- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariobros
tag
-
BullDogh
tag
Hát nem tom, én szét rootoltam a telót, majd nem gyári rom, aztán belefutottam a rossz max v2 romba ami nem az overmaxra készült, majd kukára formáztam a telót, és használhatatlan lett, de már semmi nem volt gyári rajta. Bevittem szervizbe, annyit mondtam h egyszer csak megállt, és semmit nem csinál
Nem szóltak semmit, és megcsinálták. Bár amúgy jogilag érdekes ez a romos téma és garancia, mert az android szabad felhasználású rom, pont azért h bárki bármit mókolhasson vele, ergó ezért nem kéne hogy szóljanak szerintem.
-
Hm... szerintem valami érintkezési hiba lesz.
Ha játszol, akkor melegszik, ha melegszik, akkor másképp viselkedik a kontakthibás eszköz...
Volt már olyan tv javításon nálam, amivel 3 napot szívtam a kontakthiba miatt, és csak egy forrasztást kellet helyrerakni. Egyetlenegyet... Persze a telefon más, de a jelenség lehet hasonló. Ez garanciális hiba. -
NPG_
tag
Ahogyan én látom, a MIUI-t sokan szeretik és használják.
Nagyobb hibájáról nem tudok. Akksival is jól bírja. Nálam 2 napot simán de persze ez használattól függ.
A tárhely ugyan úgy van mint a gyárinál. Van rá mód, hogy a külső SD-t kezelje belsőként, de ezzel csak még egy hibalehetőséget generálsz magadnak. Leírást a lengyel Vertis fórumban találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából jött a lengyeleken keresztül, ízléses dobozban, normális formatervvel, kifejezetten korrekt áron. Fogunk még róluk hallani, ebben biztos vagyok.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest