Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
Nálam valami akadályozza a mélyalvást oreo-n. Nagyon merül, még nem jöttem rá mi gátolja,de egyéni hiba lehet, ami N alatt nem jött elő.
-
sagesz93
addikt
Hali,
Az új OREO esetén lezárt képernyőnél amikor felemelésre felvillan az óra és egyéb értesítések, azt hogy lehet testreszabni? Nagyon undi, hogy bejön az óra aztán az első számjegy piros....... vissza kéne csinálni a régire.

-
ADAM1337
nagyúr
Látom írjátok a sim kezelést.
Jól vagyok informált, hogy dual 4g lte stand by a telefon ? (De adat csak egyik sim-en megy ugye) -
-
Ohh yeah, oreo alatt van hanghivas kozben is netem

-
PistiSan
addikt
Nem tudom srácok, lehet én öregszem, de annyira hidegen hagy ez a 8-as droidra való váltás, nem azt mondom hogy soha nem fogom meglépni, meg tökre örülök hogy jön a készülékre frissítés, de béta tesztelni nem fogom az biztos, illetve amíg 0.3% a teljes piaci részesedése a 8-as droidnak, addig nem hiszem hogy az app fejlesztők is nagyon oda figyelnének a kompatibilitásra. (bár ha nem sokat változott, akkor biztos nem olyan nehéz dolog ez sem)
Anno futottam bele nexus tablet alatt frissítés utáni inkompatibilitásba. -
plejik
addikt
Ez a picture in picture mód nekem sem működik. tudja valaki , hogy lehet ezt működésre bírni?
-
válasz
sszemtelen
üzenetére
sokkal jobb a 8.0 akkuidő, mint az eddigi.
-
plejik
addikt
válasz
sszemtelen
üzenetére
Eddig nálam is az, LineageOS alatt majdnem 4,5 fél óra volt a kijelző idő, úgy, hogy játszottam is rajta.. Szóval remélem beáll tényleg 1-2 nap után..
-
ToniSlow
senior tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Én még nem vettem észre hogy extrém módon merülne. Este feltöltöttem, reggelre 1%-al merült többet mint szokott. Amúgy frissítés után érdemes 3-4 feltöltési ciklust várni mire üzemidőről beszélgethetünk.
-
sszemtelen
őstag
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem botrányos az akku eddig 8.0 alatt.. :/
-
emeron
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
De ez milyen új hülyeség? :/ Az ilyenek tudnak felbosszantani nagyon. Pár dologban előre lépünk egy-egy frissítéskor, párban meg vissza.
Olvastam fórumokat, root nélkül elvileg ki sem lehet kapcsolni ezt a "funkciót" egyáltalán...
-
Stard72
tag
Sziasztok!
Hogy kell a picture in picture-t bekapcsolni?
-
emeron
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
Beállítottam, de sajnos ugyanúgy ott van.

-
Na, ez jó hír, de most már kivárom az 5T-t, nem b@szogatom a marha jó akkuidőt produkáló 4.5.1-et...
Oh, wait, valami nem hagy nyugodni...
MEG KELL TENNEM.'Kéne egy full zip TWRP alá, akinek van ilyen, ne tartsa magában! ;-D
-
pècsimunkás
addikt
Nekem is jelzett a telefon . Majd jövő hètvègèn leszedem a frissítést , aztán nyomok egy hard resetet . Remélem jó lesz .
Ez az OOS 4.5.1. rohadt jó. Stabil , akkumulátor - szóval az üzemidő is nagyon jó . Meg úgy minden ... -
ToniSlow
senior tag
Akinek már sikerült leszednie:
Milyen VPN régió volt beállítva? Én Opera VPN-el próbálkozom kanadai régióval de borzalmasan lassan szedi, sőt többször meg is szakad. -
Madoc
veterán
Oreo-n van lehetőség rootolt telón otp appot futtatni? Ha nincs nem váltok.
-
emeron
tag
Ezt a folyamatos "Android rendszer" értesítést nem lehet kikapcsolni? Állandóan ott van az értesítési sávban, a szokásos hosszú nyomásos minden értesítés letiltása opció nem elérhető.
-
Sajtqukac
tag
Sziasztok!
Másnak is engedi mostmár oreo alatt az ütemezett ki-be kapcsolást titkosított telefon alatt?
Úgy emlékszem ezt régebben nem lehetett. -
válasz
emeron
üzenetére
Bétán már októberi van... Gondolom nincs akkora erőforrásuk, hogy mindent egyszerre csináljanak. Következő bugfix részeként megkapjuk... Amúgy is most a sok "béta" tesztelő megörül az Oreonak aztán tolja felfelé szépen... Tuti lesz bugfix nem sokára. A kérdés, hogy mennyi.
-
hard74
senior tag
Magisk van már Oreora?
-
zoltan6
addikt
Hogy tudok teljes resetet csinálni a készüléken?mert felraknám én is ezt az újat,de most már ideje lenne egy teljes reset a főverzió elött,mert még sose volt a telefonon csinálva,és vannak vele anomáliák,kikapcsol a telefon idönként kifagy stb.légyszi irjátok le szájbarágósan,illetve frissités előtt érdemes,vagy utána?
-
PiciDikenz
aktív tag
Valaki tudja, hogy van-e lehetőség a régi ambient display designt visszaállítani? Ez az új valami ritka undorító (a quick settingsről nem is beszélve...)
-
Macika66
addikt
Hoooogy is volt az a strófa, hogy az OnePlus leszarja az 5-ös megjelenésével a régi vásárlóit, 3T és 3-as tulajokat???

-
vore
csendes tag
OxygenOS 5.0 (Android O) OTA for the OnePlus 3 and 3T
-
pècsimunkás
addikt
válasz
StarDeLuxe
üzenetére
A gyári zenelejátszó tènyleg gyengus szerintem is .
A megnèztem a linkedet , mindjárt meg is vettem ezt . Amit eddig használtam , az sem rossz , de ez jobb ,ès reklàm mentes . -
StarDeLuxe
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Az OS zenelejátszója szerintem egy kacat, már rég uninstaláltam, nem csodálom hogy inkább ők is kivették. Ezt ajánlom : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kodarkooperativet.blackplayerex
-
ADAM1337
nagyúr
Eddig akad, elég jól pörög a rendszer.
A cyanogen nagy vonalakban miben másabb, mint az oxygen ? (Egyelőre még ezt belakom, csak ha ad olyan feature pluszt ami tetszhet lehet kipróbálom)
Lefrissítettem 4.5.1-re és a sima zene lejátszó eltűnt a telefonról.
A gyárinak a play music-ot találom csak, ki milyen alternatívát tanácsol ? (lényeg, hogy waze közben a noti barról lehúzva legyen visszaléptetés is, gyári emui playerbe csak előre lehetett) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi az infót, akkor azt berendeltem.

Találtam itthonról nillkon tokot meg fóliát is hozzá. (sajnos üveget még nem)
Illetve a gyári témát átdobtam sötétre, úgy már azért kellemesebb az amoled kijelző. -
szpali
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Erre nézz rá:
https://www.ebay.com/itm/172961839120
(1*EU Charger 1*Cable) -
ADAM1337
nagyúr
Csatlakoztam egy ilyen készülékkel a klubbhoz.
Pár kérdésem lenne.
Gyári töltő kábelből vennék 1-et hordozásra az irodába, honnan milyen tanácsolt ?
Illetve üvegfóliát is szeretnék rárakni.Jelenleg Oxygenos-en vagyok 4.1.7-en.
De már frissítene 4.5.1-re, valami részletes change log van róla ?Illetve valami gyári téma van fekete módba esetleg ? kb stock droid téma a gyári ez elég szarul fest.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
emeron
üzenetére
4.2.2.- nál jártam ( ami tökéletes kiszolgált ) , amikor megvettem az OP3-at . Ha az Oreo lesz ennèl a telefonnál az utolsó főverzió , az sem nagyon èrdekel .
Bár , ha OP vezèrnek az Apple a pèldakèkèpe , azèrt nem ártana azon elgondolkodni , hogy nem 1-1,5 èvig frissítésnek egy telefont , hanem 3-4 èvig ( Apple 4 èv ) -
-
ToniSlow
senior tag
válasz
emeron
üzenetére
Root nem kell csak BL nyitás.
Kell twrp eng.sttk félével nem szokott gond lenni. Ha sultan féle LOS-t rakod fel ott nem kell portolt google camera sem mert ennek ennél a kamera minősége is olyan mint az OOS kamráé.
Frissítések OTA-n mennek.Ha vissza akarod csinálni akkor visszarakod a gyári recovery-t, és vissza flash-eled az OOS-t.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
randras_83
üzenetére
Én nem, de az üzemidőm most pocsék. Igaz olyan helyen (nagyon árnyékolt szobában) vagyok ahol nincs térerő vagy nagyon minimális. Ami még sajnos jelen van az a "cella készenlét" fogyasztása 17%
-
bAtt001
addikt
válasz
emeron
üzenetére
Néztem a livestreamet bejelentésről tegnap. Most már azt mondták, hogy OP5 2018 elején megkapja a stabil Oreo-t, eddig szerintem év végét emlegettek. OP3ról egy szó sem volt már, hogy mikor vagy megkapja-e, pedig a helyükben ha tudnám, hogy ki lesz adva arra is akkor simán említettem volna, ezzel is egy kis pirospontot szerezve a vásárlók szemében. Szóval én már elhagytam a hivatalos szoftvert teljesen, majd az XDA megment minket

-
emeron
tag
válasz
G4bi89
üzenetére
Mennyire macera egy LineageOS-t felrakni? Sajnos előző telefonom egy WP volt, azelőtt ROM-oltam utoljára. Az meg vagy 5-6 éve volt.
Ha jól értem kell root, TWPR és bootloader nyitás. OTP app miatt kérdezem elsősorban; ezeket a LineageOS telepítése után vissza lehet csinálni?
További frissítések OTA-n mennek? Vagy manuálisan kell felrakni? Adatvédelem szempontjából egy LineageOS mennyire para?
Telepített adb már van, pont az OOS adatgyűjtési botrány miatt...

-
G4bi89
senior tag
válasz
emeron
üzenetére
LineageOS ?
Biztos vagyok benne, hogy custom rom formában még két főverzió (9,10 ?) lesz rá.Én jelenleg is Paranoid Android-on vagyok, ez is tökéletes. Semmi akadás,fc,restart, a portolt Google kamera meg szinte hozza a gyári minőséget.
Közel egy évet gyári romon voltam és azzal sem volt baj, aztán jött az adatgyűjtéses botrány ezért váltottam. Tudom parancssorból is megoldhattam volna, és akkor nem kell másik rendszer, de hát a kíváncsiság nagy úr.

-
randras_83
addikt
Sziasztok az új betan tapasztal valaki folyamatos ébren tartást? Mondjuk toltam egy cache törlést szóval lehet még matekol
-
emeron
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Csak az a kérdés milyen ROM támogatja majd, naprakész Androiddal.
Lassan kijön az utolsó hivatalos frissítés, aztán többé semmit sem kapunk OP-tól.
Mit lesz érdemes feltenni, hogy szoftveres szempontból meghosszabbítsam a telefon élettartamát? Jó lenne, ha felrakás után OTA-n jönne rendeszeresen frissítés.
Létezik ilyen ROM egyáltalán?
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
laca71
üzenetére
Egyáltalán nem gondolkodom én sem semmi ilyesmiben. Oké nagyobb a kijelző, de azon kívül semmi. Rá 4-5 hónapra úgyis jön majd az új, szóval kb csak pénzlehúzás a nagy kijelző hype miatt.
Ráadásul ezzel a képernyő dologgal is úgy vagyok, hogy annyira nem is tetszik, mint a Note8, vagy az iPhone X megoldása, csak simán egy más képarányú cucc, és kész. Cserébe viszont elvették a kapacitív gombokat (én személy szerint utálom a képernyőn lévőeket, nagyon csúnyák), hátra került az ujjlenyomatolvasó, ahol nincs az az Isten, hogy kényelmesen elérjem, szóval nálam passz a dolog.
Remekül működik a 3-am, majd ha már nem jön rá több update akkor elgondolkodom a cserén, vagy egy kis custom ROM kókányoláson, de mondjuk ahhoz nincs túl sok kedvem.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen gagyi és lagymatag telefonbejelentést amit itt tegnap leműveltek már rég láttam
Tökéletesen el tudta venni a maradék kedvem is a készüléktől az a napközis bénázás, amit előadtak 
-
syler123
veterán
Látom vannak páran akik úgy gondolkoznak, ahogy én, addig használom az Oneplus 3-at, amíg megnem pusztul

Semmi bajom vele. Káva mentes telefonom majd egy 3 év múlva lesz, amikor észbekapnak a gyártók hogy nem kell 6 colos telefon... -
válasz
sto1911
üzenetére
Szia!
Az 5 bemutatásakor volt egy olyan akció, hogy ha kuponnal mentél vásárolni, 20 dollár értékű tjedvezményt kaptál egyes tartozékokból. Mivel valamilyen hátlapot úgyis vesz az ember, érdemes ezt kihasználni, hiszen az mind 20 dollár fölött van. A másik része, hogyha az én voucheremmel vesz valaki egy telefont, akkor kapok utána 200 OnePlus pontot, ami megint csak beváltható, így olcsóbban hozható el példuué az autós dash charge.
Ezért keresnék fix vásárló partnert, mert ha körbe linkeljük egymást, akkor olcsóbb is lesz a vásárlás, és még pontokat is kapunk.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Ti gondolkoztok az 5T-re váltáson...? -
PistiSan
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Tud egyáltalán az autó szivargyújtó töltője többet?
Az is lehet, hogy nem elég nagy a teljesítménye. -
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ma újra próbáltam a töltèst . Ma ment az új cuccokal is . Ez az új töltőfej - kábel kombó :

Az autós töltő termèszetesen nem működik gyors töltèssel , de erre számítottam is . 1150-1200 - al tölt . Mondjuk sokszor nem kellett eddig autós töltő , de azèrt nem ártott volna azèrt a gyors töltés. Kb 7000 jmf - be fájt így ez a csomag , annyit megèrt ...
Egy darabig nem kell vennem töltőt ès kábelt . -
Urak! Ha valaki esetleg már eldöntötte, hogy vált 5T-re, írjon rám privátban voucher csere okán. Én biztosan beszerzem, de nyilván olyan kollégával cserélnék ajánlót, aki szintén tutira rendel majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MEG KELL TENNEM.
🤔
Erre nem számítottam! Azt hittem jövő év elején