- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SztiviVander #17617 üzenetére
És ez most hogy jön ide?
Én a hetente megjelenő béta ROM.ról beszéltem, a cikkben pedig STABIL MIUI 12.5ről írnak, tehát ugyan azt mondják ott is ami én is említettem, hogy stabil ROM még lesz a MIX2S.re[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Black&White #17610 üzenetére
Xiaomi.EU ROM ról beszéltem(aminek a kínai ROM.ok az alapjuk) ott 12.0.2.0.QDGCNXM a legutolsó verzió! Te GLOBAL STABIL.t linkeltél!
-
nagyúr
válasz SztiviVander #17607 üzenetére
Volt erről már nem 1X szó!
Mix2S már nem fog több béta ROM.ot kapni, az utolsó verzió az szeptember elején jelent meg 20.9.4 belőle, ezt követően már csak STABIL kiadások jönnek a Mix2S-re, az utolsó STABIL verzió Xiaomi.EU ból xiaomi.eu_multi_MIMix2S_V12.0.2.0.QDGCNXM_v12-10.zip ami november 10.én jelent meg.
-
nagyúr
válasz jety91 #17599 üzenetére
tedd fel a Evolution X-et ez a legjobb CUSTOM ROM az összes közül! a Pixel Experience köszönő viszonyba sincs hozzá annyira fapados!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #17460 üzenetére
És mi abban a jó??? hogy 1-2.havonta másik telód van? a MIX2S óta már vagy 6-7.volt, ha jól követem a HSZ.eidet!
-
nagyúr
válasz JoHn123 #17452 üzenetére
Ez még akár jó is lehetne, csak sajnos MIUI rendszer alól mentést csinálva, és ezt egy STOCK droid alá vissza állítva nem éppen fognak úgy működni a dolgok ahogy azt szeretnénk, és ez fordítva is igaz!
Szóval ha nem akarod magad megszívatni, akkor ilyet ne nagyon csinálj! Mert ugyan az említett app működik de leginkább csak akkor, ha AZONOS rendszeren készül a mentés és a vissza állítás is!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz retesz147 #17343 üzenetére
Azért ilyet még álmodni is erős túlzás, hogy 220.e ről 2.hónap alatt 120.ra esik az ára! (még 1.év múlva se fog annyira le esni, nem hogy 2.hónap alatt)
A sima T talán lemegy 140.re 165.ről.pár hónap után.
De vásárlás előtt azért fogdosd meg, mert nem kicsi darab, és a ~22.dekás tömege se kellemes már!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #17319 üzenetére
Hány telót nyitottál vele ebben az évben?
Én úgy tudom havonta 1.et lehet!
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #17247 üzenetére
Arc feloldást kár beállítani, kb 0 védelem, amúgy meg ha nem próbáltál pl egy Mi9T Pro-t, ne véleményezd mert kb 1-1,5.sec alatt felold ezzel is az arcalapú feloldás, szinte ki sem tolja teljesen a kamerát már húzza is vissza!
Francnak se kell lyukas vacak kijelző, akkor már inkább K30Pro-t vennék.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz TrollBalint #17220 üzenetére
pl: a beállítások alól a gyári állapot visszaállítást választva, de lehet a gyári recovery alól is, kikapcsold a telót és hangerő fel gombot nyomva tartod majd nyomod a bekapcsoló gombot is mellé, addig amíg bejön a gyárii recovery menü és itt a wipe data opciót választva
értelem szerűen ez mindent töröl a telóról, szóval ami kell azt mentsd le előtte!
-
nagyúr
válasz TrollBalint #17214 üzenetére
Egyébként is ajánlott lett volna egy tiszta telepítés mikor MIUI12.re váltottál, de láthatod magad is ha már a gyári launcher is ezt csinálja akkor egyértelmű hogy nálad van gond és kell a tiszta telepítés.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz TrollBalint #17205 üzenetére
Akkor ott valami más gond van!
Több mint 10.éve használom a NOVA.t, még 1X sem fagyott le MIX2S.en sem! nálad valami app vagy widget okozhatja a fagyást!
-
nagyúr
válasz norbert1998 #17127 üzenetére
Aliexpress premium szállítással 1-2.hét de az önmaga 21.dolcsi, de hát valamit valamiért.
-
nagyúr
válasz Kevin Spéci #17082 üzenetére
Aki csak 50-60% ot használ az aksiból az meg is érdemli, mert ugye nagyon sokan csak 30% ig merítik, utána töltőre teszik de 80-90% töltöttségnél már le is húzzák a töltőről!
Így nem tudom mi értelme használni egy telót, ha csak az aksi kapacitás felét használjátok, mert abban a tudatban vannak hogy így kímélik az aksik pedig semmivel sem fog tovább tartani, sőt maga a sok töltés ciklus(mert ugye így sokkal gyakrabban van töltve) sokkal jobban gyilkolja az aksit mindha 100% ra töltjük és 5% ra merítjük minden egyes használatnál! (én pl: havonta 1X KIKAPCSOLÁSIG merítem, de ha minden 1es használatnál így használnánk akkor se lenne semmi kár az aksiban, hiszen magában az aksiban és a telefonban is van túl merítés/töltés elleni védelem)Szóval te is használd így az új aksit, és várj meg 8-10 töltés ciklust hogy be álljon a valós kapacitás számítása.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz norbert1998 #16960 üzenetére
Nova.t is belehet pont olyanra konfigolni.
Amúgy meg 99% hogy csak megszokás kérdése, lehet 1hét nova használat után nem is kéne neki többé más.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz norbert1998 #16958 üzenetére
Feldobod a NOVA launchert és úgy konfigolod ahogy teccik, és minden probléma megoldva!
-
nagyúr
válasz norbert1998 #16955 üzenetére
Azt a MIUI Launcher végzi, pocokba meg ugye nem ez van, így azt ne is keresd!
-
nagyúr
válasz jety91 #16924 üzenetére
Kb SEMMIT nem veszítesz azzal ha nem lesz friss biztonsági frissítésed!
egy 3.éve nem frissített telóval is ugyan úgy működik minden, mint azzal amin a legfrissebb e havi biztonsági csomag van, szóval ha csak ennyi az aggodalmad, akkor nyugodtan megnyugodhatsz semmit nem veszítesz!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Hogy legyen valami más téma is, kijött a friss EU rom.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz thefreeman #16475 üzenetére
töröld az összes mintát, nyomj egy restartot és vedd fel újra a mintákat.
-
nagyúr
válasz retesz147 #16441 üzenetére
Inkább a letöltési linket tedd be........
=> xiaomi.eu_multi_MIMix2S_20.6.4_v12-10.zip[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #16396 üzenetére
Ja, csak aliról 3000.Ft itthonról meg 6500.Ft azért nem mind1!
-
nagyúr
válasz HUNPablo #16352 üzenetére
Már akinél! Ezt tedd hozzá!
Érdekes mert nekem még soha nem csinálta, 1.évig használtam és nem jött elő nálam soha! Most fél éve asszony használja nála sincs ilyen gond, hogy feloldana telefonálás közben a kijelző!
Másoknál meg az összes XIAOMI csinálja nem csak a MIX2S, érdekes a családban jelenleg is mindenkinek(5.fő) XIAOMI van, és EGYIK sem csinálja ezt, és az elmúlt 5.évben kb 30.db xiaomi fordult meg itt a családnál, és EGYIK sem csinálta!
Akkor hogy is van ez??????????
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz INGJOKE #16232 üzenetére
MINDEN élő háttérkép legalább 2X jobban meríti a telót, mint egy fix kép!
ez a Mars-os meg hatványozottan igaz, sz.ted miért csak SD855 és a feletti telókra engedték hivatalosan a super wallpaper-t(túl sok erőforrást eszik így be laggol tőle a rendszer)
MIUI12. nem eszik több aksit legalábbis nálam Mi9T Pro-n(asszonynak nem tettem még fel a MIUI12.est a Mix2S-re)
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz SztiviVander #16171 üzenetére
20% aksi szint alá csökkenve vissza veszi a CPU és GPU órajelet is! 10% alatt pedig le is tilt a CPU magokból párat, hogy tovább bírja a teló az alacsony aksi szinttel!
Ez nem csak Mix2S nél van így hanem kb az összes Xiaomi telón.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz páfrany #15951 üzenetére
Ha lesz is az is 300.k vagy a felett lesz, szóval az is felejtős lesz sz.tem!
térj át a REDMI vonalra, ott talán még nem szálltak így el az árak! És semmivel sem rosszabb vagy gyengébb mint az Mi széria!
Én is így tettem úgy ~7-8.hónapja, lecseréltem a Mix2S-t egy Mi 9T Pro-ra ami ugye valójában egy Redmi K20Pro és cseppet sem bántam meg!
egyedül a vezeték mentes(Qi) töltés ami hiányzik, minden másban jobb![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Dan-szan #15750 üzenetére
relativ, attól függ hogy lesz e rajta játék! a CPU nyers ereje alig gyengébb a mi9Lite nak a Mix2S éhez viszonyítva, így minden napi használat során ha nem játszol kb észre sem vennéd hogy épp melyiket nyomkodod! hiába egykori csúcs a Mix2S. GPU.ban értelem szerűen jóval gyengébb kb fele annyit tud mint a Mix2S, de ha nem játszol ezt észre sem fogod venni!
az aksi az brutális! nálam 9-10.órás SOT.k jönnek ki(mix2S nél 6-8.volt nálam a max), ha meg nem nyomkodom csak telefonálásra használod akkor 1.töltéssel elmegy 6-7.napot is vidáman!
az AMOLED-et meg nem hiszem hogy be kell mutatni féltem tőle, eddig nem volt soha amoledes telóm, csak barátok/ismerősökét nyomkodtam azok meg többnyire mind samuk voltak, ott nem teccett a túlszaturált nem valóságba illő színek, itt Xiaominál ilyen nincs a 9Lite és 9T Pro képe is gyönyörű természetes, nincsenek túl tolva a színek mint a samunál.
A készülékház pedig szintén prémium érzet hiába hogy csak egy közép kategóriás teló, ha nem tudnád milyen HW van benne, és nem tudnád mennyibe kerül, azt mondanád hogy egy 300.e res csúcs készülék!
Nekem Grafit szürkébe van 6/128.as verzió, a többi színváltós verzió nekem nem jött be, pedig a 9T Próm az meg gleccser kék színű annak elég szépre sikeredett a színváltós hátlapja.
szóval ha nem tervezel sok játékot a telón nyugodtan vedd meg a 9Lite.ot, és ami még sokaknál nagy előny lehet bővíthető MicroSD-vel így akár a 6/64.es is jó opció lehet ha találsz még ilyet mert már sok helyen csak a 128.as van, bár én is 128.ast vettem mert csak 7.e el volt drágább mint a 64.es
**********************************************************************************
grafnet nehogy azt hidd minden napos használatnál észre se veszem a Mix2S és a 9lite között a sebességbeli eltérést, csak játékok alatt veszed észre hogy a Mix2S ben erősebb a GPU, én meg marha sokat játszom kb szökő évente 1X fél órát, se a 9Lite se a 9T Pro ra még 1.játékot se tettem fel pedig már közel fél éve megvannak[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Karavik #15746 üzenetére
nem a vanced FC.zik hanem a telefonban a Tartózkodási Hely menüpont és bármi más ami ehez tartozik nem elérhető mert nem lehet megnyitni, ha törlőm a microG-t egyből jó
múltkor csak ezért töröltem mindent gyári global fastboot ROM ot miflash-el feltettem semmit nem telepítettem fel csak a magisk és microG-t és máris el szállt a Tartózkodási Hely, szóval nem rom vagy valami más app beállítás probléma 1értelműen a microG okozza és nem csak EU romnál
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Karavik #15740 üzenetére
a root nélküli fel ment nekem is, de a microG telepítése után a Tartózkodási Hely menü és a hozzá kapcsolódó összes beállítás megszűnik létezni, rányomsz és meg se nyílik FC.t dob!
Ez már így van jópár hónapja, nem csak most lett ilyen!Ezért használtam a root verziót, mert ahoz nem kellett a MicroG
De így most egyik verzió sem működőképes, csak a régebbi v14.es root.os vanced
-
nagyúr
válasz INGJOKE #15736 üzenetére
Karavik belinkelte https://vanced.app/ ide felmész!
kiválasztod ami neked kell PL:
és ott a leírás alatta hogyan kell telepíteni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Karavik #15712 üzenetére
Valami nem okés!
Minden a leírás szerint csináltam de NEM települ a vanced root verzió, mivel a sima MicroG verziós megoldásnál a helyadatok áll fejre és FC-zik ez már jó ideje így van ezért a root verziót használtam korábban is
MÁS: ezt a buzernyák fehér csíkos SZART kilehet kapcsolni valahogy? NOVA.t használok és a saját gesztus vezérlését teljesen meg bolondítja!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz grafnet #15682 üzenetére
Hát pedig elég érdekes adatok vannak, nálam is!
PL az Mi9Lite telóm november elején vettem, azóta kb 30X töltöttem fel és 0.át ír rá!
a Mi9T Pro-m október közepe óta használom és kb 45-50X volt feltöltve és 15.öt mond rá!
az igaz hogy nagyon ritkán engedem 30% alá merülni őket de mindég egész éjjel töltődnek és reggel 100% on veszem le őket, de a Mi9lite sokszor merült már addig hogy magától kikapcsolt és mégis 0át ír rá!
Szóval elég érdekesen számol ez!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bogdanypeter #15671 üzenetére
miből gondoltad hogy a butább GLOBAL ROM.al ez jó lesz?
vagy az engedélyekkel van gond, vagy az app frissült és az okozza a problémát!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz SztiviVander #15600 üzenetére
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
ismét elérhető.... V3.ként!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz szaszapi #15419 üzenetére
ráadásul az AMOLED panel mocskosul drága 3X annyiba kerül még Kínából rendelve is mint egy IPS, majdnem annyiba kerül egy AMOLED kijelző mint maga a komplett telefon.
erről a penge élű szélekről meg már írtam korábban is, sz.tem mocskosul szarul néz ki ahogy a legörbített széleken össze-vissza torzulnak a színek, és a fogása is nagyon kényelmetlen!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz GordonSamway #15290 üzenetére
Pedig 1000% hogy csak user error van! Valamit nem úgy csinálsz ahogy kell!
-
nagyúr
válasz GordonSamway #15261 üzenetére
ROM telepítés után kell még a Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_10.20.2019.zip et telepíteni!
Nem mindegyik TWRP tudja ezt automatikusan megcsinálni telepítés után!
PL: a PitchBlack-Recovery az megcsinálja magától ott nem kell semmi rom telepítés után. -
nagyúr
válasz Karavik #15253 üzenetére
nálam jött szépen ~50.Mega/sec-el kb ~1.perc alatt lejött...
Innen => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_20.1.2_v11-10.zip[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GrooveHero #15250 üzenetére
És ez sz.ted itt kit fog érdekelni?
Sz.tem rajtad kívül senki nem használ kínai ROM.ot!
És ugye neked NEM is Mix2S-ed van[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz norbert1998 #15195 üzenetére
A legtöbb hőt nem az töltés vezérlő áramkör termeli, de ezt gondolom neked is világos!
Maga az aksi töltésének a folyamatából keletkezik a hő! Az aksi melegedik, PL: amikor egy sima AA Ni-MH aksit is gyorstöltéssel töltesz, az is tud tűz forró lenni, és ott sem a töltő áramkör melegszik.
1C(pl: egy 4000mAh aksit 4.Amperral töltesz 1.óra alatt fel) töltéssel töltesz bármilyen AKSI.t az melegedni fog, teljesen mindegy hogy vezérled a töltést, itt az a gond hogy 4000.mAh belemegy 1.óra alatt és ettől melegedik!
Az Mi 10 Pro nál meg 4000mAh-t 30.perc alatt töltesz fel tehát 2C-vel megy a töltés, az 2X annyi hőt fog termelni, mindha 1C-vel töltenéd, teljesen mindegy milyen felállásban, itt ugye azt írják hogy 11.Volt és 6.Amper.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #15189 üzenetére
A kis csepp noccs, még elmenne szódával, de a görbített kijelző szélek katasztrofálisak!
A 66W -os töltés meg totál értelmetlen, a Mi9T Pro-m csak 27W os Turbó töltést tud, ez 30.perc alatt 1%=>70% ra tölt de így is olyan forró lesz tőle az egész telefon hogy csak na, akkor egy ~2,5X gyorsabb(66W) töltésnél el se merem képzelni hogy mi történhet!
Ezt a gyártók se gondolják végig ha ezzel a móddal van töltve mindég a teló ~1.év után kb a felére fog esni az aksi kapacitása, ami nekik nyilván jó mert vagy aksit cserélsz vagy új telót veszel!
Én is csak vész megoldásoknál(mikor hirtelen kell gyorsan egy kis nafta) használom a turbó töltést 15.perc alatt ~30% ot beletol
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #15150 üzenetére
Jövőre az Mi széria nagy valószínűséggel mind LUKAS kijelzős lesz(lásd K30 is már az) így az nálam kapásból kiesik a pixisből!
MIX-et meg még most se tudni hogy lesz -e? csak találgatások vannak rá!
-
nagyúr
válasz Black&White #15149 üzenetére
Nagyon jól tudom mire gondolsz!.......
De ez a NOTE10 nem Mi NOTE10, hanem csak közép kategóriába szánt Redmi NOTE10 családba tartozik, a csúcskategória az Mi NOTE széria oda pedig nem tesznek Snapdragon 730.as SOC.t, de ezt te is tudod gondolom!
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #15145 üzenetére
kár lenne, ennyire NAGYot vissza lépni S730.as SOC nem egy izom az S855 2X erősebb! de még a s845.is legalább 1,5X erősebb.
a 108Mp Kamera meg csak paraszt vakításnak jó, nem csinál jobb képet mint a MIX2S vagy Mi9. szóval ez a Note10 csak vissza lépés nem előre!
De aki tisztában van a xiaomi típusaival, az tudja hogy a note széria sosem a csúcs kategóriába tartzott
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz chris-v #15094 üzenetére
Természetesen a simáról beszéltem!
Régen úgy ~8.évvel ezelőtt még szerettem az operát és az opera mini-t, az akkori droid-os telókon nagyon jól mentek, de 3-4.éve már nem így van sajnos!
És a megjelenítéssel/oldalak szöveg tördelésével is problémái vannak, pl ez a fórum is teljesen másképp mutat vele mint chrome alatt, és nem a béna mobil nézetre gondolok!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz chris-v #15089 üzenetére
azt még tedd hozzá hogy szerinted
A chrome sokkal gyorsabb nála, sajnos android 10.en még kicsit BUGos, és ami még nem okés az operába hogy a chrome is sok aksit zabál az opera még nála is többet, szóval nem biztos hogy mindenkinek be fog jönni hogy lassabb és még több aksit is eszik!
-
nagyúr
válasz Karavik #15071 üzenetére
Elég érdekes a tapasztalatod!
Nekem volt már úgy 10.DB Xiaomi.m, és jelenleg itt a családban is mind az 5.ünknek xiamomi van, és soha egyik készüléknél se volt gond a közelség érzékelővel, akkor ez hogy is van?
Mix2S nél se volt gondom vele, és most Mi9Lite és Mi9T Pro-nál sincs gondom velük. Pedig nem vagyok olyan szerencsés semmiben, akkor mért pont ebbe lenne szerencsém hogy az összes xiaomi amit veszek mind jó!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #15047 üzenetére
Hát ja nekem is figyelni kell ugye én se Mix2S-t használom már(páromnak adtam, neki meg csak 2-3.hetente szoktam frissíteni) magamnak meg a 9T Pro és 9Lite kell
amúgy mix3 nak nincs tropikja hogy ide jársz vissza, mert ugye neked már nincs is meg a Mix2S.
-
nagyúr
És már tölthető is a friss EU => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.12.12_v11-10.zip
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #15026 üzenetére
1szerűbb lenne akkor a mix2s-t eladni nem? persze azért nem kapsz annyit(főleg mondtad hogy eléggé ütött-kopott) az én mix2S-em patika állapotú akár csak most bontanád ki a gyári fóliás dobozából, de meg se próbáltam eladni mert szat se ér már sajnos.... pedig nagyon szerettem! De nálam állt. MAX 1.évig van egy teló és az letelt, így váltottam!
-
nagyúr
válasz grafnet #15009 üzenetére
csak el halasztani engedi max néhány órát, de ez a többi értesítéssel is így van, ha meg végleg letiltod akkor semmiről nem fogsz értesítést kapni!
amúgy pedig egyszerűen megoldható el kell távolítani előbb a régi appot, és újból telepíteni nálam a Chrome DEV szokta ezt el játszani!
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz norbert1998 #14956 üzenetére
~2000.Ft ét van gyári GG5.ös hátlap, olcsóbb mint egy tok!
De tényleg brutál csúszós az üveg hátlap én is tettem rá karbon fóliát!
-
nagyúr
Tölthető a friss EU ROM => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_9.11.28_v11-10.zip
-
nagyúr
-
nagyúr
fenn is a friss EU ROM
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zsoleszhun #14803 üzenetére
Mi9 el mi volt a probléma azon kívül, hogy harmat gyenge az aksija
-
nagyúr
válasz INGJOKE #14795 üzenetére
Az összes telóm(meg a többi kütyü) gyári tartozékait SOHA KI SEM VESZEM a dobozukból, eladásnál egy kicsit dob az áron ha a tartozékok/kiegészítők bontatlan állapotúak, meg amúgy is elég silány minőségűek, van jobb amit használok hozzájuk!
Szóval nem eladó, de van hasonló vagy picivel jobb minőségű töltőfejem qc2 és qc3.is ha érdekel keress pü.be.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz INGJOKE #14793 üzenetére
Baseus QC4.0 usb+type-c.t vedd!
De jó a gyári 27W.os XIAOMI QC4.0
Most ezeket rendeltem a Mi9T Pro.m hoz, hogy megnézem mit tud a 27W.os TURBO QC4.0 töltéssel, gyárilag csak sima 18w.os qc3.at adtak hozzá
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz INGJOKE #14771 üzenetére
ha sima USB2.0 porton töltöd a gépen az MAX 500mA el tölt, de inkább a 400-450mA a jellemző, ha ezt veszed alapul akkor 10=>100% ra 7-8.óra kell ehez a művelethez!
Ettől azért ugye sokkal(közel fele) gyorsabban tölt a QI, legalábbis az én Ugeen QI töltőm 9V,1.67A.el tölt!
és azt is tudd hogy az a 7,5Watt nem a valós érték ebből még lejön a QI töltésnél a veszteség inkább olyan 6Watt a plafon ha leveszed a veszteséget!
Nem tudom neked milyen a QI töltőd de ha nem tudja a QC módot akkor az lassabb lesz ha csak 5Voltal tud működni!
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Nők, nőügyek (18+)
- Játékos TWS headsettel gyarapodott a SteelSeries kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest