- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #14545 üzenetére
Megrendeltem Telekomnál a VoWiFi szolgáltatást (ingyenes) és bekapcsoltam a telón is a VoWiFi-t de gyakorlatban nem működik sajnos ennek ellenére sem. Nálatok működik? Ha igen mit kell még vele okozni?
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #13136 üzenetére
Igen, jobb lesz, mert már a 9.7.15 zárt béta frissítéstól helyre állt a rend:
- Nincs random fagyás
- Nincs fekete képernyő a kijelző felébresztésekor
- Nincs le/fel görgetés probléma a főmenüben
- Nncs átfedés probléma a fő képernyőn jobbra/balra görgetéskor
- Nincs fagyás Android Auto használt közbenRáadásul a rendszer elég gyors és gördülékeny lett
Biztos visszatért szabadságról egyik kulcsfontosságú kínai MIUI fejlesztő
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Melafoto #13121 üzenetére
Nekem sem érzékeli rendesen TWRP-ben a telefonomat, én az adb sideloadot szoktam használni ilyenkor.
Keresd meg az adb mappáját gépen (általában C:\adb) és nyiss egy rendszergazdai PowerShellt + töltsd le a 7.11-es romot, tedd be az adb mappájába.
Telefonon wipe system, cache/dalvik, data (internal storage maradjon). Majd indítsd el az ADB sideloadot (advanced menüben a főmenüről).
Aztán megint vissza géphez, powershellben a következőt kell beírni:
./adb sideload [rom zip neve kiterjesztéssel]Magától elindul majd a telepítés így.
Üdv. Johnny
-
grafnet
Topikgazda
válasz Melafoto #13121 üzenetére
Driver hibád van...
Mi Unlock Tool fent van a gépen?
Kapcsold ki a készüléket, úgy is dugd rá, aztán a bootloop közben is dugd rá.
Utána még Fastbootban is (POWER + VOL-).
Utána TWRP, és simán látni kell.Ezt kellene látnod: [kép]
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
TrollBalint
addikt
válasz Melafoto #12512 üzenetére
Páran ezt ajánlották itt a fórumban: [link]
Még nem mertem megvenni, mert ahogy néztem nekem elég laza szellőző, félek, hogy nem tartja meg, plusz szinte azonnal alatt van a légkondi kapcsolója. De tartok tőle, hogy befogok egybe ruházni, mert már nagyon jól jött volna egyszer-kétszerhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Zsoleszhun
addikt
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #10427 üzenetére
Reboot to TWRP > Install > Install Image > Select TWRP-V15.img > Select Recovery partition > Swipe right to Install > Reboot to system
(#10426) Clay:
Az még jobb
(#10428) grafnet:
V7-től nem jó, mert TWRP recovery V9 verziótól kompatibilis Pie alapú MIUI-val
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #7103 üzenetére
Plusz vissza jöttek az elválasztó vonalak a fő menübe...bár azt se vette észre itt senki, hogy eltűntek a múlt heti frissítésből.
+azt vettem még észre, hogy már nem laggol a rendszer full screen gesture módban sem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Melafoto #5662 üzenetére
Feltettem én is a mai EU DEV.et és sajnos látom hogy itt ugyan olyan vacak a boot idő és kb 2% ot meg is eszik az aksiból egy boot folyamán!
Tegnap a GLOBAL DEV 8.10.11 et tettem fel, ott is jó volt a boot idő(Mix logónál alul 1X végigfutnak a pöttyök és a második körnek már nincs ideje végig menni mert már benn vagy a rendszerben)
Úgy látszik a KÍNAI romokkal van ez a nagy probléma hogy 1,5.perc még elindul és 2% ot megzabál az aksiból.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
-
őstag
válasz Melafoto #4848 üzenetére
A boot időt a sim kód beírásáig kell nézni? Akkor nekem kb. 18 másodperc. Azért sok dolog változott. Amik nekem feltűnőek:
- hangerő állítás teljesen új
- sim kód beírása szépen animált
- bekapcsoláskor a képernyő nem megjelenik, hanem kivilágosodik
- a fentről lehúzható rész totál átalakult (előnyére)
- a felső sávon megjelenik apróban a hőmérséklet, ha egyszer rákattintok az időjw
- a felső sáv jobban látható, szerintem vagy vastagabbak, vagy kicsit nagyobbak a betűk
- a felső sáv kis ikonjai szebbek (nem szinesek, hanem egyszínűek)
- a fényerőállítás sávja is vastagodott, kőnnyebb állítaniÖsszességében nekem sokkal jobban bejön ez a kinézet. Modernebb. Hiretelen ennyi.
Megint kérdés: a Nova-ban valamiért a 2. oldal a kezdőképernyő. Miért? Lehet 1-re állítani?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Melafoto #3481 üzenetére
No ez érdekes
mert tényleg nincs fenn se androidfilehost.com se sourceforge.neten
Akkor már megint fog jönni egy v2 es verzió, mert biztos valamit megint elcsesztek a Mix2S nél
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #2916 üzenetére
Igen, de root nem egészséges olyan telón, amit pénzügyek intézésére használunk (bankkártyaadatok, átutalás, fizetés...stb). Root nélkül is bármit meg lehet oldani, bármit lehet módosítani még rendszer app törlést is. Nem bántásból, de userek nagy többsége azt se tudja miért root-ol (azt hiszik ez a menő vagy hasonló) - természetesen tisztelet a kivételnek...
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Melafoto #2609 üzenetére
Ott a gond sz.tem!
Enterprise verzió ott nagy valószínűséggel nem fog menni soha az MTP, a másik probléma hogy N.es verzió N es verzióban amúgy is tiltva van az MTP mód alapból!
egy próbát tehetsz esetleg Media Feature Pack csomag ot telepíted ez engedélyezi az MTP módod és a drivert is felteszi(elvileg) hozzá.
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #2609 üzenetére
Megoldás:
Connect phone and choose transfer files USB mode on the phone > open device manager on PC > find the MTP with ! mark and right click on it > update software device > browse on my computer for driver software > let me pick from a list of device drivers on my computer > choose Android Device > choose "MTP USB Device" > done
Ez után jó lesz 100%
(angol leírás, mert xiaomi.eu-ra készítettem eredetileg, onnan csak másoltam magam az egyszerűség kedvéért)
Egyébként nálam (Win10x64) nem kellett semmit trükközni, driver signature enforcement-el sem, simán feltettem rendszer alól a drivereket és kész, azóta soha semmi gond...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Melafoto #2603 üzenetére
írtam már hogy a driverek csak úgy települnek ha win10.et tesztmódba indítod, és kikapcsolod a driver aláírás megkövetelését!
egy kis segítség hozzá mit hogy.......
HUTCHDB : csak legyen már egy kis napsütés, mert ebbe az esős taknyos időbe nincs értelme[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #2568 üzenetére
Ezt feltetted? ADB installer 1.4.3
futtasd rendszergazdaként, üss minden kérdésre Y-t (mint Yes)
Ez tartalmazza a szükséges driver-eket, nálam csak ez van fenn és minden ok.
Vagy itt van legújabb Mi Flash tool 2018-5-28-0 (portable version) legújabb driver-ekkel: [link] Ez a Global MIUI fórumnak sincs még meg
Futtatás után Mi Flash ablakban klikk a bal felső sarokban driver-ek telepítésére
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #2479 üzenetére
Készülék aktiválásakor a billentyűzet nem ugrik fel WiFi jelszó beírásnál ez official MIUI bug, MIUI9-nél ugyanez volt a helyzet, de itt egy ismert megoldás ez ellen:
Beírod a WiFi jelszót az Mi Account jelszóhoz, láthatóvá teszed a jelszót, kijelölöd/kimásolod és visszalépve beilleszted a WiFi jelszóhoz és done!
Ez egyébként csak akkor fordul elő, ha a készülék össze van kötve az Mi fiókkal
(#2491) Melafoto:
Ne vedd magadra...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Melafoto #2481 üzenetére
ISO-t manual módban vedd lejjebb. Sajnos az algoritmus mindent ISO felhúzásával kompenzál, pedig az OIS miatt a shutter speed is emelhető lenne..
6500-as ISO mellett nem is csoda, hogy ilyen zajos a kép.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Melafoto #2469 üzenetére
Tedd fel amit linkeltem TWRP.t vagy XDA.n a V5.ös verziót és akkor simán tudsz a telóra másolni mint win alatt!
Elindítod a TWRP.t felmásolod a telő belső tárhelyére a rom zipet majd a TWRP instal menüjében beadod neki a felmásolt zipet és már megy is a telepítés
**********************************************************************************
grafnet : miért ezt a bonyolult megoldást írtátok ROM telepítésre a sideload megoldás sok embernél gondot és problémát okoz!
Sokkal egyszerűbb biztonságosabb amit én írtam TWRP alatt megy az MTP mód(kivéve v6 alatt mert ott kikapcsolták benne) a gépre dugod a telót, ugyan úgy látszódik TWRP alatt a teló belső tárhelye, ide fel kell másolni a telepítendő rom.zipet és az install menüpontban telepíthető a felmásolt zip[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Melafoto #2462 üzenetére
Próbáld meg inkább ezzel a Xiaomi.EU -s TWRP.vel
-
nagyúr
-
nagyúr
-
floratm
senior tag
válasz Melafoto #2341 üzenetére
Szerintem rosszul választani nem tudsz ezek közül. Én 2 hete használom ezt nagy megelégedéssel. Nem esik ki, jol szól, kb 7 órát zenél egy töltéssel. csak a viber hivást nem veszi föl gombnyomásra, azt rá köll nyomni telefonon.
-
Karavik
veterán
válasz Melafoto #2177 üzenetére
Az durva, én is filóztam Spemall csoportos rendelésen de szerencsére közben jött xiaomishop visszautasíthatatlan ajánlata 8/256GB 173k-ért és ez mellett döntöttem és múlthét csütörtökön megkaptam a telót.
-
kelzsoca
félisten
válasz Melafoto #2169 üzenetére
Szerintem leírhatod röviden, ennyi off belefér.
Múltkor olvastam valaki Xiaomi rollert vásárolt a Gearbestről, és gyárilag hibás, se pénz, se csere, a kínai garancia csak akkor fog fájni, ha igénybe kellene venni.(#2175) tibcsi0407
Valószínűleg költséges lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Melafoto #2169 üzenetére
Garancia sokszor rosszabb, ha ki kell küldeni.
Egyébként nálam az első Gearbest vásárlás arról szólt, hogy 2 darab 200 dolláros telefonból csak egy ért célba, utána kb 2,5 hónap veszekedés után küldték újra, mert DPD ellopta valahogy menet közben.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest