- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Sikerült pofára ejtenem a telefonom hétvégén... Kijelzőt honnan érdemes rendelni?
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Valakinek van esetleg tapasztalata közelség szenzor WayteQ gariztatással kapcsolatban? Úgy jó 3 hónapja teljesen halott a közelség szenzorom (szoftveres állítgatással sem bírtam 1x sem életre kelteni), viszont lassan lejár az 1 év garim, úgyhogy szeretném javíttatni, ha megoldható... Járt-e már valaki hasonló cipőben és mik a tapasztalatok?
+1: BL-em nyitva van és xiaomi.eu rom-ot használok. Mit kell szoftveresen "visszaállítani" a telefonon, hogy "bevegye" a szervíz gyomra?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Picit off topic, de szeretnék érdeklődni, hogy ti milyen kulturált megoldást használtok névnap megjelenítésre?
Pont most szívtam be egy fontos családtagom fel nem köszöntését és jó lenne napi szinten képben lenni vele. Van valami system beállítás erre (pl. lockscreenen névkiírás), vagy külön app játszik csak?Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy proxi szenzor hibával valaki kereste-e már eustockot garanciaügyben?
Az enyém úgynézki végleg megmurdelt... Semmire nem reagál ha állítgatom se.
Köszönöm.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
tibcsi0407 #9922 üzenetére
Azért is lett ez, köszi hogy beszéltetek ti is róla már itt. Hangminőség+AptX, bónuszban izzadságálló.
+1: Már nagyon off bocsi érte, de nagyon audiofileknek megemlítem opcióban a Prostereo H2-t. Brutális miket olvastam róla. Az az AptX + LDAC pedig HŰ- és HA. Maradtam a pénztárca barátabb megoldásnál, szerintem untig elég lesz nekem egyelőre a Meizu.
INGJOKE: én gearbestről rendeltem eksönben 35$-ért. Annyiért muszáj volt rácsapni...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Meizu EP 52 berendelve. Volt már itt is szó róla, meg rahedli forum/teszt olvasás után úgydöntöttem ő lesz a befutó. Nagyon várom hogy végre zenéljek a telóval.
Amióta megvan kénytelen voltam az utca zaját ráengedni a fülemre, ez az átalakítós mókázás nagyon nem gyere be.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
grafnet #8324 üzenetére
WayteQ szervízhez részemről megy egy piros pont. A1 garancia lejárta előtt 2 nappal visszaküldve:
1. Sárga folt a kijelzőn
2. Hangszóró fülhöz rakva szinte alig hallatszikA telefon amit kapott tőlem, azt ellenségemnek se kívánom, részben mindkettőt betudtam saját hibának... Nyáron egész napot kinthagyva a 37 fokban tűző napon többször, plusz munkakörnyezetem olyan hogy dobáltam a telefont meg a por/fémportól át bármi kerülhetett a hangszóróba is...
1 héten belül visszakaptam, javítva, kérdés nélkül. Reklamációs papírt érdemes jól megírni, mint egy biztosításnál.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #8278 üzenetére
Köszönöm szépen a fáradozást! A "Show all apps" rész maradt ki nálam... Hát sajna megnéztem így van belőve minden. Leszedem a legfrissebb EU-t csinálok biztonsági mentést aztán kinullázom. Így már végképp kifogytam az ötletekből, hogy még ez is jól van beállítva.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #8241 üzenetére
Fentebb a csatolt kép. Nem tudok miből választani. Nem jelenik meg semmi
Clay: Eddig 3 különböző kábellel próbáltam, egyikkel se dobja fel az opciókat, csak tölt mind (köztük a gyári is amit kaptam hozzá). EU előtt mindegyikkel ment a szokásos módszerrel (ahogy írtátok, értesítősávon opciók kiválasztása). Agyam nincs mi mókolódhatott el.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
INGJOKE #8235 üzenetére
Ez a fentebb csatolt beállítások mellett gépre dugva, csatlakoztatava (töltődik is)....
Tehát nem tudok mire kattintani se.Biztos valami kicsi gebasz van, de nem jövök rá... Amikor feltettem az összefoglalós leírás alapján az eu romot, nem cseszhettem el valamit az adb driverrel pl? Ötletem sincs mi lehet a gebasz.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Írtam múltkor, hogy laptop nem ismeri fel a telefont fájlátvitelre eu rom óta. Beállítgattam a következőket:
Csak tölt és nem jön fel az értesítősávon jellemző beállítási lehetőség. Külső meghajtóként meg nem látom intézőben. Gyári és másik 2 kábellel is próbálva... azzal nincs baj. Mi lehet a probléma?
+1: Ti hogy mentitek le a képeiteket?
Havonta 1000 körüli képet/videót csinálok és ezt kellene átdobnom gépre, de eddig a kőkorszaki "wired" módszerrel éltem, most meg vagyok lőve. Egyéb javaslat ami rém egyszerű és gyors (régen Airdroiddal bohóckodtam, de gyorsabbnak tűnt kábellel)?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Most vettem észre, hogy xiaomi.eu-ra áttérés óta ha összedugom a telót a géppel, csak tölt (nincs az az értesítősávról lehúzható választó panel, hogy mit csináljon). Hogyan tudom lementeni a képeimet így kábellel? Lehet én csesztem el valamit...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7246 üzenetére
Hűű, nagyon köszi, ezt is ki fogom próbálni!
Röviden írnál erről az FB és Messenger appról valami tapasztalatot, hátha mást is érdekel és esetleg döcögős lenne az angol.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Ma délelőtt megtértem és felpattant a xiaomi.eu legfrisebb rom + Youtube Vanced + Google Camera.
Megmondom őszintén, mintha új telefonom lenne... A kamera képességek javulása nálam áll leesős, főleg ez a GCAM Nightmód valami brutális.
Köszönöm, hogy ennyi minden infohóz jutottam innen. Bootloader nyitás + telepítés összesen kb 15 perc volt a leírás alapján. Tökéletesen összerakott iromány.
+1: Ha már Youtube Vanced... Messengerhez nincs ilyen hirdetés kigyilkolás módszer? Roppant idegesítő ott is, de már fülig ér a szám, hogy legalább a nyamvadt jutubból sikerült kigyilkolni
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
DroiDMester #7137 üzenetére
Köszi!
Én is próbálkozom mert nálam is meg van ez a hibajelenség... A legidegesítőbb nem is amikor fekete marad a kép végig, hanem mikor füllel bekapcsolom pl. a vakut a telón és úgy rakom zsebre és nem veszem észre, vagy wifit/mobilnetet lelövöm füllel...
Hétvégén szórakozok ezzel a proximity calibrationnel is, bár amit itt fentebb írtak nem túl bíztató
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #7127 üzenetére
Bruhhh, már fent is van a GC_6.1.021, mire leírtam. Na ezzel azt hiszem el lehet bohóckodni hétvégén... Egy ilyen csodarészletes fotócompare-t, mint amit csinált Karavik kolléga, nagyon megnéznék erről a végleges MIX 3 Night mód vs GCAM Night Sight különbségről, bár fixen a google odaveri.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #7121 üzenetére
A GCAM Night Sight mód mikor érkezhet portolva Mix 2S-re? Nagyon durva képek és tesztek keringenek róla az elmúlt két napban. Tudsz-e esetleg erről valamit?
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Zsoleszhun #6810 üzenetére
Tyű, hát nálam gyalázatosak az eredmények ehhez képest
Ha felteszem a legfrisebb EU-t és ezt hozza a kamera, én igen boldog leszek.
Ezzel a Gcam-mal is teszek egy kört, mondjuk ezen az utsó két képen eléggé hajaznak egymásra. Szakértők mit mondanak?• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Megmondom őszintén így utólag, én zárt térben és sötétebb helyeken vártam nagy fejlődést A1-emhez képest, mostanában többet tesztelgettem így és én sem vagyok elájulva. Gyakorlatilag minden bemozdul... Én se jöttem még rá mivel tudnám belőni vállalhatóra. Ez az egyetlen dolog ami miatt csalódott vagyok a Mix 2S-vel kapcsolatban.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
válasz
INGJOKE #6238 üzenetére
"Today at 5:12 AM
MIUI 8.10.25 will be released later today..."
CHANGELOG 8.10.25
System
Fix - Mi Cloud Backup does not work
Fix - Mi Music controls does not display on lock screen in MIUI 10
Fix - Texts display overlap in device options
Fix - Selected contacts gets deselected automatically on pressing back multiple timesLock screen, status bar, notification bar
Optimization - Option to select Notifications style (MIUI or Android)1. The update for Mi 8 Pro is suspended for testing Android P.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6175 üzenetére
Nekem pont hogy nem gond az IPS...
AOD hidegen hagy + nekem már bántja a szemem az AMOLED túlszaturáltság, emellett volt már 2 beégésem garintúl és... pfú de felhergeltem akkor rajta magam...+1 Munkámból adódóan elkerülhetetlen hogy találkozzon a telefon előbb-utóbb a földdel. Nekem, ha pofára ejtem, nem mindegy, hogy ~100k vagy ~30k a kijelzőcsere
Nálam az IPS az csak pozitívum, de persze ez is szubjektív...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #6157 üzenetére
Tyűpasszamek, ez nagyon bejövős
Egy kérdés: külön kiemelik, hogy ugyanaz a kamera modul mint Mix 2S-ben csak az algoritmus más... Szerintetek... akkor... esetleg...talán... megkaphatja majd ugyanezt a képességet a Mix 2S is egy updattel rövidesen, vagy saját maguknak nem csinálnak konkurenciát...?
Ez a "steady handheld night photography" dolog is kimondottan érdekelne mit tud.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #6090 üzenetére
Lejárt a BL nyitásos várakozási időm
EU - romhoz holnap jön olyan frissítés ami az itt említett dolgokat tudja? Várjak vele addig, vagy már most húzhatom fel a .18-as végűt?
Nem igen lenne kedvem 2x átesni az egész procedúrán, szóval ha tényleg holnap jön a legfrissebb, akkor addig már csak bírok várniKöszi!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Please help!
Esti fénynél hogyan lehet mozgó dologról nem elmosódott képeket készíteni? Ti hogy használjátok, ha pl. csoportképet akartok lőni, valaki mindig bemoccan. Van valami csoda belső beállítás, vagy AI, HDR mókolás esetleg?Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Hű, nagyon kíváncsi leszek erre a Mix 3-ra. Még nagyon megvan a kezdeti zsongásom a Mix 2S miatt, de meg vagyok győződve, hogy a legjobb telefonom a mai napig a Motorola Milestone-om volt. Nagyon-nagyon várom milyen lesz ez a csúszkás megoldás!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #5546 üzenetére
Ugyaninnen jött az ihlet nekem is
Lényeg, hogy nálam azóta működik rendesen, szóval nagyon happy vagyok. Aki sokat használja a messengert annak ez irgalmatlan bosszantó. Tegnap csomó más fórumon is kutattam a probléma miatt és sokan írták, hogy emiatt eladták a telefont.[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Jelentem ismeretlen okból ma átugrott feketére az óra+időjárás widgetem. Ééérdekes, de boldogság van!
+1 a Messenger fagyás/force close, csatolmány vagy video fogadása esetén témára:
Messenger appnál Clear Data után -> Beállítások -> További beállítások -> Fejlesztői beállítások -> GPU megjelenítő beállítása -> OpenGL (Skia)-ra katt.
Nálam most tökéletesen működik ("kopp-kopp" lekopogom).
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Hát én most frissítettem 10-re, előtte semmi ilyet nem tapasztaltam. Konkrétan bármi csatolmányt küldenek valamelyik beszélgetésbe, elszáll a program a p*csába mikor megnyitnám az ablakot. Számomra ez több, mint katasztrófa. Visszafele lehet MIUI-t pakolni? Kollégámnak a MI 8-án bezzeg nincs ez a hiba. Annyira tudtam, hogy öngúlt rúgok ha frissitem 10-re, de nem bírtam ki
Prafo
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #5488 üzenetére
Hm... érdekes, dettó ugyanez volt a hátterem és ugyanitt tároltam ugyanezt a widgetet. Előzőn átváltott nekem is. Na mindegy, este wipeolok aztán megnézzük hogy MIUI 10 fail vagy mi fityf*szért nem ugrik feketére. Pedig olyan csodásan rendbe pakoltam mindenemet
De amúgy tényleg pofásabb ez a MIUI 10
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
grafnet & Karavik: Köszönöm!
+1 Kérdés a MIUI szakértőkhöz
Időjárás & óra widget. MIUI 9-en úgy volt hogy ha feltoltam ide, ahol most van, akkor magától átváltott feketére a betűszíne, így 10-en meg nem jövök rá, mit kell vele csinálni hogy fekete legyen, mert elveszik a fehér háttérben.
Ebben segíteni tud-e valaki?• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
INGJOKE #5472 üzenetére
Letöltöttem weboldalról a MIUI 10-et.
Van valahol poszt ahol össze vannak gyűjtve az újítások/javítások/esetleges problémák? Nem találtam ilyen összefoglalót. Én elégedett vagyok a mostani ROM-ommal is, de azért b*ssza a csőröm, hogy van frissebb, viszont picit parázok hogy ott meg hibák lesznek. Pl. messenger/gmail értesítések amiket írtatok, nálam most hibátlanul működnek.Bizonytalan vagyok
Please help!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
DroiDMester #5441 üzenetére
Uhh, köszi! Ez tényleg jobb
Ance: Akkor nekem h-h nem dobja fel?
Zsoleszhun: Akkor azt hiszem lesz egy eladó tokom egy nem mobilarena fórumtársnak
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Rendeltem egy pár dolgot a telóhoz, ha megjönnek, írok majd beszámolót:
- NILLKIN Transparent case
- Bőr case (fekete/barna)
- Cafele fekete anti fingerprint vékony tok
- Fa case (2. szín, értékelésnél látszódik egy valós szín ebből a kivitelből, nagyon bejön képről)
- ESR Tempered glass
- TOMKAS Tempered glassAmiket éppen nézegetek és valószínűleg ugrik még a bevásárlókocsiba:
- Baseus Wireless Charging Dock (Nagyon tetszik, hogy lehet dockolóként és fektetve is használni
- Baseus átlátszó wireless töltő
- Baseus Wireless autós tartó/töltő (Itt is tetszik a funkcionalitás, meg maga a mechanika és nagyon praktikusnak tűnik akár másik nem Qi-s telefonhoz is tartónak)+1 Bluetooth fülest is szeretnék, két kiszemelt van:
1. Meizu POP (Ez brutál bejön, hordozható töltődock, amit wireless is lehet tölteni, hangminőségre is nagyon jókat írnak)
2. Xiaomi legfrisebb bluetooth fülese (Xiaomi mánia miatt gondolkodóba raktam)
3. Meizu EP52Bárkinek bármelyikkel tapasztalata van, írjon kérem!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
DroiDMester #5438 üzenetére
Nekem kezd beállni, ~4-4 és fél óra SOT jön ki átlagban. 2 SIM folyamatos használata, 4G, WIFI, Bluetooth, GPS állandóan megy. Automata fényerő és a fényerő középre húzva. Napi 1 óra beszélgetés. Emellet elég heavy Facebook, Messenger, Instagram user vagyok, de 1 napos használatra untig elég... Este ott a töltő, ha több napra megyek meg ott a 20 000 mAh Xiaomi powerbank. Én ezzel így elégedett vagyok 8.0.0 Androidv erzióval és Global 9.6.4-el.
Utolsó sorhoz kapcsolódóan -> Létezhet, hogy nem dobja fel nekem a MIUI 10, és vagy frisebb android frissítést? Ti mit használtok?
Eustockos vásárlás. Mondjuk eddig hiba nélkül megy minden, szóval lehet hagynám is ezen a verzión, mert elég ijesztő dolgokat irkáltatok itt fentebb a friss szoftverekről[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Grat a telóhoz, egyébiránt a kérdéseid engem is pont izgatnának!
+1 kérdés a topiklakókhoz: milyen fóliát/tempered glass-t rendeljek, ami a gyári tokkal kompatibilis és teljes védelmet ad a kijelzőnek? Keresgettem és többen írtátok, hogy van amiktől nem lehet feltenni a tokot. Nem értek a lovakhoz és nem szeretnék 1 hónapot várni egy olyanra, ami sz*r is, szóval kérném, hogy aki vett már olyat ami ezen követelményeknek megfelel, kérem dobjon egy linket róla.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Egy mindennél fontosabb kérdésem lenne.
Valakinek nincs pluszban üvegfóliája, vagy bármi ami kijelzővédő? Nem találok sehol készleten értelmeset és mire Gearbest ideér 100% hogy matekfüzet jellegű lesz a karcoktól a kis drágám.
Természetesen nem ingyen gondoltam...Esetleg hazai beszerzési forrás is szóba jöhet, ha tudtok valami tutit.
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Akkor írok valamit ne pangjon!
Hétvégén voltam pincebuliban, ahol italozás közbeni székely vicceket örökítettem emlékbe, vasárnap meg Duna parton, szóval tesztelgettem picit a kamerát.
Ámulok és bámulok mind az esti, mind a nappali kamera teljesítményen. A lassított videót is kipróbáltuk egy csodás "hajdobálos szexöösh" videóval. Nagyon elégedett vagyok A1 után. Sokat vártam tőle, egyelőre nagyon bejön.. A manuál módot nem próbáltam egyedül. Portré is brutál, A1-en nem erőltettem, mert össze vissza mosott szétfele mindent... Itt 6-ből 5 kép telitalálat lett.Egyre szerelmesebb vagyok ebbe a kis szutyokba.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Gabesz87 #5260 üzenetére
A megoldás egyszerű mint az 1x1. Ne használj bubit.
Nálam alap, hogy Messenger telepítés után a következő beállítások történnek:1. Buborék kilő
2. Értesítés hang kilőMondom ezt napi min. ~3-4 óra messengerezéssel. Céges és magánügyek is 50%-ban ezen keresztül zajlanak. A püttyögés meg a buborék az ember ellensége hidd el. Bőven elég értesítősávról kezelni a bejövő üzeneteket, és a nyamvadt buborék se ugrik be minden elé állandóan. De annyira testreszabható már ez a program, hogy végtelenek a lehetőségek... Lényeg: bubi nélkül szebb az élet!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Bootloader nyitás kérelmezés hátralévő óra hol tekinthető meg? Fiókom régóta van, a programot is engedi letölteni, csak a telefont most kapcsoltam papíron.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
grafnet #5226 üzenetére
Nekem amúgy azért lett fehér, ha már szeretem a különc dolgokat (pl. ez a telefon..
), akkor legyen az rendesen. A fekete színből nem üt ki annyira a kijelző felső kávamentessége, így meg az asztalon is rácsodálkozok/rácsodálkoznak. 1 napja sincs meg, de már lassan tizen kérdezték meg mi a franc ez az űrkészülék, meg hogy brutál szép (még ha tudnák mit rejt a külcsín...
).
Mint mondtam picit féltem a fehéret a munkám miatt, de egyelőre vigyázok rá aztán meglátjuk hogy viselkedik, ha alábbhagy a szokásos "új érzés" és az odafigyelésem. Abban a pillanatban, ha úgy érzem, több figyelmet igényel, mint amit hosszú távon meg tudok adni neki, csere lesz (de ne legyen így
)!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
INGJOKE #5220 üzenetére
Olyasmi. Lehet buzisan hangzik, de szeretem változtatgatni. Pl. ha tudom hogy terepre megyek, jöhet egy védettebb szilikon tok, amit lehet nyúzni, egy ilyen bőrős meg mondjuk tárgyalásra. A fa meg személyes kedvenc, lakásom is ilyen rusztikus fa feeling. Órával is ugyanígy vagyok.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv megint!
Szeretnék kérni tőletek tippeket tokokra és kijelző védőkre. Főleg screen protector kellene, mert akkora a választék hogy szerintem a telefon árát el lehetne locsolni, hogy megtaláljam a megfelelőt, ti meg tele vagytok tapasztalatokkal.
Tokokból pedig hirtelen ezeket néztem (szeretnék legalább 1 szilikon átlásztó, 1 egyszerű, 1 bőr, 1 fa jellegű case-t):
Tapasztalat bármelyikkel esetleg?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
volandy #5183 üzenetére
A telefon kinézete és rendszersebessége páratlan. Egyedül a színnel vagyok bajban, mert Isten tudja miért fehéret rendeltem. Tervezőként dolgozom és bizony sűrűn járok ki gépekhez fotózni koszban dzsuvában. Na mindegy majd meglátjuk, egyedül emiatt féltem, de max elcserélem egy feketére ha zavarni fog, hogy nagyon vigyázni kell rá.
A MIUI felület szerintem nagyon sokat fejlődött. Redmi Note 3 Pro amikor kijött akkor használtam a rendszer utoljára huzamosabb ideig. Akkor is beleszerettem a rendszerbe, de most már klasszisokkal felhasználó barátabb szerintem.
Csúszás: tok nélkül nem merném hordani. Nem tudom megmondani miért, de fogásra amúgy nekem kényelmesebb, mint az A1-em, pedig az vékonyabb... de valóban eléggé csúszós a telefon. Ami hatalmas plusz nekem ez a gyári tok. Nem is tudtam hogy jár hozzá, mellesleg szerintem k*rva jó. Ott véd ahol kell, nagyon nagyon precízen passzentos és elég vékonyka is. 2 hete tokokat bogarászok mit rendeljek, de ez nagyon bejön nekem.
Reklámok: én egyedül Messenger és Youtube alkalmazásban találkoztam vele, de az mindenki másnál is jelen van tudtommal...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Megjött a telefon. Instant szerelem, nagyon király
Viszont lenne egy kérdésem hozzátok. Aki használ Messenger-t, megmondaná nekem, hogyan tudom kikapcsolni az értesítések hangját? Istenért sem sikerül, mert mindig elfelejti a beállítást valamiért. A1-en nem volt ilyen problémám, de nagyon idegesít a prüttyögő hang.Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
válasz
DroiDMester #5161 üzenetére
Én sem hinném, hogy probléma, na de mindegy megrendeltem. Jobban izgulok mint a lakásvásárláskor
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Kérdeznék tőletek, hátha van aki képben van. EUstockról ha EU adószámmal rendelnék ismerősön keresztül Mix 2S-t, annak van bármi hátránya? Például a garanciára nézve, későbbi eladhatóság, stb... Nem vagyok otthon ebben a témában sajna
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Utóbbi időben eléggé megszaporodtak itt a bug-os kommentek.
Valóban ennyire rossz a helyzet, vagy hogyan állunk? Főleg ez az értesítési mizéria azért elég "gyász".
Napi 24 órájában használom a Messengert meg céges e-mail applikációt.
Héten szerettem volna rendelni a telefont, a Mijia Quartz órám ma jött meg, amit direkt a telefon mellé vettem (Miui 9 követelmény).Eléggé eltántorodtam...
Napi szinten ilyen bugproblémák vannak? Nekem a stabilitás és a hibamentesség a legfontosabb, nem terveztem agyonmókolni a telefont.• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Van itt olyan közületek, aki fogdosott Mi 8-at is a Mix 2S mellett (esetleg A1-et is)?
Így, hogy EU stock levitte 150k-ra az árát, gyanúsan röpülök egyre. Fogásra érdekelne, hogy a vastagsága miatt nem sokkal nehezebb egy kézben tartani, mint a másik két telefont? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban. A1-et és Mi 8-at markolásztam már, azokkal éppen hogy nincs problémám.+1 fehér-fekete közt is vacillálok eléggé... bármi hátulütője van esetleg valamelyik színnek? Voltak már olyan készülékek, aminél egyik-másik szín sokkal kevésbé volt strapabíró és nyűgösebb volt, mint pl. a sima fekete verzió
+2 Tok és kijelzővédő fóliát ajánlana, akinek van személyes kedvenc bevált védelme hozzá?
+3 Skineket nem nagyon találtam ehhez a telefonhoz, pedig nagyon szeretem őket (pl. dbrand), mert nem vastagítják a telefont, ami nálam kínos téma, mert sajna elég rövidke ujjaim vannak. Ilyet használ-e valaki?
Egyelőre ennyi, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Van különösebb oka, hogy egész jó áron foghatók aprón Mix 2s-ek? Nagyon szemezgetek vele, csak picit elgondolkodtató, hogy így megszaporodtak. Meg kellene már nyomkodni egyet élőben
Köszi!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Gondolkodok egy 2S vásárlásán apróról. Mire kell ügyelni a különböző típusoknál?
"Modell verziók:
6/64: XA, China: XE, XT.
6/128: Global: XA; China: XE,
8/256: China: XA."Analfabéta vagyok bocsi, ez nekem nem mondott túl sokat.
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy jelenlegi szoftverhelyzet alapján mit mutat a Mix 2S kamerája egy A1-hez képest. Tervben van a váltás mert egyszerűen csak nappal tudok szép képeket készíteni az A1-el...Ahogy fogy a fény nagyon romlik a képminőség, én meg este is sokat fényképezek. Valakinek esetleg személyes tapasztalat ilyen téren? Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Ez komoly hogy One+6 teszt már kijött, Mix 2s meg sehol?
• Honor Magic5 Pro •
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Honnan éri most meg megrendeli ezt a csodamasinát? Sima 6/64 bőven elég lenne nekem. Egyelőre még kivárok, de Honor 10 vs Oneplus 6 vs Mix 2S fronton jelenleg ez tűnik befutónak nálam. Ez a geekbuyingos akció igen tetszetős. Honor 10 bemutatót még megvárom, de ilyen euro árfolyamon a Oneplus árát sokallom...
Köszi!
+1: Esetleg van-e olyan itt, aki A1-ről váltott? Érdekelnének a tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest