- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz
HUNgaroczel #4264 üzenetére
Swiftkey-t használok, ez alatt is lett egy üres sáv. Kényelmesebb így elérni az alsó billentyűket.
-
válasz
HUNgaroczel #4264 üzenetére
ezt a kérdést jöttem feltenni, de látom már nem kell
nekem nincs root, a stabil legfrissebb pie-ról jöttem. -
HREH
senior tag
válasz
HUNgaroczel #1206 üzenetére
Van portolt Google Camera, abban van HDR+, szerintem egész jó képeket csinál így.
-
Free Rgc
tag
válasz
HUNgaroczel #1206 üzenetére
Összességében elégedett vagy? Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, elég allergiás vagyok a minőségre és összeségében tudja amit elvárok egy telefontól.
-
válasz
HUNgaroczel #1010 üzenetére
Ha én eddig SuperSU-t használtam, hogy állhatok át legegyszerrűben Magisk-re? Van valami bevált út?
Láttam fórumokon, hogy volt, aki csúnyákat szívott ezzel, szóval lehet, kivárom az aktuális SuperSU megjelenését.
-
kano
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #685 üzenetére
Nálunk is lehet majd kapni a limited editiont? Érdekes módon az előbb néztem a lapjukat és benne volt a kínálatban, de egyiknél sem volt Buy now felirat alatta. Viszont most megint nincs fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged