-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
jety91 #18041 üzenetére
A Nohon aksival lehet új életet lehelni bele. Elégedett vagyok azzal. A gyári meg pihen a dobozban vész esetére.
Engem most a kamera húzott fel ma. Tényleg mindent megteszek, hogy legyen valami bugi egy jó black friday Mi11-re 😁
De a kerámia és 2K kijelző kombobol nem engedek. -
floratm
senior tag
válasz
jety91 #18038 üzenetére
Puszta erőben kb kétszer annyi pontszámot gurit, de ez görgetés közben nem domborodik ki annyira. Fotózáskor azért biztosan jo a + erő...
A mi telefonunk azóta is etalonnak számit fotózás terén
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9065&idPhone2=11100&idPhone3=11099
Az 5dolláros bal alsó sarkában lévő felirat az Mi8 on látszik legszebben.
Az aksi már nagyon haldoklik meg az usb csatlakozó is elkopott, töltés megszakad a legkissebb mozdulatra is...az utángyártott aksikban pedig nemnagyon hiszek az itt tapasztaltak alapján...
-
chris-v
senior tag
válasz
jety91 #17869 üzenetére
Nem kell annyira beleragasztani. Ahogy Norbert is írja elég ami benne marad. De ha akarsz, akkor ilyesmit vegyél
-
Zsoleszhun
addikt
-
retesz147
addikt
válasz
jety91 #17787 üzenetére
Én innen 2 napja:
[Nohon akksi BM3B] -
Zsoleszhun
addikt
válasz
jety91 #17694 üzenetére
A Mi11i jónak néz ki de egy átcimkézett redmi/poco csak a kamerákat váltogatják (F3-nál a soc 870 és az árban -100EFt)
mind OIS nélküli. gsmarena link -
SztiviVander
addikt
válasz
jety91 #17689 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, nekem ebben minden működik semmi se fagy le, ellentétben a teljesen eszkozidegen romokkal amikbe hol ez nem megy hol az, aztán ha kijavitanak valamit akkor elromlik 3 másik funkció stb. Mondjuk ilyen előfordult az eu heti romokkal is
Ez a pe mondjuk első blikkre jónak tűnik, majd ha lesz időm elolvasom a hozzászólásokat is aztán lehet teszek egy próbát. De nekem napi használatra kell a telefon nem romosat játszadozni, szóval nem vigasztal h android 11 ha mondjuk nem tudok vele stabilan bt-n telefonalni/gmeets-ezni. -
válasz
jety91 #17599 üzenetére
tedd fel a Evolution X-et ez a legjobb CUSTOM ROM az összes közül! a Pixel Experience köszönő viszonyba sincs hozzá annyira fapados!
-
válasz
jety91 #16924 üzenetére
Kb SEMMIT nem veszítesz azzal ha nem lesz friss biztonsági frissítésed!
egy 3.éve nem frissített telóval is ugyan úgy működik minden, mint azzal amin a legfrissebb e havi biztonsági csomag van, szóval ha csak ennyi az aggodalmad, akkor nyugodtan megnyugodhatsz semmit nem veszítesz!
-
Karavik
veterán
válasz
jety91 #10961 üzenetére
Az a baj, hogy nem lehet így általánosítani, mert többségnek random jön elő ez a probléma, valakiknél gyakrabban, másoknál ritkábban, vagy egyáltalán nem, de olyan is van akiknél állandóan...
Amivel lehet próbálkozni:
- poximity sensor érzékenységgel játszani
- kijelzővédő eltávolítás
- tok eltávolítás vagy olyan tok használata ami nem lóg a kijelző síkja föléVéleményem szerint ahol ez a jelenség tapasztalható, ott megszüntetni a problémát nem lehet, csak javítani a helyzeten valamelyest a fenti próbálkozásokkal...
Egyébként nekem is úgy tűnik, folyamatosan csökken a proximity szenzor hatékonysága, mert időről időre egyre feljebb kell húznom az érzékenységét és már majdnem maxon vagyok...lassan elfogy az állítási lehetőség...
-
Karavik
veterán
és (#9368) Kevin Spéci:
App uninstall/reinstall, app adatok törlése...stb már ilyeneken túl voltam. Én már mérgemben majdnem legyalultam az egész rendszert, de aztán előtte gondoltam még kipróbálom, hogy eltávolítom az ujjlenyomatot és újra hozzáadom itt:
Settings > Lock screen and password > Manage fingerprints
...és bevált!
Most már újra jó az OTP SmartBank és Simple app is ujjlenyomat azonosítással! K-ra idegesített, hogy mindig a jelszót kérte tranzakciókhoz és érintéses fizetéshez....
-
Karavik
veterán
Köszi a visszajelzést!
(#7667) Moz:
Nincs Mi8-am így ezt magam részéről se megerősíteni sem cáfolni nem tudom, viszont Mix2s-hez köv xiaomi.eu publikus kiadásban javítva lesz az alacsonyra szabályzott auto fényerő probléma, ami közös probléma a hivatalos MIUI kiadással. Ha itt beválik akkor az a fix mehet Mi8-ba is (nálam már tesztelés alatt van)
-
retesz147
addikt
"Szuper", akkor nem nálam van a hiba. Viszont, ha virtuális gombot használsz, ott a "visszára" becsukja a progit, "leteszi" chat-fej buborékba.
"de a tobbi altalad emlitett problema nem all fenn nalam"-> fehér virtuális gombokra gondolsz? Swiftkey-t használsz vagy Gboard-ot,
-
retesz147
addikt
Tudom, alul működik, de hidd el, nálam messengernél nem működik. Ha buborék-chat fejből van megnyitva, akkor nem működik a vissza/oldalra húzás.
Amit viszont észrevettem, ha meg van nyitva egy alkalmazás és arra rányitom a chatfejet, akkor működik a gesztus, viszont a háttérben lévő programra értelmezi a teló, ott hajtja végre a vissza műveletet, nem a messengerren.
Egyébként van benne valami reláció, csak az én értelmezésem szerint nincs tökéletesre csiszolva.Ami számomra logikus lenne az az a működés, ahogy a virtuális gomboknál működik.
Azaz, chat-fejen húzok egy visszát->visszalép az ismerős listába, húzok egy újabb visszát-kilép a chat-fejből, de a chat-fej buborék megmarad a képernyőn.Ehhez képest gesztusnál a vissza nem működik, csak az alulról felhúzás, ami minden progit háttérbe küld és kilépek a főképernyőre.
-
tibcsi0407
félisten
-
natë
nagyúr
Tisztában vagyok vele, hogy tud raw módot a Mix 2s, ahogy a Mi 8 is. Hidd el, alapból mindig azt próbálom ki egy mobilon
Azt is elhiheted, hogy a Xiaomi mobiljai sajnos nem tudják hozni az Almák szintjét a nyers fotók terén (ennek több oka van), ha te és a haverod próbáltátok és profik vagytok benne, akkor ezt tudnotok kell. Teljesen mindegy milyen szakavatott kézben vannak.
Automatában a Mix 2s de méginkább a Mi 8 általánosságban részletesebb fotót készít, mint az Almák (erős zajmentesítéssel és lencsetorzításokkal a széleken, ami az Almáknál nincs meg), ez tény.
Semmit nem dicsőítek amúgy, aki ismer tudja, hogy szinte az összes gyártó készülékeihez volt már szerencsém.(#5768) floratm : de olyan szép piros!!!
-
fpatrik17
senior tag
Hát én most frissítettem 10-re, előtte semmi ilyet nem tapasztaltam. Konkrétan bármi csatolmányt küldenek valamelyik beszélgetésbe, elszáll a program a p*csába mikor megnyitnám az ablakot. Számomra ez több, mint katasztrófa. Visszafele lehet MIUI-t pakolni? Kollégámnak a MI 8-án bezzeg nincs ez a hiba. Annyira tudtam, hogy öngúlt rúgok ha frissitem 10-re, de nem bírtam ki
Prafo
-
hwopapa
tag
Ha újratelepíted, akkor megszűnik, egészen addig, amíg egy újabb ilyet nem kapsz...
Sajnos belefutottam már asszonnyal párszor ebbe a mókába - az újratelepítés ideiglenesen megoldja. Mondjuk az is lehet, hogy kéne az FB app hozzá, de azt az életbe' nem fogom letölteni, az biztos
-
-
Nincs díja a fizetésnek.
Díja kizárólag a kényelmi szolgáltatásoknak van, azaz parkolás, autópálya martica stb. Az általában 75 forint. Ott éri meg, ahol magas a parkolási díj és nem tudod meddig maradsz, mert pontosan tudsz vele fizetni. Előre lefoglal egy nap végéig tartó magas összeget pl. a pakolásnál, de levonni csak a tényleges díjat vonja le.
Emlékeim szerint a mozijegy vásárlás viszont díjmentes volt. Már régebben használtam azt.
-
-
-
A 360.ÓRA onnan indul mikor az adott telót össze kötöd a Mi fiókoddal.(a fejlesztői menüben össze kapcsolod a telót az Mi fókoddal)
Ahogy írtam én már beléptem még aznap mikor megkaptam a Mix2S -t de rá 6.napra kiléptem a telón a Mi fiókból, és 5.perc múlva vissza is léptem ugyan abba a fiókba ahol már letelt a 6.nap, és újra kezdte a 360.óra számlálást!
Szóval azt nézi hogy az adott telón mikor léptél be utoljára az Mi fiókodba és kötötted össze a telót a fejlesztői menüben, az nem érdekli hogy előtte már letelt közel 1 hét
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest