- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPG_
tag
Ahogyan én látom, a MIUI-t sokan szeretik és használják.
Nagyobb hibájáról nem tudok. Akksival is jól bírja. Nálam 2 napot simán de persze ez használattól függ.
A tárhely ugyan úgy van mint a gyárinál. Van rá mód, hogy a külső SD-t kezelje belsőként, de ezzel csak még egy hibalehetőséget generálsz magadnak. Leírást a lengyel Vertis fórumban találsz.A mazsola, csak egy rémült arcú szőlő! :)
-
nagyúr
Hm... szerintem valami érintkezési hiba lesz.
Ha játszol, akkor melegszik, ha melegszik, akkor másképp viselkedik a kontakthibás eszköz...
Volt már olyan tv javításon nálam, amivel 3 napot szívtam a kontakthiba miatt, és csak egy forrasztást kellet helyrerakni. Egyetlenegyet... Persze a telefon más, de a jelenség lehet hasonló. Ez garanciális hiba.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
BullDogh
tag
Hát nem tom, én szét rootoltam a telót, majd nem gyári rom, aztán belefutottam a rossz max v2 romba ami nem az overmaxra készült, majd kukára formáztam a telót, és használhatatlan lett, de már semmi nem volt gyári rajta. Bevittem szervizbe, annyit mondtam h egyszer csak megállt, és semmit nem csinál Nem szóltak semmit, és megcsinálták. Bár amúgy jogilag érdekes ez a romos téma és garancia, mert az android szabad felhasználású rom, pont azért h bárki bármit mókolhasson vele, ergó ezért nem kéne hogy szóljanak szerintem.
-
mariobros
tag
Örülök hogy bevált a rom, én is annál maradtam! Próbálkoztam mást is portolni, köztük a MiUI v6-ot is, egyik sem volt ennyire stabil, és az utóbbiba csak angol, és orosz választható.
Ettől függetlenül, ha gondolod megtudom csinálni újból, mert már letöröltem a gépről.Üdv: Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Politika
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest