Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
08danikA
csendes tag
Egy linket tudnál dobni? Tegnap sikerült összetörnöm a gyárit és most én is fólia keresésben vagyok de nem találtam eddig semmi meggyőzőt. Kösz!
-
08danikA
csendes tag
válasz
Sopronfan
üzenetére
Szia! Nálam Oreo Beta van fent de semmi gond nincs a bluetooth-al. Egy Awei 920BL fülest és egy Xiaomi Roidmi 3s-t használok vele nap mint nap mindkét eszközt elsőre felismeri, gyakorlatilag azonnal csatlakozik hozzájuk. Ugyan nem audió eszköz de a Mi Band-el is egésznap stabil a kapcsolat.

-
08danikA
csendes tag
Sziasztok!
Próbált valaki pendrive-ot vagy más usb-s eszközt csatlakoztatni a telefonhoz? Akárhogy próbálkozom nem sikerül felismernie a pendrive-ot. OTG tároló be van kapcsolva, gyári type-c adapter + vention otg kábel kombót használok, eddig OP2-vel működött. Van valami megoldás a problémára?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv, Dániel

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest