Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
djhalasz
tag
Azt hiszem így lehet árulni.↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
-
PiciDikenz
aktív tag
Lassan én is elgondolkodom egy LOS próbán, ha kijön belőle valamikor a 15-ös verzió, kicsit megingott a Oneplus "tiszta android" értelmezésbe vetett hitem az 5-ös OxygenOS óta. Tele van mindenféle felesleges csiricsáré vackokkal, amik előtte tökéletesen működtek, mégis megváltoztatták. Súlyos akkugondjaim is vannak (egy éjszaka alatt 13% merülés), de ezt betudom valamelyik appnak, nem hibáztatom őket érte.
Tőlem is távol áll a romolás, de az OPO-n nagyon bejött a CM, szóval szerintem nem lenne gond vele, csak még rá kell vennem magam a cserére

-
emeron
tag
válasz
nutfile
üzenetére
Szerintem sem szabad ezzel számolni. Még egy 8.1 frissítést ígértek, aztán ennyi volt a támogatás. Persze most az 5T Oreo frissítése élvez prioritást, úgyhogy ki tudja mikor lesz 8.1... Lassan jobb lesz eljátszani egy custom ROM gondolatával. Én személy szerint nem szeretnék romolni, de egyelőre nem tervezem új telefon vásárlását.
-
PACSA75
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz
SuperMario
üzenetére
hasztalan szar
Nyilván azért erőlteti a Google is, hogy ami telefon Oreoval jelenik meg abban kötelezően implementálva legyen
Mert esetleg megtörténhetne hogy 1-2 év utánne kelljen könyörögni a gyártóknak hogy adjanak ki ujabb szoftvert a hardverükre. Attól hogy te nem látod értelmét még nem biztos hogy felesleges vacak valami 
-
tibcsi0407
félisten
válasz
SuperMario
üzenetére
Ha elolvasnád, hogy mi a Treble és miről szól, akkor megértenéd, hogy miért butaság, amit írtál.
-
SuperMario
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
7500 az nem kevés, de én mondjuk pont feleslegesnek látom a OP-t ezzel feltartani. Egyrészt ha jól tudom a Huaweien és a Google-ön kivül még senki nem szállt be a programba, másrészt lényegében semmit nem garantál a dolog. Főleg OP tulajok körében nem fog változni ezzel semmi, még ha ez a 8.0-ás frissités nem is sikerült fényesen, szerintem nem nagyon panaszkodhatunk a frissitések mennyiségére, sem sebességükre. Még egy normális oreoért is több értelme lenne aláirásokat gyűjteni. Vagy az IP67-ért.
Tudom, én egy személy vagyok, ami még kevésbé mérvadó, mint 7500, de az én szememben épp csökkenne a szinvonal, ha minden hasztalan szart beletennének a telefonba, csak mert pár ember szeretné. Ha meg valakinek ennyi elég a váltáshoz, isten véle.
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Oreo alatt hogy tudom megoldani hogy magyar nyelv mellett is a Oneplus betűtípusa legyen az alapértelmezett?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ADAM1337
üzenetére
Köszi!
Igen, lassan 7500. Ez már egy szabad szemmel is látható mennyiség. Innentől kezdve a Oneplus sarokban van, mert vagy nagyot nő a felhasználók szemébe és megmutatja, hogy be tudja tenni a frissítést, vagy koppan és sok vevőt veszít.
Többen is leírták, hogy nem szeretnének többé Oneplus-t venni, ha nem lesz Treble. Ugyanis semmilyen technikai akadálya nincs.
Közben megjelent a Tech 2 cikk is. [link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Aláírtam, ahogy lesem 7ezren vagyunk.
-
FeRkE
őstag
Nalam a mobilnet szarakszik Oreo update óta, Sokszor wifi lekapcsolas utan nem kapcsol be újra a mobilnet. Repülő módba rakás és kivétel se oldja meg, csak reboot. Bosszantó

-
PACSA75
őstag
válasz
Laniva
üzenetére
Nálam semmi gond az gyári sms apkval. Nem más aplikációkat kellene próbálgatni, hanem megoldani ezt a gondot, hiszen ez nem normális. Miután frissítetted oreora, csináltál factory resetet? Ha nem, akkor léci próbáld azt. Én nem csináltam és nincs gond, de nálad hátha megoldja.
-
PartyShan
aktív tag
Még nem volt a telefonomon és amíg van béta program nem is lesz. Nem tudok róla nyilatkozni.
Tudom nem a bétát kérdezted, de azért leírom. Meg vagyok vele elégedve. Jónak tűnik az üzemidő, értesítések megjönnek időben. Egy hibát találtam eddig, amit már korábban írtam. Azt hogy ha kapok egy viber üzenetet akkor a stock launcher nem jelez a viber ikonján egy kis pöttyel csak akkor ha két üzenetem már érkezett. -
tocsa
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az jo! Alairtam!
-
tocsa
senior tag
OnePlus 3T-vel kapcsolatban kerdeznek.
1. Ez a megfelelo forum-e? Nem latok kulon topikot a 3T-nek
2. Mukodik-e valakinek is a OnePlus 3-n elvileg mukodo DayDream hack OnePlus 3t-n (https://android.stackexchange.com/questions/167077/a-daydream-of-oneplus-3t/169762#169762)? Nekem eloszor nem mukodott, azutan nyar kornyeken/osz elejen volt egy idoszak, amikor igen, vegul a keso oszi OS update (nem a mostani Oreo-ra gondolok, azt meg nem raktam fel) ota megint csak nem mukodik ugy.
3. Mit hasznaltok Root-ra es mukodik-e az Android Pay? En egy jo ideig a klassszikus SuperSU-t hasznaltam es probaltam hide-olni, de az Android Pay nem mukodott. Legutobbi update-kor attertem Magisk-re (legfrisseb beta-ra) es ott egybol megy, de valahogy a Magisk ugy elrejtette magat, hogy most nem latom sehol. De amugy mukodik. Ha felteszem a vadiuj Oreo-t ott mukodni fog az Android Pay?Udv!
-
Scooter74
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tegnap már aláírtam én is.
-
PartyShan
aktív tag
Szintén aláírva
-
Nagytoll
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Signed

-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Nem tudom hányan tudnak róla, de gondoltam ide is posztolom.
Indítottam egy petíciót a Project Treble-ről, hogy a Oneplus-nak támogatnia kellene az Oxygen OS-ben.
Segítsetek nekünk, spammeljük vele tele a netet!
Oneplus 3/3T esetén különösen értékes feature lenne, ha leáll az OOS fejlesztése rá.Néhány média, amit sikerült elérnük eddig:
Notebookcheck
Appnama
Gizchina
Phandroid
Portugál oldal
Olasz Gizchina -
kapcs-R
tag
Érdekesnek tartom megjegyezni, hogy Oreón (OB28) normál appok soha nem szoktak nálam leállni, viszont, ha néhanapján játszok valamivel, és játék után home gombot nyomok csak (nem szoktam bezárni semmit), akkor a home gomb megnyomása után pontosan 24 óra után állítja azt le, és ilyenkor kiírja pl., hogy Into the Dead 2 működése leállt.
-
emeron
tag
válasz
Laniva
üzenetére
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáslista
Itt keresd meg a gyári OnePlus Üzenetek alkalmazást. Arra rábökve tudod letiltani az appot. Ezután talán nem lesz gond az Android Messages appal sem.
Biztos, ami biztos alapon azért ellenőrizd le hogy alapértelmezett-e az Android Messages (bár az Üzenetek app letiltása után elvileg egyből azzá válik). Ezt ugyanúgy a Beállítások > Alkalmazások > Alapértelmezett menüben tudod megtenni.
Egyébként sajnos Oreoval vannak ilyen gondok, nekem is sokszor leállnak appok. Remélem hamarosan javítják.
-
ToniSlow
senior tag
Köszi az infókat mindenkinek. Még egy dolog:
Eddig a céges exchange fiókjaimat outlook-ban használtam, gondoltam most kipróbálom gmail-ben.
Amikor az elsőt beállítottam a gmail megkérdezte hogy engedélyezem-e hogy a gmail fusson a háttérben de így több energiát fogyaszt (vagy valami ilyesmi) de persze ezt visszacsinálni már nem tudom, jön is néha az értesítés hogy a gmail fogyasztja az energiát stb.
Gondolom itt jönne képbe az optimalizálás, de persze ez rohadék gmail app nincs ott. -
zhata
senior tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Ezt nem tudom, nekem Tutim van, és most néztem meg, még bőven van netkeretem.
Nekem alapból a Vodafone Live! VitaMAX jön be, de az a legszarabb.
Most tétovázok, hogy csinálok egy újrainstallálást, teljes radírral, ha az sem segít, akkor meg megy vissza 3.2.8. Eddig nekem ez volt a legbiztosabb. -
zhata
senior tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Mint már írtam, nekem egyetlen gondom van vele, de az nagyon komoly, hogy WiFi nélkül se a Viber, se a Whatsapp nem megy. Vodás vagyok, de hiába törlöm az APN-t, a hiba marad.
Ráadásul az alapértelmezett APN-en (Vodafone Live! VitaMAX) még az ActionVoip se megy. Ezt törölve két másik APN jelentkezik, a Vodafone Internet és a VMAX Internet. Bármelyiket választva az ActionVoip megy, viszont a Viber és a Whatsapp továbbra sem.

-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Aki használja az új beta-t az megnézné hogy a gmail-t be lehet-e állítani optimalizáltnak az akku használatnál? Stabil oreo-nál ugye ezt nem lehet megtenni, mert sem az optimalizált, sem a nem optimalizált alkalmazások között nem jelenik meg.
Továbbá az érdekelne még hogy a cella készenlét fogyasztás bug megszűnt-e, illetve hogy gmail-nél az értesítési led problémával mi a helyzet. -
zhata
senior tag
Nem csak nálunk vannak problémák az Oreoval. Lásd itt.
-
Laniva
csendes tag
válasz
emeron
üzenetére
Köszi szépen a választ. Akkor itt az lesz a gond, hogy a gyárit le kell tiltsam valahogy, hogy ne "ugasson" bele a többi sms küldő dolgába.
Sajnos épp az android Messages (ami majdnem Messenger, de mégse) volt a meggyalázott, őt szedtem le, majd vissza, de semmi se változott. Lehet az android 8 kavarja itt nekem a dolgokat.
A facebook Messengerét viszont nem szeretném a telefonra rátenni, mivel a facebook sincs rajta nem véletlen.

-
emeron
tag
válasz
Laniva
üzenetére
Tegyél fel nyugodtan egy másik SMS alkalmazást, a gyárit pedig tiltsd le (letörölni valóban nem tudod). Én speciel a Facebook Messenger-nek megengedtem, hogy ő legyen az alapértelmezett SMS app. Teszi a dolgát. Persze én nagyon kevés SMS-t kapok (két lépcsős azonosítás, szolgáltatói üzenet), küldeni nem küldök semmit. Ha a Facebook Messenger nem tetszik, akkor ott van a Google féle SMS app, azt hiszem azt is Messenger-nek hívják. Egyszer kipróbáltam azt is, teszi a dolgát az is.
Szerk.: tessék, itt a Google sajátja.
-
Laniva
csendes tag
Sziasztok!
SMS küldésre és fogadásra eddig az android Messages alkalmazását használtam alapértelmezettként. Most két napja nem tudnak nekem küldeni semmilyen üzenetet, a telefon viszont néha feldobja, hogy a gyárilag telepített Üzenetek alkalmazás "állandóan leáll". Na most ezt ugye nem tudom se leszedni, se javítani, plusz még angolul se tudok, és nő is vagyok.
Ha valakinek van ötlete, vagy tudna segíteni, előre is köszönöm.

(és ha ezt rossz helyre írtam, akkor meg de pláne még elnézést is kérek
) -
Nagytoll
senior tag
Oreo alatt magisk ctsProfile failt ad, erre van valami megoldás? Nem megy a smartBank

-
AcCEsS
senior tag
Kijött a Beta 28.
What's new:
Launcher
Optimized and enhanced application shortcut menu
Optimized shelf visual styleGallery
Added a photo map to view photos by location
UI enhancements and other optimizationsContacts
Added emergency information (ICE) to your personal informationSystem
Wireless hotspot management optimizations
Support for aptX/aptX HD
UI fixes for Quick Settings
Optimized Wi-Fi performance and security
Optimized battery usage statistics
Updated Android Security Patch
Other bug fixes and optimizations -
sto1911
veterán
válasz
nintendojet
üzenetére
Light manager
-
nintendojet
tag
Elég szomorú ez az értesítés téma.
Nálam akkor nem villog, ha nincs beállítva, hogy legyen hangja is. Úgyhogy most amihez lehetett oda betettem egy hangot, ami egy üres mp3. Persze a retek messenger liteban nem lehet változtatni...

-
zhata
senior tag
Fent van az Oreo, tapasztalatok:
- semmi extra, telepítés simán, mint egy sima upgrade-nél, csak Dalvik cache törlés, semmi egyéb (a TWRP upgrade-ot kivéve persze)pro
- SEMMI baj sincs a merüléssel, sőt jobbnak tűnik!
- az automatikus fényerő-szabályozás határozottan jobb
- végre átvált automatikusan éjszakai módba (nekem Nougat alatt ezt soha sem tette meg)
- logikusabb alkalmazás engedélyek procedúra
- annak ellenére, hogy az ACR hívásrögzítő még az OP3 Nougat 7.1.1-es beállításain áll (nincs még OREO beállítás rá), tökéletesen működik.kontra
- döcög az üzenetfogadás kijelzése (még Vibernél sem jelez MINDIG ki azonnal), egyéb esetben vagy igen, vagy nem
- egyértelműen gyengébb a térerő. (Vodafon, a törlés után se javult)
- az FTP szerver látszólag beragadt 25%-os akksi használatot írt ki, de ez nem tükröződött a merülésben. -
shanya83
tag
Én nem használok messengert, csak lite-ot, abban működik/működött (az új frissítés a play-es kommentek szerint szar).
Nekem olyan fordult elő, idáig 2x-er, hogy nem tudom lerakni a telefont (hívás után
). hiába nyomkodok a piros ikont, baszik bármit is csinálni, (megoldás: képernyő lezár, felold és akkor működik).
Ez a távolság érzékelő csak nem akar tökéletes lenni....
Az akkumulátor idő meg passz, talán egy kicsit jobb nálam érzésre.
1 éve van meg durván, azóta nem volt full reset és még megy -
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Jó rég jártam erre, mert semmi probléma nem volt a telefonnal, ahogy most sincs igazán, kivéve, hogy pár hete gyakorlatilag semmiylen formában nem jönnek meg a messengeres üzenetek, csak ha megnyitom a beszélgetést, és most már nagyon kezd zavaró lenni... Oreo frissítéssel se múlt el, sőt...
Van valakinek hasonló problémája? Miylen beálíltás, alvómód-beli xarság lehet ez?

-
DvP
tag
Sziasztok.
Akkor ezekszerint nem csak nekem nem tökéletes az új droid.
Nekem se a messenger, se a gmail, se a talk nem tölti valami miatt le az üzeneteket 4g-n. Otthon wifin már megy minden.
Tudnátok valamit javasokni mit kellene át állítani?
Köszi szépen a segítséget -
Boli77
tag
válasz
SuperMario
üzenetére
Szia ! Megnéztem azt amit írtál . Engedélyezve van de ennek ellenére nem megy . Érdekes mert ez már egy éves gondom csak idáig ment fényképezőgép módban . Most meg semmi. Viszont a képernyő fótó az megy . Viszont Alira tudok feltenni képet .
-
PACSA75
őstag
Én is felnyomtam az Oreot, nincs reset, nincs újra belakás, eddig még no para. Egyetlen gond hogy nem villog a led gmail nél (minden gyári, nincs root).
-
zhata
senior tag
A lassú WIFI kapcsolatra vonatkozó és módosítandó fájl helye az Oreo-ban megváltozott! Eddig a
/system/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini volt, most
/system/vendor/etc/wifi/WCNSS_qcom_cfg.ini lett.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hát elég durva, pedig a gg-nek bírnia kellene.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nekem ez az első telefon amit fólia nèlkül használok . De , azt hiszem , hogy az utolsó is . 13-14 hónap után leszedtem a gyári fóliát , de a Gorilla Glass 4 rosszabbul nèz ki 3-4 hónap után , mint a fólia bő egy èv után .
Azon gondolkodtam èppen , hogy rendelek valami fóliát hozzá , hogy ne karcolódjon tovább a kijelző ... -
ADAM1337
nagyúr
Megjött az alis üvegfóliám és tényleg a szélén ragasztott csak...
Viszont van cafele buborék eltüntetőm, azt betoltam alá és úgy fest teljesen kiszedi a levegő buborékokat, úgy fest ez lesz a jó megoldás. (Ha már a közepén nincs ragasztó és olaj foltos effektet produkált.) -
Rick4
félisten
válasz
üzenetére
Fogalmam sincs, gyári rendszerem van root nélkül, frissitések alkalmával.sosem volt se reset, se újra belakás, februárban megvettem, mikor kijöttek a frissítések, feltettem őket. Van még mellé 70 alkalmazás, nincs bajom velük, mondjuk annyi, hogy a mostani oreo alá kell majd fejleszteni párat, pl power toggles most nem kapcsolja a tetheringet, mkb pay 3 napja nem működött, de most már megy rendben. De kb ennyi, kapcsolom menüből addig.
-
Boli77
tag
Szia ! Ez nálam sem megy. De nálam már nagyon régi ez a dolog . Talán azóta ,hogy Op3-am van . Idáig képet tudtam feltenni de csak közvetlen fényképezőgép módot választva ,albumól soha .Most meg már így se tehát sehogy .8.0.0. Tény és az igazsághoz hozzá tartozik belakott készülékről beszélek . Na de akkor miért nem ment mindez már a legelején ?
-
törölt tag
'Valakit megkérhetek ,hogy ezt a jófogásos képfeltöltést megpróbálja nekem OP3 ? Nagyon hálás lennék érte kicsit bosszant ,hogy nálam nem jó vagy másnál is van ilyen hiba. Köszönöm .'
Valaki megcsinálná neki?

-
PartyShan
aktív tag
Engem jobban zavar hogy gyári launcher úgy gondolja viber-nél hogy az 1 értesítés nem értesítés és nincs értesítő pötty. Csak ha már 2 üzenetem érkezett. Messenger lite-al nincs az mint a simával.
Látom van a fogaskerék mellett egy kulcs, azt hogyan sikerült előcsalni oreo-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Esetleg nézd meg a sms beállításokban nem törődött véletlenül a szolgáltató smsc száma?
Nyilván azért erőlteti a Google is, hogy ami telefon Oreoval jelenik meg abban kötelezően implementálva legyen

)