- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Le akartam tölteni ma egy fontos app-ot a play áruházból, erre azt írja hogy minimum 1200*800-as kijelzőfelbontáson működik. Van erre esetleg bármi megoldás?
-
HorviGabi
aktív tag
Az miért van hogy ha chrome-ban megnyitom a facebookot, legyen a mobil vagy az asztali verzió, akkor a képeket olyan rossz felbontásban jeleníti meg?
Közben eltávolítottam a chrome frissítéseket, az asztalin már jók a képek. -
HorviGabi
aktív tag
Telepítettem az MX Player-t, de jól látom hogy nem támogatja az AC3 hangot? Van erre valami megoldás, vagy keressek másik lejátszót? Tud valaki ajánlani egy másikat?
-
HorviGabi
aktív tag
Micro SD-re valaki?
Mennem kell dolgozni addigra meg kell csinálnom
-
HorviGabi
aktív tag
Hogy lehet sd kártyáról nagyobb méretű videókat lejátszani? Vagy mekkora méretűt lehet lejátszani maximum? Mire kell formázni a kártyát?
-
HorviGabi
aktív tag
Köszi mindenkinek! Milyen felbontású háttérkép legjobb a kijelzőhöz?
-
HorviGabi
aktív tag
A főképernyőről ezt a zöld google keresősávot el lehet tüntetni valahogy?
-
HorviGabi
aktív tag
A gépelési pötyögési hangot hol lehet kikapcsolni?
-
HorviGabi
aktív tag
OTG kábelt kezeli a tab?
-
HorviGabi
aktív tag
Valaki tudja hol lehet venni hozzá ipad mini fóliát? Valami normálisat keresnék de nem találok.
-
HorviGabi
aktív tag
Feltettem ezt a viral lite-ot hogy lehessen lekapcsolt képernyővel is youtube-ot hallgatni, be kell valamit külön állítani hogy működjön? Mert ugyan úgy abbahagyja a lejátszást ha megnyomom a power gombot.
-
HorviGabi
aktív tag
Nem sikerült frissíteni,be is halt a kütyü. Nyomom a bekapcsoló gombot, és csak egy usb csatlakozó jel villan fel, aztán semmi nem történik.
-
HorviGabi
aktív tag
Hogy lehet úgy feloldani hogy ne jöjjön be a google keresés rögtön feloldás után? Nem jövök rá, lehet béna vagyok
-
HorviGabi
aktív tag
Valahogy be lehet az állítani hogy amikor pl. youtube-on zenét hallgatok és lezárom a tabletet ne hagyja abba a lejátszást? Mert most megnyomom a power gombot és megáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest