- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
válasz
Vangelis #1941 üzenetére
Én is megküzdöttem a vevőszolis kiscsajjal, hívta a górét és elmagyaráztam neki, hogy mi a szitu...nem nagyon tetszett neki a kioktatás így reggel 6:20-kor, de belátta, kár vitatkozni
. Már csak 1 db maradt utánam itt Kanizsán, szóval behúzhattak pár embert az 1 éves fecnijükkel. Irány vissza, és követeld a 2 évedet, ami jár.
Amúgy helyben frissítettem, minden ok a cuccal, kár volt előre a para. A többi nyügjére hamarosan lesz megoldás, ebben nem kételkedem, de aki ma megtudja szerezni ezt a "csodát" szerintem ne hagyja ki, ez az ár bagó érte...az almúlt években tucatjával mentek át a kezemen ezek a 20-30k-s kínai csodák, ez így első blikre ennyiért a legvállalhatóbb, nem beszélve a 2 év hivatalos garival a háta mögött. Aki most akar egy filléres tabot, fusson-szaladjon a legközelebbi tecsóba, nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest