-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
nagyzzz #3682 üzenetére
Onplus switch-csle nem ajánlom az alkalmazásokat visszatenni.
Első Pie update után engem megszivatott, elég sok app crashelt össze visza. Inkább csak a beállításokat, képeket stb hozd vele vissza , a telepített appokat pedig Goggle fiókból.
Amúgy duplakopp, ujjlenyomat duó mellé én a power gombot is felvenném. Már korábban írtam, hogy szerintem arra sem ébred fel néha rögtön.
-
Divinity
őstag
-
-
macii97
senior tag
válasz
nagyzzz #1909 üzenetére
Megértem persze, csak a dash charge mellett nem látom értelmét. Ha minden reggel kb 70-80%-ra töltenéd gyorsan kibírná a napot (azt írtad 30-40% marad) és még az akkut is nagy mértékben kímélnéd.
Én is egész éjjel töltöttem a telefonjaim a 3T-ig... Viszont az akkuk legsérülékenyebb, legérzékenyebb pontja a 100% körüli töltés (tudom, a 100% valójában nem 100%)... Ami egész éjjeli töltésnél folyamatosan ott tartja a telefont... Kicsit merül rátölt, megáll.. rátölt, megáll így tovább... Csak ezért furcsállom...
Amióta dash töltésem van, reggel felteszem, míg elkészülök, kv, eszek valamit, lehúzom és megyek...
Minden esetre 2 év garancia az akkura is vonatkozik, szóval másfél év múlva elküldheted egy akkucserére, ha úgy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged