- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejo60
csendes tag
válasz
BullDogh #1956 üzenetére
Hú! Ez elgondolkodtató!
Ha ezt megvenném akkor bátrabban kísérletezhetnék fw-kkel, mert az egyik feltehetően működőképes maradna. Talán még saját fordításokba, azaz buildekbe is belevágnék. :-)
Úgyis Cyanogent szeretnék rá tenni és úgy tudom eddig senki sem csinált még a Vertis 01-re!
Bár ha belegondolok a fiamnak 36500-ért vettem egy Xiaomi Redmi 1S-t és teszi a dolgát hibátlanul gyárilag MIUI-val! -
gthomma
senior tag
válasz
BullDogh #1925 üzenetére
Ez az?
A patch [INNEN] 4 GB-os NAND FLASH telefonokhoz készült. Alapelve ugyanaz, mint az előbb, csak itt két EBR1, EBR2 fájlt kell frissítsünk. A zip csomag több méretkiosztás variációt tartalmaz.
Használata:
Ugyanúgy, mintha firmware frissítenénk: SP Flash Tool-t elindítani, a telefont kikapcsolni, levenni a hátlapot, akksit kivenni, rádugni a gépre a kábelt, megnyitni a scatter fájlt, download gombra kattintani, nem törődni a figyelmeztetéssel, és visszapattintani az akksit. Ha van a gépen van jól telepített driver, akkor elindul a frissítési folyamat és végigfut hamar (megj.: nekem sok bajom volt win7-win8-al, ezért egy öreg Windows XP-s géppel mókolok, sokan valamilyen virtualizált megoldást használnak)Ezzel ki lehet nyírni a telót? Illetve el lehet a telepítést rontani? Nekem a 6589_4G_2740+48 kiosztás tetszene.
-
gthomma
senior tag
válasz
BullDogh #1921 üzenetére
Azt az egyet nem értem hogy miért ilyen idiótán van particionálva a telefon. 1.06GB van hagyva telepítésnek, és ott a van teljesen felesleges 1.9GB telefon memória.
Ez a 2.3.7 droid idejében még elég volt, de készülék 4.2.1 -el jött.
Miért nem lehetett egyben hagyni 2.5GB helyre lehetne telepíteni.
Ezt a telót át lehet vajon particionálni? -
gthomma
senior tag
válasz
BullDogh #1916 üzenetére
Ezt nem értem.
A belső tárhely 1.06GB marad. Eltűnt a 1.6GB tárhely. Az sd kártyát lett a phone storage, de nem minden programot tesz oda. Azt hittem felcserélődik és lesz 1.6GB belső tárhelyem.
Most hogy semmi nincs feltelepítve, 818MB a szabad tárhely. Feltettem a office progit és 770MB maradt,, és ez csak egyetlen progi. -
wiking1945
csendes tag
válasz
BullDogh #1867 üzenetére
Ma megkaptam. A gps nem nagyon tudtam tesztelni, de minden más (Amire még panasz volt) az jónak tűnt.
Gyönyörű kijelző, villámgyors, adtak hozzá mindent, egy 168 Mb- játék akadás nélkül gyönyörűen teker. A ZTE be sem tuta tölteni. Penge vékony,pehely könnyű.
Na , egyenlőre elköszönök tőletek, hiszen ez egy másik tipus, és nem akarom szét offolni az oldalt.
Mindenesetre mindenkinek hiba mentes készüléket kívánok, és sok örömet a telójához.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat. -
-
guftabi96
addikt
-
dejo60
csendes tag
válasz
BullDogh #1784 üzenetére
Ennek a mentett ROM-ot tartalmazó ZIP-nek teljesen más a szerkezete is, mint a gyári frissítéseknek.
Szóval valószínűleg azzal a programmal lehet visszatölteni amivel lementette. De ahhoz meg rootolni kell a készüléket.
De ez csak tipp a részemről. Az is lehet, hogy teljesen másképpen kell. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
BullDogh #1684 üzenetére
"De pl a max smart v5 rom már úgy kezelte ahogy azt kell. telepít rá, áthelyez rá amit szeretnék és működik (kivéve a widgetet, mert az csak a belső memóriából használta nekem)."
Pontosítsunk: normális esetben egyetlen Android verzió sem tud SD-re telepíteni. Tehát NEM, nem így kell kezelnie. Sőt... normális esetben az Android sehogy sem kezeli az SD kártyát, semmi formában. Nemesen egyszerű okból: a Nexus-okra készül az alap kódút, amiben ugye már nincsen SD. A 4.4.2 óta ez az áthelyezősdi sem szokott menni, a 4.4.3 alatt pedig igazi ritkaság. Az 5. főverzióba mernék fogadásokat kötni, hogy egyáltalán nem lesz SD támogatás, semmi szinten...Pontosan azért, mert olcsó, biztonságos és meglehetősen nagy kapacitású belső tárak vannak, az SD kártya mint olyan hamarosan történelem lesz..
-
guftabi96
addikt
válasz
BullDogh #1624 üzenetére
valahogy biztos meg lehet csinálni. Bár nekem nagyon furcsa, hogy ez történt
Én volt hogy egy nap kipróbáltam vagy három romot, próbálgattam őket össze-vissza és semmi ilyen nem volt, főleg nem a V2-nél, kb eddig ez a leghibamentesebb, leggyorsabb rom, amit használtam. Remélem sikerül összehozni valamit, most így elégsz*rulérzem magam, hogy nagyon ajánlottam stb és így ráfáztál -
guftabi96
addikt
válasz
BullDogh #1595 üzenetére
Próbáld ki esetleg a Max Inceptiont. Nagyon jó Rom, én azt használom kb mióta kijött. Előtte Miui-t használtam, de ott az értesítésekkel bajaim voltak, de nagyon hiányzik az a rom, mert nagyon szép, és jól kezelhető. De ez a Max Inception is nagyon jó. Gyors, nem akad, még egyszer nem fagyott, és a képernyő elforgatási hiba sem jelentkezett még.
-
NPG_
tag
válasz
BullDogh #1601 üzenetére
Értelek.
Annak idején azért lettem "androidos" mert szeretek vele foglalkozni, ha valami nem megy akkor megkeresni a megoldást.
Ha nem így lenne akkor vagy maradnék gyári ROM-nál vagy szifonom lenne. Az való azoknak akik "csak" használni akarják.
De mondom, megértem a te álláspontodat is.
A Smart és a gyári között mi a különbség? -
NPG_
tag
válasz
BullDogh #1599 üzenetére
Pont, hogy sok féle képpen fel lehet tenni..
Factory resettel, anélkül, tisztán telepítve, de még olyan is szokott lenni, hogy 2x kell egymás után telepíteni mert akkor lesz jó.
Nem bántani akarlak, de elég hamar feladtad! Mondjuk ha a design nem tetszik akkor amúgy is mindegy.
Próbáltam már majd' mindet, de nálam még mindig a MIUI a leghasználtatóbb ROM.
Mostanság a 4.4 Kitkat-ot is próbálgatom, de még nem az igazi... -
guftabi96
addikt
válasz
BullDogh #1506 üzenetére
hát akkor marad az, hogy méretre vágsz.
Én ilyet vettem:
Én meg vagyok elégedve vele, nekem jól állja a karcokat, de mivel tokban hordom, így amúgy se éri semmi, ami karcolná, de ettől függetlenül szerintem jó kis fólia, egész vastag, nem ilyen celofán hatású, és jól érzékel vele a képernyő. Öcsém Lumia 520-asára is ilyet raktunk, ott is minden rendben van vele.
most nézem, hogy rosszul emlékeztem, mert max 7 colos képernyőre jó -
guftabi96
addikt
válasz
BullDogh #1502 üzenetére
Én vettem ilyet, amit vágni kell.
Asszem egyben max 8 colos tabletre tudod felhasználni, de úgy van csomagolva, hogy be van ''négyzetrácsosítva'', szóval szépen lehet vágni.
Pcx-en rendeltem még régen, de most ahogy nézem azt amit én rendeltem, már nem forgalmazzák.
Vagy van ilyen: [conflex]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged