- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simkoG
csendes tag
válasz
eladogeppc #3926 üzenetére
Gearbest-es vásárlásút hogyan tudok garanciáztatni ?
A Gearbest-en. https://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
-
Gergosz2
veterán
válasz
eladogeppc #3928 üzenetére
Itta fórumban eddig senkinek sem ajánlottuk. Hivatalos gari csakis a oneplus oldalán keresztül rendelt telefonokra van.
-
Gergosz2
veterán
válasz
eladogeppc #3926 üzenetére
Gearbest-es vásárlásút hogyan tudok garanciáztatni ?
Hivatalosan sehogy.
-
tarti8
tag
válasz
eladogeppc #3924 üzenetére
Arról én nem tudok nyilatkozni. Az én igényeimnek eddig is megfelelő volt.
-
macii97
senior tag
válasz
eladogeppc #2699 üzenetére
Azért ez elég egyedi eset, nem szokott ilyen jellegű gond lenni az OTA-val, mellesleg bármikor elxaródhat az egész telefon (mert mondjuk beleejted egy vödör vízbe), érdemes az adatokat felhőbe felküldeni, ahonnan ha gáz van vissza lehet hozni.
De a válasz igen, recoveryből factory resetet nyomjál neki és kész. Más megoldás nincs.
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2694 üzenetére
Milyen adatoakt akarsz menteni?
Valószínűleg nincs megoldás sajnos.A TWRP-hez kell a BL nyitás ami bár szög egyszerű wipe-al jár.
Ha lenne ADB elérésed akkor letudnád szedni a data partíciót de a fastbootból nem lehet, ugye nem véletlenül van az FRP sem. Nem bekacsolt állapotban (ha eredetileg nincs decryptálva) encrypted minden lényeges partíció.ADB nem lett beállítva? Tilthatnád az adott appot ami meghülyült vagy csinálahtnál mentést is akár.
-
YAS-dude
őstag
válasz
eladogeppc #2694 üzenetére
Fastboot tud olyat is, hogy a pc-n lévő twrp-vel bootol a telefon és akkor le tudsz menteni mindent. Szerintem a twrp telepítéséhez már kell a nyitott bootloader.
-
YAS-dude
őstag
válasz
eladogeppc #2691 üzenetére
Kell nyitni. Szóval minden adat repül a telefonról (média/fotók is).
-
gonorrea
senior tag
válasz
eladogeppc #2676 üzenetére
persze, próbáld újból feltenni simán, wipe csak cache-dalvik
veszteni nincs mit, max ha így sem javul, csinálsz egy tiszta telepítést -
gonorrea
senior tag
válasz
eladogeppc #2673 üzenetére
nem, neked kell beállítani mi legyen wipenál törölve
-
macii97
senior tag
válasz
eladogeppc #2667 üzenetére
Hát megpróbálhatod a full zip-et letölteni a oneplus.com-ról, és egy próbát megér bár nemtom felmegy-e. De sajnos mivel velem még ilyen nem volt (ha kell bármikor gyalulom a telefont, ami fontos felhőben van, kb 10 perc alatt belakom újra 0-ról) nem tudok más tanácsot adni hirtelen, majd talán jön valaki aki okosabb. :/
-
macii97
senior tag
válasz
eladogeppc #2665 üzenetére
Esetleg recoveryből wipe cache, vagy gépről megpróbálhatod a képeket, vidiket, doksikat átmásolni. Jobb ötletem nincs.
-
macii97
senior tag
válasz
eladogeppc #2663 üzenetére
Factory reset, ahogy mostanában a sok frissítéses probléma miatt ez erősen ajánlott. Tudom, sokan nem csinálnak és nincs gondjuk, de az emberek másik fele szív ilyenkor mint a boci, és nem tudja mi a baj.
A gond ott kezdődik, hogy már a nougat is alapból xarul sikerült, az oreok főleg, emlékezzünk mennyit szenvedtek(nek) a gyártók, hány visszahívás stb volt pl. itt a oneplusnál is volt leállás. Ezek a frissítések (nougat->oreo, 8.0->8.1) egyszerűen "igénylik" az fr-t, ami 99% hogy megoldja ezeket a gondokat, és az új belakást.
Emellett a rosszul megírt appok beragadhatnak, a google szerverei szórakozhatnak és ébren tarthatják a telefont (biztonsági mentés címén) amikor jön a battery drain stb... Vannak árnyoldalai ennek a naaagy szabadságnak... -
macii97
senior tag
válasz
eladogeppc #2643 üzenetére
A rendelési szám a oneplustól valahogy így néz ki: OPS0xxxxxxxxxxxxxxxxxx
A Oneplus.com-on hozzá tudod adni a my device alatt a telefont, de attól nem lesz garanciális. Ahhoz ez a rendelési és az imei kell, más nem.
-
Vagany
őstag
válasz
eladogeppc #2643 üzenetére
Lehet nem a gyártótól vették, hanem kereskedőtől, akkor a 2 év gyári gari nem lesz szerintem.
Az eladót kell megkérdezni. -
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2639 üzenetére
A hardver megvan hozzá. Szóval van rá esély, hogy meglesz oldva.
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2635 üzenetére
root után megoldott a dolog.
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2626 üzenetére
Toknak kellett lenni a dobozban.
Sőt gyárialg fóliának is kéne rajta lennie.Az üveg fóliákról nem sok jót hallottam eddig az 5T-re. Én egy Screen Knight fóliát használok, kb 1 hét alatt érkezett meg és nagyon bejön.
Tokot én nem használok, egy dbrand skin védi csak nálam. -
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2624 üzenetére
Mondtam én.
Nem fogod megbánni.Majd bizonyos helyzetekben feltűnik az OIS hiánya de az szokható, volt 6P-m abba se volt, nem zavart.
Gyenge fényviszonyok mellett nem az igazi a kamera egyéb helyzetben hozza azt amit elvár tőle az ember. -
YAS-dude
őstag
válasz
eladogeppc #2602 üzenetére
Amúgy krvajó telefon, jól össze lett rakva, jó rajta a rendszer, jó az akkuidő, telefonként is jól használható (ezt némely gyártó elfelejti khmnexus5khm). A kamera "not that great". Ennél teljeskörűbb csak a pixel2/xl lenne, de az drágább és itthon hivatalosan nem kapható, tehát pl. garanciális ügyintézés kb nincs. A Oneplusnál ez a kérdés megoldott.
-
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2604 üzenetére
Én i7 Plusról mentem S8-ra.
Az i7 Plusnak volt a legrosszabb üzemideje az én használatommal.
Az nem bírta ki a napot, az S8 pont kibírta ez meg kettőt is kibírna kb.Folyamatos nyomkodás mellett szerintem ez is olyasmit hozna egyébként.
Most így állok:
5 óra futásból eddig 50 perc SoT és 12%-ot merült. -
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2602 üzenetére
Nincs.
Az eddigi legjobb üzemidőt érem el vele!
Naponta általában reggel fél óra töltés, 10-13 óra használat, olyan 3 óra SoT mellett és ez olyan 40%-ra szokott csökkenni. Este megint fél óra töltés aztán újra a nap.
Általában olyan 80-90%-al szoktam nekindulni a napnak de 40% alatt még sose értem haza -
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2599 üzenetére
Normál fénynél tökéletesen működik ha kevés a fény akkor viszont érezhető az OIS hiánya. -
Divinity
őstag
válasz
eladogeppc #2590 üzenetére
-
racerx
őstag
válasz
eladogeppc #2594 üzenetére
No mondjuk sokat nem videózok, de nálam okosabbak azt irják, mondják, hogy az is eléggé khm.."közepes". Ugye OIS nincs...
-
racerx
őstag
válasz
Bulikból kb én is prezentálhatnák olyan olajfestményeket, hogy ihaj ( visszasírom az S8-at ilyenkor,..d e csak ilyenkor..) De szerintem volt már neked vagy 3 Oneplusod, ezért nem is igen értem a kérdésed..
-
YAS-dude
őstag
válasz
Egy igen jellemző fotó ami jól demonstrálja a híres olajfestmény effektet: https://i.imgur.com/TOFbsTl.jpg
-
YAS-dude
őstag
válasz
eladogeppc #2368 üzenetére
Az 5-össel sincs baj, szóval ezt is unnád, de a kamera fos. Világosban még rendben van (bár a dinamikatartomány se top-tier) de sötétben minden előjön amit a rossz kamerákról tudni lehet.
Ha nem zavar a touchwiz (és minden ami a samsung szoftverrel jár) akkor nem érdemes váltani. -
válasz
eladogeppc #2366 üzenetére
S8, egyértelműen.
-
HardRic
addikt
válasz
eladogeppc #2355 üzenetére
Nope.
-
Viper26
nagyúr
válasz
eladogeppc #2353 üzenetére
Órát, és headsetet együtt igen, akkor gondolom úgy is jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest