- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
Karavik #7499 üzenetére
Egy grafikonos akksi fotót még kérhetnék? Felébresztésekre vagyok kíváncsi.
Így,hogy 4%ig leengedném,így nekem is megvolna 6 óra Sot hasonlóan mindennel bekapcsolva. 20%ig szokom leengedni,akkor van 4-4,5 Sot.
Köszi!Futó alkalmazások között nekem sincsenek a lakatosok,viszont ahol írtad Security-ban,ott ott vannak a lalatosok.
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Karavik
veterán
Nálam, ha miniden be van kapcsolva: sync, NFC, BT, WiFi, mobiladat (4G) GPS (mint ahogy sose kapcsolgatok ki semmit) akkor nekem megvan a 6,5 óra SOT + 0,5 óra telefonbeszélgetés:
1 SIM-el, auto fényerőszabályzással és xiaomi.eu 8.11.23-al
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
natë
nagyúr
Itt írom, mert itt több a hozzáértő. Mi accounthoz megadhatok más telefonszámot (ellenőrzéshez, loginkor), mint ami a készülékben van? Minden újraflashnél ugye 60 ft az sms, ez nem a flottás adatkártyámról szeretném fizetni, ami a Xiaomimban van, hanem a cégesről, ami egy iphone-ban van. Működhet így?
-
Karavik
veterán
válasz
grafnet #7494 üzenetére
Nem rémlik hogy ez volt téma itt korábban, de memóriában zárolt appot nem szabadna kilőnie, lehet nem lőtte ki csak nem mutatja a recents appok között tévesen.
Itt nézd meg, hogy le van zárva memóriában:
Security app > Settings > Boost speed > Lock apps
Itt kell lenni az appnak amit lakatoltál, és amit itt bekapcsolsz app, annak lakatolva kell lennie a recents appok között.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
Karavik!
Memória használat.
Nem arról volt szó, hogy már korábban meg lett a megoldás erre: - App a memóriában lakatolva, de éjszaka (X idő múltán) mégiscsak kilövi őket a rendszer!
Tegnap letettem, most (kb 1 órája) meg elővettem, s a fele app nincs a futó alkalmazások között...![ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
páfrany
tag
válasz
retesz147 #7483 üzenetére
Abban tudnál/tudnátok segíteni, hogy a 7. pontnál (opció2-t választottam)
beütöm az alábbitPS C:\adb> adb sideload rom.zip
error: protocol fault (no status)
PS C:\adb>ezt a hibaüzenetet kapom.
Ez mitől lehet?
Kettő lehetőség volt még előtte:
wipe dalvik cache
wipe cacheezeket pipa nélkül hagytam ahogy volt és sipeoltam, majd a parancsot beírtam a leírtak szerint.
Kellene pipálnom közülük?
-
retesz147
addikt
válasz
páfrany #7482 üzenetére
EU dev az ajánlott, többen azt használjuk. Hetente kap frissítést, folyamatosan csiszolják, de már most is nagyon jó. Persze Stabilt is felteheted, az ritkábban kap frissítést és valamelyik dev-ből lett stabillá.
A legfrissebb nem a 8.11.22, mert az a mi készülékünkre még nem elérhető, mert csúsztatják.
A 8.11.15-öt tudod feltenni, az összefoglalóban minden le van írva és Karavik kolléga leírásában.
BL nyitva?
Hajrá![ Szerkesztve ]
-
páfrany
tag
Sziasztok!
Végre sikerült időt szánnom a ROM cserére. Egy gyors körkérdést szeretnék feltenni, hogy melyik verziót ajánljátok:
- EU dev MIUI 10.2 8.11.22
vagy
- Eu stabil utolsó verzióját, amit Karavik leírásából tölthető le.
Bocsi a kérdésért, visszaolvasva látom, hogy sokan különböző rendszerrel vagytok ellátva, eddigi tapasztalatotok sokat segítene.
Köszönöm szépen!
-
dragonfire44
tag
Köszi az infót!
-
fattyu
veterán
válasz
novakalex #7475 üzenetére
nekem 2 sim mi band minden megy folyamatosan így nap végén 2,5-3 óra sot, és olyan 40-50 szokott még benne lenni. töltöm minden éjjel mert nyilván akkor kéne még este nagyon amikor nem maradna benne elég. de ha korán hazaérés van akkor menne a két nap.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
retesz147
addikt
Egy kis tok-fólia beszámoló (hosszú lett):
Tok:
Sajnos "noname", így nem tudom megjelölni a gyártót.
Részben átlátszó kemény tok. Az oldala matt fekete, vagy épp amilyet választ az ember, nem szilikonos érzet, kemény műanyag. A hátlap kemény átlátszó műanyag. A kameránál nagy a kitüremkedés, talán már túl nagy is, így az tuti nem ér le, viszont eltámaszt, libeg az asztalon.
Részemről egyébként ajánlott, jobb mint a szilikon. Telefon könnyen ki-be helyezhető. Kijelzőre nagyon nagyon minimálisan lóg rá, Tomkas üvegfóliával barátok, nem nyomja fel. Ajánlott!Tomkas üvegfólia:
Droidmester ajánlotta, de Aliról rendeltem. Maximálisan ajánlott. Mindenhol véd, kameránál is. Mindenhol takar, az előlapi kamerát is takarja. Nagyon szépen kiér a kijelző széléig. Egy icipicit kitakar a kijelzőből körbe, de minimális. Könnyen felhelyezhető, felhelyezésnél visszaszedhető, ha nem ment fel pontosan. Az előbbi noname tokkal szépen összeillenek, minimális rés marad köztük, mintha egymásnak teremtették volna őket. 2-3 órája van fent, nagy tapasztalat azért nincs a tartóssággal. Ezt is ajánlom, eddig legjobb üveg! És olcsó is!Ronican üvegfólia:
Ez selejt. Mindenhol ragad ez is, nem csak a széleken, viszont rengeteget kitakar a kijelzőből és fent a hangszórónál rengeteget nem takar, nem ér ki a szélekig. A hangszóró és az üveg széle között van vagy 2-3mm hely. Az értesítési sávból kitakar rengeteget. Az óra tetejét levágta. Feltettem, 1 perc múlva le is vettem. Pedig jól raktam fel, mert az értesítési LED teljesen látszott. Selejt! Nem ajánlom!ESR üvegfólia:
Droidmestertől érkezett. Méretpontos, kiér a szélekig, keveset takar ki a kijelzőből. Mindenhol tapad, nem csak a széleken. Tartós, felhelyezésnél többször visszaszedhető ez is. Kamerát is védi.
1 gond viszont van vele. A kameránál és a szenzoroknál nem ragad mindenhol, így alá megy a por. A kamerámat teljesen ellepte a por, ezért kellett cserélnem. Kb 1 hónapot volt fent. Részben ajánlom!
A Tomkas ebben talán jobb lesz, az mintha a kamera körül is tapadna.CHYI hydrogel:
Full covert rendeltem, de csak hátlapra tettem fel. Mindenhol tapad, vékony, észrevehetetlen (tényleg). Karcok ellen véd, de törés ellen szerintem csak minimálisan. Szépen felrakható, de előtte Youtubon érdemes megnézni pár videót. Maximálisan méretpontos, mindenhol. Kihajlik a szélekre is. Karcok ellen ajánlom!!Nagyrészt Droidmester ajánlotta az üvegeket. Még van itthon pár darab (Ytaland, Hatoly, Choetec, stb), meg érkezik is. Majd jönnek a beszámolók, ha van rá igény.
Érkezik még 2 tok is.MI8 fórumában mindenki a Baseus fóli+tok kombinációt ajánlja, sajnos én MI MIX 2S-re nem találtam Baseustól ilyen tok-üveg kombinációt.
Bocs a hosszúért, de hátha valakinek segítek vele.
#tg, tempered, glass, edzett üveg, fólia, tok, szilikon, hydrogel, 5d, 2,5d, védelem, karc
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz
dragonfire44 #7465 üzenetére
Szerintem a 10-15 % kevés.
Szerintem többet eszik.
Nekem 2 SIM-mel, full szinkronnal, BT, Mi Band, füles (2 db), 3-4 óra SOT: nap végére 30-50 % van az akkuban.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
-
Myth
aktív tag
Sziasztok! Adott egy új mi mix 2s. Szerintem meg MIUI 9 van rajta, nem frissitettuk. Apósom azt mondja h durván melegszik. Tapasztalt valaki ilyen problémát? Mondtam neki, hogy lője ki az alkalmazásokat a háttérben hátha az okozza. De azóta is panaszkodik, hogy nagyon melegnek érzi. Eustockrol lett rendelve. Ha gariztatni kell mi a menete?
Battletag: Myth#1775
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
dragonfire44 #7465 üzenetére
Minden fog működni, olyan 10-15% plusz merüléssel kell számolni.
¯\_(ツ)_/¯
-
dragonfire44
tag
Sziasztok
Sose volt még 2simes telefonom. Érdeklődnék ha a 20-as számom mellé veszek egy 30-as simet mobilnet miatt , minden működni fog rendesen? Nem merült ettől gyorsabban a telefon?
Üdv -
Na sikerült képet csinálni nekem ezek jelennek meg állandóan még akkor is ha nincs üzenet senkitol
Ezt én feleslegesnek tartom minek ha egyszer beallitottam a menübe akkor ezt miért kell állandóan odatenni, ha meg akarom változtatni akkor úgy is a menübe keresem, de nem olyan fontos funkció hogy az értesítési mezőbe egyből elérhető legyen gyorsikonnal -
Karavik
veterán
válasz
retesz147 #7462 üzenetére
Ugyanúgy kell, mint ahogy a leírásban van TWRP recovery telepítés résznél.
Másik alternatív lehetőség TWRP-ből telepíteni az újabb twrp.img fájlt (install image), de ha itt elcseszed a partíció választást a telepítéshez akkor sz@pás van. Értelem szerűen recovery partíciót kell választani ennél a módszernél.
Nem bánt semmit, minden adat megmarad
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz
Karavik #7459 üzenetére
Akkor én nem cserélek.Amúgy hogy kellene cserélni?
Működő rendszernél ugyan úgy, mintha épp most tennéd fel először a TWRP-t, csak épp felülírja?
Leírásod elején lévő a TWRP telepítésének menete alapján?
Nem bánt semmit, megmarad minden adat?
Köszönöm!tibcsi0407:
Zsoleszhun: Köszi, dobtam egy privátot.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tibcsi0407 #7460 üzenetére
😂🤣😂
-
Karavik
veterán
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
retesz147 #7457 üzenetére
A beta 65 volt az utolsó ami támogatta, itt egy leírás róla.
¯\_(ツ)_/¯
-
retesz147
addikt
válasz
Zsoleszhun #7357 üzenetére
Feltettem most a 65-ös Chrome betat (apk mirroróp).
Tuti hogy nem ez volt fent(miért is lett volna beta,ha Playből teszem fel),ez máshogy néz ki.
De akkor milyen Chrome lehetett fent,aminek a fejléce lent volt a képernyő alján?Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Karavik
veterán
Igor továbbfejlesztette az opcionális 4G<->LTE ikon megjelenítés a status bar-on funkciót. Az előző verzióval minden átkapcsolásnál eltűnt a VoLTE logo és újra be kellett töltetni a status bar-t hogy megjelenjen a hatása a kapcsolón történt váltásnak, most már valós időben újratöltés nélkül megtörténik a váltás és a VoLTE logo is marad. Így a tuti, ez a végleges:
-
Karavik
veterán
TWRP-ből van már v13 javított kiadás (elvileg javított): [link]
Aki kipróbálta ossza meg tapasztalatait
A fejlesztő el is távolította a hibás v12-őt.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
JoeCockBill #7441 üzenetére
Ezt próbáld meg:
Settings > Installed apps > Jobb felső sarok 3 pötty "show system apps" > (üsd be felül a keresőbe "security") > Security service plugin > Notifications: és itt kapcsold ki az értesítést
Így jónak kell lennie, ha mégsem, akkor játszd el ugyanezt többi Security kapcsolatos appal is és máris megszűnik a problémád
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Rendszerszinten 4 lehetőség is van screenshot készítésre és mind működik:
1. power+hang le gombok egyszerre történő megnyomásával
2. háromujjas lehúzás gesztussal bárhol a kjelzőn
3. quick ball-ból screenshot kapcsolóval
4. notification shade lehúzása után screenshot kapcsolóvalXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
TpS
őstag
válasz
JoeCockBill #7446 üzenetére
Nekem sose sikerül a kettőt egyszerre megnyomni, viszont a 3 ujjamat tudom szinkronizálni egymáshoz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ja ilyen nekem is szokott lenni, ha be van kapcsolva a mobilnet is meg a wifi is, de kimegyek a wifi hatóköréből. Nagyon hasznos értesítés, nem mintha nem tudnám, hogyha elhagyom a lakhelyemet/egyetemet/éttermet akkor nem nagyon fog a telefon wifin lógni
Üdv. Johnny
-
retesz147
addikt
válasz
JoeCockBill #7446 üzenetére
Ennyi,vagy 3 ujj lefele, bárhol...
-
Karavik
veterán
válasz
Ilyen értesítésem tuti nem volt még.
Értesítésen hosszú érintésre nem jön elő használható opció? Értesíts kikapcsolása pl.
-
válasz
nem tudom, hogy sikerült képernyöképet csinálni róla, nekem igy csak a föépernyöröl ment.
Na mindegy a lényeg, hogy én is megszabadulnák az ilyen rendszer üzenetektól, mert
Most arról is van egy sor nekem hogy a csatfejek aktiv és 2 beszélgetés van benne, és igy két ikon van mindig az értesitésben, egyik a rendszerüzenet a másik meg ha jött üzenet.meg ahogy irod az, hogy lecsatlakozott a hálózatrol vagy épp a füles van bedigva meg ilyenek, minek, ugy is tudom, hogyy mi miatt jelez valami.
-
jonnyjoker01
veterán
Szerintetek mennyit csúszik a kiadás? Én már tűkön ülök a rendszerfrissítésért
Témában: wifiről lecsatlakoztatva üzenetet így szó szerint nem láttam, de olyat igen, hogy amikor megszűnt a token az egyetem wifin, akkor írt, hogy már nincs internetkapcsolat a wifi hálózaton keresztül.
Nem lehet, hogy erről beszélünk?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Karavik
veterán
válasz
JoeCockBill #7436 üzenetére
Tudsz mutatni screenshot-ot róla?
-
Karavik
veterán
válasz
JoeCockBill #7436 üzenetére
Nálam nincs olyan értesítés, hogy lecsatlakoztatva wifi-ről, nem is láttam még ilyet...
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
JoeCockBill #7427 üzenetére
senki? semmi? továbbra is idegesít
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
retesz147
addikt
válasz
chris-v #7431 üzenetére
Nagyon szívesen!
Végre talán én is tudtam valakinek segíteni,nem csak én kuncsorgok segítségért.Majd dobj egy visszajelzést,jó lett-e.
Más:
Érdemes csekkoogatni a frissítést,vagy napokra csúsztatva lett,vagy semmi infó nincs róla?Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz
chris-v #7429 üzenetére
Nálam a Beállítások->A telefonról->Minden paraméter->Kerner verzióra 4-5x gyorsan koppintás->CIT jobb felül 3 pötty Additional tools->11. Proximity sensor->Sensitivity-t majdnem maxra, azaz 8dB-re állítottam. Így tökéletes.
Tégy egy próbát. Valakinél az segített, ha a másik irányba állította.
#proximity,sensor, közelség, feléled, telefonálás, érzékelő
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
Nemérien volt szó arról, hogy telefonálás közben a kijelző feléled. Akkor írtam, hogy nálam minden jól működik, de nincs is rajta semmi fólia. Na most pár napja megérkezett az üveg fólia, fel is tettem és a hiba is megjött hozzá. Most már mindig elnyomkodom a fülemmel telefonálás közben.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
JoeCockBill
senior tag
srácok, "lecsatlakozva a wifiről" értesítést lehet tiltani valahogy? rohadt idegesítő hogy állandóan törölgethetem. a teljes biztonság app értesítései nem tilhatók. erre vonatkozó beállítást nem találtam.
global stabil
meg nem is értem miért csinálja, eddig nem csinálta. tegnap kezdte. frissítve nem volt mostanábanúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Zsoleszhun #7424 üzenetére
Nekem Relesed-et ír.
De a szervereken meg nincs állomány nekünk címezve.[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
A héten kimaradunk az EU dev-ből?
¯\_(ツ)_/¯
-
Clay
senior tag
Másnál is jelentkezik az a bug, hogy ha áttálítom az órában az alapértelmezett ébresztő hangot, aztán az ébresztés beállításánál az alapértelmezett hangot választom, akkor nem a globálisan beállítottat játsza le, hanem az eredetit? Csak akkor használja az általam beállítottat, ha ébresztésenként kiválasztom amit akarok.
Szerk.: Legújabb eu dev, de egy ideje már ilyen.
[ Szerkesztve ]
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
natë
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #7419 üzenetére
Innen töltöttem a bétát, de a managert nem tartalmazza a zip, azt utólag manuálisan kell telepíteni. Lehet, hogy a stable-ben benne van.
Tartalmazza, sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
xda Magisk v17.3 - Root & Universal Systemless Interface innen töltsd le, ha nem megy akkor egy uninstallert próbálj még meg és utána újra.
¯\_(ツ)_/¯
-
Maist
senior tag
válasz
Karavik #7408 üzenetére
Már csak azt kellene megoldani, -bár ez gondolom mélyebben a rendszer szintjén lévő hiba Pie-ra átállás óta-, hogy a 4G+ (vagy LTE+) kiírás simán beragad, és olyan helyen is mutatja a + jelet, ahol egyáltalán nincs CA. Repülő ki-be után jó lesz, vagy kb. fél óra után magától is helyrejön. Oreo alapú Miui 10-en, például a 10.0.2.0 Eu stabilon jól működött, igaz volt, hogy pillanatonként előjött, eltűnt a + jel, ahogy összefogta, elengedte a két sávot, de azt én mégis jobban szerettem, hogy pontosan láttam "élőben" mikor van igazán CA, vagy éppen nincs.
-
Karavik
veterán
Nem használok ROOT-ot de feltételezem hide Magisk opcióval igen.
SafetyNet-hez nem kell Magisk, mert xiaomi.eu-val SafetyNet alapból passed. Google Pay is simán működik támogatott országokban:
-
Karavik
veterán
válasz
INGJOKE #7409 üzenetére
Nincs, ez csak vizuális különbség, ezen felül 4G kevesebb helyet foglal a status bar-on, de mégis meglepő, hogy mennyien akartak LTE helyett 4G-t EU fórumon. Így, hogy opcionális lett, mindenkinek jó lesz...
-
natë
nagyúr
@Karavik : a legfrissebb Magisk mellett futnak a bankos cuccok? Működik már a safety net pass?
-
Karavik
veterán
-
Karavik
veterán
Régebben MIUI8-ban (vagy még ez előtt) jobban működött az automata fényerő szabályzás, mert ott automata módban nem mozgott a csúszka fényviszonyoktól függően, hanem a csúszkával lehetett állítani az automata fényerő szabályozás mozgástartományát.
-
Karavik
veterán
válasz
JoHn123 #7387 üzenetére
Automata fényerő szabályozás miatt mindenki anyázik a globál beta team-ben is, tehát ismert hivatalos MIUI problémáról beszélhetünk. Egyébként engem is nagyon zavar, hogy alulméretezi a fényerőt és ez miatt alig látom mi történik a kijelzőn. Én ezért manuálisan használom a fényerőt...
-
grafnet
Topikgazda
válasz
INGJOKE #7400 üzenetére
Ha nincs szerencsém, akkor reggel 8-tól 16-ig ülök a dupla monitor mögött, 2x2 neon csővel a fejem felett.
Ezen már a 10-20 perc nem sokat ront.Ha, szerencsém van, akkor egész nap a kocsiban ülök...
(#7402) TpS: Nekem muszáj az automata, mert különben vagy nem látom (halvány a kocsiban) vagy kisüti a szemem (az irodában).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó