- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz grafnet #18228 üzenetére
igen ez tévesztett meg engem is, hogy amikor a kod azt irja, hogy enabled akkor nincs a menuben az opcio amivel be lehet kapcsolni, de amikor azt hogy disabled meg ott az opcio.
DE sajnos hiába jelenik meg az opcio és be is kapcsolom meg kiválasztom , hogy a wifi legyen az elsodleges ha van, akkor sem tuok hivni és fogadni wifin keresztul, ha térerő nincs.ÉS sajnos az a helyzet, hogy 4km re egy kisebb város adotornyátol lévo faluban egyik szolgáltato sem remekel térerőben, foleg nem lakáson belül, igy ha valami fontos hivást akarok kezdeményezni akkor vagy ki kell mennem vagy az ablakon kihajolva hivni, de még ugy se biztos , hogy nem szakad meg a hivás.
-
adamhun94
tag
válasz grafnet #18164 üzenetére
grafnet: Erről a kuponozásról tudnál mondani esetleg valami infót? Ár/érték alapján szimpatikus a telefon, de ha esetleg 100k alá be lehetne vinni, akkor lehet tényleg behúzom.
Nekem is daily driver még a telefon, már több mint 3 éve. Az akksi még az eredeti benne, de eléggé megérett már a cserére. Na meg egy factory reset sem ártana, mert néha nagyon be tud már lassulni. De előtte még ráhackelem a VoWifit valahogy.
repvez: ha esetleg van okos órád/karkötőd, akkor be tudod állítani, hogy ha a közeledben van, akkor feloldja automatikusan, és nem kell kódozni.
-
-
fap333
aktív tag
válasz grafnet #18122 üzenetére
Úgy látom, hogy a töltés sem veszi. Több kábellel, több töltővel kipróbáltam, de a kijelző továbbra is teljesen sötét, és a fehér led sem világít sajnos.
Próbaképpen rajtahagytam 20 percig töltőn, nem változott a felállás. Most kipróbáltam, és nyomtam 2 percig a power gombot de továbbra is semmi...10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
floratm
senior tag
válasz grafnet #18099 üzenetére
Jah.... Ottvan a 11t vagy az F3 amik kompromisszumosak, ugyanakkor már látszódik a miui13. a kanyarba...
De a 12x is csak egy spécizett pocoF3...Up: bár lehet hogy az nem is baj.Az f3 socja nagyon betalált es csak a kamerara kellett ragyurni ami most megtörtént...
Ilyen gondolataim támadtak...[ Szerkesztve ]
-
Mok28
csendes tag
válasz grafnet #17998 üzenetére
Köszi szépen! Sajnos ilyet nem találtam a beállításokban, csak olyan van hogy 4G, 3G, vagy 2G elsődlegesen. Természetesen a legutolsó friss ROM van rajta. Ezekre a szavakra is rákerestem a beállításokban, de nem hoz találatot.
GSM/WCDMA/LTE -
norbert1998
nagyúr
válasz grafnet #18078 üzenetére
Ugyan már. Hadd pörögjön a topik.
Viszont az a nagy helyzet, hogy lehet, hogy a Nohon aksi is elérte a végét. Tegnap úgy merült a telefon, mint a kő.
Igaz, jó ideje nem volt 100%-ra töltve, és azt is úgy töltötte, hogy hotspot napi 8 órát, néha kábelen. Remélem csak meghülyült, mert ha tényleg nincs megoldás, akkor tényleg csere lesz -
norbert1998
nagyúr
válasz grafnet #18043 üzenetére
Pontosan így van. Nem azt mondtam, hogy ez 2K
Mi 11 ultra minden forrásom szerint 2K kerámia. Tehát az a cél.
Volt 1080p amoled, hát kösz soha többet. Tiszta pixel. Mi 11T is az, mikor nyomkodtam, tiszta pixel volt a kijelző. Az ips nem olyan feltűnően pixeles. (De volt 2K ips telefonom, az maga a tökély volt, pedig annak több, mint 3 éve)
És legjobb informaciom szerint nemigen van ips telefon snapi 870 felett, főleg 888-al. Főleg kerámia hátlappal.
-
mr.perfect
tag
válasz grafnet #18022 üzenetére
én is így voltam, aztán vettem egy mély levegőt és megcsináltam.. meglepően fájdalommentes volt. nem kell rögtön mindent visszarakni, csak amikor szükség lesz rá.. így meg is szabadulsz egy csomó felesleges programtól amit soha nem is használsz
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
válasz grafnet #18005 üzenetére
És melyik az a verzio amit igy fel lehet tenni , hol lehet letölteni ?
nekem még gyári minden a telefonon, csak ami otán jött hozzá frissités global romra van fen 12.03as van rajta jelenleg.És ha jol sejtem ez gylul mindent a telefonrol vagy megmarad minden ahogy most van ?
-
tamas.nick
aktív tag
-
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz grafnet #17876 üzenetére
Felhős volt arrafelé (mármint a hold felé), nemigen láttuk szabad szemmel sem az emlékművet. Viszont közel 4 percig dolgozott rajta a telefon. Van olyan képem, ami 10-kor készült, 1/20 záridővel és 1243-as ISO-val, ott fekete az ég szinte. Szerintem ez szimplán csak az app műve.
[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz grafnet #17832 üzenetére
Közben megolvastam, a kamera a gyenge pontja...
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
norbert1998
nagyúr
válasz grafnet #17750 üzenetére
Biztos, hogy vettem volna akkor hátlapot, túlságosan szeretem ezt a telefont. Ha a kijelző menne el, akkor meg azt vennék rá. Ha egyzserre elmenne mindkettő, mert bucskázik vagy ilyesmi, akkor cserélném le esetleg.
Első körben tetszik, de ugye a telefon azt se tudja, hogy most milyen napszak van a Jupiteren, kell neki 1-2 ciklus.
-
norbert1998
nagyúr
válasz grafnet #17747 üzenetére
Nem volt a hátlap felragasztva, eleve az egyik sarok már nem tapadt oda vadiúj kora óta, aztán fél éve aksicserekor (a hamis "eredeti" aksira) nem lett visszaragasztva. Azóta kétszer cseréltem ujjlenyomat olvasót. Nemrég visszaraktam a gyári aksit, és most meg be a Nohont. Megvárom, hogy jó-e, és utána viszont már felragasztom B7000-el. Szóval mindössze annyi, hogy a hátlap ragasztójaaz nonexistent erővel tartja a hátlapot, a kis fülek tartják fent.
Cserébe délelött le is ugrott, mert hanyatt esett tok nélkül betonra. (semminek emmi baja nem let, bár a betont nem néztem meg ) -
szaszapi
őstag
-
dragonfire44
tag
válasz grafnet #17624 üzenetére
Vidéki vagyok. Még nem adtam fel, és egyre érdekesebb. Rom csere után nem volt már időm belakni a telefont, mentem melózni. Azóta jó. Crypto.com app raktam fel utoljára pár napja, utána kezdett el szarakodni, most ismét felraktam és megint szarakodik. Létezik ilyen? Főleg hogy ez egy sokak álltal használt app. Nagyon érdekes....
-
dragonfire44
tag
válasz grafnet #17621 üzenetére
Hali
Kitakarítottam kompresszorral, féktisztítóval,telefonból csináltam egy visszaállitást, nem segített. Még abban reménykedek hogy twrp-vel teljesen újrahúzom hátha segit, ami még érdekes hogy van V12.0.3 frissítés amit nem tudok lefrissíteni mert valami hibát ir, tehát marad twrp, remény hal meg utoljára -
páfrany
tag
válasz grafnet #17573 üzenetére
igen, pontosan így. Mert ha létrehozod az alapértelmezetteket, hiába van két sávod, nem tudják a készülékek megkülönböztetni, így az 5 ghzesnél érdemes a név végén megjelölni hogy az. Így amikor akár telóval rákeresel a hálózatra, akkor kettőt látsz és telóról tudsz menni az 5ösre, laptoppal meg a kisebbre. Nálam így volt. Éljen az üvegszál Vártam is hogy leteljen a hűségidőm, az a sok settopbox nevetséges. Sok helyet és fali aljazot foglalt nálam. Plusz, hogy az ócska tvkártyát nem is ismerik...
-
válasz grafnet #17546 üzenetére
BT csatlakozásnál nem kérdez ilyet.
DE ahogy beülök a kocsiba jelzi, hogy összekapcsolodott a telefonnal, de ha a menübe a media résznél a telefont kiválasztom, akkor felismeri a telefont ,mert a nevét kiirja, csak épp azt irja, hogy nincs média tartalom vagy nincs párositva. ha meg a párositáésra megyek, ott meg ki van pipálva, hogy párositva.
És müködik is, mert a telefonkönyvnél lehet a nevek között keresni és hivást is inditani.Ha meg kábelen kötöm össze, és átálitanáám, hogy média vagy csak adattároloként ismerje fel, akkor meg az AA nem müködne.
És azt sem értem, ha a töltöpad képes érzékelni, hogy oda egy eszköz van téve akkor miért nem tudja tölteni ?
Elvileg oda nem kell semmit sem elinditani vagy megnyomni. Vagy van valami szabvány ami a xiyomi telefon nem kompatibilis az opel féle beépitett töltöjével?
-
veterán
válasz grafnet #17532 üzenetére
Azaz árban még van is hasonló ajánlat csak mind kompromisszumos ehhez a mobilhoz képest.
Ha jó az LCD és a qi hiánya akkor mi 10T/mi 10Tpro, ha kell az amoled és a qi akkor mi 10/mi 10 pro(mondjuk a pro még mindig rohadt drága.)
Én most már megvárom a sd888-al kijövő telefonokat és abból keresek egy jót. A munka miatt kell a navigációhoz a qi töltés nekem szóval abból nem lehet engedni. 2020-ban is, de 21-ben már tényleg para a 60hz-es képfrissítés szóval 90/120 kell a minimumnak lennie. A többit majd még megálmodom. -
PeRobesz
csendes tag
válasz grafnet #17524 üzenetére
Hali!
Hogy a kapcsoló mit vezérel, azt nem tudom, amíg nem látom a kódot vagy nem találok egy alapos leírást :-) de sejtésem az van a fórum bejegyzésekből és a korábbi tapasztalataimból.
Mivel egy vevő és egy antenna van a készülékben (dual standby) azt értem, hogy egy időben egy kártya működik. Ennek megfelel, hogy a Telenor VoLte hívás mehet a saját adat kapcsolatán és (a fenti kapcsoló miatt) a másodlagos kártya adatkapcsolatán is.
Ez működik is, ha Digi hívás és Digi/Telenor adat van egy időben. Ekkor hiába van beállítva Telenor adat, a Digi hívás alatt is van mobilnet.
A gondom az, hogy NEM működik, ha Telenor hívás és Digi adat van beállítva egy időben. Pedig azt várnám el, hogy az adatkapcsolat átvált a hívást kezelő kártyára, azaz a Telenor-ra.
Ha Telenor-adatra váltok és Digi hívást indítok, van net a Digi kártyán keresztül. De fordítva nincs.
Na most kezdek belekavarodni... -
PeRobesz
csendes tag
válasz grafnet #17519 üzenetére
A "Use mobile data during VoLTE calls on the secunadry SIM:" kapcsoló??? Az aktív és be is van kapcsolva (írtam előbb is)!
Ha Telenor az adat is, akkor szépen megy Telenor hívás alatt az adat is!
Sőt, ha Digi hívás van és Digi adatra van kapcsolva, akkor is megy.
De most tovább teszteltem:
Ha Telenor adat + Digi hívás van, akkor megy a mobilnet!!! Hoppá!
Csak akkor nem megy, ha Telenor hívás + Digi adat.
Lehet ehhez köze, hogy a Telenor térerő ikon mellett NINCS VoLTE ikon? Talán a Telenor-nál kell kopogtatni? -
PeRobesz
csendes tag
válasz grafnet #17513 üzenetére
Egy kis segítséget kérek én is!
MIUI Global 12.0.1 (android 10 QKQ1.190828.002)
Sim1: Telenor: VoLTE ON, VoWiFi ON (4GB mobilnet)
Sim2: Digi: VoLTE ON (50GB mobilnet)
A VoLte ikon csak a Digi mellett van a státusz-soron, a Telenor mellett nincs.
Default for Calls: Sim1 - Telenor
Data card: Sim2 - Digi
Use mobile data during VoLTE calls on the secunadry SIM: ON
Telenor hívás közben csak akkor van net, ha a "Data card" át van kapcsolva Sim1-Telenor-ra.
Amíg Sim2-Digi az adat, addig a hívás közben semmilyen net sincs. Se html, se Waze...
Nem a rendszernek kellene ilyenkor átkapcsolnia az adatforgalmat az aktív SIM-re? -
SztiviVander
őstag
válasz grafnet #17423 üzenetére
Ha a miui vagy annak részei frissülgetnének hetente és nem a facebook meg a gugli vackai akkor igazat is adnék neked. De így azért nem túl valószínű hogy a miuinak vagy a xiaominak ehez köze lenne. A hivasfelvétel hiba meg megint más, de az is lehet akár az androidsytemwebview frissülés és a bugos béta állapotban maradt miui12 közti ellentétből.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz grafnet #17366 üzenetére
Android 11 magisk root twrp, ez működik: root-miui12-a11-stable.zip
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Zsoleszhun
addikt
válasz grafnet #17357 üzenetére
Nem jó a link.
MI 10 felforgatja a mobilpiacotItt egy részletesebb teszt:
xda Xiaomi Mi 10T Pro Hands-on Preview: 144Hz Screen is so Smooth[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Kevin Spéci
tag
válasz grafnet #17330 üzenetére
De egyszerre is megy a kettő? Az lenne a cél hogy ha zenét hallgatok hangfalakról és közben hívnak akkor az meg a fülesből szóljon. Hiába van látszólag jól beállítva és egyszerre csatlakoztatva a kettő, csak átmegy a zene is a fülesre.
PCn ez remekül működik, csak az esti unalmas mitingekre már nem akarom bekapcsolni[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz grafnet #17259 üzenetére
Egyelőre minden pozitív az AOSPA-val kapcsolatban. Pörög, működik szépen. Az idle drain 1-2% között mozog óránként, az active nagyon változó.
Egy napot kihúz nálam több óra telefonálás, legalább 2 óra BT zene és némi nyomkodás mellett úgy, hogy még a térerőm is szar. (bár itt már a SIM-re gyanakszom)utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz grafnet #17240 üzenetére
A banki appokat leszámítva mindent próbáltam. OTP-t megnézem.
Robt nem kell, bár nekem van, mert szeretem a Substratum témákat.Update: OTP smartbank megy.
GPay működött a Oneplus-on, itt még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz grafnet #17228 üzenetére
A ROM-ot sokat használtam a Oneplus-on is. Csak pozitívumot tudok róla mondani. Szerintem a Mix-en legalább olyan jó lesz, sokkal kiforrottabb készülék. (nincs képernyő alatti ujjlenyomat és 90Hz, ezért könnyebb rá dolgozniuk)
Ezeknek a ROM-oknak az az előnye, hogy nem az AOSP-ra épül, hanem a Qualcomm által készített Snapdragon-ra optimalizált Android forrásokra. Ezáltal jobb akkuidő és sokkal smooth-abb teljesítményt tud produkálni.
Maga a rendszer nagyon puritán, nincs tele felesleges csicsával, én pont ezért szeretem. Leginkább egy Pixel-en futó Droidra hasonlít valójában.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz grafnet #17226 üzenetére
Köszi, csak átmeneti, most két telefon között vagyok, de szeretném a Mix-szel töltött időmet kicsit kiélvezni, ezért kimaxolom, amit tud. Az már érezhető, hogy a MIUI 12 erre csak össze van csapva, ezért az AOSPA majd kipofozza a telefont.
Kerestem a Gcam szóra, de csak régi posztokat találtam.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
MeexS
tag
válasz grafnet #17193 üzenetére
Hasonló. A legnagyobb különbség szerintem az, hogy amiket én használtam eddig azok nem sima "nyomtatott mintás" fóliák voltak hanem tapintásra is megegyeztek a mintával...pl,: a szálkás fém kinézetű valóban úgy is érződik. Olyannyira, hogy néhány hetente fogkefével a szálirányban ki is szoktam tisztítani.:-)
Nekem nagyon bejöttek ezek a filmek.
Én úgy gondolom, hogy nem azért küzdöttek a formatervezők, hogy meglegyen a "tökéletes érzés" amikor kézbe vesszük, hogy az egészet egy tokba dugjuk megváltoztatva az arányokat etc.
Persze ízlések/pofonok stb:-)Amúgy ennyiért még kipróbálni is megéri. Lejön gond nélkül és semmi nem marad vissza.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest