- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz #01758976 #14098 üzenetére
Sose volt arról szó, hogy MIX2S nem kapná MIUI11-et, pont arról volt szó, hogy minden készülék megkapja, mint ahogy meg is kapták még az ősrégi belépő szintű Android 7.1 alapú telók is pl.: Redmi4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Lite...stb
MIX2S-re már 9.9.9 óta (3 hete) van MIUI11
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
törölt tag
válasz Karavik #14097 üzenetére
Úgy tudtam a ti készüléketek nem kapja meg, erre tessék. Olvasgatni jártam csak ide, mikor telefont kerestem, az is elég régen volt, tegnap csak azért jöttem, mert tudom, hogy ez egy jó topik és van szürkeállomány is bőven. Míg egy pici telefonnál nem annyira
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Asztalon, az ikonok alatt, hogyan tudnám eltűntetni a neveket? Nekem csak ikon kell.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #14093 üzenetére
fakk, akkor minek hagyok itt nagyképűsködni
9 se, eddig jó
-
Kevin Spéci
tag
A stabil romban még nincs ez a volte dolog? Én nem láttam sose semmilyen ikont. Kód beírva, sim beállításokban bekapcsolva, kártya az 1. slotban, de nem látok különbséget.
Vagy vodáéknál nincs is? -
törölt tag
válasz Karavik #14090 üzenetére
Ez meg volt nálam is, mikor simán updaterből ment elsőnek. De mivel tegnap már mindegy volt, így feltoltam harmadjára forrmat data után (mert maradt pár mappa, ami nem tetszett) és azóta mikró se. És mikor nálam csinálta, az külső launcherrel volt. Most gyári van, mert jó az app drawer, és sima mint a vaj.
Most ez a telefon megkapta vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
En nem szoktam ilyet mondani de MIUI11 9.9.26 használhatatlan a lag és akadozások miatt. Valamikor random több másodpercre kifagy a rendszer kilépve appból, tevékenységből az asztalra felfelé swipe gesztussal.
Nyomtam full wipe-ot is de ugyanaz a helyzet
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
törölt tag
11-en, már jobb lesz nektek is
Nálam a tegnap esti tisztával, már 10-20% jobb mint eddig. Miui 10-en érzésre már 30% körül állna az aksi, most meg 54. Nem mindegy, nem mindegy
-
grafnet
Topikgazda
válasz norbert1998 #14087 üzenetére
4.5 óra készenlét,
Fél óra kijelző,
16 % akku fogyás.
Nincs ezzel nagy baj.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
norbert1998
nagyúr
Telefon tétlen a fogyasztó. 2 óra 10%. Képernyő idő 30 másodperc.
-
floratm
senior tag
válasz DroiDMester #14085 üzenetére
Jah, nálam sincs gond, volte és nem szaggat, minden nélkül. Forbidden témával.
Nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak kérem!
-
nagyúr
-
grafnet
Topikgazda
Na, ma reggel megjelent az egyik kártya előtt a VoLTE ikon.
Ezt hogyan is sikerült?
Frissült valami titokban?(Ezek után, már azon sem csodálkoznék, ha egyszercsak elkezdene szaggatni... Vagy gyorsan merülni...)
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz norbert1998 #14082 üzenetére
Ez az első olyan heti eu frissítés, amin tényleg érződik, hogy béta. Nekem a korábbiaknál nem nagyon volt próblémám, jah de azzal amelyiknél egy 100 km-es úton 9x indult újra az AA.
-
norbert1998
nagyúr
Nem tudom, mi van ezzel a csodával, de merül mint a kő
Most este fullra töltöm aztán meglátom mi lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #14080 üzenetére
puszi
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #01758976 #14078 üzenetére
A laptop - adb sideload [rom].zip-nek működnie kéne, ha a driverek megfelelően vannak telepítve. Formáztam már párszor a belső tárhelyet véletlenül ROM telepítéskor, mindig ez a parancs menti meg a telefont
Lényeg:
Adb telepítő itt: link
Adb.exe mappájába rom zip bemásolás, powershell ablak nyitás rendszergazdaként a mappában.
Twrp->advanced->adb sideload
Powershellben
.\adb sideload [ROM].zip
És letelepül a rom.
Adb push használata, ha telefonra át akarod másolni:
.\adb push [ROM].zip /sdcard
Még soha nem volt olyan, hogy ezek közül valamelyik nem működött volna nekem, függetlenül a fent levő TWRP verziótól
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #14077 üzenetére
Ezt a lehetőséget még elvetem. Holnap csak kapok valahol egy otg-t. Mikrós az van. És az a legjobb, hogy lehet én töröltem dél előtt a romot, nem emlékszem, de sanszos
-
törölt tag
Három twrp-t próbáltam, egyik sem engedi laptopról simán felmásolni. OTG nincs. Kezdek most már morcos lenni. Megyek összefoglalózni thx topik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hi.
Saját topikomban nem kaptam választ, hát felteszem itt is. MI9 se a teló.
Updaterből felment a miui 11 szépen, volt egy kis időm, gondoltam ennek csinálok egy tisztát. Twrp alól szokásos törlése majd recovery reboot , install és nincs ott file. Laptopról meg nem engedi bemásolni. Mit csináljak, hogy életre keltesem szeretett telóm? -
paxm
aktív tag
válasz norbert1998 #14067 üzenetére
Sziasztok!
Én is feltettem a frissítést, nem tapasztalok semmi laggolást (picit sem) , igaz NOVA launcher-t használok ősidők óta. Minden szépen működik.. :)Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
cH1
aktív tag
Hol van az a forbidden téma? Nálam csak a régi gyáriak vannak meg egy limitless nevű.
-
veterán
Egyenlőre jobbnak tűnik a Forbidden téma nincs is annyi laggolás és folyamatosabb a rendszer is. Tesztelgetem tovább azért néha csinál pár furcsaságot még. A sötét mód állat.
-
páfrany
tag
válasz Karavik #14052 üzenetére
dede. Nekem napközben szépen üzemelt, majd elindultam autós körútra, belöktem a wazet, mentek a háttérben a szokásos progik (face, kamera, meg még valami) ahogy lépegetni akartam köztük eléggé lelassult, volt egy nagyobb kifagyás is, mikor befikszált a kép. Plusz még hozzátenném, hogy azt az új témát használom, a kéket.
-
Karavik
veterán
MIUI11-en nem tapasztaltok akadozást, szaggatást? Nálam durván akadozik, valamikor 1-2 sec-re megáll a rendszer és gondolkodik...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz grafnet #14049 üzenetére
Dehogynem megy. Nekem csak egy SIM van, VoLTE nélkül így nem lehetne 4G-n telefonálni és 4G adatforgalmat használni egyszerre.
Legelső rekord az a beszélgetés, amiről a képernyőmentést küldtem feljebb:
[ Szerkesztve ]
-
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #14044 üzenetére
-
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
MIUI11 9.9.26 változások:
A utolsó MIUI10 9.8.29/9.9.3/9.9.6 szinte az összes MIUI11 feature-t tartalmazza, így csak az ezen felüli változásokat sorolom fel:
- új rendszer animációk
- új rendszer menü ikonok (candy style)
- új stílusú párbeszéd ablakok
- új rendszermenü elrendezés (hézagosabb)
- új "sound & vibration" rendszermenü
- új betűméret és új betűméret állítási stílus (sajnos az új "dynamic font" feature az alapértelmezett China MIUI font-al működik csak)
- classic és default téma app ikonjai is animáltak lettek
- új hívásképernyő
- új stílusú névjegyek felület
- új services & feedback szolgáltatás
- security appon belül új ikonok
- security appon belül segédprogramoknak külön gyűjtő fül (utilities) új ikonokkal
- gyorskártyák (app vault) fejlécben időjárás és dátum középre került
- gyorskártyák (app vault) fejléc magasság kisebb lett így a fejlécbe illesztett képből kevesebb látszik
- gyorskártyáknál (app vault) a lépésszámlálóhoz pedometer (Health) hozzáadva ami lépésszámlálóra kattintva érhető el: most már nem szükséges külső app pl. MiFit, se okosóra[ Szerkesztve ]
-
veterán
Most hogy jóhasználom a telefont tényleg laggol kicsit... egy sima feloldásnál is, meg app megnyitásnál is... erre lesz vmi javítás, vagy szokjak hozzá?
-
grafnet
Topikgazda
Mi ez a "Szolgáltatás és visszajelzés" app?
-
veterán
Nah feltettem én is az új IOS 11-et...
Ilyenkor látom a témát visszanyomja az alapra. Van már benne fullos sötét mód?
Ááá azt írja a Forbidden téma nem kompatibilis a miui verzióval.
Kell keresnem valami újat..[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz grafnet #14034 üzenetére
VoLTE nem megy egyelőre!
Amit látok:
- más a betűtípus,
- más a betű mérete,
- elég sok még az angol menüpont,
- nekem nem szaggat,
- a névjegyek is másképp néznek ki.Sötét mód: ki van kapcsolva, mégis a tárcsázóban ha hívást indítok, akkor feketében jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Használ valaki rajtam kívül Macrodroidot?
Köszi!
Félek, ha felteszem a Miui 11-et, hazavág megint pár funkciót.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
veterán
válasz norbert1998 #14031 üzenetére
Letöltöttem én is, de ma busszal megyek melóba így inkább nem raktam fel, majd az irodában.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz DroiDMester #14027 üzenetére
Rendben felteszem, köszi az ajánlást!
Nekem gondolom azért nem laggol, mert van egy AIO optimalizációs modulom is, ami SOC szerint optimalizál egy csomó mindent, de ha a kernel rossz, csodára azért nem képes. FDE.AI, 900 ft, de a magisk modul ingyenes kicsit kevesebb opció árán.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Karavik
veterán
MIUI11 9.9.26:
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #14021 üzenetére
Nálam őszintén szólva szaggat. Kiváncsi vagyok a visszajelzéseitekre, ha nálatok nincs szaggatás, akkor nyomok tiszta telepítést a hétvégén....
Nekem is Opel van és BT-n is és kábelen keresztül is megy a zene hallgatás, Spotify is...
Melyik a legújabb flashelhető Disable DM verity MIUI-ra? Tudnád linkeleni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #14022 üzenetére
MALAKAS nálam s merült mint a titanic, szóval felejtős és nálam még laggolt is ennek ellenére!
próbáld ki a friss Canting 2.5 ös KERNEL.t 1.napja nyúzom és egész jól bánik az aksival, hibát nem találtam vele semmiben!
-
veterán
válasz páfrany #14024 üzenetére
Nekem suzukin csak úgy müködik a Bluetooth lejátszás, már hogy a zenét játsza le, hogy a kocsin átálízom a médiában a Bluetoothra és itt már kellene lennie a zenéknek jó esetben, de nem amíg a telefonon el nem indítom a zene alkalmazásba a zenét. Akkor megjelenik és lehet léptetni tekerni meg minden addig semmi. Jah és az AA-nál is így van. És ha szerencsém van akkor AA-nál felismeri a Google Play zene részén és tudom léptetni, de van hogy szól a zene, de az AA azt mondja nincs lejátszható zene.
-
páfrany
tag
Karavik! Fejlesztési igényt lehetne javasolni? Adott egy opel, amiben van usb csatlakozó. Amikor még iphonom volt simán felismerte amikor rádugtam, de mióta mix2s, azóta vagy töltené vagy talán valami fájlátvitelt. Nem lehetne elrejteni valami kódot, hogy ilyenkor tudja kezelni ezt a telót is? vagy van rá valami megoldás? Spotify miatt lenne jó nekem.
-
veterán
válasz jonnyjoker01 #14022 üzenetére
Valamit valamiért.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Valaki tud egy jó akkuidejű, stabil custom kernelt ajánlani? A malakas kernelt használom egy ideje, igaz, hogy szélsebes a telefon és 68hz-es a kijelző képfrissítése, de úgy merül, mint az állat
Üdv. Johnny
-
szaszapi
őstag
Youtube tudom nem mérvadó, de fotókban veri az mi9-et az új redmi note 8 pro 64 mpx kamerája, csak ugye hardveresen viszont gyenge, nem tud annyi számítást csinálni mint egy csúcshardver! Nem értem hogy miért nem főszéria kap jobb kamerát, és miért raknak középkategóriába jobbat? Eddig azért ezekre a dolgokra ügyeltek....
-
TpS
őstag
válasz Kevin Spéci #14013 üzenetére
Szerintem a mix széria keresett, így biztos lesz folytatás. Az alpha csak egy vadhajtás, csak megmutatták, hogy ilyet is tudnak, biztos vagyok benne, hogy lesz megfizethető árú folytatása a szériának.
-
w333
félisten
válasz norbert1998 #14014 üzenetére
Még 1-2 év és Apple / Samut is beelőzik !
Huawei pedig nagyon le fog csúszni ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
norbert1998
nagyúr
Azért ez elég boszme
Még a MIX is megkapja. Nesztek csamcsung meg hüvely fanok.
SONY-rol ne is beszéljünk például. -
Kevin Spéci
tag
Miért vagytok ennyire biztosak benne hogy lesz egyáltalán új mix? Szerintem az alfát is azért csinálták prezentációs telónak, mert mix vonalon már nem tudtak újat mutatni. Annak a jegyeit viseli magán, teljes előlapi kijelző, stb...
-
Karavik
veterán
válasz grafnet #14009 üzenetére
Azok a készülékkódok nem publikusak China MIUI rom-ból lettek kiszedve a device codename stringek. Az alábbi készülékkódokkal mind jönnek ki telók 2019 - 2020-ban. Xiaomi.hu ebben a kérdésben nem tud segíteni az tuti.
<item>draco</item>
<item>cmi</item>
<item>lmi</item>
<item>umi</item>
<item>orion</item>
<item>vangogh</item>
<item>avenger</item>
<item>picasso</item>
<item>phoenix</item>
<item>phoenixin</item>Tavaszig még kihúzom valahogy aztán a felhozatalból választok mindenképp Mi10 vagy Mix4 de szerintem a Mix szériának már annyi...
[ Szerkesztve ]
-
alex.3
tag
Szerintem a mix át fogja lépni a 200 ezres határt, marad a mi (10?) illetve a redmi sorozat megfizethető árban. Bár a mi 9 pro 5g is 200 ezer körül lesz.
-
grafnet
Topikgazda
válasz SamiCsillag #14008 üzenetére
Ebben a kérdésben a legilletékesebb a xiaomi.hu.
Őket kérdezd meg.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz grafnet #14005 üzenetére
Első körben dirty, aztán ha valami nem úgy működik ahogy kéne, akkor utána is lehet még tiszta telepítés végezni.... mindenesetre elvileg nem indokolt tiszta telepítés...
Sajnos Mi9 Pro-ban ugyanaz a kamera modul van, mint Mi9-ben azaz 48 MP, f/1.8, 27mm wide
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #14002 üzenetére
Quote: "Pénteken már lesz nyilvános béta miui 11-re?"
- Xiaomi.eu-ból biztosan
Quota: "Remélem azért jön valami mix is a 108-as kamerával és új snapi meg minden"
- Ezt én is remélem, eddig 4 Xiaomi teló van előregisztrálva 108MP camera modullal: Tucana, Draco, Umi és Cmi kódneveken (egyik biztosan az enyém lesz 🤘 ).
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz SamiCsillag #14000 üzenetére
Ezért nem tudod jó árban eladni a használt készüléket...
Jó ár!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz Zsoleszhun #14001 üzenetére
Remélem azért jön valami mix is a 108-as kamerával és új snapi meg minden
Pénteken már lesz nyilvános béta miui 11-re?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
válasz SamiCsillag #14000 üzenetére
Ehh, mindjárt visszajövök mi9-ről mert nincs új mix az alfa meg elérhetetlen
Szerk: azaz még a mix3 van¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest