Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtollasodik középkategória
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
mr.perfect #6194 üzenetére
Szerintem ennyi simán belefér, nincs ezzel semmi gond. Az itteni gárdát néhány hozzászólás erejéig érdekelte az új jövevény.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
Black&White #6195 üzenetére
Csak az alsó részt védi! A kijelzőt nem.
-
grafnet
Topikgazda
válasz
mr.perfect #6194 üzenetére
Nem OFF topik.
Most volt a nagytesó bejelentése.
Ma még lesz róla szó, biztos vagyok benne.
Hamar meghoztuk a döntést: nem nagyon érdemes váltani (nincs miért).Egyébként meg sokan várjuk a holnapot a frissítés miatt. Na, akkor is lesz sok hsz.
-
Black&White
addikt
Az unboxing videóban látható gyári tok hogyan birkózik meg a slide mechanikával?
-
mr.perfect
tag
egyébként most mi van? átment a topik Mix 3-ba?
ok. hogy off-topik, de akkor is..
-
mr.perfect
tag
válasz
Zsoleszhun #6185 üzenetére
király.. köszi, hogy megosztottad..
szvsz összefoglalóba is be lehetne tenni..
-
grafnet
Topikgazda
válasz
grafnet #6189 üzenetére
Van benne kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó? Vagy csak hátsó van? Vagy mind a kettő?
Nem emlékszem melyikben, - talán Mate 20 pro - nagyon szidják az kijelzőbe integráltat: lassú.
(#6190) TpS: azért a csomagolás egy kicsit más... Csak észre vettétek volna, ha Ők szedték ki belőle.
(#6192) TpS: a hátulján lévőt látom, de a kijelzőbe integráltat nem... Ezért kérdezem, mert ez is volt írva fícsörnek...
Még 1: a bal oldalon az a kitüremkedés az mi? Dedikált gomb?
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Máris itt szó első Mi Mix 3 unboxing/hands-on video: [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Zsoleszhun #6186 üzenetére
Hát majdnem erre hasonlít, de még sem... ha lehet kapni rendelek a tokra majd egy ilyen oroszlános matricát...
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
INGJOKE #6169 üzenetére
GoT Lannister edition
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
mr.perfect #6158 üzenetére
Igen, jól működik.
-
The Mi Mix 3 starts at 3,299 yuan ($475) for a model with 6GB of RAM and 128GB of storage; that’s the same base price that the 64GB Mi 2S launched at. 3,999 yuan ($575) gets you 8GB of RAM and 256GB of storage. The 10GB model is a “Forbidden City Palace Museum” special edition variant that comes with 256GB of storage and costs 4,999 yuan ($720). Pricing for India and other markets should be announced soon.
Ez érdekes... ebből 6/128 lesz ennyi indulásnál, mint a mienkből a 6/64 volt?
Specs-wise, the Mi Mix 3 moves the series to OLED with a 6.4-inch 1080p panel. There are four cameras in total: 12-megapixel wide-angle and telephoto modules on the back, and a 24-megapixel selfie camera backed by a 2-megapixel sensor on the front. The phone has a fingerprint sensor on the back, so unlike the Oppo Find X you don’t have to pop the cameras up every time you want to unlock it.
As with basically every other high-end Android phone this year, the Mi Mix 3 has a Snapdragon 845 processor, but breaks new memory grounds by including up to 10GB of RAM. Xiaomi is also bundling the phone with a 10W wireless charger. A 5G version is set for release in Europe early next year.
Nah még is lesz majd 5g belőle...
kíváncsi leszek mikor lesz belőle ma cikk...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tibcsi0407 #6181 üzenetére
Az komoly én még nem is láttam fekete suzuki swiftet...
egyre több helyen írjk, hogy amoled.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6175 üzenetére
Nekem pont hogy nem gond az IPS...
AOD hidegen hagy + nekem már bántja a szemem az AMOLED túlszaturáltság, emellett volt már 2 beégésem garintúl és... pfú de felhergeltem akkor rajta magam...+1 Munkámból adódóan elkerülhetetlen hogy találkozzon a telefon előbb-utóbb a földdel. Nekem, ha pofára ejtem, nem mindegy, hogy ~100k vagy ~30k a kijelzőcsere
Nálam az IPS az csak pozitívum, de persze ez is szubjektív...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
tibcsi0407 #6175 üzenetére
Döntsd el te melyiknek hiszel, de az élő bemutató alatt kérdezte vki a beszélgetés folyamban és ott ezeket az adatokat mondták... [link]
mondjuk ez alapján van képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó is...
jah és 5g sincs benne...
[ Szerkesztve ]
-
-
haris
őstag
válasz
Karavik #6168 üzenetére
Na persze....
Nekik nem az a fontos hogy lecseréld a mobilod, hanem hogy a régit használd.
Csak úgy unalmukban csinálnak újabb és újabb mobilokat, fél évente új verziót.
Pláne hogy a Mi8 is ugyanaz a kamera, mégsem kaptunk frissítést (vagy tévedek, csak nem vettem észre)
Hozzátéve hogy nekem semmi bajom a kamerával. Szerintem bőven jó már megjelenés óta. -
válasz
tibcsi0407 #6171 üzenetére
nem amoled a videónál ez egyik csávó kérdezte és írták neki, de a gsm aréna mást mond...
de ilyet is találtam neked:
display type AMOLED
aspect ratio 19.5:9
bezelless display Yes
pixel density 396 ppi
screen protection Corning Gorilla Glass
screen size 6.5 inches (16.51 cm)
screen resolution 1080 x 2340 pixels
touch screen Yes Capacitive Touchscreen, Multi-touch[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Kijelző megint IPS?
-
válasz
tibcsi0407 #6163 üzenetére
jah elolvastam még egyszer és rájöttem, hogy azt néztem be... 4999 lesz a csúcsmodell... 845+10+256.
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Karavik #6157 üzenetére
Tyűpasszamek, ez nagyon bejövős
Egy kérdés: külön kiemelik, hogy ugyanaz a kamera modul mint Mix 2S-ben csak az algoritmus más... Szerintetek... akkor... esetleg...talán... megkaphatja majd ugyanezt a képességet a Mix 2S is egy updattel rövidesen, vagy saját maguknak nem csinálnak konkurenciát...?
Ez a "steady handheld night photography" dolog is kimondottan érdekelne mit tud.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
DroiDMester #6148 üzenetére
Nekem mindenhol kiírja VoLTE-t ahol van 4G/LTE mobilhálózat lefedettség...
(#6152) INGJOKE:
LTE+ / 4G+ kijelzi kezdetek óta, nem ez a nagy flash, hanem a VoLTE (Voice over LTE). Eddig csak szolgáltatónál vásárolt kártyafüggő telókon működött, mint pl SGS9
[ Szerkesztve ]
-
mr.perfect
tag
válasz
Zsoleszhun #6149 üzenetére
ez felmegy a MIx 2S-re és működik is?
-
válasz
tibcsi0407 #6155 üzenetére
Remélem a szokásos bőrcuccban és hozzáértésével..
délután 2 ez pont jó lesz, hogy ne unatkozzak délután... remélem megint a googli fordítja az előadást élőbe...
[ Szerkesztve ]
-
Mikor lesz ma a mix mix 3 bemutató és hol lehet nézni?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Zsoleszhun #6149 üzenetére
Eddig is ment root nélkül.
Érdemes az exposure compensation-t is 1\4 s környékére venni. Olyankor minimális ISO-ra törekszik a program max 1\4s záridővel. -
válasz
Karavik #6143 üzenetére
Ez bemehetne a fórum leírásokba... nem konkrétan mi mix 2s téma, de mivel miui van benne bőven belefér.
Egyébként nekem is szokott nagyobb városba 4g+-ot kiírni a telefon pedig én telenoros vagyok...
Egyébként most megnéztem nekem a globálba nincs ott ilyen menüpont...
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz
Karavik #6143 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes leírást!!
Minden a leírtaknak megfelelően volt beállítva, csak a feloldás maradt el fizetés előtt, de most már ezt is tudom!
Zsoleszhun: Ez egy sima apk, amit letöltök és feltelepítem bármilyen ROM-ra? Látsz változást/javulást?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
A Google Camera Port gyüjtő oldalon elérhetővé vált a pixel 3 kamera root nélküli verziója!
Én a MGC_6.1.009_MI8_V1a.apk BSG, 2018-10-19-es verziót raktam fel.Ennyit szoktam állítani rajta: beállítások-> speciális-> HDR+ vezérlő be és eztuán a kamerán is átállítom javított HDR+ ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Karavik #6144 üzenetére
A telekomnak nagyon jó a 4G lefedettsége csak jó készülék kell hozzá
Erről jut eszembe, hogy ma jön a mix3 5G modemmel. -
Karavik
veterán
Ilyet láttatok már Magyarországon, magyar mobilhálózaton (Telekom), MIUI-val és Xiaomi telóval?
Azaz valóban és ténylegesen működő VoLTE szolgáltatást: LTE+/VoLTE logo a status bar-on és telefonbeszélgetés közben LTE+ mobiladat kapcsolat aktív marad, nem vált vissza 3G-re:
Mindez root, mgiask és hasonló trükkök nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz
retesz147 #6141 üzenetére
Először is megadod a Simple app-nak az engedélyeket itt és itt, bedigitalizálod paypass bankkártyád, érintéses fizetést aktiválod és beállítod a kártyát elsődleges fizetőeszközként
Továbbá ellenőrizd:
Settings > More > Tap & Pay > Payment default: Itt Simple -nek kell lennie
Settings > More > Tap & Pay > Use default: Itt "Always use default app" -nak kell lennie
Fizetés menete: fizetés előtt egy percen belül ujjlenyomattal feloldod a kijelzőt és odaérinted a telót paypass kompatibilis terminálhoz (Simple appot nem kell megnyitni).
Ha arccal oldod fel a kijelzőt, akkor tranzakció előtt Simple a Simple jelszót kéri, ha nincs ujjlenyomat bekapcsolva az alkalmazásban. Ennyi, ez ilyen simple[ Szerkesztve ]
-
válasz
retesz147 #6141 üzenetére
Jó hogy ezeket most megkérdezed, mert a feleségemnek holnaptól olyan számlája lesz az otpnél amihez ez is jó lehet ha megjön az új kártya. 😀
(Igen tudom, hogy fel lehet tölteni virtuális kártyát meg minden, de szerintem a saját otp-s számlával működik jól és "korlátlanul".) -
válasz
jonnyjoker01 #6134 üzenetére
A stock droid, a goggle ios-e. 😀
-
repvez
addikt
ezt az egy dolgot utálok az androidban, hogy ezer helyen és féleképp kell engedélyezni mindent, minden appra külön, meg még egy központi beállitásnál is, és rendszerint, ha globálisan letiltasz valamit attol némelyik app tojik rá és ugyan ugy használja tovább a netet.
De amikor meg azt akarod, hogy használja, akkor meg tuti, hogy a legeldugodtabb helyen van egy olyan kapcsoló ami miatt nem engedi.Miért nem lehet csak a beállitásoknál, megadni, hogy mit akarok?
-
válasz
Zsoleszhun #6129 üzenetére
Állítsd 1000000 mb-ra havonta és nem fog sírni...😀
-
Zsoleszhun
addikt
Én meg az adatforgalmi keretet nem tudom kikapcsolni. Ha nullára állítom akkor mindig nyíg. Erre valami ötlet?
-
válasz
Zsoleszhun #6119 üzenetére
Van nekünk is ilyen csak nem egymás mellet van, hanem át kell váltani, de nekem is mindenhol minden be van pipálva, viszont nálam is csinál olyat, ha n wifin van akkor csak ha külön ráfrissítek a gmailra akkor jönnek meg a emailok, vagy ha hazaérek...😀
-
repvez
addikt
válasz
Zsoleszhun #6121 üzenetére
igen, mert magyar elöfizetést használok németbe jelenleg ., de a mobiladatom a 6gb os csomag amibol 4gb roaming alatt is fel lehet használni .
Tmobilos egyébként. -
retesz147
addikt
válasz
Zsoleszhun #6119 üzenetére
Globalban is van, ez nem EU spec.
Értesízési sáv lehúz, adatforgalmi értékekre rábök, majd az elöljövő ablakba a korlátozás menüpont.
R betű a roaming, igen.
Roaming adatforgalom engedélyezve van?Én mobilfizetésben kérnék segítséget.
Fent van a Simple, elvileg engedélyezve van minden, kártya (otp) be van regelve simple-be.
Ma próbáltam életembe előszöt, rögtön 3 különböző helyszínen is, egyszer sem ment.
Fizetnék, hozzáérintem a telót a terminálhoz, a terminál 2x pittyanik, kiírja, hogy kéri a chip kártyát, hozzáérintem megint a telót, ugyan az. Harmadszorra már a kártyát érintem és ott nincs gond...
Mi lehet a baj?
Teló nem kér semmit, nem is ébred fel. Se jelszó, se ujjlenyomat (ez az ami furcsa nekem).
Fizetés előtt Simplet el kellene indítanom?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz
Zsoleszhun #6117 üzenetére
[kép]
Az nekem is úgy van ahogy neked meg itt is be van kapcsolva
És van olyan alkalmazás is ami megkérdezi hogy hasznalhqtja e a mobil adatot és engedelyezem, de a következő nap újra megkerdi mintha először inditanam el.
Ez főleg a google naptarnal van. És hogy nem tud szinkronizálni. -
válasz
Zsoleszhun #6117 üzenetére
Ez melyik menübe van én ilyet még nem találtam globál stabilban?
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
valaki arra adhatna tippet, hogy hol lehet beállitani, vagy vissza a gyári beállitásokra az appokat, hogy ne csak wifin kapjam meg az értesitéseket és egyéb dolgokat.
Mert ma például, egy emailt akartam elküldeni a gmailbol telefonon mbilneten keresztül, de kiirta, hogy várolistára téve és addig nem küldte el, mig haza nem jötten és nem kapcsolodott a wifire.
A adathasználatnál engedélyezve van a wifi és mobilnet is.
De ugyan ez a helyzet az üzenetküldö alkalmazásokkal is, hiába nyitom meg öket és nézem, hogy jött e üzenet, párat feldob akkor, de amikor hazaérek akkor meg sorozatban jönnek meg az értesitések, mint a FB mintd a messenger, meg egyéb alkalmazásoknál.
Nagyon zavaró, hogy igy nem tudom intézni a dolgokat ha nincs wifi a közelbe.Sőt a wizzair app ma kiirtaa, hogy elavult verziot használok, felmentem a playre, de nem irt ki semmit , hogy lenne uj frissités .
minden gyári a telefonon , 1 OTA frissités ment eddig rá a 10.02es global rom van rajta most és nincs nyitva semmi vagy mokolva.
-
Nekem több mint 3 GB van a cloudba. Minden amit lehet szinkronizáltatok. Szerintem olyan iosbe sincs, hogy adott játékot(ha csak nincs hozzá fiók) onnan folytasd ahol abba hagytad. A net banknál is tuti be kell jelentkezned meg ilyenek. Nekem annyi is elég, hogy a névjegyek képek appok visszakerülnek az asztalra. Azt mi tudja?
-
-
Nah megcsináltam a gépre telepítéseket... pénteken jöjjön ki időben az új már nem mi cloud bugos cucc és fel teszem akkor az új eu-t. Tényleg azzal az AA már nem bugozik a waze-val? (gps bug)
-
Karavik
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
INGJOKE #6104 üzenetére
Important Bug Fixes
Fix - Mi Cloud Backup does not work since 8.9.20 update to 8.10.11
Fix - Mi store icon is not showing in notification panel
Fix - Mi Music controls does not display on lock screen in MIUI 10
Fix - Texts display overlap in device options
Fix - Selected contacts gets deselected automatically on pressing back multiple times
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115