- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
tag
A merőlegeset nem tudom értelmezni egy telefon napi használatánál, de ha magam elé tartom a telefont függőlegesen, a fejem pedig egyenes és rá nézek direktben, akkor is kisebb döntésre látszik nagyon-nagyon halványan fehér vagy világos háttér előtt lévő szövegnél. Mint pl. ez a fórum. Ez a problémám, nem az, ha 15-30 fokra döntöm, vagy ilyesmi. Ez utóbbit el tudom fogadni - mint írtam korábban, még nem volt AMOLED kijelzős telefonom.
A fóliát le fogom szedni, amint érkezik a tempered glass. Aki levette már, tapasztalt esetleg hasonlót?@macii97: gondolkodom rajta, de igazából csak ebbe tudok belekötni, minden másban nekem tökéletes telefon. Legfeljebb nem olvasok rajta fórumokat.
Illetve a Mi Band 2 nem hajlandó vele működni, néhány óra után elveszti a kapcsolatot, de ez inkább a karkötő és vagy a sw hibája lehet, még utána kell járnom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest