- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariobros
tag
-
BullDogh
tag
Hát nem tom, én szét rootoltam a telót, majd nem gyári rom, aztán belefutottam a rossz max v2 romba ami nem az overmaxra készült, majd kukára formáztam a telót, és használhatatlan lett, de már semmi nem volt gyári rajta. Bevittem szervizbe, annyit mondtam h egyszer csak megállt, és semmit nem csinál
Nem szóltak semmit, és megcsinálták. Bár amúgy jogilag érdekes ez a romos téma és garancia, mert az android szabad felhasználású rom, pont azért h bárki bármit mókolhasson vele, ergó ezért nem kéne hogy szóljanak szerintem.
-
Hm... szerintem valami érintkezési hiba lesz.
Ha játszol, akkor melegszik, ha melegszik, akkor másképp viselkedik a kontakthibás eszköz...
Volt már olyan tv javításon nálam, amivel 3 napot szívtam a kontakthiba miatt, és csak egy forrasztást kellet helyrerakni. Egyetlenegyet... Persze a telefon más, de a jelenség lehet hasonló. Ez garanciális hiba. -
NPG_
tag
Ahogyan én látom, a MIUI-t sokan szeretik és használják.
Nagyobb hibájáról nem tudok. Akksival is jól bírja. Nálam 2 napot simán de persze ez használattól függ.
A tárhely ugyan úgy van mint a gyárinál. Van rá mód, hogy a külső SD-t kezelje belsőként, de ezzel csak még egy hibalehetőséget generálsz magadnak. Leírást a lengyel Vertis fórumban találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Proxmox VE
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Üzleti vita és megbeszélés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest