- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
emeron
tag
válasz snyper990 #25991 üzenetére
Mire alapozzák azt sokan, hogy a 4G sokat fogyaszt? Nem kötekedni akarok, hanem komolyan tudni szeretném. Ugyanis itthon a full jeleerősségű WiFi mellett gyorsabban merül a telefonom, mint a félig lévő 4G mellett. Utóbbit használom egyrészt az átviteli sebesség, másrészt a kedvezőbb fogyasztás miatt.
-
Nagytoll
senior tag
válasz Tibko8 #25997 üzenetére
ElementalX-et használok, elég sok mindent tud a ex kernel manager app-pal (900Ft) + amit nagyon ajánlok mindenkinek az az AKT kernel tweaks csomag. Az előző béta alatt elég rossz SOT-om volt (2-3h) és miután beállítottam egy kernel profilt az AKT csomagból ez felment olyan 5-7h-ra.
-
Tibko8
senior tag
Használ valaki valamilyen custom kernelt OOS béta alatt?
Akku idő szempontjából egyébként megéri cserélni?[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
hard74
senior tag
válasz ToniSlow #25994 üzenetére
Nem az volt, hogy fizikailag ugyanaz az aksi a 3T-ben,csak a feszültség emelésével oldották meg a nagyobb teljesítményt?
Lehet tévedek, de nekem ez rémlik.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz horvath85g #25990 üzenetére
fizikailag megegyezik ?
-
snyper990
őstag
válasz horvath85g #25989 üzenetére
Az attól függ. A Spotify streamel, szóval folyamatos adatforgalmad van mobilneten. Az pedig elég energiaigényes tud lenni, főleg rosszabb térerő vagy 4G esetén...
És igen, volt aki belerakta a 3T akksiját, de csak akkorának látta a telefon, amekkora gyárilag a 3-masban van -
horvath85g
aktív tag
csinált valaki olyat, hogy a 3T akkuját tette a 3-ba?
-
zoltan6
őstag
válasz snyper990 #25983 üzenetére
A SOT az erősen függ ki hogy használja a telefonját.nekem még egy telefonomon sem ment 3 óra fölé,fél fényerőn használom,2 sim,bekapcsolt mobilnet,wifi,kevés telefonálás,prohardverezés,facebookozás,netes böngészés chromeval.Néhány egyszerűbb játékkal játszás.
(#25985) richdocs
ennek meg mi baja?[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
válasz ndavey #25982 üzenetére
Rendben, viccet félretéve: én sem használom túl sokat, nálam is az van az első helyen jelenleg. De azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy az csak egy százalékos arány. Az elmúlt másfél hét alatt kétszer töltöttem a telefonom. Egyszer majdnem 4 nap készenléti idő mellett majdnem 5 óra SOT jött ki, utána 3 nap készenléti idő és 6 óra SOT. Amíg ezeket az értékeket tudja (egy éves kora ellenére), addig engem nem érdekel, hogy a statisztikában mi mellett hány százalék szerepel
-
ndavey
tag
Sziasztok! Van már valami megoldás arra, hogy ne a "Telefon - tétlen" legyen a legnagyobb fogyasztó 5.0.1-en?
-
silvergod
őstag
most jelzett az 5.0.1...akkor most érdemes feldobni ,vagy összességében megint rosszabb mint az elődje?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
AcCEsS
senior tag
Újabb érdekesség! Vajon ez is valami kémkedésre utaló dolog? Biztos ami biztos én Titaniummal lefagyasztottam a Clipboard applikációt!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
PACSA75
őstag
válasz mucsgyver70 #25971 üzenetére
Nálam műxik a Gmail, csak nem jelez a led.
-
ToniSlow
senior tag
válasz ADAM1337 #25970 üzenetére
5.0.1-es OOS-nél, illetve az utolsó beta-ban is ha a "Rezgés koppintásra" be van kapcsolva akkor rezeg az újjlenyomat olvasó és a tőle jobbra illetve balra lévő gombok is. Ha nincs bekapolva akkor egyik sem. Korábban úgy működött hogy ha ki volt kapcsolva a "Rezgés koppintásra" akkor az újjlenyomatolvasó rezzent csak, a gombok nem. Most vagy mindhárom rezeg vagy egyik sem a kapcsoló állásától függően.
-
mucsgyver70
aktív tag
Amióta 5.0.1 van fent a Google nem szinkronizál automatikusan. Másnál is ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Felraktam az 5.01-t, bár ne tettem volna!
Megint kezdődik a vodafonos nyavajgás, hogy wifi nélkül se Viber, se Whatsapp. Az APN törlése se segít. (Múltkor valahogy megoldódott a dolog később, látszólag magától.) -
Bibby
addikt
Megint frissült, megint kivettek valamit (rezgés feloldásra). Már tényleg csak röhögni tudok kínomban, elképzelem a meetingeket ahol kitalálják mit is csináljanak.
Kiváncsi vagyok a kis életciklusa alatt lesz e olyan frissítés amikor valami funkciót hozzáadnak, és nem vesznek el helyette semmit.
Köszi Oneplus, te vagy a csúcs.Ελευθερια η θανατος
-
zhata
senior tag
Hivatalosan is letölthető az OOS 5.01. itt
-
snyper990
őstag
válasz Pintim.... #25961 üzenetére
Töltőre csatlakoztatás utáni pittyenésre gondolsz? Mert az néma módban nincs. Mielőtt elkezded tölteni, állítsd át a csúszkát
-
Pintim....
tag
Ma fel tettem a legujabb anfroid frissitest mert kerte. De sajnalatomra ezt a hulye pittyegest meg mindig nem javitottak ki.
-
-
snyper990
őstag
-
t181
senior tag
válasz stigma #25953 üzenetére
Recovery-ből tedd fel a gyári rendszert (azt hiszem erre még a gyári recovery is képes, de ha nem, akkor eng.stk legújabb twrp-je biztos), aztán mehet vissza a gyári recovery. Ezután bootolj fastbootba és add ki
fastboot erase userdata
parancsot, ez MINDENT töröl a készülékről, és megszűnik a titkosítás is (ami miatt jelszót kér a twrp).Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Abban kérném a segítségeteket, hogy TWRP-ben réges-régen állítottam be jelszót, mellyel ha belépek, akkor enged csak tovább ha új ROM-ot akarok feltenni. Hogyan tudom ezt a jelszót feloldani, hogy ne kérjen?
OP3-ról 5re váltottam, telefont előkészítem eladásra és ezért szeretném mondhatni nullára újratenni a telót vagy TWRP-vel + gyárti rom, vagy gyári recovery + gyári ROM.
Segítségeteket előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
snyper990
őstag
És az okosórához van valami app? (Gondolom, igen)
És az okosóra kínai? (gondolom, igen. Én is nézegettem őket, nagyon csábítóak, csak pont az appjaikról nem olvastam jókat...) Szóval én ott kezdeném a kutakodástEzt a néma módos ikont még nem láttam a saját telómon, csak azért kérdeztem
[ Szerkesztve ]
-
Boli77
tag
-
snyper990
őstag
válasz Boli77 #25937 üzenetére
Volt, hogy nálam sem ment az éjszakai mód. Már factory reseten gondolkodtam, de egyszer csak megjavult egy újraindítás után. Szerintem az lehetett a baj, hogy néha manuálisan is állítottam az automatikus kapcsolás mellett (reggel még bekapcsoltam, miután kikapcsolt, meg este ki, amikor még nem volt rá szükség, de már váltott). Persze ez csak feltételezés, nem teszteltem, de az tény, hogy mióta csak hagyom, hogy magától kapcsolgassa, és nem nyúlok bele manuálisan, működik rendesen
-
emeron
tag
Az miért van, hogy ha a telefon 4G/4G+ mobilnetről átvált H/H+ mobilnetre akkor nincs netem? Ez már Oreo, sőt Nougat előtt is jelen volt. Baromi idegesítő jelenség, mert csak újraindítás után áll vissza a kapcsolat 4G-re ugyanazon a helyen. Arról nem beszélve, hogy korlátlan mobilnettel szinte mindig ez megy a lassabb WiFi helyett. Ja egyébként Telenornál vagyok... Olyan mintha a Telenor HSPA kapcsolata nem lenne kompatibilis a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nem engedi a telefon az ujjlenyomatos belépést egymás után többször se. Minta szükséges a nagyobb biztonság érdekében. Ezt miért csinálja? Párszor már rájött az 5 perc...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Nagytoll
senior tag
Megjött oreo-ra az Xposed. Magisk repóból tölthető is
-
Boli77
tag
Én nem tudom mit csináltak ezzel az 5.0.1- el de én semmi változást javulást nem vettem észre . Email továbbra sem jelez se hang se led. Éjszakai üzem automatikusan nem aktíválodik.
-
Strangerpro
tag
Köszönöm az ARC tökéletesen működik.
-
Boli77
tag
válasz pècsimunkás #25930 üzenetére
Ki kapcsoltam a készüléket de semmi.:-( :-( . Hát akkor várok még .
-
-
Boli77
tag
Olyan kérdésem van ,hogy olvasom ki jött a 5.0.1. De azt is ,hogy vissza vonták meg nem is .Most akkor végül is mi az igazság ? . Aki használja mi a véleménye?? Várom én is de Otán nekem nem jött még meg :-( .
-
ratobi
senior tag
válasz Strangerpro #25923 üzenetére
Az Automatic Call Recorder Pro (Automatikus hívásrögzítő) android alkalmazást ajánlották Önnek
Nálam ez is hibátlan..
-
zhata
senior tag
ACR-rel jól lehet hívást rögzíteni.
Az indítás után tapi a bal felső sarokban lévő három vonalra;
Tapi a Rögzítési hiba?-ra;
Válaszd ki a listából a telefon típusát, esetünkben a "One Plus Android 7.1 / 8"-at;
Ott megmondja, hogy mit kell beállítani. Esetünkben:Audioforrás VOICE_CALL
A felvétel formtuma 3GP
Bejövő hívás felvételének késleltetése 1
Kimenő hívás felvételének késleltetése 1Ezeket kell a Beállítások -> Felvétel pont alatt beállítani.
Ezekkel jól működik. -
veterán
Gyárilag beépített hívásrögzítés nincs. Amíg rootolva volt a telefon, addig az ACR tökéletesen működött rajta, de elvileg nem kell hozzá root sem! A beállításokkal érdemes picit szöszölni, ha elsőre nem rögzít esetleg.
-
g0dl
addikt
Az ACR működik.
-
MrSealRD
veterán
válasz pècsimunkás #25921 üzenetére
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Strangerpro
tag
Sziasztok nemrég vettem a telefont. Amit nem találok, az a hívás rögzítés bekapcsolása, lehetséges vagy külön alkalmazás kell? Ha igen melyiket ajánljátok.
A másik nem tudok új APN-t hozzáadni. Udv -
emeron
tag
A The Verge cikkében az áll, hogy az ARM Cortex-A architektúrájú processzorokat érinti még az Intel és AMD megoldásain kívül. Megnéztem a Snapi 820 (OP3) és 821 (OP3T) adatlapját és nem találok arra utaló leírást, hogy erre épül-e a két proci. Tudtok erről valami bővebbet esetleg?
Egyébként maga a sebezhetőség két részből áll. A Meltdown és Spectre közül most a Meltdown-ra érkeznek gyorsjavítások, ezek okozhatnak teljesítmény csökkenést. Állítólag főként a felhőszolgáltatókat érinti majd a probléma. A kutatók létrehoztak egy dedikált weblapot az oldalnak, aki tud angolul érdemes elolvasnia.
Elég durva a probléma, nem tudom OP mikor fogja tudni javítani akár csak az elsőt is. Remélem ez esetben nem kell negyed évet várni...
-
snyper990
őstag
válasz MrSealRD #25915 üzenetére
Mivel ez nem javítás lesz, csak a hibás tervezés szoftveres megkerülése. De így nem a tervezett módon fognak működni a processzorok, ezért befolyásolhatja a teljesítményt.
De ez az 5-30% az Intel procikat érintő, elsőként kiderült hibára vonatkozik, ha jól tudom. A másikra, ami több gyártó termékeit érinti, nem tudom, hogy van-e már egyáltalán megoldás, hogy lehet megkerülni[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Strangerpro #25912 üzenetére
Hát, a helyedben én lehet, hogy kevésbé rázós üzletet kerestem volna, de köszönöm a türelmedet és a méltató szavakat, igyekeztem minél előbb tisztázni a helyzetet, és megoldást találni rá!
Az itteni Srácok biztosan segíteni fognak a továbbiakban is, és egy darabig még énis visszajárok nosztalgiázni!
-
ToniSlow
senior tag
válasz snyper990 #25914 üzenetére
OP fórumon írta valaki hogy a google a januári biztonsági frissítéssel orvoslja a problémát. Az hogy ez igaz-e vagy sem azt nem tudom. De az is biztos hogy az MS is készít javítást a windows-hoz ebből gondolom hogy működhet a hiba javítása szoftveresen.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz snyper990 #25914 üzenetére
Most van belőle a balhé, hogy OS szintű patch kellett emiatt. Linux/Win/BSD/MacOS rendszerekre már készül vagy kész a foltozás...csak éppn 5-30% között teljesítmény csökkenés várható... Attól függ mi a felhasználás.
Szóval van pár kérdés erről a javításról.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
emeron
tag
Tudtok róla, hogy ez az új "processzor-gate" érinti a OnePlus 3/3T készülékeket is és lesz-e rá frissítés?
-
pècsimunkás
addikt
2x -3x újraindítottam a telefont , ès 22 h körül újra jelezte a frissítèst , le is töltöttem , minden okès lett .
Amúgy nem voltam ideges , nem szidtam sem a telefont , sem a cèget ( règóta )
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
zhata
senior tag
válasz pècsimunkás #25904 üzenetére
Nyugi.
-
pècsimunkás
addikt
válasz pècsimunkás #25904 üzenetére
Le akarom tölteni , erre eltűnt a frissítés , ès azt írja , H a rendszer aktuális .
Na mindegy , majd máskor ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
ToniSlow
senior tag
Ha minden igaz újra elérhető az OOS 5.0.1. Aki még nem tette fel és szeretné esetleg próbáljon meg rákeresni VPN-el vagy anélkül.
Elképzelhető hogy egy ideig valóban nem volt elérhető a frissítés aminek a Play Protec-es figyelmeztetés volt a oka mivel kártékonynak érzékelte a Factory Mode alkalmazást.[ Szerkesztve ]
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
A készülék eladása után hogy tudom átadni a maradék garanciát az új tulajdonos részére ?
A tulajnak van OP fiókja...Mit kell csinálnom ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest