Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlueAthlon
senior tag
Srácok,
Vertis Plus :
Nektek mennyire merül, ha nem használjátok a készüléket ? Én ha feltöltöm + kicsit hagyom csepptöltésen , majd lehúzom (100%-kal ), és 2 óra múlva előveszem, tuti, hogy már csak 96-95% körül van a töltöttség, úgy hogy közben nem is használtam egyáltalán. Egy éjszaka is simán eldob 8-10%-ot a készenlétben.
Ennyit szívna a folyamatos 2 simes készenlét belőle? Vagy valami futkorászhat a háttérben, aminek nem kellene ? ( alapszinten eléggé kigyomláltam már a dolgokat, task managerben nem látok semmit sem, meg úgy 600 mega memória van szabadon ). Azt látom, hogy wifit kikapcsolja sleep módban, de lehet hogy nem vált vissza teljesen energiatakarékosba , pl nem veszi le a CPU-t?
V1.8 van fenn és Juicedefender és társaival nem próbálkoztam még.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínából jött a lengyeleken keresztül, ízléses dobozban, normális formatervvel, kifejezetten korrekt áron. Fogunk még róluk hallani, ebben biztos vagyok.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest