- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Nem! A tranzakcióban nem vesznek részt!
Pl Simple-nél ha gond van a tranzakcióval akkor. Simple-höz kell fordulni. GPay-nél a bankhoz!
A digitalizált kártya számát se a Google osztja ki hanem a MC! GPay egy kriptogram alapú fizetési app. Azaz a telefon a kártyaszámmal együtt egy hitelesítő számsort is elküld a terminálnak ami ellenőrzi, hogy hiteles e. Semmi mást nem csinál a GPay. Maga a tranzakció nem megy rajtuk keresztül csak a művelet végén megkapják a tranzakció állapotátát. Ezért sem tárolja maga a Google fiókod, hogy miket vásároltál. Csak az app tárolja addig amíg nem törlöd az appot vagy a kártyát. -
betyarr
veterán
én nem fogom cserélni addig,amíg rendben működik a 7 pro-m,vagy,amíg ezek nem lesznek benne: 5g (nyilván csak akkor,ha már országos szinten elérhető lesz) ÉS kijelzőbe épített kamera.a qi töltés nem rossz,ha van egy biztos és állandó helye.az ip68 meg különösebben engem sem izgat fel,amiatt tuti nem cserélnék.
-
-
warezxts
senior tag
Én anno Ez alapján állítottam be (ez még a régi alfa verzióra vonatkozott). De röviden:
Poweramp Beállítások: Hang.
1, Újramintavételező - Újramintavételező típusa: SoX
2, Újramintavételező - Zajmoduláció: shibata (lassú)
3, Közvetlen hangerővezérlés (DVC): bekapcsolni
4, Kimenet - nagy felbontású kimenet - vezetékes fejhallgató (legyen bedugva vagy DAC vagy TWS) bekapcsolni - //mellette nyomj rá a fogaskerékre/// - Mintavételezés 384kHzMivel csak annyit írtál "érdekel" nem tudom a poweramp-ra gondoltál-e, de itt az UAPP is akkor már:
1 settings - Bitperfect mode: Off
2 settings - upsample
De a dolog lényege nem ez, hanem ha elindítasz egy számot, felül van egy equlaizer szerű ikon, ott próbáld ki a MorphIt-ot és válaszd ki a fülesed. A különbség hallható, de trial verzióban csak 90mp-ig él.Ízlés szerint:
Érdemes még kipróbálni (nem rootolt eszközön) a Noozxoide EIZO-rewire Pro-t (nem mai darab de teszi a dolgát), ha rootolt akkor nem kérdés: V4A az alap profillal ahogy a nolimit romban van ha kiválasztod az audiofil profilt, kivéve a DDC és/vagy Convolver, oda a te fülesed profilja jön. Ezt sajnos én sem tudom. DDC az a füles profilja, a Convolver meg egy fülesedre optimalizált hang file, ami alapján felállít egy karakterisztikát és próbálja a többi zenét az alapján le játszani. De nemtudom mindkettő kell-e? Ha valaki tudja ezt meg oszthatná, köszi. -
rankesz
veterán
Miért kellene bootloadert zárni? A banki app lehet hogy 10 - re nincs felkészítve. De hogy egyik se megy rootolt készüléken az is erős csúsztatás, a CIB app pl szól h root-ot talált, de rád bízza a használatot.
Az meg hogy az xposed custom modok elhasalnak és megfekszik a rendszer megint más téma -
tomp
félisten
Kicsit döntsd előre és máris nem lóg bele.
Gyári kameránál pedig eleve nem lóg bele mivel az EIS miatt belenagyít a képbe. Ott 4K60-hoz használom.
Nekem a zoom, negatív zoom hiba nélkül megy a gyári kamerával és a Filmic Pro-val is. Felvétel leállítás/elindítás is.tibcsi0407
Illik tájékozottnak lenni ha már eleve hobbi szinten érdekel a mobilhálózat. Na meg ha már voltam a Telenor Házban és a Lehel téri Vodafone hardver parkjában is... -
törölt tag
Mivel a bluetooth-os kategoria meg nem olyan kiforrott es nem is olyan nagy a kinalat ezert leginkabb ilyen hatarok kozott ertem. Mondjuk mennyire elfogadhato a nagyokhoz kepest (80-100k). Vagy pl egy galaxy buds-hoz kepest.
+Nalatok milyen az uzemido? En eddig kb 5 orat hallgattam es meg mindig 80%-ot ir..kb fel hangeron hallgatom.
-
LógaGéza
veterán
Nem tudom, hogy az appok, vagy a rendszer hibája, de sok baj van a bankos applikációval, mint kiderült.
Simple nem dobja fel az ablakot, hogy azzal lett fizetve, majd pár fizetés után nem lehet vele többet fizetni, mert a terminál azt írja, hogy "Ellenőrízze mobilkészülékét" - én szívesen megteszem, csak épp nem ír semmit.
Párom OP7-esén csak akkor lehet Simple-vel fizetni, ha el van indítva az app.
Budapest Bankos appal nem lehet fizetni, se az övén, se az enyémen - egyszerűen le se csippan.
Többi bankról valakinek van tapasztalat?Mennyivel egyszerűbb lenne mindez, ha menne a Google Pay...
-
Jakesz
addikt
Ne így álljunk a dologhoz, mert nyilván nem azok fogják megvenni a 7T Prot, akik a 7 Prot is megvették. Akik régebbi készülékről váltanak, azoknak jobb megoldás ez, mert picit jobb telefont kapnak ugyanannyi pénzért. Meg a T modellek általában kiforrottabbak szoktak lenni, pont azért, mert nagyrészt az adott évi sima verzióból rakják össze. Persze a kérdés ettől függetlenül is fennáll, hogy ilyen apró fejlesztések miatt mi értelme kiadni fél évente új modellt, de legalább a sima 7T érdemi fejlődést kap, sőt szerintem jobban is megéri.
-
tomp
félisten
A +80mAh gyakorlatilag valóban csak átcímkézés lesz mivel a 7 Pro akksija lemerülve is elég magas feszültségen áll. Így egyszerűen az akksi vezérlő tovább engedi merülni és máris kész a nagyobb kapacitás. Amúgy többet is ki lehet még hozni a sima 7 Pro akksijából mint +80mAh.
-
betyarr
veterán
Annyiért vedd meg. Ha véletlen meg baja lesz, akkor majd szaladgálj vele, mert garanciád, legalábbis hivatalos nem lesz.
+1.eleinte én is s10+ telót akartam,de mire eljutottam egy olyan webbótig,ami tényleges gyári 2 év samu garit adott volna,már ha jól emlékszem 300k-nál jártam.
-
Ugyan pont az autó élessége nekem nem tűnik fel, de igazad volt, a két GCam app menti a tárgy távolságot is, a középsőn 492 mm, a másikon 630mm
Elnézést kérek érte, nagyon-nagyon amatőr fotós vagyoktúlságosan bíztam az automatikában... ha legközelebb publikusan tesztelek, akkor már mindenképp böködni fogom a fókuszt is...
-
Igen, szerintem is
lehet én is maradok annál.
Még egy teszt, egy macska és egy idős autó állt modellt, bár előbbi a gcam cserét már nem várta meg teljesen mozdulatlanul
Gyári <---> MGC 6.1 + config <---> Arnova8G2 V2.2 (6.2)Mellette próbáltam a virágokat, viszont utólag vettem észre, hogy rossz helyre került a fókusz, szóval azt nem mutatom... ott kijött az a probléma az MGC-félével, hogy jóval sárgább bizonyos szituációkban, mint a gyári vagy az új, és a sok zöldet is tartalmazó fotó nem mutat jól vele.
-
-
F-ECT$
titán
/agree.
3 éves az S7-esem, folyamatosan napi 1-2x gyorstöltőn töltöm (állítólag a töltési időben gyenge a samsung, de ~1 óra alatt 20-ról feltölt vele 100%-ra), ha kell, akkor töltés közben is használom, a szélvédő mögött van navigálás közben, és így degradálódott 3000-ről 2300 mAh-ra az aksi. Ha vigyáztam volna rá, akkor ez lehet 2350 is lenne
-
vranyek
aktív tag
Te miről beszélsz? Nem nagyon tájékozódtál, mielőtt "megszólaltál" igaz?
Dbrand skineket gyárt a telefonhoz, semmi köze a telefonhoz magához... Telefon megvan már több, mint két hete hivatalos OnePlus oldalról rendelve, probléma nélkül, tőlük meg nem lehet skineket rendelni a telefonra (ezt tudja többek közt a dbrand).
Nem sírok, pusztán leírtam egy egyelőre kellemetlen szituációt, amire lehet további tapasztalatokkal reagálni, tanulni belőle, hogy másoknak is legyenek infóik a jövőben ezekről a rendelésekről.
Miért nem mész vissza aludni kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest