Új hozzászólás Aktív témák

• gezatata

aktív tag

Ma délután megérkezett a mobilom a lengyel szervizből.
    Külsőre ugyan az az elnyűtt kijelzővédő fólia fogadott. Pedig reméltem kapok újat.

Bekapcsoltam. De a megszokott indulás helyett egy kb. 2 másodpercig felvillanó túl alacsony töltöttség figyelmeztetés fogadott. - ez jól kezdődik gondoltam. Amikor elküldtem kb. 88% volt benne. Volt már kikapcsolt állapotban több hétig is és akkor csak kb.5%-ot ha merült.

Bedugtam töltöre. Ismét a figyelmeztető felvillanás. Piros töltő led közben világit. Na - gondoltam - mi lett ezzel? hol van a jól megszokott Dash töltés?

Ki be dugdostam a töltőkábelt hátha én szurok el valamit. De nem.
    Bekukkantok a kábel végébe meg a telefon aljába is nincs e valami kosz ami akadályozza a töltést. De minden tiszta.

Na itt kezdett elborulni az agyam. Pedig nyugodt embernek tartom magam.
    Töltőre dugott állapotban kezdtem többször is bekapcsolgatni. De csak a figyelmeztető 2mp. villanás és utána kikapcsolt.

1000-rel zakatol az agyam mit csináljak. Egy teljesen jól működő mobilt ilyen állapotban küldenek vissza. Persze nem kértem az utólag felvázolt 198 eurós javítást. De ezt akkor sem éreztem korrektnek, hogy így lenullázták a mobilom.

igy ülök a konyhában, kábultan a meglepetéstől, egyszer csak bekapcsol a kijelző és felvillan a kék villámocska - Dash töltés jele.
    Kicsit csillapodott a pánik hangulatom.
    amíg ezt megírtam felkúszott 69%ra a töltöttség.

Ez szerintetek mi lehet? csak kicserélték az aksit? de most újra vagy valami használtra?
    vagy a szervizben ennyire nullára kisütik?

[ Szerkesztve ]

Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.

Új hozzászólás Aktív témák