Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
k5.20
senior tag
A 8.8.16 pités romról vissza lehet jönni a 9 alapú EU-ra?
A készülék nyitott és van custom recovery is (3.2.3.0) -
-
Nekem Accubattery szerint screen off átlag 0.8%/H az elmúlt hét alapján, két kártya, mobilnet, wifi, Bluetooth, GPS, xiaomi.eu rom, valami alvás detektalast amúgy bekapcsoltam. Sok alkalmazás fut a háttérben. 8/256. Nagyon elégedett vagyok amúgy az akksival kb. csak a kocsiba töltöm vezeték nélkül Waze közbe, pár percre ha rá kell rakni azon túl egyáltalán...
-
Maist
senior tag
Üdv mindenkinek!
Augusztus elején vásároltam egy 6/64, fekete készüléket, de gondoltam addig, míg nincs nyitva a bootloader nem köszönök be itt.

Mostanra viszont letelt a 360 óra, ki is nyitottam a BL-t. Annyi lenne a kérdésem a régi tulajoktól, akik eu rom-on vannak/voltak, hogy kinek-melyik heti volt az, ami a legjobban bánt az akkuval? A 8.8.3-at felraktam, és amellett, hogy igencsak merül, ráadásul még wifi hotspot bekapcsolás után nem ad netet, és 1-2 percen belül nyom egy soft resetet is magán.
Ezért kérdeznék, mert akkor célirányosan a legjobb kiadást tenném fel. Köszönöm. -
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez oké, de a 3000-es akksiban is marad.
Arányok megmaradnak azt gondolom.
Mondanám, hogy feltöltöm a RN3SE-t meg az S2-t és meglátjuk mennyi mA-t fogyasztott mindkettő, de mire hazaérek.. Majd vasárnap ha el nem felejtem -
-
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nincs, az még beta tesztelés alatt van és egyelőre csak Pixel telókra érhető el
-
8.8.3-an kiírta a darab számot!
A 8.8.16 is, de az nem EU... -
LouiS22
veterán
válasz
grafnet
üzenetére
Ahogy az előttem szóló is írta: minden telefon más, ahogy minden usernek más és más alkalmazások futnak, szinkronizálnak a háttérben, más a kijelző fényereje, máshogy állít be dolgokat

Én speciel elégedett vagyok a 2s akku- és üzemidejével. Talán a 9 stable egy picit jobban optimalizált a 10 bétánál (de ugye ez ezért is béta). Cserébe a 10 bétában egy csomó, a 9 stabilban számomra idegesítő bugot fixáltak és körökkel jobb a notificationök kezelése is.
-
Maradjunk annyiban, hogy nem kevés!
Olyan 1-3 %/éjszaka (6-7 óra) lenne az ideális!
A Note 3 SE ezt tudta simán! -
Karavik
veterán
Itt a teljes Miui.hu sztori és a Xiaomi Inc-től kapott levél:
-
kissady
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Az még megvan. Az alkalmazásra nyomva ír hibát, de nem találtam meg, hogy hol tudnám engedélyezni.
-
TpS
őstag
A poco launchert hogy lehet leszedni? Az apk-s változat van fent. Nálam nincs a 2. pontban említett lehetőség.
Steps to uninstall
1. Go to Settings > Installed Application > System Launcher
2. Uninstall updates
3. You won't be able to uninstall if you flash through twrp. Think twice before flashing.Közben megtaláltam, rossz helyen kerestem.
-
Karavik
veterán
Kérdés, hogy a többi MIUI/Xiaomi fan oldallal vajon miért nincs gondja a Xiaomi Inc-nek?
-
Nem ismerem a teljes tényállást, csak amit olvastam!
Az alapján a MIUIHU helyesen járt el, mert kért engedélyt, amit meg is kapott!
Erre írtam, hogy nem biztos, hogy tudták odakint, hogy van egy ilyen engedélye a srácoknak!
Illetve az a kérdés másik része, hogy aki adott engedélyt, Ő jogosult volt-e ilyen engedélyt kiadni!LouiS22: nem értelek.
-
Ance
őstag
Ezt hívják úgy, hogy üzlet. Ennyi. Abban sem lennék annyira biztos, hogy magyar érdekeket nem sértett és nincs benne magyar kéz. Egyébként meg a jogtulajdonosnak mindenhez joga van, amiről írásban nem mondott le. Nem is értem a kapálózást.
Korábban a .nincs fájl helyesen .bin fálj.

-
Ance
őstag
A gesztus tökéletesen működik.
Az ikon értesítés egyáltalán nem (kis piros szám, hogy hány sms, hívás stb.) Így nincs sok értelme.
Karavik: a téma telepítést nem engedi. A .nincs file-t egyáltalán nem, ha átnevezem .mtz-re, akkor azt írja, hogy ismeretlen forrásból származó nem telepíthető.
-
-
TpS
őstag
Megjött a fekete tokom, nagyon szuper: [link]
Korábban vettem egy ugyanilyet átlátszóban, de nem tetszett, mert elütött az átlátszó keret. -
válasz
üzenetére
Igen én is észrevettem, hogy az almánál jól működik a wifi elfogadás ingyenes hálózatnál, de pl a feleségem p10-n 4 napig nem tudtam wifit csinálni a szállodába az istenére sem. (nem dobta fel az elfogadó ablakot)
A Tescoba szokottam megnézni a kuponjaim és én is észre vettem, ha hagyom hogy automatikusan csatlakozzon akkor nem mindig sikerül neki, de most kivetem a kis csúszkát és mindig manuálisan csatlakozok, így jó mindig.
Van erre valami jól bevált formula androidon?
-
törölt tag
Egy kis help kellene:
munkahelyen új wifi hálózat lett, az egyik szabad, vendég hálózat, csak el kell fogadni a felhasználási feltételeket, (pipa, elfogadom gombocska)és szolgáltat.
Megtalálja a hálózatot, feljön az oldal amint el kéne fogadni, de egyből vissza is ugrik a beállításokhoz és folyamatosan ezt csinálja. Nejem Redmi 4X is.
Notival semmi gond, sőt, almával sem.
Szóval ötlet rá, hogy mi a francért csinálja ezt? -
TpS
őstag
-
válasz
üzenetére
Én is nyomtam mindig.
A fórumos téma szerintem sem gáz, hiszen ők a tulajok ők döntik el mihez adják a nevüket, vagy mihez nem. Nyilván kevés magyar dolgozik náluk így biztos nem ellenőrizték mi van az oldalon, vagy mi nincs meg minden országba egyénileg ellenőrizni kellene így egyszerűbb megszüntetni őket...
-
Karavik
veterán
Az alábbi bugot is konfirmáljátok légyszi, de ne úgy mint az eddigieket, hanem lehetőleg minél többen pls. Ha már feltárom a hibákat és riportálom, akkor legalább kattintsatok a confirm gombra, ez mindannyiunk érdeke:
Updating Avast virus definition causes Force Close (FC)
Köszi előre is!
-
tibcsi0407
félisten
Nincs ebben semmi érthetetlen, a Xiaomi név valakinek a tulajdonában áll és jogában áll jelezni, ha visszaélnek vele.
Nem kicsit volt megtévesztő a Xiaomishop kamuneve, évek óta mindenki azt hitte, hogy ők a hivatalos Xiaomi.
Legalább most valaki tiszta vizet önt a pohárba.
Te sem szeretnéd, ha TpS néven regisztrálna valaki több fórumra és a nevedben elkezdene mindenkinek anyázgatni és lejáratná a hírneved.
Volt egy disco, ahová csikó korunkban jártunk szórakozni. Flintstones disco volt a neve. Megtudta a Flintstones név jogtulajdonosa, át kellett nevezniük, talán valami bünti is volt utána.
Pár évre rá csődbe is mentek. -
TpS
őstag
Lecsapott a Xiaomi keze a miui.hu-ra
Érdekes, mert rengeteget tettek, hogy a xiaomi népszerűbb legyen itthon. -
Revoltek
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Deadpoolnál nincs menőbb, még Chuck Norris sem

Egyébként mindenféle sértődés és félreértés elkerülése végett, a mondataim a képregényes szubkultúra keretein belül értelmezendők.
-
dzs86
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem a legjobb ha egy 5 éves lány Deadpoolon "nevelkedik"

@Revoltek: zsíír a tok
bár én se vállalnám azért -
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezért kérdeznék, mert akkor célirányosan a legjobb kiadást tenném fel. Köszönöm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár én se vállalnám azért