnek ha beállítod.. -
KoriDani
újonc
hello énis vettem egy overmax vertis 01-es telefont, és olvasgattam a topicot, viszont megoldást nem találtam a belső tárhely gondjára, elég frusztráló hogy futnának szépen a komolyabb játékok, de nemtudom feltelepíteni sehogyse, valakinek valami fejlemény ? ja és megkérdezhetném hogy ez a MIUI egy frissítés a telefonra ?
-
mariobros
tag
Na kipróbáltam a MIUI-t, először az első verziót, az bugos volt, és nagyon gyorsan merült. Azóta jött ki frissítést, és minden remekül szuperál. Gyorsabbnak találom, mint a gyári szoftvert, de lehet ez csak placebóhatás. Csináltam pár screenshot-ot. Tudom, tudom, iOS copy így az egész, de nekem valamiért tetszik
Erről jut eszembe, sok-sok témát belehet szerezni hozzá, van választék bőven. Mindent összevetve én nyugodt szível tudom ajánlani, számomra meglehetősen bevált. Akinek meg nem tetszik, annak nem muszáj használnia, de egy próbát szerintem mindenképp megér. Pont ezért csináljatok előtte backup-ot, gépről, vagy a cappa72 mester állal készítettet CWM recovery-ből!
-
kpeter72
újonc
válasz
kisspista #1125 üzenetére
Nekem ilyen van, azonban én már frissítettem a készüléket. Azonban frissítés előtt és után sem volt érintőképernyő problémám (max. annyi, hogy az előző készülékemhez képest -SAMSUNG GALAXY ACE- határozatabban kell használni a "kijelzőt", de nem zavaró). A frissítés után csak gyorsabb lett a telefon.
-
kisspista
senior tag
válasz
johnahex #1127 üzenetére
Köszi, én még nem adtam fel!
Nekem mosolyt csalt az arcomra az az információ, hogy akinek a frissítés előtt jól működött az EXPI készüléke, majd utána a VISSZA gomb nem érzékelt; mert ezzel tudatosult bennem, hogy nagy valószínűséggel szoftveres eredetű a hiba! A BCM23550 java alapú processzor nem biztos hogy jól kezeli a képernyőt, de ezek csak felvetések, erről csak akkor lehet megbizonyosodni, ha rendelkezik valamelyikünk gyári mentéssel a jól működő telefonról!
-
johnahex
tag
-
kisspista
senior tag
Kedves EXPI tulajdonosok!
Van olyan, aki nemrég vásárolta a készülékét és jól működik (nincs érintőképernyői rendellenessége), s lehetőleg nem frissítette le még a készüléket? Jó lenne, ha valaki a "szűz" EXPI firmware-ről készítene egy teljes mentést, hogy a továbbiakban lehessen kísérletezni vele. Még mindig meggyíőződésem, hogy szoftveres eredetű a képernyő érzéketlensége, mivel a lengyel fórumon azt írja egyik vásárló, hogy mióta lefrissítette a készüléket, azóta nem működik a VISSZA gomb és a készülék össze-vissza érzékel.
-
Henk1
csendes tag
Vertis 01 (plus)
Szerintetek várható nagyobb volumenű frissítés a készülékekhez, mint szimpla javítás, gondolok itt 4.3 vagy jobb esetben 4.4-es frissítésre
-
RBJ
addikt
Kíváncsi lennék ha nem lenne rajta a fólia milyen képe lenne a kijelzőnek. BIztos szebb lenne.
-
Źşë'
addikt
vertis 1 plus-ra írják hogy a belső ram az 4Gb, tegnap kaptam kézhez, viszont csak 1,8at lát, vagyis ~2Gb-ot, ez normális?
-
RBJ
addikt
Még mondtam az asszonynak mattitson rajta.
-
RBJ
addikt
Valóságban a telefonon jobban néz ki. A kék sötétebb, piros pirosabb a kórház zöld meg bu....is.
Ezt a babám átalakítja azt mondta ha engedem. Hát hogyne, úgyse fogok meleg zöldet hordani.
Majd mutatom az eredményt. -
mrsoul
csendes tag
válasz
royal-rolls #1101 üzenetére
A fényképező beállításánál ha ki/be kapcsolod a ZSD-t, akkor lehet szebb képeket csinálni, csak kár, h ehhez mászkálni kell menübe, h most milyen képet akarsz. :S
közelit, v távolit
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
Detto én is ezt az elvet vallom - egyelőre..Viszont ennél azért jobb képeim vannak nekem is.
Ha megkérhetlek, megpróbálnál-e egy a fényviszonyok szempontjából semlegesebb , de lehetőleg kellően világos ( természetes fény által megvilágított )környezetben lőni pár képet még?
És igen, fókuszálni azért gondolom szoktál vele, mielőtt ellősz egy képet.. ( ennyit még én is megteszek analfabéta létem ellenére is.. )
Köszi előre is.
-
johnahex
tag
válasz
tsabeekaa #1080 üzenetére
Én már egy hete várom, hogy visszakapjam a pénzem
Tegnap már megelégeltem a várakozást (SZERENCSÉMRE) és felhívtam a kedves eladót és mint kiderült beküldték a szervizbe...
Mindezt annak ellenére, hogy megbeszéltük kérem vissza a pénzem mivel ebből a telefonból már úgy sem lesz semmi .............
Ingyenes navigációt adni?? Ugyan már. Leszedem az igo-t és már indulok is..............Nevetséges
-
hegyi69
csendes tag
válasz
Hali
A kevés fény ami van, az is szembe fény -
kisspista
senior tag
/Vertis-02 Plus/
Megint elkezdődött a sokadik kitakarítás után a bekapcsológomb beragadása. Grrr
Ez majd túrázáskor lesz nagyon izgi, amikor a nagy melegben amúgy is izzad az ember keze, illetve a bekapcsoló gombot sokszor meg kell nyomni a turista navigáció miat (képernyő kikapcsolása energiatakarékosság szempontjából), s egy óvatlan pillanatban nem készenlétbe teszi magát, hanem kikapcsol...Erre ki fogok találni valamit, mert ez visszatérő probléma, s sajnos már túl vagyok a 4-5. szétszedésen, tisztításon...
royal-rolls:
Hát hallod ez nagyon szar képet készít! Élesítés rendesen működik a képernyőn? Látod, hogy zöldre vált az élességállítás? A probléma inkább hardveres, mint sem szoftveres, de erről magad is meggyőződhetsz, ha leszedsz a Play-ről egy másik alkalmazást, amivel manuálisan lehet élességet állítani; s ha itt sem működik, akkor a kamerával lesz baj... -
royal-rolls
csendes tag
válasz
BlueAthlon #1100 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest