- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
jety91 #18041 üzenetére
A Nohon aksival lehet új életet lehelni bele. Elégedett vagyok azzal. A gyári meg pihen a dobozban vész esetére.
Engem most a kamera húzott fel ma. Tényleg mindent megteszek, hogy legyen valami bugi egy jó black friday Mi11-re 😁
De a kerámia és 2K kijelző kombobol nem engedek. -
floratm
senior tag
válasz
jety91 #18038 üzenetére
Puszta erőben kb kétszer annyi pontszámot gurit, de ez görgetés közben nem domborodik ki annyira. Fotózáskor azért biztosan jo a + erő...
A mi telefonunk azóta is etalonnak számit fotózás terén
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9065&idPhone2=11100&idPhone3=11099
Az 5dolláros bal alsó sarkában lévő felirat az Mi8 on látszik legszebben.
Az aksi már nagyon haldoklik meg az usb csatlakozó is elkopott, töltés megszakad a legkissebb mozdulatra is...az utángyártott aksikban pedig nemnagyon hiszek az itt tapasztaltak alapján...
-
-
chris-v
senior tag
válasz
jety91 #17869 üzenetére
Nem kell annyira beleragasztani. Ahogy Norbert is írja elég ami benne marad. De ha akarsz, akkor ilyesmit vegyél
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Zsoleszhun
addikt
-
retesz147
addikt
válasz
jety91 #17787 üzenetére
Én innen 2 napja:
[Nohon akksi BM3B][ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
jety91 #17694 üzenetére
A Mi11i jónak néz ki de egy átcimkézett redmi/poco csak a kamerákat váltogatják (F3-nál a soc 870 és az árban -100EFt)
mind OIS nélküli. gsmarena link[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
SztiviVander
őstag
válasz
jety91 #17689 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, nekem ebben minden működik semmi se fagy le, ellentétben a teljesen eszkozidegen romokkal amikbe hol ez nem megy hol az, aztán ha kijavitanak valamit akkor elromlik 3 másik funkció stb. Mondjuk ilyen előfordult az eu heti romokkal is
Ez a pe mondjuk első blikkre jónak tűnik, majd ha lesz időm elolvasom a hozzászólásokat is aztán lehet teszek egy próbát. De nekem napi használatra kell a telefon nem romosat játszadozni, szóval nem vigasztal h android 11 ha mondjuk nem tudok vele stabilan bt-n telefonalni/gmeets-ezni. -
válasz
jety91 #17599 üzenetére
tedd fel a Evolution X-et ez a legjobb CUSTOM ROM az összes közül! a Pixel Experience köszönő viszonyba sincs hozzá annyira fapados!
-
gombasm
aktív tag
-
grafnet
Topikgazda
válasz
jety91 #17400 üzenetére
Nem, de nem is kell mindenkinek B20.
Ráadásul szolgáltatója is válogatja.Joke: iparkodj, mert már a fél hónap oda van! Külföldi rendelést a linkelt topikban tudod kérdezni. A BB az elsősorban a hazai piac lefölözésére van.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
válasz
jety91 #16924 üzenetére
Kb SEMMIT nem veszítesz azzal ha nem lesz friss biztonsági frissítésed!
egy 3.éve nem frissített telóval is ugyan úgy működik minden, mint azzal amin a legfrissebb e havi biztonsági csomag van, szóval ha csak ennyi az aggodalmad, akkor nyugodtan megnyugodhatsz semmit nem veszítesz!
-
Karavik
veterán
válasz
jety91 #16924 üzenetére
Xiaomi.eu és China stable MIUI12 (V12.0.1.0.QDGCNXM) kiadást tegnap kapta meg, Global stable MIUI12 aug-szept várható. Utána kb még 1 frissítésre lehet számítani stabil vonalon, aztán annyi...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz
jety91 #16908 üzenetére
Igen:
"Because the version cannot be successfully compiled into the package for the time being, the release of Mi MIX2S is suspended"
Bevett szokás Xiaomi-nál erre hivatkozni, ha már közeleg a vég....
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz
jety91 #10961 üzenetére
Az a baj, hogy nem lehet így általánosítani, mert többségnek random jön elő ez a probléma, valakiknél gyakrabban, másoknál ritkábban, vagy egyáltalán nem, de olyan is van akiknél állandóan...
Amivel lehet próbálkozni:
- poximity sensor érzékenységgel játszani
- kijelzővédő eltávolítás
- tok eltávolítás vagy olyan tok használata ami nem lóg a kijelző síkja föléVéleményem szerint ahol ez a jelenség tapasztalható, ott megszüntetni a problémát nem lehet, csak javítani a helyzeten valamelyest a fenti próbálkozásokkal...
Egyébként nekem is úgy tűnik, folyamatosan csökken a proximity szenzor hatékonysága, mert időről időre egyre feljebb kell húznom az érzékenységét és már majdnem maxon vagyok...lassan elfogy az állítási lehetőség...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
és (#9368) Kevin Spéci:
App uninstall/reinstall, app adatok törlése...stb már ilyeneken túl voltam. Én már mérgemben majdnem legyalultam az egész rendszert, de aztán előtte gondoltam még kipróbálom, hogy eltávolítom az ujjlenyomatot és újra hozzáadom itt:
Settings > Lock screen and password > Manage fingerprints
...és bevált!
Most már újra jó az OTP SmartBank és Simple app is ujjlenyomat azonosítással! K-ra idegesített, hogy mindig a jelszót kérte tranzakciókhoz és érintéses fizetéshez....
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Köszi a visszajelzést!
(#7667) Moz:
Nincs Mi8-am így ezt magam részéről se megerősíteni sem cáfolni nem tudom, viszont Mix2s-hez köv xiaomi.eu publikus kiadásban javítva lesz az alacsonyra szabályzott auto fényerő probléma, ami közös probléma a hivatalos MIUI kiadással. Ha itt beválik akkor az a fix mehet Mi8-ba is (nálam már tesztelés alatt van)
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
"Szuper", akkor nem nálam van a hiba. Viszont, ha virtuális gombot használsz, ott a "visszára" becsukja a progit, "leteszi" chat-fej buborékba.
"de a tobbi altalad emlitett problema nem all fenn nalam"-> fehér virtuális gombokra gondolsz? Swiftkey-t használsz vagy Gboard-ot,
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Tudom, alul működik, de hidd el, nálam messengernél nem működik. Ha buborék-chat fejből van megnyitva, akkor nem működik a vissza/oldalra húzás.
Amit viszont észrevettem, ha meg van nyitva egy alkalmazás és arra rányitom a chatfejet, akkor működik a gesztus, viszont a háttérben lévő programra értelmezi a teló, ott hajtja végre a vissza műveletet, nem a messengerren.
Egyébként van benne valami reláció, csak az én értelmezésem szerint nincs tökéletesre csiszolva.Ami számomra logikus lenne az az a működés, ahogy a virtuális gomboknál működik.
Azaz, chat-fejen húzok egy visszát->visszalép az ismerős listába, húzok egy újabb visszát-kilép a chat-fejből, de a chat-fej buborék megmarad a képernyőn.Ehhez képest gesztusnál a vissza nem működik, csak az alulról felhúzás, ami minden progit háttérbe küld és kilépek a főképernyőre.
-
Karavik
veterán
-
tibcsi0407
félisten
A régebbi nappali fotózásban ugyanaz. Az új azért lett volna érdekes, mert abban van night mode is. OP6-on már megy szépen, beszarás, hogy mennyit dob a kamerán.
Ennek fényében számomra már a Mix 3 is érdekessé vált.
Azon van notification LED? @Karavik?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
natë
nagyúr
Tisztában vagyok vele, hogy tud raw módot a Mix 2s, ahogy a Mi 8 is. Hidd el, alapból mindig azt próbálom ki egy mobilon
Azt is elhiheted, hogy a Xiaomi mobiljai sajnos nem tudják hozni az Almák szintjét a nyers fotók terén (ennek több oka van), ha te és a haverod próbáltátok és profik vagytok benne, akkor ezt tudnotok kell. Teljesen mindegy milyen szakavatott kézben vannak.
Automatában a Mix 2s de méginkább a Mi 8 általánosságban részletesebb fotót készít, mint az Almák (erős zajmentesítéssel és lencsetorzításokkal a széleken, ami az Almáknál nincs meg), ez tény.
Semmit nem dicsőítek amúgy, aki ismer tudja, hogy szinte az összes gyártó készülékeihez volt már szerencsém.(#5768) floratm : de olyan szép piros!!!
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Hát én most frissítettem 10-re, előtte semmi ilyet nem tapasztaltam. Konkrétan bármi csatolmányt küldenek valamelyik beszélgetésbe, elszáll a program a p*csába mikor megnyitnám az ablakot. Számomra ez több, mint katasztrófa. Visszafele lehet MIUI-t pakolni? Kollégámnak a MI 8-án bezzeg nincs ez a hiba. Annyira tudtam, hogy öngúlt rúgok ha frissitem 10-re, de nem bírtam ki
Prafo
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
-
hwopapa
tag
Ha újratelepíted, akkor megszűnik, egészen addig, amíg egy újabb ilyet nem kapsz...
Sajnos belefutottam már asszonnyal párszor ebbe a mókába - az újratelepítés ideiglenesen megoldja. Mondjuk az is lehet, hogy kéne az FB app hozzá, de azt az életbe' nem fogom letölteni, az biztos
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
Szia, érdeklődnék ezzel a tokkal kapcsolatban, amit linkeltél, hogy mik a tapasztalatok, mióta használod, az oldala gumis, az anyaga farmer szerű, vagy teljesen tévesek az elképzeléseim?
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Karavik
veterán
-
-
grafnet
Topikgazda
-
Nincs díja a fizetésnek.
Díja kizárólag a kényelmi szolgáltatásoknak van, azaz parkolás, autópálya martica stb. Az általában 75 forint. Ott éri meg, ahol magas a parkolási díj és nem tudod meddig maradsz, mert pontosan tudsz vele fizetni. Előre lefoglal egy nap végéig tartó magas összeget pl. a pakolásnál, de levonni csak a tényleges díjat vonja le.
Emlékeim szerint a mozijegy vásárlás viszont díjmentes volt. Már régebben használtam azt.
-
35 km-re lakok Veszprémtől, de rally-n mikor régen fotózgattam utáltam a port... a telefon még kevésbé szereti... Meg egyébként is a nagyfaluba megyünk, ha jól emlékszem mit mondott az asszony...
Kiderült már mit javított az utolsó frissítés ami a globalra jött?
[ Szerkesztve ]
-
-
Karavik
veterán
Addig is, mond meg az ismerősödnek, hogy van ideiglenes megoldás a global kiadásban a képernyőzáron fekete Spotify widget hiba ellen: hosszan kell érinteni a widgetet a képernyőzáron - ekkor visszavált normál megjelenésre
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Lehet javítva lesz a Globál kiadásban is hónapok múlva...
xiaomi.eu MIUI10 8.6.28 kiadásban így néz ki a
Spotify widget a képernyő záron (Globál MIUI10 kiadásban pedig full fekete):[ Szerkesztve ]
-
A 360.ÓRA onnan indul mikor az adott telót össze kötöd a Mi fiókoddal.(a fejlesztői menüben össze kapcsolod a telót az Mi fókoddal)
Ahogy írtam én már beléptem még aznap mikor megkaptam a Mix2S -t de rá 6.napra kiléptem a telón a Mi fiókból, és 5.perc múlva vissza is léptem ugyan abba a fiókba ahol már letelt a 6.nap, és újra kezdte a 360.óra számlálást!
Szóval azt nézi hogy az adott telón mikor léptél be utoljára az Mi fiókodba és kötötted össze a telót a fejlesztői menüben, az nem érdekli hogy előtte már letelt közel 1 hét
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest