- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Samsungból költöznék át 2s-re. Melyik app-ot ajánljátok rá, ami átvisz mindent?
Nem tudom, hogy a Samsung Smart Switch app-ja felmegy-e a Mix-re...passz -
válasz
DroiDMester #6797 üzenetére
Dobsz egy linket, hogy telóval tudjam tölteni?
Á most nézem ez béta nekem inkább majd a sima kell...
Más:
https://helloxiaomi.hu/a-xiaomi-bejelentette-hogy-tobb-telefonja-is-tamogatni-fogja-a-vulkan-grafikus-motort/
erről mit kell tudni vagy mi ez? Eu is tudja ezt?
-
-
válasz
tibcsi0407 #6791 üzenetére
Az almának csak a vakuja tud villogni, de az szerintem gagyi úgy. 🤣
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #6786 üzenetére
Tehát nem jó az új megoldás!
Joke: lépj vissza pár napra a szifonra...
Kíváncsi leszek utána az érzésre!
;-) -
Melafoto
senior tag
válasz
Zsoleszhun #6782 üzenetére
Köszönöm
Működik -
válasz
tibcsi0407 #6783 üzenetére
Szerintem nem szabad minden régi dologhoz ragaszkodni, ha van valami jó új megoldás. Ez olyan nyuggeres.😀
-
Melafoto
senior tag
válasz
Zsoleszhun #6780 üzenetére
Hali
Melyiket tegyem fel elsőként, hogy jól működjön? -
grafnet
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #6776 üzenetére
Biztosan én vagyok fáradt: 4x olvastam el a beszélgetéseteket, mire leesett mit is kérdeztél és milyen választ kaptál.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #6772 üzenetére
Be tudod linkelni?
Vagy a Tibcsi linkjéről megtalálom?
Betenném az Összefoglalóba... -
válasz
Zsoleszhun #6775 üzenetére
A fotó termék megjelenítést tartalmaz...
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #6771 üzenetére
Jó kérdés...konkrétan nem tudom de szerintem nincs "csak" AOD van mivel LED nem férne el...
-
tibcsi0407
félisten
Korábban írtam, hogy a Mix 3 hardveresen támogatja a 960 FPS Slo-Mo-t. Sajnos tévedtem, sima frame-interpoláció van, ami sokkal rosszabb eredményt hoz, mint egy dedikált RAM-os Sony, vagy Samsung telefon.
Ebben a cikkben írnak róla: [link]Ezt leszámítva elég meggyőző.
-
Zsoleszhun
addikt
Nekem van root, fel is raktam a twrp verziót. Nem akad és van éjszakai mód is, majd kipróbálom.
-
tibcsi0407
félisten
-
jety91
őstag
válasz
tibcsi0407 #6754 üzenetére
V0a nalam szarra akadja magat...
Meglesem en is a regebbit
-
chris-v
senior tag
Köszi srácok, megnézem a régebbit.
Flashelni és rootolni én sem akarom a telót ezért, meg úgy amúgy sem. Mert egyszer elkezdődik a romok csereberéje, akkor sosem ér véget -
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #6762 üzenetére
Ok, kipróbálom mindenképp...
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407 #6757 üzenetére
Ez az új super night módként emlegetett feature más... Egymás után több képet készít és abból kombinálja ki szoftveresen a legjobb képet végeredményként
-
Gabesz87
veterán
válasz
tibcsi0407 #6757 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
-
grafnet
Topikgazda
válasz
tibcsi0407 #6754 üzenetére
Ez egy kamera apk - ha jól értelmezem.
Jobb, mint a Mix 3 sw-e?fpatrik17: "bohóckodni" nagyon nem kell vele. Általában jobb képeket lehet velük készíteni. Néha, azért kell(ett) kompromisszumot kötni...
-
Karavik
veterán
Elméletileg Mix 2s és Mi8 már megkapta várt camera FW-t 8.11.7 frissítéssel. Amit én tapasztaltam bizonyosan, hogy Mix 3 camera feature-ök valóban megjelentek Mix 2S-en 8.11.7 frissítés után pl. night mode, lock focus távolság, lock exposure
-
thefreeman
aktív tag
Nekem egy kb 250forintos mágneses tartom van. A Redmi Note 2-t soha nem ejtette el annak a szilikon tokon belül volt felragasztva a fémlap. A mix 2s-el még csak egy két utat mentem, annak a gyári tok külsejére ragasztottam, de azt a tokot csak a kocsiba használom és azt sem engedte el. Nagyon gondolkozok valami beépített fémlapos tokon de elég kicsi a választék belőle.
-
Karavik
veterán
válasz
Zsoleszhun #6743 üzenetére
Igor-nak nincs pités telója ezért nem tud vele érdemben foglalkozni. Fejlesztői vonalon Oreo alatt már megoldotta ezt korábban...(Mi5-je van Oreo-val)
Köv frissítésben 8.11.8 megint lesz egy pités vonatkozású változás, az elválasztó vonalak el fognak tűnni a fő menüből, mint ahogy a képernyőmentésemen látható. Én már megkaptam ezt a pités "feature"-t, de nem igazán jön be nekem...Hivatalos MIUI kiadást is érinti természetesen:
-
Karavik
veterán
válasz
jonnyjoker01 #6707 üzenetére
en.miui.com forumon minden kiadáshoz van "full changelog" de az is általában felületes és hiányos pl. Global beta 8.11.1: [link]
Itt a changelog Global beta 8.11.2-höz is: [link]
...de ez utóbbi nem hivatalos, normal user észrevételei csak, mivel 8.11.2-t "fű alatt" adták ki
Keresőben rákeresel a verziószámra és kiadja
Akku kijelzés változás már a 8.10.29 zárt béta kiadásban is megvolt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #6707 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
Karavik
veterán
Waze Android Auto-val csak nem akar jó lenni...már engedélyeztem Waze-t autostart appok között, lezártam a memóriában de ugyanúgy csak kb 1 km-enként frissíti a pozíciót navigálás közben.
Tegnap kipróbáltam MIUI optimization kikapcsolásával is de k. idges lettem hirtelen, mert MIUI optimization kikapcsolása törli az összes app engedélyeket, úgyhogy mondtam szép cifrákat...(össz 284 app és egyesével állíthattam vissza
)
-
retesz147
addikt
válasz
TrollBalint #6737 üzenetére
Ha a mágnes és a fém lapka között nincs annyi kilinkóság mint nálam, akkor egy márkásabb(ugreen, baseus, rock, stb) mágneses tartónak jónak kell lennie.
-
floratm
senior tag
válasz
TrollBalint #6735 üzenetére
Bp pl Bökényföldi ut elég durva... A magnes még soha nem engedte el. Olyan volt hogy kézzel levertem
-
retesz147
addikt
válasz
floratm #6726 üzenetére
Nem a tokból esett ki, hanem a mágneses tartó nem tudta eléggé megtartani, így leesett róla a teló.
Ez tapadókorongos nálam nem jó. Ha jó infót kaptam 6,5-7cm az átmérője. Nem fér el sajnos sehol.
Nálam úgy néz ki: teló hátlap, fém lapka, céges Rfid kártya (vastag), BP bérlet, szilikon tok. Emiatt a mágnes hatékonysága eléggé romlik.
Bp-n pár kátyúnál és az M1-es híres aszfaltján párszor ölembe hullott a teló.
Így vettem a QI-s töltőt, na az meg ha nincs benne a teló, úgy zörög, mint valami gagyi ócska műanyagdarab. Így most jön a másik mágneses az alátámasztással. Remélem beválik.Arról nem vagyok hajlandó lemondani, hogy a teló 4in1 legyen: teló, céges belépő, bérlettartó, most már bankkártya is az NFC-nek köszönhetően.
-
floratm
senior tag
válasz
retesz147 #6720 üzenetére
Eza tartó úgy vélem a rücskös műszerfalon is megmarad, mert nem csak a vákumra hagyatkozik hanem elég ragadós is.
Most a gyári tokkal hasznalom, szilokon még uton van... De hogy a tokbol kiesne a telo a rázkódástol...?A legdurvább magyar utakon teszteltem, a mágnes az nem engedi el. Persze en nem ott tartom a bérletet..
-
retesz147
addikt
Grat! Üdv a klubban!
Esetleg kapcsold össze a telót a MI fiókkal és indítsd el a "BL nyitási folyamatot", még ha most nem is tudod mi is az, mert 30 nap elég hosszú idő. Addigra rájössz és már nem kell annyit várni.
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, mától én is tulajdonosa lettem egy 6/128 fekete telónak. Biztosan lesz sok kérdésem (ez az első Xiaomi telefonom), de egyelőre csak egy:
A ROM, amivel megkaptam: MIUI Global 9.5 Stabil - 9.5.4.0 (ODGMIFA)
Az első beállítások után jelzett, hogy van OTA frissítés: MIUI V10.0.2.0 ODGMIFH Stabil.
Mit tegyek? Engedjem, hogy frissítsen? Nektek van erről a verziótól tapasztalatotok? És főleg: ha erre frissítek, nem veszíti el a magyar nyelvet?!
Köszönöm előre is a tanácsokat!
-
retesz147
addikt
válasz
floratm #6719 üzenetére
Az ablakra tevés nálam kizárva, a műszerfalam nem sima, ahol sima, ott nincs akkora egybefüggő egyenes felület, hogy a tapadókorongja letapadjon. (informálódtam)
Korábban mágnesest használtam, de ez már akkora teló és olyan nehéz, hogy a szilikontok, a céges belépő, a bérlet és ezek alatt a fém lapka már nem tartja meg stabilan, nagyobb kátyúknál leesett párszor.
Jött a QI-s Baseus...jó-jó csak melegszik-zörög. Most jön az alul megtámasztó mágneses Baseus.
Remélem nálam ez lesz Az Autós Tartó. -
floratm
senior tag
Az autóstartó
-
Gabesz87
veterán
-
retesz147
addikt
válasz
Gabesz87 #6711 üzenetére
Én a QI töltésbe futottam bele....töltés közbe waze és 40 fok fölött a teló...Szóval nekem felejtős. Ha nincs benne a teló, zörög, mint a nyavaja.
Ma rendeltem egy ilyen Baseus autós mágneses "hibrid" tartót. Remélem beválik, ha nem, mérges leszek. -
Clay
senior tag
válasz
TrollBalint #6712 üzenetére
Nem a waze-zel van gond, hanem azzal, hogy az Android Auto nevű app segítségével ki lehet rakni az autó központi kijelzőjére a google maps-ot vagy a waze-t. A google maps-szal nincs gond, de nem szeretem, a waze meg állandóan megakad. Természetesen ha nem így használnám, hanem csak a waze-t magában a telefont meg kiragasztanám a szélvédőre, akkor menne. A régi autómban így használtam.
-
Gabesz87
veterán
Használj egy autós telefontartót és nem kell AA
Viccet félre téve, megértelek. Nekem a 2016-os Megane IV-embe sajna nincs AA lehetőség érthetetlen módon (az újabbakban persze már van), pedig nagyon örülnék én is, ha au autón használhatnám a Waze-t. Egyszerűen utálom az autós tartókat. Nem találtam még meg a tökéleteset. Az ablakra utálom rakni, mert foltot hagy, és gátolja a kilátást, sokat kitakar. Volt egy szellőzőrostélyba dugható tartóm, annak a csuklója megadta magát, de a gond az volt, hogy mivel magas vagyok, a megfelelő vezetői pozíció miatt a telefon már messze volt, nyújtózkodnom kellett érte. Most van egy mágneses tartóm, amit a műszerfalra ragasztottam (nem a tetejére, hanem a kijelző mellé), de kb. 2-3 hónap után lassan leesik, mert a ragasztó már megadta magát. Rendeltem egy szintén mágneseset, csak most a szellőzőbe dughatót, ez lesz a következő "áldozat". Úgyhogy örülnék én is, ha menne az a fránya AA.
-
-
LouiS22
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha egy app notificationjánál mindenképp szürke marad az engedélyezze a lockscreenen értesítés, akkor az nem a miui "hibája", hanem az app fejlesztője nem tette ezt lehetővé, igaz? A Nine nevű mailkliensről van egyébként szó, őt használom céges levelezésre. Valamiért úgy rémlik, hogy Globalnál volt erre lehetőség, de az EUnál ez a feature nem engedélyezett. Persze simán benne van, hogy én szúrok el valamit, egyébként is annyira paraméterezhető maga az app is, hogy itt is elcsúszhat.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Globál béta romhoz hol tudok rendes changelogot olvasni? Ez a optimization + fixed bugs nekem nem elég
Elsősorban a 11.02-eshez kellene, de ha valaki tud egy oldalt ahova mindig kirakják azt megköszönném
Egyenlőre annyit látok hogy megváltozott az akku ikon a sarokban, na pont ilyenekre gondolok, fixed bugs & optimizationban ezt nem nagyon tudom besorolni
-
andrisms
aktív tag
válasz
Zsoleszhun #6691 üzenetére
ez mondjuk lehetséges, kipróbálom, köszi
-
Karavik
veterán
válasz
Fixmiki #6699 üzenetére
Azért angolul írom a beállításokhoz az elérési útvonalat, mert angol rendszernyelven használom mindegyik telóm hosszú idő óta...párszor átváltottam magyarra próbaképen, de így nem éreztem magam otthon a menürendszerben, alig tudtam kiigazodni rajta, pedig magyar az anyanyelvem...(sót Crowdin Global MIUI HUN translation projectben is részt vettem
)
-
Karavik
veterán
válasz
INGJOKE #6698 üzenetére
Komolyan csak a 5. pont nem úgy volt nálad beállítva?? Összes többi pont is fontos, légyszi úgy teszteld le ahogy írtam. Nálam ezekkel a beállításokkal elindul Waze Android Auto-val, de kb csak 1km-enként frissíti a pozíciót úgyhogy így elég darabos és élvezhetetlen. Viszont többen jeleztek vissza eu fórumon akiknek ugyanezt leírtam, hogy így megy nekik gond nélkül...
Kíváncsi leszek nálad mit dob rá, egy biztos hogy a pite és/vagy a MIUI battery saver nem tetszik neki, mert másik telómon Oreó MIUI-val simán megy
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest