-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
VMatteo #6215 üzenetére
Többen is irták hogy nem lehet téglásítani olyan egyszerűen ,szóval ha értesz hozzá belevághatsz .Persze 1-2 hiba flash nél előfordulhat ,de mindig előröl lehet kezdeni .Az újraparticionálás jó ! play áruház ,hang ,wifi stb minden úgy fog működni ahogy kell .Ahogy nézem a tab semmivel nem lassabb igy
-
válasz
VMatteo #5846 üzenetére
Ha bárhol az üzletben van egy alacsonyabb ár feltüntetve, a bolt köteles az alacsonyabb áron eladni a terméket. Fogyasztóvédelmi törvény! Őket nem érdekli a véletlenül kinnfelejtett molinó, csak büntet. Direkt ugranak az ilyenekre.
Ha ott vagyok, én biztosan megveszem 15-ért.Egy bizonyító erejű fényképet nem árt még odabent csinálni, hátha közben eltűnik a felirat...
Ha vki lát 30-ért kitett példányokat, azért nézze már meg a tárhely menüt, kíváncsi vagyok.
Ja, vki írta, hogy gps-t nem tudnak belevarázsolni. Dehogynem! Nem ez lenne az első eset, hogy benne volt egy hardver a készülékben, csak óccsósítás, vagy egyéb okból le volt tiltva. Lehet, hogy az intel SOC alapból tartalmazza a gps modult, csak nincs hozzá driver. Lehet, hogy a következő generációban már lesz. Akkor csak egy fw csere kell. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
VMatteo #5851 üzenetére
Annyiért kell, hogy adják, amennyiért ki van rakva.
A kasszás nem tud mit tenni, de az ügyfélszolgálaton visszaadják a pénzedet. Úgy is oda kell menni, mert a garancialevelet tőlük kapod meg.
Én egyszer bezsákoltam 12 db DVD filmet, azzal, hogy 200 Ft darabja. A kassza 700-at fizettetett ki velem, de az üfsz-en visszaadták a különbözetet és még kaptam egy 200 Ft-os bónt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged