- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Samsungból költöznék át 2s-re. Melyik app-ot ajánljátok rá, ami átvisz mindent?
Nem tudom, hogy a Samsung Smart Switch app-ja felmegy-e a Mix-re...passzSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
veterán
válasz DroiDMester #6797 üzenetére
Dobsz egy linket, hogy telóval tudjam tölteni?
Á most nézem ez béta nekem inkább majd a sima kell...
Más:
https://helloxiaomi.hu/a-xiaomi-bejelentette-hogy-tobb-telefonja-is-tamogatni-fogja-a-vulkan-grafikus-motort/
erről mit kell tudni vagy mi ez? Eu is tudja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
veterán
válasz tibcsi0407 #6791 üzenetére
Az almának csak a vakuja tud villogni, de az szerintem gagyi úgy. 🤣
-
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #6786 üzenetére
Tehát nem jó az új megoldás!
Joke: lépj vissza pár napra a szifonra...
Kíváncsi leszek utána az érzésre!
;-)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Melafoto
senior tag
válasz Zsoleszhun #6782 üzenetére
Köszönöm
Működik-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
veterán
válasz tibcsi0407 #6783 üzenetére
Szerintem nem szabad minden régi dologhoz ragaszkodni, ha van valami jó új megoldás. Ez olyan nyuggeres.😀
[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
válasz Zsoleszhun #6780 üzenetére
Hali
Melyiket tegyem fel elsőként, hogy jól működjön?-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Samsung S25 Ultra
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #6776 üzenetére
Biztosan én vagyok fáradt: 4x olvastam el a beszélgetéseteket, mire leesett mit is kérdeztél és milyen választ kaptál.
-
grafnet
Topikgazda
válasz Zsoleszhun #6772 üzenetére
Be tudod linkelni?
Vagy a Tibcsi linkjéről megtalálom?
Betenném az Összefoglalóba...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz Zsoleszhun #6775 üzenetére
A fotó termék megjelenítést tartalmaz...
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #6771 üzenetére
Jó kérdés...konkrétan nem tudom de szerintem nincs "csak" AOD van mivel LED nem férne el...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
tibcsi0407
félisten
Korábban írtam, hogy a Mix 3 hardveresen támogatja a 960 FPS Slo-Mo-t. Sajnos tévedtem, sima frame-interpoláció van, ami sokkal rosszabb eredményt hoz, mint egy dedikált RAM-os Sony, vagy Samsung telefon.
Ebben a cikkben írnak róla: [link]Ezt leszámítva elég meggyőző.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Zsoleszhun
addikt
Nekem van root, fel is raktam a twrp verziót. Nem akad és van éjszakai mód is, majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tibcsi0407
félisten
A régebbi nappali fotózásban ugyanaz. Az új azért lett volna érdekes, mert abban van night mode is. OP6-on már megy szépen, beszarás, hogy mennyit dob a kamerán.
Ennek fényében számomra már a Mix 3 is érdekessé vált.
Azon van notification LED? @Karavik?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
jety91
őstag
válasz tibcsi0407 #6754 üzenetére
V0a nalam szarra akadja magat...
Meglesem en is a regebbit
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
Köszi srácok, megnézem a régebbit.
Flashelni és rootolni én sem akarom a telót ezért, meg úgy amúgy sem. Mert egyszer elkezdődik a romok csereberéje, akkor sosem ér véget"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
tibcsi0407
félisten
válasz Karavik #6763 üzenetére
Tesztelgettem a Oneplus-on és sokkal jobb.
Nektem viszont jobb developer jutott BSG személyében, szóval még jobb lesz. Nyilván még gyerekcipőben jár, ezért lehet instabilitási probléma, meg lag, de csak idő kérdése, hogy kipofozza.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #6762 üzenetére
Ok, kipróbálom mindenképp...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #6757 üzenetére
Ez az új super night módként emlegetett feature más... Egymás után több képet készít és abból kombinálja ki szoftveresen a legjobb képet végeredményként
-
Gabesz87
veterán
válasz tibcsi0407 #6757 üzenetére
Ezzel a GCam-el én is tennék egy próbát, de valaki mondja már meg, hogy most konkréten melyiket kell/érdemes letölteni, és honnan? Kaptam itt 2 linket korábban:
Egyik
Másik
Lehet, hogy a kettő u.a. csak annyi féle opció van itt, hogy gőzöm sincs, melyik a jó.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz fpatrik17 #6755 üzenetére
Körbehugyozza a gyárit.
A Xiaomi-féle night shot nem más, mint magas ISO, overeharpening és agresszív noise reduction.
A Gcam jóval ügyesebb. Ráadásul ugyanaz a szenzor van a Pixel 3-ban, ami Mix2S-ben, szóval Pixel 3 közeli teljesítmény hozható ki belőle.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #6754 üzenetére
Ez egy kamera apk - ha jól értelmezem.
Jobb, mint a Mix 3 sw-e?fpatrik17: "bohóckodni" nagyon nem kell vele. Általában jobb képeket lehet velük készíteni. Néha, azért kell(ett) kompromisszumot kötni...
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
-
Karavik
veterán
Elméletileg Mix 2s és Mi8 már megkapta várt camera FW-t 8.11.7 frissítéssel. Amit én tapasztaltam bizonyosan, hogy Mix 3 camera feature-ök valóban megjelentek Mix 2S-en 8.11.7 frissítés után pl. night mode, lock focus távolság, lock exposure
-
thefreeman
aktív tag
Nekem egy kb 250forintos mágneses tartom van. A Redmi Note 2-t soha nem ejtette el annak a szilikon tokon belül volt felragasztva a fémlap. A mix 2s-el még csak egy két utat mentem, annak a gyári tok külsejére ragasztottam, de azt a tokot csak a kocsiba használom és azt sem engedte el. Nagyon gondolkozok valami beépített fémlapos tokon de elég kicsi a választék belőle.
-
Karavik
veterán
válasz Zsoleszhun #6743 üzenetére
Igor-nak nincs pités telója ezért nem tud vele érdemben foglalkozni. Fejlesztői vonalon Oreo alatt már megoldotta ezt korábban...(Mi5-je van Oreo-val)
Köv frissítésben 8.11.8 megint lesz egy pités vonatkozású változás, az elválasztó vonalak el fognak tűnni a fő menüből, mint ahogy a képernyőmentésemen látható. Én már megkaptam ezt a pités "feature"-t, de nem igazán jön be nekem...Hivatalos MIUI kiadást is érinti természetesen:
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz jonnyjoker01 #6707 üzenetére
en.miui.com forumon minden kiadáshoz van "full changelog" de az is általában felületes és hiányos pl. Global beta 8.11.1: [link]
Itt a changelog Global beta 8.11.2-höz is: [link]
...de ez utóbbi nem hivatalos, normal user észrevételei csak, mivel 8.11.2-t "fű alatt" adták ki
Keresőben rákeresel a verziószámra és kiadja
Akku kijelzés változás már a 8.10.29 zárt béta kiadásban is megvolt
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
Karavik
veterán
Waze Android Auto-val csak nem akar jó lenni...már engedélyeztem Waze-t autostart appok között, lezártam a memóriában de ugyanúgy csak kb 1 km-enként frissíti a pozíciót navigálás közben.
Tegnap kipróbáltam MIUI optimization kikapcsolásával is de k. idges lettem hirtelen, mert MIUI optimization kikapcsolása törli az összes app engedélyeket, úgyhogy mondtam szép cifrákat...(össz 284 app és egyesével állíthattam vissza )
-
retesz147
addikt
válasz TrollBalint #6737 üzenetére
Ha a mágnes és a fém lapka között nincs annyi kilinkóság mint nálam, akkor egy márkásabb(ugreen, baseus, rock, stb) mágneses tartónak jónak kell lennie.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
-
floratm
senior tag
válasz TrollBalint #6735 üzenetére
Bp pl Bökényföldi ut elég durva... A magnes még soha nem engedte el. Olyan volt hogy kézzel levertem
-
-
-
retesz147
addikt
válasz floratm #6726 üzenetére
Nem a tokból esett ki, hanem a mágneses tartó nem tudta eléggé megtartani, így leesett róla a teló.
Ez tapadókorongos nálam nem jó. Ha jó infót kaptam 6,5-7cm az átmérője. Nem fér el sajnos sehol.
Nálam úgy néz ki: teló hátlap, fém lapka, céges Rfid kártya (vastag), BP bérlet, szilikon tok. Emiatt a mágnes hatékonysága eléggé romlik.
Bp-n pár kátyúnál és az M1-es híres aszfaltján párszor ölembe hullott a teló.
Így vettem a QI-s töltőt, na az meg ha nincs benne a teló, úgy zörög, mint valami gagyi ócska műanyagdarab. Így most jön a másik mágneses az alátámasztással. Remélem beválik.Arról nem vagyok hajlandó lemondani, hogy a teló 4in1 legyen: teló, céges belépő, bérlettartó, most már bankkártya is az NFC-nek köszönhetően.
-
floratm
senior tag
válasz retesz147 #6720 üzenetére
Eza tartó úgy vélem a rücskös műszerfalon is megmarad, mert nem csak a vákumra hagyatkozik hanem elég ragadós is.
Most a gyári tokkal hasznalom, szilokon még uton van... De hogy a tokbol kiesne a telo a rázkódástol...?A legdurvább magyar utakon teszteltem, a mágnes az nem engedi el. Persze en nem ott tartom a bérletet..
-
retesz147
addikt
Grat! Üdv a klubban!
Esetleg kapcsold össze a telót a MI fiókkal és indítsd el a "BL nyitási folyamatot", még ha most nem is tudod mi is az, mert 30 nap elég hosszú idő. Addigra rájössz és már nem kell annyit várni.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, mától én is tulajdonosa lettem egy 6/128 fekete telónak. Biztosan lesz sok kérdésem (ez az első Xiaomi telefonom), de egyelőre csak egy:
A ROM, amivel megkaptam: MIUI Global 9.5 Stabil - 9.5.4.0 (ODGMIFA)
Az első beállítások után jelzett, hogy van OTA frissítés: MIUI V10.0.2.0 ODGMIFH Stabil.
Mit tegyek? Engedjem, hogy frissítsen? Nektek van erről a verziótól tapasztalatotok? És főleg: ha erre frissítek, nem veszíti el a magyar nyelvet?!
Köszönöm előre is a tanácsokat!
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
retesz147
addikt
válasz floratm #6719 üzenetére
Az ablakra tevés nálam kizárva, a műszerfalam nem sima, ahol sima, ott nincs akkora egybefüggő egyenes felület, hogy a tapadókorongja letapadjon. (informálódtam)
Korábban mágnesest használtam, de ez már akkora teló és olyan nehéz, hogy a szilikontok, a céges belépő, a bérlet és ezek alatt a fém lapka már nem tartja meg stabilan, nagyobb kátyúknál leesett párszor.
Jött a QI-s Baseus...jó-jó csak melegszik-zörög. Most jön az alul megtámasztó mágneses Baseus.
Remélem nálam ez lesz Az Autós Tartó.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
floratm
senior tag
Az autóstartó
-
Gabesz87
veterán
válasz retesz147 #6717 üzenetére
Hát ja, nekem a melegedés miatt eszembe nem jutna ilyen Qi töltős tartó. Aki nem használja navigálásra, annak jó lehet. A szellőzőbe dugható tartónak az az előnye, hogy nyáron a klíma legalább jól hűti a telefont Na mondjuk télen már más a leányzó fekvése
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Gabesz87 #6711 üzenetére
Én a QI töltésbe futottam bele....töltés közbe waze és 40 fok fölött a teló...Szóval nekem felejtős. Ha nincs benne a teló, zörög, mint a nyavaja.
Ma rendeltem egy ilyen Baseus autós mágneses "hibrid" tartót. Remélem beválik, ha nem, mérges leszek.[ Szerkesztve ]
-
Clay
senior tag
válasz TrollBalint #6712 üzenetére
Nem a waze-zel van gond, hanem azzal, hogy az Android Auto nevű app segítségével ki lehet rakni az autó központi kijelzőjére a google maps-ot vagy a waze-t. A google maps-szal nincs gond, de nem szeretem, a waze meg állandóan megakad. Természetesen ha nem így használnám, hanem csak a waze-t magában a telefont meg kiragasztanám a szélvédőre, akkor menne. A régi autómban így használtam.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
Gabesz87
veterán
Használj egy autós telefontartót és nem kell AA Viccet félre téve, megértelek. Nekem a 2016-os Megane IV-embe sajna nincs AA lehetőség érthetetlen módon (az újabbakban persze már van), pedig nagyon örülnék én is, ha au autón használhatnám a Waze-t. Egyszerűen utálom az autós tartókat. Nem találtam még meg a tökéleteset. Az ablakra utálom rakni, mert foltot hagy, és gátolja a kilátást, sokat kitakar. Volt egy szellőzőrostélyba dugható tartóm, annak a csuklója megadta magát, de a gond az volt, hogy mivel magas vagyok, a megfelelő vezetői pozíció miatt a telefon már messze volt, nyújtózkodnom kellett érte. Most van egy mágneses tartóm, amit a műszerfalra ragasztottam (nem a tetejére, hanem a kijelző mellé), de kb. 2-3 hónap után lassan leesik, mert a ragasztó már megadta magát. Rendeltem egy szintén mágneseset, csak most a szellőzőbe dughatót, ez lesz a következő "áldozat". Úgyhogy örülnék én is, ha menne az a fránya AA.
-
Clay
senior tag
válasz Karavik #6708 üzenetére
Szigorúan a te általad javasolt beállításokat használtam, hogy ha jól működik tudjam jelezni. Kicsit tele a tököm ezzel a waze-s baromkodással, pedig ezt szeretném használni, ha működne.
Szóval, ha van megoldásod a problémára örömmel fogadnám.A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
LouiS22
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha egy app notificationjánál mindenképp szürke marad az engedélyezze a lockscreenen értesítés, akkor az nem a miui "hibája", hanem az app fejlesztője nem tette ezt lehetővé, igaz? A Nine nevű mailkliensről van egyébként szó, őt használom céges levelezésre. Valamiért úgy rémlik, hogy Globalnál volt erre lehetőség, de az EUnál ez a feature nem engedélyezett. Persze simán benne van, hogy én szúrok el valamit, egyébként is annyira paraméterezhető maga az app is, hogy itt is elcsúszhat.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Karavik
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Globál béta romhoz hol tudok rendes changelogot olvasni? Ez a optimization + fixed bugs nekem nem elég
Elsősorban a 11.02-eshez kellene, de ha valaki tud egy oldalt ahova mindig kirakják azt megköszönném
Egyenlőre annyit látok hogy megváltozott az akku ikon a sarokban, na pont ilyenekre gondolok, fixed bugs & optimizationban ezt nem nagyon tudom besorolni
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Clay
senior tag
válasz Karavik #6692 üzenetére
Kipróbáltam, még mindig nem az igazi. Most már pozicionál, tervez és navigál is. Menet közben eldobálja a jelet, de aztán vissza is jön, frissíti a pozíciót és navigál tovább. Autópályán oké, de városban bosszantó.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
andrisms
aktív tag
válasz Zsoleszhun #6691 üzenetére
ez mondjuk lehetséges, kipróbálom, köszi
-
Karavik
veterán
válasz Fixmiki #6699 üzenetére
Azért angolul írom a beállításokhoz az elérési útvonalat, mert angol rendszernyelven használom mindegyik telóm hosszú idő óta...párszor átváltottam magyarra próbaképen, de így nem éreztem magam otthon a menürendszerben, alig tudtam kiigazodni rajta, pedig magyar az anyanyelvem...(sót Crowdin Global MIUI HUN translation projectben is részt vettem )
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #6698 üzenetére
Komolyan csak a 5. pont nem úgy volt nálad beállítva?? Összes többi pont is fontos, légyszi úgy teszteld le ahogy írtam. Nálam ezekkel a beállításokkal elindul Waze Android Auto-val, de kb csak 1km-enként frissíti a pozíciót úgyhogy így elég darabos és élvezhetetlen. Viszont többen jeleztek vissza eu fórumon akiknek ugyanezt leírtam, hogy így megy nekik gond nélkül...
Kíváncsi leszek nálad mit dob rá, egy biztos hogy a pite és/vagy a MIUI battery saver nem tetszik neki, mert másik telómon Oreó MIUI-val simán megy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Watch Dogs: Legion
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest