- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figyeljetek, szerintem rendben van. A nocccssss részben kiiktatható, a kutyát nem érdekli innentől. az OIS megléte frankó újítás, az S845 meg mindig jó. Az árazás se annyira durva, a helyén kell kezelni, a konkurencia se ad sokkal többet egy jó százasért pluszban. Én venni fogok egy 8/128-as mattot, eldöntöttem, pedig 5T-ről váltok felfelé, ami alig 6 hónapos, ugye. Pedig, ez a telefon szerintem a legjobb, egy gyengéje volt, az EIS, de azt még én, koca fotós is megéreztem. Nem tudom, mennyiért megy majd el itt aprón, szerintem bukni fogok rajta, ez az ára a féléves frissítési ciklusnak.
Aki voucherrel akar venni, és biztosan vesz is a launchkor, írjon privátot, cseréljünk ref linket.
-
Monolith
tag
Értem én meg is próbálták bemagyarázni, hogy "by design", de azért, ha kezembe veszem és csak rá kerül az ujjbegyem érzem, hogy bizony van egy indokolatlan mozgástere minden irányban, és hangja van, konkrétan lötyög, nem csak pl mozgatható körömmel ráakaszkodva, mint valóban teljesen normális lenne, hanem szabadon lötyög. Valahogy nagyon nem az a szint ez amit pár hét után veszel észre. Plusz van itt három másik telefon amik közül nexus 5x műanyag gombja is megmozgatható a helyén, mégsem lötyög üresen, pedig hát műanyag. Az 1+X gombja is mocorog ha akarom, de ha csak ráhelyezem az ujjbegyem semmi nem történik.
-
glugi
tag
A merőlegeset nem tudom értelmezni egy telefon napi használatánál, de ha magam elé tartom a telefont függőlegesen, a fejem pedig egyenes és rá nézek direktben, akkor is kisebb döntésre látszik nagyon-nagyon halványan fehér vagy világos háttér előtt lévő szövegnél. Mint pl. ez a fórum. Ez a problémám, nem az, ha 15-30 fokra döntöm, vagy ilyesmi. Ez utóbbit el tudom fogadni - mint írtam korábban, még nem volt AMOLED kijelzős telefonom.
A fóliát le fogom szedni, amint érkezik a tempered glass. Aki levette már, tapasztalt esetleg hasonlót?@macii97: gondolkodom rajta, de igazából csak ebbe tudok belekötni, minden másban nekem tökéletes telefon. Legfeljebb nem olvasok rajta fórumokat.
Illetve a Mi Band 2 nem hajlandó vele működni, néhány óra után elveszti a kapcsolatot, de ez inkább a karkötő és vagy a sw hibája lehet, még utána kell járnom. -
TheDragon007
senior tag
Jól megvoltam a galaxy nexusszal aztán az n6tal is. Kár a nexus vonalért. A pixelek már más filozófiát/politikát követnek, ami nekem nem illik a képbe.
Van egy oneplus 3 a családban nálunk, az öcsémé, nem hallottam sok panaszt tőle, ill. máshonnan sem igazából, pozitívumot annál inkább. -
d900t
senior tag
És még csak nem is magamnak vettem, hanem a nejemnek.
Egyébként 5 éve csak Oppom van, de lassan eljött a kiábrándulás ideje.
Idén az Oppostyle bezárása után nagyon ott tartottam, hogy áttérek 1+ra, de ennek egyre kisebb az esélye.
Az elmúlt egy év a langyos innováció és az intenziv áremelés jegyében telt el.
Az értelmetlen RAM pakolgatással csak el akarják terelni figyelmet arról, hogy a cég zsákutcába futott. -
hmb
aktív tag
Teljesen mindegy, teljeskoru biztositas lopas, rablas, elhagyas, mosogep, vagy mosogatogep....szerintem max.akkor nem fizetik ki,ha videora veszem hogy szoget verek vele a falba.eleve azert kotottem biztositast ra, mert ismerem magam, a 2 ev elofizetes vegere egeszen biztosan elhagyom, osszetorom.ez nalam teljesen termeszetes ugymenet,itt maximum kicsit elobb tortenik meg
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest