2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Befutott a MIUI 10-es Android Pie a Mi Mix 2S-re

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MIUI.com

Egyelőre bétás szoftverről van szó, ám a tavaszi Android P fejlesztőváltozattal szemben immáron MIUI 10-es alapokon.

Hirdetés

Májusban jelentette be a Xiaomi készülőfélben lévő, androidos főverziótól független MIUI 10 felületét, amelyet előbb bétás formában lehetett kipróbálni, majd pár napja elindult a kínai stabil, véglegesnek is nevezhető rendszercsomagok közzététele. Ez olyan modelleket érint, mint például a Mi 8 vagy a Mi Mix 2S. A nemzetközi MIUI 10 variációk érkezésére azonban még várni kell.


[+]

A béta tesztelésnek persze sosincs vége, hiszen a Xiaomi folyamatosan dolgozik a hibajavításokon és előrelépéseken, a lelkes felhasználók pedig betekintést nyerhetnek, hasznos visszajelzésekkel. A minap jó hírt kaptak a Mi Mix 2S tulajdonosok: elérhetővé vált a MIUI 10 8.9.7 béta, immáron Android 9 Pie alapokon, amely a kínai belpiacos és a nemzetközi forgalomban lévő phabletre is telepíthető.


(forrás: MIUI.com) [+]

Nincs ebben semmi meglepő, hiszen az Android P Developer Preview programból a három oldalt kávamentes Xiaomi mobil is kivette a részét, ám nem MIUI felülettel. Most a két főverzió háziasítása van terítéken, ám aki erre a linkre kattintva belevágna, érdemes tudnia, hogy eséllyel még sok-sok bugba és bakiba belefuthat.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.